Mitä Mika Myllylä veti?

  • 1 418
  • 14

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
eikä ollut! Suolla se kunto rakennettii ja hessiä piti ottaa että pääsee flunssasta eroo :) eikö tämän olis voinu laittaa isomettän kanssa samaan ketjuu?
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Reilu karpaasi ei ikinä valehtele, tärkeintä on se mitä tuntee omassa sydämessään!

Mikalla on Jumala puolellaan!
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Kuka petti kenet?

Kenet Mika Myllylä petti? Ei minua. Ei myöskään itseään, eikä kilpatovereitaan. Hiihdon arvokisojen parhaimmiston joukossa tuskin on yhtään täysin puhdasta urheilijaa. Näin uskallan väittää. Joten yllätyksenähän tämä ei tullut. Ei Myllylä myöskään kilpatovereitaan pettänyt. Samat aineet niillä muillakin pussissa on, eikä se ole pelkkää kaurapuuroa. Tuskin mies itseäänkään petti, eiköhän tuo itsekkin tiedä mitä polkuja kestävyys-, ja muussakin urheilussa kuljetaan.

Mutta voidaankin sitten kysyä, pettikö Suomen kansa Myllylän. Väittäisin, että enneminkin tässä kävi juuri näin. Myllylää ihailtiin, ylistettiin ja käytettiin jossain määrin Suomen mainosplakaattina ulkomaille. Myllylä hoiti hommansa hienosti. Jaksoi olla aina positiivinen, olla tekemisissä rahvaan kanssa, sekä "oli jalat maassa". Todellinen mallimannekiini Suomelle. "Reilu jätkä", sanoivat.

Mutta kun mies jäi kiinni kestävyysurheilussa täysin normaaleista aineista tulikin miehestä suomalaisten sylkykuppi, petturi, sekä huono roolimalli.

Kuka petti ja kenet?
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Homman voisi tiivistää lukemalla Petäjän sanomisia rivien välistä: Suomessa ei ollut doping-ongelmaa ennenkuin jäätiin kiinni. Eli käyttäminen ei ole väärin, mutta kiinnijääminen on.
 

Lint

Jäsen
Joo-o...Mut mua alko oksettaa ja naurattaa se Myllylän tekemä
joku helvetin TESTAMENTTI sen käryn jälkeen. En voi sulattaa tollasta mummoihin/eläkeläisiin kohdistuvaa fiilistelyä. Mitä järkeä ?!?
Hartsa ja Immonenkin on onneks tajunnu pitää vähän
matalampaa profiilia Lahden jälkeen, ei mitään turhaa pelleilyä.

Lisäks Isometsä puhu niin suureen ääneen Lahden jälkeen "että nyt on mun hiihdot hiihdetty!" ja tais huutokaupata suksetkin jollekin koska "niitä tämä mies ei enää tarvitse". Ja nyt tekee jotain helvetin paluuta...Sairaita kaikki.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
acidjam:
Kenet Mika Myllylä petti? Ei minua. Ei myöskään itseään, eikä kilpatovereitaan. ...
Mutta voidaankin sitten kysyä, pettikö Suomen kansa Myllylän. Väittäisin, että enneminkin tässä kävi juuri näin.

Jaa-a,oletkohan käsittänyt koko tapauksen väärin?
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
"Karpaasi". Juntteja ne on koko sakki. Ei täysjärkiset paina jossain suolla menemään. Ja testamentit. Rasvaa päälle ja hanuriin vaan.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
toivottavasti Mika, Jari, Janne, Milla, Virpi palaavat koska muuten Suomen hiihto on niin syvältä kuin vain olla ja voi. Jylhälle kenkää ja heti Kyrö oli paljon parempi valmentaja kuin Jylhä. Doping jupakan pää arkkitehti oli Paavo M. Petäjä joka oli tietoinen siitä että Suomalaiset käyttivät lahden kisoissa ja sitä ennen doping ainetta ja Esa Klinga oli toinen joka tiesi ihan varmasti doping jupakasta jo ennen kisoja ja sitten vielä Suvi Bin Linden tiesi myös varmasti asiasta jotain. Kyrö nyt oli ainut joka otti vastuun teosta vaikka mielestäni suuremmat syypäät olisi saanut jäädä hiihtoliittoon. Jarmo Riski ja K-P Kyrö laitettiin sijais kärsijiksi.

Siirappi on puhunut!!!!
 

Mörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
Kirjojen perusteella Myllylä ja Etenkään isometsä ei kiistäny dopingin käyttöö tai mitä se sitten olikin...

Jos kerta kirjan kirjoittaa urastaan niin kyllä siinä kuuluisi jo sanoo lopullisesti totuus mitä, miksi ja koska on käyttäny ja tehny.. Ettei enää suomen kansalle rupee valehteleen turhanpäiväsesä asiasta,ku kaikki sen melkein tietää että jokainen hiihtoliiton jäsen ja kaikki kiinnijääneet hiihtäjät puhuvat aina eri asioita...
Puhuisivat edes samanlaisesti kaikki ni niitä vois joku ees uskoo.

Mut omapahan on jäsenten ja EX hiihtäjien asia...

Kysymys kuulukin et Hiihtäjät ja Hiihtoliiton jäsenet haluavatko he lisää kuuluisuutta ja huomiota, näin doping jupakan kautta,kun sitä ei enää rehellisesti voi saada aikaan.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
kyl se veti,broidin kaverin kaveri möi sille...kuulostaa pelleilyltä mut tunnen mun broidin kaverin...ei siis perinteinen kaverin kaveri juttu
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hevonen
kyl se veti,broidin kaverin kaveri möi sille...kuulostaa pelleilyltä mut tunnen mun broidin kaverin...ei siis perinteinen kaverin kaveri juttu

Jep jep, niinpä, komeaa tekstiä perusteluineen.

Sitten aiheeseen. Varmasti käryn jälkeen on fiilikset maassa ja uran "varma" lopetus päälimmäisenä mielessä. Mutta kuten niin kuten niin monessa muussakin asiassa mieli muuttuu kun aika kuluu. Kuten toisessa asiaa käsittelevässä ketjussa ilmaisin asian tuomion kärsittyään takaisin vain, jos kunto on kohdallaan.

Kuka todellakin uskoo puhtaaseen urheiluun? Se on vain suuri illuusio huipulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös