Mitä Nelonen näyttää?

  • 1 176
  • 5

Janneone

Jäsen
Ainakin muistan kuulleeni että kaikki finaalit. Tietääkö joku lähettääkö Nelonen pelejä myös ennnen Stanley Cup finaaleja.. Välieriä?Puolivälieriä?. Olisivat saaneet näyttää enemmän runkosarjaakin.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakin muutaman matsin

Viimeisin Jääkiekkolehti tiesi kertoa Nelosen urheilupäällikkö Jorma Paakkarin suulla, että alkukierroksilta näytetään 2-3 peliä ja myöhemmin kaikki loppuottelut. Ainakaan vielä Nelosen teksti-tv ei kerro, mikä matsi on ensimmäinen televisioitava. J-P Jalo selostaa.

Paakkari totesi myös: - Finaalien lähetysajat päätetään myöhemmin, tuskin ne tulevat suorana keskellä yötä.

Ei muuta kuin palautetta antamaan. Ilman muutahan kaikki matsit pitäisi näyttää suorana. On todella amatöörimäistä näyttää jälkilähetyksiä joskus aamukymmeneltä, kuka viitsii pimittää itseltään lopputuloksia sinne asti. Älytöntä.
Ja onhan tuo 2-3 alkukierrosten matsia liian vähän. 1 1.kierroksen peli, 2 puolivälierää ja 3 välierää, siinä tavoitetta Neloselle.
 

snapper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche & Leijonat
Miksi ei suorana?

Onko kellään mitään tietoa mistä syystä
Nelonen näyttää tai ainakin on näyttänyt
kaikki pelit nauhoituksina? Ei oikein
käy järkeen tuo homma. Kun peli oikeasti
loppuu niin täällä sitä aletaan näyttämään
heti perään jälkilähetyksenä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Miksei suorana

Juttelin Areenalla Nelosen urheiluohjelmien tuottajan Ismo Valkin kanssa ja hänen mukaansa Nelonen tavoittaa NHL matseilla ehkä 100.000-150.000 katsojaa, kun esim. ohjelmakartassa vakiintuneet leffaputken leffat keräävät 600.000-700.000 katsojaa. Tässä syy ettei esim. sunnuntaisin näytetä suorana iltapäivämatseja, vaan tunnin-parin viiveellä. Yölähetyksiin ei olla kuulemma menossa, ainakaan ennen finaaleja. Ehkä tämä on jo vanhaa tietoa (2 viikkoa sitten) mutta huonolta näyttää...Nelonen siis.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
iltalehdessä

Seuraavat pelit esitetään huhtikuun lopulla ja toukokuussa. Sokerina pohjalla on vielä finaali ottelut jotka kaikki esitetään nelosella.
Syksyn jääkiekkökausi käynnistyy jokerit- avalanche ottelulla 18.9 jonka nelonen näyttää suorana.

Tiina Karo
nelosen tiedotus päällikkö
kansainväliset ohj

jotain plussaa ees nelosen toiminnassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös