Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Miro-Pekka Saarelainen – se parempi MPS

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Liikkuva Maski, 15.01.2015 klo 21.39.

 1. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Jonkun mielestä voi olla liian aikaista oma ketju, mutta oli kyllä kovimpia debyyttejä IFK-junnulta aikoihin. Taisteli, rakensi itselleen loistavia tekopaikkoja ja tasoittikin ottelun lopussa upealla ohjauksella. Oli vielä nousta sankariksi jatkoajan lopulla, mutta onetimer ei löytänyt tietään verkon perukoille.

  1994-vuosimallia, tämän kauden A-SM:n parhaimpia pelaajia ja 22 maalia ilmeisesti 23 peliin. Kapteenin natsat kertoo johtajuudesta. Nopea, röyhkeä ja maaliahne. Kibe Kuhdan haamu?

  Vain aika näyttää.
   
 2. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Täytyy kyllä kehua kaverin debyyttiä, olisi ollut hyvät saumat useampaan maalin, mutta tuo yksikin riittää näin aluksi. Harmittavasti kokoa ei hirveästi löydy, mutta toisaalta tuntui pelaavan huomattavasti esimerkiksi Partasta fyysisemmin.
   
 3. Kip#37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  En nähny koko peliä, mut parhaat palat näin. Ehdottomasti jatkoon. Ilmeisen kehityskelpoinen yksilö. Tai siis sellainen ensivaikutelma jäi. Toivottavasti ei petä.
   
 4. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Jumaliste, kaveri näytti tuossa pregame-höpinän haastattelussa ihan Matikaisen Petulta!

  Mielenkiintoista kyllä nähdä hänet tänään livenä, Blues-peli näytti hyvältä.
   
 5. RedWhiteBlue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Rangers
  Varmaan tyhmä kysymys, mutta mulle ei nyt oikeesti aukea että kuka/mikä sitten on tämä huonompi MPS? :D
   
 6. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Malmin Palloseura?
   
 7. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sillon kun vielä Magnus Pääjärvi-Svenssonia kehuttiin kovasti ja hänestä odotettiin kovaa tekijää niin MPS-nimi oli yleisessä käytössä. Kaukaa haettu mutta parempihan Saarelaisesta tulee!
   
 8. RedWhiteBlue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Rangers
  No niinpä tietenkin! Täälläkin on kova luotto että meidän Saarelaisesta tulee paljon kovempi maalitykki kuin Svenssoni ;)
   
 9. Stadin valot Jäsen

  Saarelainen oli kyllä ensimmäisessä pelissään todella pirteä ilmestys. Erittäin hieno ohjaus kruunasi loistavan debyytin. Eilisessä pelissä mies veti pari ensimmäistä vaihtoaan loistavalla intensiteetillä. Kuparisen loukkaantumisen jälkeen ketjut menivät uusiksi ja Miro-Pekan peliaika jäi näppituntumalla melko pieneksi. Todella mielenkiintoinen lupaus kyllä meillä käsissä tässä nuoressa sällissä. Yhdessä Tammisen kanssa antaa uskoa HIFK:n juniorityöhön hyökkääjien osalta.

  Edit. Luen jatkossa ketjut vähän tarkemmin.
   
 10. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nuoret ne jaksaa, sillä Saarelainen ehti vielä tänään pelaamaan Rauman turnauksen päätöspelissä Ässiä vastaan (5-2 voitto, linkin takanapelin tilastot) ja hankki tehot 1+1. Näkyy olleen myös tilastoista katsottuna erikoisessa episodissa mukana, sillä on saanut väkivaltaisuudesta 2 minuutin rangaistuksen samalla kellonlyömällä, kun Ässien veskari on saanut väkivaltaisuudesta 5+20 minuuttia. Brändiä vai jotain rottailua?

  Kollien seuraava peli on vasta lauantaina, joten toivottavasti Saarinen nähdään vielä ainakin osassa ensi viikon peleistäkin. Mieluummin Saarelainen kuin vaikka Partanen.
   
 11. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  MPS kiitti vastuusta ja napautti hyvät tehot 1+1. Ei sitä Raskia ole pakko peluuttaa ykkösessä, kun silläkin tehot hukassa.
   
 12. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Jäi todella hyvä mieli tästä kaverista. Toki jo aiammista peleistä. Huomaa, että psyyke kestää olla Stadin valoissa. Taidoista A-junnujen kapteenilta se tuskin pitäisi ikinä jäädä kiinni.

  On pelaajia, jotka pyrkivät viemään peliä koko ajan eteenpäin. MPS teki sitä juurikin tänään. Osaa pelata ykköskentän vaatimalla pelitavalla. Kun olet ykkösessä sun pitää pyrkiä luomaan koko ajan painetta ja paikkoja ylöspäin. Se erottaa 1-2 kenttien pelaajat muista. Muut ovat niitä, jotka voivat käydä surffaamassa vaihtoja "kunhan ei mene omiin" -asenteella.

  Me saadaan iloita tästä kaverista vielä pitkään. Kunhan ei sössitä sitä nyt landelle.
   
 13. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erittäin hyvä peli nuorelta kaverilta. On aloittanut kauden oikein buenosti.
   
 14. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä wanhaa kannattajaa ilahduttaa, kun omista junnuista nousee tällainen helmi! Parasta tänään olivatkin omat junnut, Husso ja MPS. Niin ja pisteet, tietty.
   
 15. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En yllättyisi, jos Saarelainen joskus tulevaisuudessa kantaa C-kirjainta paidassaan. Olisi nykyaikaiseksi seuraikoniksi siinä mielessä sopiva tapaus, että paukut ei ehkä riitä Liigaa korkeammalle, niin saattaa hyvinkin tehdä pitkän uran HIFK:ssa - kunhan sitä ei sössitä muualle.
   
 16. Röda Jäsen

  Lainaus:
  Onneksi solmi viimekaudella 3v jatkon IFK:n kanssa :)
   
 17. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  MPS on muuten tulokkaiden pistepörssissä sijalla 2. tasapistein ykkösenä olevan Patrik Laineen kanssa.
   
 18. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ketjua ylös. Päässyt näyttelemään loistavaa onetimeriaan tällä kaudella, huikea skode jätkällä. Pelaajana muutenkin, kuten otteluseurannassa osalla tuli mieleen, on hyvin paljon samaa kuin Kibessä! Nopea luistelija, ei kovin iso tai vahva ja se laukaus on todella hyvä. Aihioita on ihan huippupelaajaksi tähän liigaan, toivottavasti pelaa Stadissa kauan.
   
 19. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oli kyllä loistava skode!
   
 20. StevieY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Köyhän miehen Pulu, vielä
   
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jep, sama asia on jäänyt mieleen Saarelaisesta. Paljoa en ole kaveria nähnyt, mutta tehnyt ihan positiivisen vaikutuksen. Jos laukaus on hyökkääjällä kunnossa ja se lähtee vielä suoraan syötöstä, on jo moni asia kunnossa. Monella hyökkääjällä kun se nimenomaan kaatuu juuri tähän osa-alueeseen.

  Hyvä, että Saarelaisella on pitkä sopimus HIFK:n paitaan niin voidaan ajaa rauhassa sisään joukkueeseen ja katsoa mihin kyvyt riittää.
   
 22. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Kyllähän Kerhon veskari hieman ylireagoi ja meni etukulmasta yli päätyviivan. Laukaus lähti jopa niin hitaasti että, yhdistettynä maalivahdin ylireagointiin, veskari kerkesi pois kiekon tieltä. Takakulmaan tuosta paikasta, jeessus.
   
 23. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Väärin tehty. Voi kökkö.
   
 24. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Oli kyllä nätti maali ja suoraan syötöstä laukaus HPK:ta vastaan. Näitä lisää.
   
 25. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei kaikkien tarvitse olla isoja korstoja ja lanata vastustajaa. Kiben kaltaisia tarvitaan myös. Hyvä on MPS:n liiga-alku ollut mutta duunia on kyllä tehtävä jos haluaa vakinaistaa pelipaikkansa. Mutta ihan passeli alku, piristävä poikkeus näissä junnuissa mitä meille on vuosien aikana työnnetty.