Mitä ihmettä Kimmo Rintanen tekee kisoissa?

  • 2 729
  • 13
Tila
Viestiketju on suljettu.

HIFK-mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Suomen maajoukkueet,McLaren
Mieshän oli viime kevään MM-kisoissa Suomen suurin pettymys.Ja miten Niko Kapanen,joka pääsi kuin pääsikin,kisoihin pärjää farmikauden jälkeen?
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Uskoisin että Kimmo Rintanen pelaa jääkiekko mm kisoissa ei siellä varmaan curlingia tai lentopalloakaan pelata eikä myöskään juosta maratoonia ja Rintanen kuuluu ehdottomasti joukkueeseen mitä olen miehen pelejä nähnyt niin on ollut yksi parhaita mutta tämä pieni loukkaantuminen on ollut hänellä tällä hetkellä.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Näinhän se menee

Silloin kun ei farmista valita sitä-ja-sitä oman kylän poikaa valitetaan, että Ara ei tunnetusti arvosta famisarjoja.

Nyt Kapanen valittiin farmista ja ihmetellään että kuinka ihmeessä näin voi tapahtua, että valitaan pelkän farmisarjan perusteella. No, tää on tällästa.

Rintasta ihmettelen kyllä minäkin. Ei sen puoleen ihmettelen myös Ojasta ja Viitakoskea, joka Orjala-turneessa oli aika sukka.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No Rintanen on kisoissa turistina ja tekee 2+2 tehopistettä jotain pilipali maata vastaan alkusarjassa, tämän jälkeen rintasta ei huomaakaan kisoissa. Rintanen ei ole kovien pelien mies ainakaan maajoukkuetasolla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rintsi

Rintsi on just sellainen, että heikompia maita vastaan verkko venyy, mutta niin sanottuja huippu maita vastaan tehot ovat lähes nollassa, toivottavasti olen väärässä...kuuluu kylläkin aran luottomiehiin, vaikka ei ollutkaan aluksi aran listoilla.
N.Kapasta en kyllä olisi valinnut kisoihin,toivottavasti nhl:stä tulee joku muu tilalle... Koivu tai Ylösen Jussi.
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Rintanen on kyllä täysin saamaton tappi majoukkuetasolla....tuntuu, että mies on paikallaan vain pelatessaan tepsissä. Eilisessäkin Suomi- Ruotsi matsissa (paikanpäältä nähtynä) ukko ei uskalla mennä tiukkoihin vääntöihin tai sitten jättää ne kesken. Joukkueeseen on nimetty muutama muukin vastaava surffari mutta ei niistä tässä ketjussa enempää.
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Italiaa tms vastaan tulee hattu mutta kovemman vastustajan edessä luikkii heseen häpimiilille.
 

vipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Sotkamon Jymy
Ette taineet seurata paljonkaan näitä Leijonien harjoitusotteluita. Rintanen ja kaikki muutkin jotka pääsivät kisoihin ovat sen paikan myös ansainneet ja kerrankin mielestäni Leijonilla on sellainen joukkue,mistä ei löydä valitettavaa.Kovat molarit ja pakit, hyviä maalintekijöitä(kuten Viitakoski) ja paljon myös senttereitä...sekä tietenkin työntekijöitä...
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rintanen on kummallinen pelaaja maajoukkueessa. Toisinaan Rintsi innostuu hakkaamaan maaleja kuin Vopat vastustajia, mutta loppua kohden on peli muuttuu todella hiljaiseksi kontaktitilanteiden välttämiseksi eikä mies viitsi hakeutua maalipaikkoihin.
Mutta katsellaan nyt nämä kisat. Sitä paitsi tämän ketjun vastaajista suurin osa on helsinkiläisiä, joilla lienee sitä kuuluisaa Turku-anipatiaa...
 
HIFK-mies oli juuri vapautunut turhien otsikoiden avaamisesta tulleesta pelikiellostaan. Toinen määräaikainen pelikielto ei siis tehonnut, joten nyt on sitten kirjoitusoikeuksien poiston vuoro.

Jatketaan keskustelua tuossa laajemmassa ketjussa. Suljen tämän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös