Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Hyvin pelannut. Parantanut monessa asiassa viime kauteen nähden. Pisteitä tullut ihan kivasti, vaikka niistä suurin osa onkin syöttöjä. Tänään kyllä ehkä turhan helposti hermostui, on käynyt nyt jo muutamassa pelissä todella kuumana.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ravens, Sea Monsters
Eikä unohtaa sovi myöskään Siikosen hyvää aloitusprosenttia. Ei toki pääse Immosen lukemille (päälle 60%), mutta tuo 55% voitettuja aloituksia on hyvä lukema. Eilen Kouvolassa, JYP vei aloitukset aika suvereenisti nimiinsä.
 
Hate the living, love the dead.

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Nostellaas Misenkin ketjua. On kyllä Nättisen ja Palmun tavoin ollut hyvässä lennossa. Pisteitä tulee tasaiseen tahtiin, ja nyt on tehnyt myös pari maaliakin pitkän maalittoman putken jälkeen. Huonoja puolia misen pelissä ovat jäähyherkkyys, ja jatkuva huomautus aloituksissa. En tiedä mikä noissa aloituksissa on niin hankalaa, mutta sitä pitäisi hänen kyllä alkaa harjoittelemaan enemmän.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Hiukan samaa luulen että on tarkoitushakuista. Aika usein ennen aloitusta jo vaihdetaan ajatuksia tuomarin kanssa. Ilmeisesti Siikonen on joutunut luopumaan jostain hyväksi havaitusta aloituskikasta / asennosta tuomareiden ollessa eri mieltä. Saattaa sitten heitellä kommenttia "kato ny kaveriakin tossa". Täysin mutuilua tämä...
 
Get Lost - Support SAR

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Minusta taas tuntuu että tuo huomauttelu aloituksissa on tarkoitushakuista. Ei kuitenkaan ole tullut toista huomautusta Siikoselle ja aloitusprosentti on mutulla hyvällä tasolla.
Hyvinkin mahdollista, että on tarkoitushakuista, nyt kun sanktiona ei enää vaihdeta aloittajaa. Sitä en usko, että viime kaudella kun aloittaja vielä vaihdettiin, olisi tarkoituksella näin tehnyt, ellei halunnut luistaa aloituksesta.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Siikonen tuntuu välillä oikein kerjäävän kakkosta mussuttamisella.

Joka tapauksessa, Miska on ollut monipuolisena pelaajana erittäin hyvä lisä kokoonpanoon. Pärjää fyysisessä pelissä, tekee erittäin hyviä oivalluksia kiekollisena ja tekee töitä molempiin suuntiin. Ketjun roolitukset näyttävät toimivan erinomaisesti.
 

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Siikonen tuntuu välillä oikein kerjäävän kakkosta mussuttamisella.
Joo, saman huomion olen tehnyt. Kaikissa mahdollisissa tilanteissa, kuten aloituksissa ja omissa jäähyissään, suu käy jatkuvasti tuomarin suuntaan. Eilenkin oli mielestäni aika naurettava se tilanne, kun mussuttamisellaan aiheutti videotarkastuksen. Toki on mahdollista, että Siikosen omasta näkökulmasta näytti käyneen maalissa.
Tuota jatkuvaa kiukuttelua voisi vähentää, ennen kuin siitä alkaa rangaistuksia napsumaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..aloitusprosentti on mutulla hyvällä tasolla.
Eihän sitä mutuilla tarvitse, kun katsoo liiga.fi tilastot-osiota. 53,8 % aloitusprosentti ja top 15-aloittaja yli 100 aloitusta ottaneista pelureista.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Nostellaas Misen ketjua. Siikonen pelasi alkukaudesta erittäin vahvaa kautta, mutta maajoukkuekomennuksen jälkeen vähän hiipui, aivan kuten Nättiselläkin. Eilen Siikonen kuitenkin rikkoi oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.
Jäähyjä Siikonen on ottanut mielestäni vähän liikaa, 83 jäähyminuuttia. Eilisen käytösrangaistuksen myötä huilaa perjantaina kymppitilin täyttymisen johdosta.
 

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Eilen JYPin toinen maali oli nimenomaan Siikosen (ja Allenin) ansiota. Erinomainen voimapelaaja silloin kun jaksaa keskittyä pelaamiseen.
Olen samaa mieltä. Välillä keskittyminen lipsuu, mutta vastapainoksi tekee myös hyviä ratkaisuja kentällä.
Itse kyllä palauttaisin lauantain peliin Siikosen, Nättisen ja Palmun yhteen, kun Siikonen on taas pelikelpoinen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Siikonen haiskahtaa itselleni poffipelaajalta. Enpä yllättyisi vaikka juuri tämä herra räkisi niitä rumia maaleja maalin edestä ja muuttaisi osoitetietonsa sinne. Keskittyä kaveri halutessaan osaa ja uskoisin tärkeiden pelien kohdalla fokuksen olevan oleellisessa.
 

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
Ei ollut hyvä viikko Siikoselle. Peräti kolme kertaa joutui jättämään pelin kesken, vaikka ensimmäisellä kerralla kyseessä taisi ollakin vain pieni kolhu joka käytiin paikkaamassa. Harmittavan huono tuuri miehellä, juuri kun oli matkalla uransa ensimmäiseen ehjään kauteen. Eilinenkin loukkaantuminen olisi voinut olla estettävissä, jos Anttila olisi vain ottanut taklauksen kunnolla vastaan. Toivotaan pikaista paranemista Siikoselle.

E: Korjasin muutaman kirjoitusvirheen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy