Mitä jääkiekko loukkaantumista pelkäät eniten?

  • 2 173
  • 17

Mitä loukkaantumista pelkäät

  • Maila osuu kasvoihin

    Ääniä: 0 0,0%
  • Sormet jäävät vaihtoaition oven väliin. Ai saatana!

    Ääniä: 0 0,0%
  • Saat huitaisun mailasta sormille

    Ääniä: 0 0,0%
  • Loukkaantuminen laitataklauksen seurauksena

    Ääniä: 0 0,0%
  • Taklatessasi vastustaja menee kyykkyyn ja törmäät laitaan

    Ääniä: 0 0,0%
  • Saat turpaan tappelussa

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    49

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei taida olla tällaista aihetta, että onko kenelläkään mitään loukkaantumista jota et missään nimessä halua kokea lätkää pelatessasi. Allekirjoittanut ei ole edes luistellut, moneen vuoteen, mutta aina pitänyt ikävimpänä loukkaantumisena luistimen viiltoa. NHL:nkin historiassa nähty, että siitä seuraa ikävää jälkeä. Toki myös sormille huitaisut käyvät kipeää.
Toki katsojan silmin ns. Pitkäsen loukkaantuminen on ikävimmästä päästä, mutta pitkäkiekko sääntö on saatu mielestäni hyväksi, kun ei noita jalat edellä laitaan tapauksia tule enää yhtä herkästi
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Halvaantuminen. Jos nyt kuolema jätetään välistä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Jaa'a. en nyt tiedä vastausta otsikon kysymykseen, mutta kun luin noita vaihtoehtoja niin muistui mieleen eräs episodi 90-luvulta. Muistaako kuka herrasmies sai pelikieltoa kun jätti/yritti jättää tahallaan vastapelurin sormet vaihtoaition luukun väliin? Muistelisin että oli joko Matt Barnaby tai Andrei Nazarov? Jälkimmäinen veli venäläinen sai ainakin joskus kakkua kun survoi peukaloaan kaverin silmään apinan raivolla. Aika velikultia joka tapauksessa.

edit. Vai oliko Kevin Kaminski? Siis tuo sormenkatkoja. Aika häiriintynyt kaveri sekin oli. Tappeli kenen kanssa vaan ja aina tuli turpaan niin että tukka lähti. Näin muistelisin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Monet varmaan pelkää, että kaukalossa tapahtuu jotain sellaista, josta kukkahattutädit loukkaantuvat taas.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kyllähän se tuo viilto kaulaan on ehdottomasti, tosin monet muutkin listan objekteista sellaisia, joita ei kenellekkän toivo.

Kerran junnuissa sain täyden lämärin jalkapöytään. Napsahti niin sopivasti, että jalka vihoitteli varmaan viiden vuoden ajan satunnaisesti. Joskus jopa pyöränselästä hyppääminen vihlaisi, kuin olisi puukolla lyöty läpi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä pelkään eniten sitä että joku taklaa minut poikit taisella sähly mailalla laitaan Oulun bupi liigassa. Toki siitä saa oma joukkueeni yli voiman ja vastustajan sisään tulo biisi soitetaan ensikerralla hiljemmalla volumella ja lisäksi he joutuvat erä tauolla syömään ruttoon kuolleen joutsenen sekä valitsemaan joukkueestaan kaksi pelaajaa (1 baarin henkilö kunnasta, 1 katsoja, 1 yleisö äänestyksen perusteella) jotka hukutetaan mereen, mutta silti pelkään kyllä kovasti poikittaisen mailan taklausta laitaan. Toivottavasti taklaus tulee edes oululaisessa pub Kirveessä, missä laidat on tehty inva vessaan, siellä saattaa törmätä vessa paperi telineestä ulos valuneeseen vessa paperi kiekkoon laidan sijaan.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se on se "jokin muu, mikä". Takana on kaksi kallon murtumaa ja niskanikaman murtuma.
Alamäkiajoa, pyöräilyä ja autoilua. Seuraukset ovat melkoisen kauaskantoisia ja tuntuvat siis vieläkin.
Alkaa epäilemään minkään liikkumisen järkevyyttä.
En sentään sano eläkeläisäänellä, että: veisi kuolema viimeinkin pois.
Salibandy ja futsal ovat hemmetin hauskaa!
Biljardi eri muodoissaan sekä darts eivät aiheuta loukkaantumisia, ellet rökitä vastustajia julkisesti liian pahasti.
 
Suosikkijoukkue
1992-1993 JyP HT, no smoking team
Joku muu, mikä -osastolle tää menee, ja kauheesti mua pelottaa, että miten se Lauri siellä patapaidassa pellaa... ettei vaan sattuis mitään.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietty luistimen viilto kaulaan myös, mutta enemmän kiekon osuminen silmään. Jollain hampailla nyt ei ole väliä. Niitä saa uusia tai sitten on ilman. Mitä sitten. Taklauksissakin sattuu ja tapahtuu. Parempi mennä kuin olla menemättä.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös tässä reilu kymmenen vuotta takaperin jommalta kummalta Huuskon veljeksistä (Anders tai Erik) haljennut kives matsissa. En tiedä tarkemmin mitä siellä on tapahtunut, mutta voisin kuvitella olleen kiekko joka siihen osui. Tuollaista ei kyllä soisi tapahtuvan pahimmallle vihamiehellekään. Tai no Sipilälle, mutta ei muille.

Itsellä joskus junnuaikoina nasahti sählypallo iloisesti kulkusille oltuani fiksusti shortseilla maalissa. Silmissä näkyi tähtiä, happea ei saanut ja tunne oli ihan hirveä. Frendit naureskeli vieressä ja sanoivat, että olin siinä noin minuutin aikana (joka itsestä tuntui ainakin tunnilta) käynyt melko hyvin Suomen kirosanat läpi muutamaan otteseen.

Tuohon kiveksen halkeamiseenkaan ei taida olla sellaista pikahoitoa ja voisin kuvitella sen kestävän aika kauan. Tähän loppuun vielä linkki hieman aihetta ohuesti sivuavaan vitsiin by Reinikainen.

Linkki vie Ylen elävään arkistoon. Malttamattomille vitsi sijoittuu 4:50-5:20
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/04/25/tankki-tayteen-elainlaakari-vilenien-tilalla
 

Stigu

Jäsen
Henkilö kohtaisesti pelkään eniten sitä, että saan Lappeen Rannan nakki kioskilla turpaani jääkiekko luistimet jalassa. Tai että taklaus tilanteen jälkeen menetän kykyni muodostaa yhdys sanoja. Tai että kesä laitumella joku musta valkoinen ja iso Muu tulee takaa päin ja pökkäisee sarvillaan minua.

Vastaan siis joku muu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Geneerisesti vastattuna luistimen viillot kaulan alueelle, noissa kun jälki voi olla hyvinkin pahaa.

Yleisellä tasolla kuitenkin:
* Pitkäaikaisen vaivan aiheuttavat tilanteet. Mielummin luistimesta pieni vekki kaulaan, kuin halvaantuminen tai näkökyvyn menettäminen. Mielummin näkö toisesta silmästä, kuin kuoleminen jäälle luistimen viillettyä kurkun kuin ISIS-teloittaja konsanaan. Mielummin murtunut ranne kuin ikuiset selkävaivat. Mielummin loppuelämän klenkkaus hajonneella polvella, kuin Kovasen kohtalo aivovamman muodossa.
* Teon tahallisuus. Varmasti katkeroituisin aika paljon, jos esimerkiksi näkökyky toisesta silmästä menisi vastustajan sikailtua korkealla mailalla. Jos taas vastustajan maila tekisi saman mun nostettua vastustajan mailaa, niin tilanne olisi helpompi käsitellä.
* Kipu. Ranteen olen murtanut lätkässä ja sen kanssa kivut eivät aivan infernaalisia olleet. Kipeää toki teki, mutta joku lämäri kulkusille varmasti tekisi niin gutaa, että melkein mielummin ranne jokuseksi viikoksi kipsiin kuin maailman pimeneminen silmissä ja päivien/viikkojen kävely koripallon kokoinen kipeä kives jalkojen välissä. Ja jos ihan lopullinen ratkaisu tulisi kohdalle kaukalotapahtumien takia, niin mielellään nopea ja mahdollisimman kivuton, kuin pitkä ja kiduttava.

Summa summarum, hyvin paljon riippuu tilanteesta ja jatkoseuraamuksista.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pelkään, että jääkiekosta "loukkaannutaan" tiedostavissa, suvaitsevaisissa piireissä niin paljon, että syntyy someraivo ja #PuckToo-liike, jonka jälkeen koko laji kielletään toksisen maskuliinisuuden äärimmäisenä ilmentymänä.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Kyllähän se on pakko sanoa luistimen viilto kaulaan. Höntsäpelissä sattui kun kaveri tuli laitaan taklaamaan ja menetti tasapainon jonka seurauksena oikean jalan luistimen terä osui leuan alapuolelle. Ei sitä siinä tilanteessa huomannut mutta seuraavan hyökkäyksen aikana kävin sitten kyselemässä miten kävi. Onneksi oli tuuria matkassa näin jälkeenpäin ajatellen.

Kakkosena tuleekin lämäri naamaan ja kolmanneksi heitetään vaikka korkea maila silmän seutuville.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös