Mistä muistat edellisen nimimerkin?

  • 155 064
  • 1 541

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Scissors tuo TPS-osiosta tuttu mielipiteitä jakava persoona. Hyvinkin aktiivinen ja muistetaankin varmaan Virran ja Vuoren puolustajana, joka mielestäni olikin oikein. Osannut myös todeta olleensa väärässä ja tuo mielestäni kivasti eloa TPS-osioon.
 

Ralph

Jäsen
Kulkija on tuttu TPS:n ja Montreal Canadiensin kausiketjuja luettuani, näemmä myös salibandymiehiä FBC Turun kannattajana/pelaajana, joten varmaankin turkulainen. Muistelinkin, että joskus salibandyyn liittyvässä ketjussa olen häneen törmännyt.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vaikken usein mestis-osiossa vierailekaan kovinkaan usein niin cottonmouth tuntuu olevan siellä erittäin aktiivinen kirjoittaja. Jotenkin on jäänyt kuva, että cottonmouth kirjoittelee melko pitkiäkin viestejä välillä ja ihan asiaakin siellä on, provoiluun en ole törmännyt tämän nimimerkin kohdalla. Jotenkin sellainen käry, että cottonmouth on vaikuttanut palstalla jo ainakin yhden vuosikymmenen, mene ja tiedä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jotenkin sellainen käry, että cottonmouth on vaikuttanut palstalla jo ainakin yhden vuosikymmenen, mene ja tiedä.

Piti ihan tarkistaa, mutta ei ihan sentään vielä.

Pavlikovskysta muistuu mieleen, että taisi aikanaan olla aktiivinen vanhojen ketjujen ylösnostaja. Lisäksi sekoitan miehen toistuvasti Pavlovin Koiraan.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Cottonmouth:iin törmää myös Vapaan puolella toisinaan ja olen kirjoituksista ollut huomaavinani että kyseessä ei ole maahanmuuttokriitikko saatikka persu. Muistini mukaan tekstit ovat myös muotonsa puolesta päteviä, keskivertoa parempi kirjoittaja on.
 

Ralph

Jäsen
Vellihousu on hieno Ässien mies jonka muistaa nimimerkistään. Taitaa osallistua melko paljon täällä vapaallakin puolella keskusteluihin ja jos SM-liigan puolella yleisesti Ässistä kirjoitetaan negatiivisesti, on Vellihousu paikalla vääntämässä ja puolustamassa omiaan. Lisäksi nimimerkki on usein mukana ketjussa johon haetaan ketjun ja nimimerkin tuomia yhdistelmiä, kuten "Joel Armia - Vellihousu" tai "Petteri Sihvonen - Vellihousu". Nimimerkkiö taitaa nähdä myös maajoukkueen puolella, NHL:n puolella ei.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistan Ralphin siitä, että tuntuu olevan aina tämän ketjun viimeisin kirjoittaja kun otsikko silmiin osuu.

Ja onhan Claudio Marchision fanaattisen oloinen seuraaminen ja kehuminenkin jäänyt mieleen. Ja tietenkin tuo nimimerkin vaihtuminen aikanaan, kovin kauan ei mennyt tajuta että nyt on pakko olla entinen GaDa kyseessä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Iker on omien sanojensa mukaan suhteellisen laadukas potkupalloilija. Hän on ottanut osaa keskusteluihin, kuten pystyisikö tavallinen tallaaja tekemään rankkarista maalin Veikkausliiga tason maalivahdeille, ja on itsevarma, että pystyisi.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
RonSwanson tuli nyt ekana mieleen tuosta Suomi Brasiliaan- ketjusta kun siihen oli nyt kirjoittanut. Oli pakko käydä vielä "rekordi" tarkastamassa ja on todella uusi nimimerkki.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
-----älkää turhaan vastatko uudestaan------

Niin, ensi kuussa tulee vuosi täyteen jatkoajassa rekisteröityneenä käyttäjänä. Kaippa tuo käsite "todella uusi" on katsojan silmissä :D todella lyhyellä matikalla laskettuna n. yksi joka toinen päivä, eli tämä oli viesti #172.

Wuu. Enpäs ollut näitäkään statseja tarkistanut ennen kuin nimimerkki Lampinen sen minulle osoitti. :)
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Lampinen on tuttu tottakai JYP fanina, mutta ennen kaikkea muistan hänet kiinnostuksesta Ruotsalaista lätkää kohtaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Fasön olen nähnyt monesti kirjoittelemassa NHL -ketjuihin ja yleisestikkin kirjoittelee paljon asiaa ja vähempi asiaa tänne palstoille. Hieman tutkittuani asiaa, on hyvin nuorena saanut tunnukset tänne, onko sitten ollut onni muropaketissa vai kuinka? Mutta asiallista tekstiä kaikin puolin.
 

Ralph

Jäsen
adetti on asiallinen, mutta mun makuun liian epäaktiivinen HPK:n ja Buffalo Sabresin mies. Ilmeisesti myös Juventus ja Italia kiinnostaa, muistanko väärin? Harvemmin hänen teksteihinsä törmää täällä Vapaalla puolella.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Adetti on jäänyt parhaiten mieleen tiukoista kamppailusta GM Connectedissa (NHL 13), joissa olemme useaan otteeseen taistelleet tiukoin lukemin. Jonkin verran on tullut myös luettua NHL-puolella adettin kirjoituksia Sabresin ketjuissa, ja asiantuntevaa tekstiä sieltä saa lukea todella usein. Näki paljon vaivaa esim. Sabresin vuoden 2013-14 ketjuavaukseen, johon oli hienosti koottu kaikki tarvittava tieto tulevasta kaudesta.

EDIT:

Pistetään nyt vielä Ralphista, kun oli kerran nopeampi. Ralph on enemmänkin tuttu nimimerkistään GaDa, jonka tekstejä olen seurannut paljon HPK:n ketjuista. Ralph on myös yksi tunnetuimmista Avs-faneista ja muistaa aina hehkuttaa Matt Duchenea, jos on sen paikka. Pääpuolin hyvää tekstiä, vaikka ehkä katselee suosikkiensa otteita liian kovien värilasien takaa ajoittain.
 

Petro

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Louis Blues
Hawk #22 on jäänyt mieleen keskustelunpalstan NHL-ketjuista. Varsinkin otteluseurannassa tullut monta kertaa vastaan ja kirjoittelee luonnollisesti myös Blackhawksin ketjuun. Kauhean hyvin kirjoittajana en vielä tunne, mutta kirjoitukset vaikuttavat ihan asiallisilta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Muistan ulkoa kaksi Bluesin (sen pohjoisamerikkalaisen) fania palstalta vaikka keskellä pimeintä yötä. Toinen on Deko ja Toinen on Petro. Jälkimmäinen on myöskin ollut tuttu näky muiden NHL-joukkueiden ketjuissa viime aikoina, mieleen tulee heti Flyersin ja Detroitin ketjut.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
sekolust oppi kätensä telottuaan arvostamaan valmiiksi viipaloituja juustoja, vaikka oli vielä hetkeä aiemmin suhtautunut niihin äärimmäisen ylimielisesti. Elämä opettaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
penkinlämmitäjä on helppo muistaa: oli mukana vääntämässä JYP-Ässät -ottelusarjassa viime keväänä.

Muistaakseni ihan asiallista kommentointia.

MustatKortit tulee ensimmäisenä mieleen Johtavan omasta ketjusta. Myös yleisurheilutietämystä tuntuu miehellä olevan MM-kisaketjujen perusteella kiitettävästi. Välillä tulee sekoitettua toisiin samantyylisiin nimimerkkeihin.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Nyt täytyy kyllä sanoa, että en muista pehtooria mistään yksittäisestä ketjusta. Siellä täällä hänestä on vilahduksia näkynyt ja olisiko peräti niin, että myös tuolla yleisurheilun puolella jossain välissä äänessä olisi ollut? Taitaa olla myös kohtalaisen uusi kirjoittaja täällä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Nyt täytyy kyllä sanoa, että en muista pehtooria mistään yksittäisestä ketjusta. Siellä täällä hänestä on vilahduksia näkynyt ja olisiko peräti niin, että myös tuolla yleisurheilun puolella jossain välissä äänessä olisi ollut? Taitaa olla myös kohtalaisen uusi kirjoittaja täällä.

Taitopelaaja halusi tulla kommentoimaan tähän ketjuun, vaikka ei ollut mitään asiaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös