Minnesota Wild 2011-2012

  • 373 822
  • 967

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Taisteluvoitto Sharksista lukemin 2-1. Nyt koitellaan rosteria toden teolla, kun Harding joutui jättämään kentän ensimmäisessä erässä Schultzin ja Pavelskin ajettua kassarin yli.

Näkisin, että nyt on aika hyvää näyteikkunaa tarjolla Hackettille. Pelasi ainakin Sharksia vastaan mitä ilmeisemmin kelpo ottelun.

Lento jatkuu ja venymiskykyä tuntuisi löytyvän. Tässähän voi hyvillä mielin sairastaa tätä syysflunssaa. Kerrankin.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Setoa jo eilen treeneissä vaivannut vaiva pakotti kaverin pois kentältä ensimmäisessä erässä, toivottavasti ei ole pitkään poissa.

E: Kuulemma nilkuttaa pahasti ja vaikuttaa polvivammalta.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tuo viimeöinen Sharks-ottelu oli parhaita lätkämatseja mitä on tällä kaudella tullut nähtyä. Wild näytti taas sen, että kun peli kulkee niinkuin Yeo haluaa sen kulkevan, Wild näyttää niin helvetin nopealta joukkueelta ettei siinä ole mitään järkeä. Vastustajalla ei ole sekuntiakaan aikaa miettiä mitä tekee kiekon kanssa, ja suunta vaihtuu todella nopeasti puolustuksesta hyökkäykseen.

Toki NHL on the Fly -ohjelman jätkät olivat expert-mode päällä kertomassa kuinka tylsää kiekkoa Wild pelaa, ja kuvailivat tuota karvausta käytännössä passiiviseksi 1-4 karvaukseksi. Toki unohtivat varmaan tästäkin ottelusta sen että pääosan ottelusta Sharks pelasi passiivisella 1-2-2 karvauksella kun Wild tuli kahdella, välillä kolmella jätkällä Sharks-puolustajien päälle heti kun paikka aukesi.

Hackettin suoritus ei yllättänyt, Matt on ihan tajuttoman lahjakas maalivahti. Kuemper saanee pelejä alle Hackettin NHL-kierroksen aikana ihan hyvin, joten tämä tilanne toimii loistavasti monellakin tapaa. Semisti huonoina puolina Bäckströmin lievä loukkaantuminen ja Hardingin loukkaantuminen yön pelissä. Maalivahtiosastolla Wild on kuitenkin ok. Tuonne voisi heittää vaikka Kuemperin kehiin, eikä luotto joukkueen suorittamiseen heikkenisi yhtään.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Oliko tosiaan, että Harding vaihdettiin pois ajassa 01:11, jolloin hän oli torjunut jo 7 vetoa ja yksi oli mennyt sisään? Kuulostaa jotenkin uskomattomalta, että Sharks olisi laukonut 8 kertaa maalia kohden reilussa minuutissa.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ripley's believe it or not, mutta näin oli. Ensimmäisestä myllytyksestä taidettiin kirjata Handzusille kolme laukausta ja ketjukavereille muutamat lisää. Pavelskin maalia edeltäneestä tilanteesta tuli muutama, eli kyllä Sharksilla oli alussa hyvä mylly päällä, Harding myös antoi riparia aika hanakasti.

Hackett pelasi ilmiömäisen hyvin, ja on todellinen harmi, ettei kaverille saatu nollapelisarakkeeseen merkintää tuosta suorituksesta. noh. moraalinen nollapeli debyytissä 34 laukauksen jälkeen, ei paha.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Jahas, rosteri se muuttuu taas kuin pukille kohta lähtevä lahjatoivelista. Nyt pois (mm.) Cal ja Seto. Tilalla Taffea (joka pelaa ykkösessä) ja Almondia. Maalilla pelaa Hackett ja luottoa löytyy täältäkin.

Parikytä sekundaa pelattu ja Koivu paino vanhanaikaisella taululle 1-0, kun löysi maalin takaa viivalta tulleen kiekon. Sitten onkin menty jokseenkin LA:n komennuksessa mielestäni. Spurgeon pelasti kerran kiekon lähes maaliviivalta ja PMB oli yksin läpi, mutta hänen vakiohko "pikkusiirtorystyllejasiitälänget" ei nyt ikäväksemme onnistunut. Yksi komea save Hackettilta kovaan vetoon joka lähti sivuttaissyötön pohjustuksesta. Dustin "The Dick" Brown kolasi PMB:n kerran ikävästi laidan vieressä, mutta onneksi VMTL-osastomme ei sen johdosta kasvanut. Ensimmäinen erä siis takana ja me, kyllä, siis ME johdamme 1-0. Toisessa erässä toivoisi näkevän (pair of nice tataas in the crowd) hivenen enemmän kiekkokontrollia ja jäähyttömän linjan jatkumisen.

Toinen erä starttasi ja Powe iski ruuhkasta kahteen nollaan kun noin puolitoista mineraattia oli vasta pelattu. About 5min pelattu toista erää ja Wildin YV:llä Brodz meni kulmaan hakemaan kiekkoa Anzen kanssa. Rehellinen shoulder to shoulder, Kopi naama edellä laitaan ja Kyle pihalle pelistä. Saatana loppuu rightin hyökkääjät kohta kokoonpanosta. Jäähyn muuten vihelsi kauimpana ollut tuomari... Tilanteesta tullut AV onneksi hoidettiin. (Nolla laukausta kingseillä koko 3:38 kestäneen YV:n aikana) Ja olihan se Anzekin sitä pelaamassa. 3:58 erää jäljellä kun Marco tuikkaa taululle 3-0. Hack oli jo aitiossa kun katkosta alkavaa YV:tä odotettiin. Heater nousi laidasta ja syötti kiekon sinisen jälkeen maalille nousseelle Scandellalle, jolla oli helpohko työ pistää kiekko verkkoon. Loppuun vielä Wildille n. minuutiksi 5-3 YV, mutta maaleja ei nähty. Aika sekainen erä, mutta 5 vs 5 meni ehkä pienellä erolla fyysisten (taklauksia yli tuplat enemmän kuin Wildilla) kingsien hyväksi. Kolmannen alkuun on AV tulossa kun Almond jatkoi korkeita mailojaan, tällä kertaa kohteena oli Brownin naamari.

Erän alun AV hoidettiin. Ollaan muuten AV promilleissa nyt koko NHL:n TOP-10:ssä. 3:59 pelattu ja Penner iskee riparista tilanteeksi 3-1. Paine jatkuu & lisääntyy (tuttuun tapaan) Wildin päädyssä kun ottelu lähenee loppuaan. 6 min pelattu ja kiekko pomppasi PMB:lle maalin eteen. Veto kilahti tolppaan, prkl. 8:18 jäljellä ja Almond iskee ranteella Wildin neljännen. Maskiton laukaus ja kings hakenut kavennusta ihan mallikkaasti, eli Quickiä varmasti ketuttaa. Mua ei niinkään. 3:28 jäljellä ja Hunter tekee kunkkujen toisen. Viivasta veto, Hack tarjoaa jälleen riparit, Stoner on perseellään ja Zanon sijoittunut/ajautunut ties minne. Summeri huutaa ja taulu näyttää lopputulokseksi 4-2. Thank you Wild!

Koivu oli hyvä koko matsin, vaikka ykkönen muuten oli aika näkymätön. PMB loisti jälleen ja Hack oli myös hyvä ja muutama komea koppikin mahtui peliin, ripareiden lisäksi. Voitto oli kuudes perättäinen vieraissa ja se on Wildin historian uusi ennätys. Cant wait next match!
 
Viimeksi muokattu:

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Hyvää peliä kokonaisuudessaan, vaikka jengi vähän antautuikin lopun paineessa ja rumensi loistavasti pelanneen Hackin tilastoa. Siltikin taisi jotain 40 vetoa pysäyttää tänään!

Brodziakin jäähy oli aivan totaalinen oikeusmurha. Kuten Jackie Moon edellä mainitsi, kauimmainen tuomari vihelsi Major jäähyn punaviivalta. Tilanne oli rehellinen kiekon tavoittelutilanne, jossa Kyle ja väännössä huonompaan asentoon jäänyt Kopitar luistelivat kohti kulmaa rintarinnan. Puhdas olkapää-olkapää töötti _sivuttaissuunnassa_ ja Kopitar lentää laitaan. Korkeintaan kakkonen, jos katsotaan että Kopitar oli haavoittuvassa asennossa, mutta sekin olisi ollut kyseenalainen tuomio. Sillä kaavalla jokainen pelaaja, joka on 2 metrin etäisyydellä laidasta on haavoittuvainen ja siten koskematon joka suunnasta.

3.48 :n alivoima hoidettiin nätisti antamatta yhtäkään laukausta Kingseille.

PMB:llä kaksi mahtavaa maalipaikkaa, mutta tänään ei vain maistunu, olisi kyllä ansainnut lopussa tyhjiin. Almondin peli ei miellyttänyt mun silmää. 4-2 maalin Quick hörppäsi omaan piikkiinsä. Tyhmä jäähy ja muutenkin hiukan kurittoman näköistä peliä. En vaan tykkää kaverista, joka virnuilee idioottimaisesti otettuaan täysin turhan jäähyn ylivoimalla. Ei sovi muun jengin ilmeeseen.

Taffe taas oli mulle yllätys. Toki kuka vaan puupökkelö voi näyttää hyvältä Koivun ja Heaterin rinnalla. Pisti kiekkoa maalille alusta asti, josta syöttökin tuli Mikon maaliin ja ihan hyvä laukauskin taisi lähteä pelin loppupuolella. Mielenkiintoista, että ykkösketjussa kokeillaan rohkeasti puhdasta rouhijaakin.

Edit. Pikku yllätys itselleni, että Taffe on vuoden 2000 draftin STL:n 30. Overall pick.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
Hackett taisi rikkoa NHL:n ennätyksen pitämällä maalinsa puhtaana 100 ensimmäistä NHL-minuuttiaan.

E: Vanha oli ennätys vuodelta 1953, ja se oli 98 minuuttia. Hackettilla tarkemmin 102 minuuttia ja 36 sekuntia. Ei hullummin.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Hackett taisi rikkoa NHL:n ennätyksen pitämällä maalinsa puhtaana 100 ensimmäistä NHL-minuuttiaan.

E: Vanha oli ennätys vuodelta 1953, ja se oli 98 minuuttia. Hackettilla tarkemmin 102 minuuttia ja 36 sekuntia. Ei hullummin.
Tuo vanha ennätys oli 100 minuuttia ja 21 sekuntia. Sinänsä mielenkiintoista, että tuon ennätyksen haltija Dave Gatherum pelasi urallaan vain kolme NHL-ottelua.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Eikös entinen NHL maalivahti Jeff Hackett ole tämän teidän Hackettin setä/isä/jotain sellaista? Taitaa olla torjunta taidot verissä pojalla.

Kyllä, Jeff Hackett on Mattin setä. On varmaan ollut hyvätasoiset pihapelit Mattilla pikkupojasta asti. Legendaarinen kaveri muistuu mieleen lapsuudesta. Lätkäkortteja keräillessä keskityin erityisesti maalivahteihin. Vaikka Jeff viettikin Montrealissa useita viimeisiä vuosiaan, muistan hänet parhaiten Blackhawks paidassa 90-luvun puolivälissä.
 
Viimeksi muokattu:

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Homma toimii tällä hetkellä kuin junan vessa. Peliä ei tullut töiden takia nyt katsottua, mutta koosteen perusteella ei voi kuin ylistää näitä veskareita! Nimi tolppien välissä vaihtuu joka toisessa pelissä eikä tunnu missään. Todella komeita torjuntoja ja muutama todellinen gamesaver Hacketilta. Vaikka tuo Wildin kohtuullisen laadukas puolustuspelaaminen varmasti veskareita paljon auttaakin, niin ei voi kuin hämmästellä että mistä näitä Hardingeja ja Hacketteja oikein tulee =D Eipä olisi vuosi sitten millään uskonut, jos joku olisi tämän päivän tilanteen ennustanut. Niin, ja onhan siellä vielä huippulupaava Kuemper myös Houstonissa... huhhuh! Kuka tai ketkä kaupataan jossain vaiheessa muualle?

Ja onhan tämä voittokulku myös sikäli uskamatonta katseltavaa kun vilkaisee tuota Injury -osastoa. Latendresse, Setoguchi, Zidlicky, Clutterbuck, Falk ja Harding... Monta elintärkeää palasta puuttuu ja peli kulkee silti. Onhan tätä pakko hämästellä mutta en valita! Tämän hetken Wild on kyllä loistava esimerkki siitä miten hyvin valmennettu ja johdettu joukkue kestää tuollaiset takaiskut. Pakko kai se on vähitellen alkaa uskoa, että Minnesotassa on kaikki mahdollisuudet menestykseen jo tällä kaudella!

Ps. Missä huutelijat? On ollut meinaan vähän aikaa hiljaisempaa arvostelijoiden osalta... No ehkä se on parempi näin. Vaikeahan tuosta Wildin tämän hetken tekemisestä on mitään haukkumisen arvoista löytää.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Niin, ja onhan siellä vielä huippulupaava Kuemper myös Houstonissa... huhhuh! Kuka tai ketkä kaupataan jossain vaiheessa muualle?

Kuemperin lisäksi Johan Gustafsson on todella mielenkiintoinen maalivahtilupaus. Ottanut pienen niskalenkin Luleån ykkösmaalivahdin tontista taisteltaessa ja pelasi myös tässä syksyllä yhden EHT-pelin. Toivottavasti ehtisi pian alkavissa nuorten kisoissa seuraamaan Gustafssonia enemmänkin, mutta joka tapauksessa, hyvällä mallilla Wildin maalivahtiosasto on nyt ja tulevaisuudessa. Ja noista kysesistä nuorten kisoista tulee ainakin Wildin kannattajille erityisen kiinnostavat, sillä avainpelaajia löytyy Suomen, Ruotsin ja USA:n joukkueista kuusi kappaletta ja Kanadan porukasta ehkä vielä kaksi (lopullista joukkuetta ei ole ilmeisesti vielä lyöty lukkoon?), vaikkakin ennakkoon hieman pienemmistä rooleista.

Tuohon kauppaamiseen liittyen, Hardingin sopimus loppuu (UFA), joten tuleeko sieltä uutta sopimusta kouraan ja jatketaan ensi kaudellakin samalla tandemilla? Bäckströmin siirtoon on hieman vaikea uskoa siirron estävän pykälän, hyvän tason ja kohtuu kalliin sopimuksen vuoksi. Voin myös hyvin kuvitella, että Bäcks pystyy pelaamaan vastaavalla tasolla vielä monta kautta, joten jatkosopimustakaan en pitäisi mitenkään pois suljettuna. Mutta faktahan on se, että Hackettin tasoista lupausta ei AHL:ssä kannata enää montaa kautta peluuttaa, joten jotain on tietenkin tehtävä. Prospecteista näkisin myös, että toinen Kuemper/Gustafsson kaksikosta vaihtaa muutaman kauden sisällä toiseen NHL-porukkaan, kunhan oikeanlainen diili tulee Fletcherin eteen.

On Wildin meno vaan hienoa seurattavaa, kun ennen jokaista peliä on tunne, että voittoon on hyvät mahdollisuudet. Harvinaista herkkua...
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Espoo Blues
WJC:stä puheenollen, hyvin todennäköisesti peräti Ruotsin, USA:n ja Suomen kapteenit ovat Wildin prospekteja, tai ainakin näin on Larssonista, Zuckerista ja Granlundista spekuloitu. Lisäksi Charlie Coyle saattaa löytää A:n rinnukseltaan, ja paikkansa USA:n ykkösketjusta. Larsson on oletusarvoisesti Ruotsin ykkössentteri, Brodin pitkälti ykköspakki ja Gustafsson luonnollisesti ykkösveskari. Uskon myös, että sekä Phillips, että Bulmer pääsevät Kanadan joukkueeseen, tosin värilasit silmillä. MG:stä kai turha sen enempää puhua.

Paljon mielenkiintoisia pelejä valvottavana.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ei pidä myöskään unohtaa Dennis Endrasia, joka on jo tunnustustakin ehtinyt urallaan saamaan viime vuoden MM-skaboista. Onneksi miehelle peliaikaa irtosi Stadista. Hyvin näkee, kuinka yhteydenpito Miken(kin?) ansiosta organisaatioiden välillä toimii.

Maalivahtiprospektien osalta on ollut hyvä tilanne mielestäni jo muutaman vuoden, kun Harding & Khudobin olivat vielä pääosin AHL:ssa. Khudobin sai lähteä ruuhkaiselta tontilta, kun ilmeisesti vähäiset näytöt eivät sittenkään vain riittäneet. Hackettin potentiaalia on pidetty alkujaankin paljon suurempana.

En halua uskoa, että Bäckströmiä oltaisiin vaihtamassa minnekään. Tuolla "hinnalla" saa kuitenkin vuorenvarmaa maalivahtityötä vielä 12-13 kauden loppuun. Satunnaiset alamäetkin ovat lyhytkestoisia, eikä notkahdukset ole koskaan olleet lähellekään yhtä syviä kuin esim. Luongon brainfeezet.

Jotenkin toivoisin, että Hardingista saataisiin vielä jotain irti treidissä, kunhan pysyisi ehjänä hetken. Pääsisi sitten ykkösvahdiksi jonnekin kehittyvään jengiin. Onnettomuudet näyttävät varjostavan Joshia jatkuvasti. Ensi kausi sitten mentäisiin Bäcks/Hackett-kombolla, minkä jälkeen voidaan katsastella Bäcksin sopimusta uudelleen. Aika myös näyttää kasvaako Kuemperista, Gustafssonista tai Endrasista NHL-tason veskareita.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Jotenkin toivoisin, että Hardingista saataisiin vielä jotain irti treidissä, kunhan pysyisi ehjänä hetken. Pääsisi sitten ykkösvahdiksi jonnekin kehittyvään jengiin.

Kelpais kyllä Ottawaan! Lupaavia junnuja tulossa urakalla ja Stanley Cup 7. vuoden sisään jos kaikki menee putkeen ja saadaan vielä pari alhaista varausnumeroa.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Jotenkin toivoisin, että Hardingista saataisiin vielä jotain irti treidissä, kunhan pysyisi ehjänä hetken. Pääsisi sitten ykkösvahdiksi jonnekin kehittyvään jengiin. Onnettomuudet näyttävät varjostavan Joshia jatkuvasti. Ensi kausi sitten mentäisiin Bäcks/Hackett-kombolla, minkä jälkeen voidaan katsastella Bäcksin sopimusta uudelleen.

Jeps, tuollaista kuviota mietin myös ensi kauden suhteen. Aika näyttää tuleeko Joshista koskaan kunnon ykkösveskaria vai meneekö ura samaan tapaan kuin ollaan vaikkapa Kärpän kohdalla nähty. Tottakai toivon hänelle parasta ja kuten kaikki sen tietää niin ei montaakaan vastaavanlaista talenttia tällä hetkellä ole edes NHL:ssä. Markkina-arvo on jo nyt melkoisen suuri ja jos vain kutakuinkin ehjänä pysyisi tämän talven niin muutaman kuukauden päästä ollaankin jo siirtorajalla... toivottavasti Fletcher osaa silloin tehdä oikeat peliliikkeet veskareiden kanssa.

Mutta juuri nyt kun Hacketilla on mahdollisuus todistaa tasonsa niin toivon mukaan hän saa mahdollisimman paljon vastuuta. Ei toki liikaa, etenkään Bäcksin tai Joshin kustannuksella. Sen verran verran kuitenkin, että pystyy talven aikana tasonsa todistamaan ja siirtorajan lähestyessä Wildilla on kolme muidenkin seurojen silmissä arvokasta maalivahtia. Tulevia kausia en jaksa sen kummemmin spekuloida, koska aika näyttää miten prospektit kehittyvät eikä heitä kannata sen kummemmin spekuloida. Seurata täytyy tietysti ja toivottavasti organisaatio pitää veskaripuolen siinä kuosissa, että organisaatiosta löytyy jatkossakin kaksi laadukasta veskaria ja mielellään vielä hommansa osaava nuori talentti kolmantena, mikäli tällaisia loukkaantumissumia tulee myöhemminkin. Nautitaan nyt kuitenkin tästä hetkestä. Uskallan väittää rehellisesti, että Wildilla on juuri nyt koko organisaatiota ajatellen paras veskaritilanne koko liigassa.

Sambovais... enpä tiedä olisiko Ottawalla tarjota mitään sopivaa vastineeksi. Hyökkääjistä en keksi ketään ja veskareita ei tarvita. Puolustajista Karlsson kelpaisi paremmin kuin hyvin, mutta siinä kaverissa lienee jonkinlaiset Franchise -ainekset Senseille, joten ei varmasti helpolla irtoa, jos irtoaa lainkaan. Mutta Fletcher jos olisin niin yrittäisin kyllä Bridgmania hieman lämmitellä. Tarjous voisi olla esim:

Harding + prospecteja (Coyle + Haula?) + varaus (2nd round) <-> Karlsson + jtn "täydennystä".

Tiedän, erinomaiset myyjän vaistot pitäisi olla ja korusanoja täytyisi latoa pöytään kunnon litania jos tuon aikoo toteuttaa. Joku sentteri siinä kuitenkin menisi, koska meiltä löytyy ainakin Granlundia, Haulaa, Larssonia, Phillipsiä ja Coylea. Ja ei, Mikke ei ole kaupan likimain mistään hinnasta =)
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Harding + prospecteja (Coyle + Haula?) + varaus (2nd round) <-> Karlsson + jtn "täydennystä".

Fletcherinä pyyhkisin tällä tarjouksella persettä, koska Coylea ja kakkoskierrosta ei tämän kauden Hardingin lisäksi voi millään heittää tuohon kauppaan. Menee niin täysin Ottawalle tuo treidi että pahaa tekee.

Haulan voi toki heivata, ei tunnu missään.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Fletcherinä pyyhkisin tällä tarjouksella persettä, koska Coylea ja kakkoskierrosta ei tämän kauden Hardingin lisäksi voi millään heittää tuohon kauppaan. Menee niin täysin Ottawalle tuo treidi että pahaa tekee.

Haulan voi toki heivata, ei tunnu missään.

Itse en odota kummastakaan, Coylesta tai Haulasta mitään suurta sateentekijää ja paljon pitää edistystä tulla ennen kuin pojat Wild-nutussa nähdään. Sentteriprospekteja riittää muutenkin, joten jos kauppatavaraa aikoo tyrkylle nuorten osalta laittaa niin nämä kaksi mulla ensimmäisenä on listalla. Toki sulla voi olla enemmän tietoa heistä. Itse oon Coylen osalta lähinnä muutamien artikkeleiden, videopätkien ja tilastojen varassa ja Haulan osalta muutoin sama, mutta viime talven U20 -kisat avasivat hänen kykyjään vielä hieman enemmän. Vaan kerro toki pojista lisäinfoa jos tiedät, mielellään sitä oppii uutta!

Tottakai tuohon jotain täytyy Sensien laittaa vielä kylkeen, koska näin isoja treidejä harvemmin kannataa pelkästään yhden pelaajan takia tehdä. En vain tunne niin hyvin heidän pelaajiaan, että voisin sanoa kuka toinen sieltä Wildin tarpeisiin sopisi. Karlssonia kuitenkin pidän yhtenä maailman parhaista 90-luvulla syntyneistä puolustajista ja uskon hänellä olevan erittäin valoisa tulevaisuus. Ja Wildiin jos tulee ja omaksuu joukkueen puolustuspelaamisen salat niin kehityskäyrä näyttää vain entistä jyrkemmin ylöspäin. Yeo on jo todistanut Houston-uran ja tämän kauden aikana, että osaa käsitellä nuoria pelaajia ja saa heidät pelaamaan hyvin systeeminsä mukaisesti. Enkä uskoisi Karlssonin tekevän tuossa poikkeusta, sen verran kovan luokan kultakimpale on kyseessä jos nyt yhtään oikeanlaisen kuvan olen miehestä saanut.

Eikä tuo Karlsson nyt missään nimessä ole sellainen "mennään silmät kiinni ja laput tiskiin" -kohde, vaan tottakai pitää tarkkaan harkita mitä muualta on saatavilla ennenkuin lähtee suuremmin treidejä hieromaan. Vaan tuo ajatus nyt Sambovaisin ehdotuksesta sattui juolahtamaan ensimmäisenä mieleen.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Fletcherinä pyyhkisin tällä tarjouksella persettä, koska Coylea ja kakkoskierrosta ei tämän kauden Hardingin lisäksi voi millään heittää tuohon kauppaan. Menee niin täysin Ottawalle tuo treidi että pahaa tekee.

Juuri näin.

Nyt kun kerrankin on lupaavia prospekteja kunnolla niin miksi heitellä niitä täytteiksi treideihin? Niiistähän täällä on palstallakin unelmoitu jo vuosia ja kirottu kun treidit menny vituiksi aina. Heidän pitäminenhän on pelkkä win-win. Jos puhkeavat kukkaan, niin se tapahtuu meillä ja sitten ei olisikaan enää kyse pelkästä täytteestä treidin kyljessä, jos heistä/jostakin haluaa päästä eroon. Jos floppaavat niin ainakin yritettiin, eikä voi jäädä harmittamaan että prkl kun ei sysätty jonkun kaupan sivussa jotain junnua vuosia sitten kun sen arvo ei mittava olisi siinä kaupassa ollut kuitenkaan. Eri asia Miket yms. shining starit, mutta hänenlaisista nyt tuskin kukaan luopuisikaan. Ja jos nyt puhutaan suoraan Charliesta, niin olihan hänen panos merkittävähtö Burns-dealissakin. En tarkemmin ole haiden jutuista perillä, mutta muistelisin että kaupan tapahtuessa Coyle oli heidän paras prospektinsa. Miksi siis unohtaa se? Selvästi hänet haluttiin niin eiköhän hänet sitten pidetäkin. Luulisi... Toki jos vaikka nyt tämä esimerkin Ottawa haluaa välttämättä juuri Coylen niin sittenhän juttu on ihan toinen. Kun niitä puuttuvia palasia lähdetään jossain vaiheessa metsästämään niin itse pistäisin ensimmäisenä kauppatavaraksi/kylkiäisiksi varausvuoroja. Olisiko Josh + 2nd round + Coyle sama kuin Josh + 1st round?

Olisi hienoa jos Josh pääsisi jonnekin ykköseksi. Terveenä ollessaan kun taso tämänmoista niin tuskin on järkevää jäädä Niken kanssa enää jakamaan pelejä. Ei muuta kun treidiä (ja vaihdossa pakki). Hack voi siten ottaa Joshin paikan ja kasvaa vaikka meidän tulevaksi ykköseksi Niken avustuksella. Jos kaikki onnistuisi kuin elokuvissa, niin Niken sopparia ei uusittaisi ja Hack olisi meidän ykkönen hänen lähdettyään. Sehän kortti (Hack) on meinaan aivan pakko katsoa loppuun asti!
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
7 voittoa putkeen ja 7 voitettua vieraspeliä putkeen. Tällä hetkellä tuntuu melko hyvältä fanittaa Wildia. Kaikkien näiden vuosien ajan en ole tiennytkään että joukkueen kannustaminen voi olla nautinnollista! Viimeisestä 21:stä pelistä hävitty 4.

Winnipeg olisi murskattavissa ti-ke yönä, toivottavasti pää pysyy kuitenkin kasassa Winnipegissä, ja matsia ei olisi voitettu etukäteen. Muuten voi tulla rumaa jälkeä kun back to back pelissä vastaan luistelee NHL:n kakkosjoukkue ja niskassa hönkivä Chicago.

Kukapa olisi uskonut kesällä, että saman vuoden joulukuun puolivälissä ollaan NHL:n kärjessä ja joukkueen maalikunkku on kolmosen sentteri Kyle Brodziak! Ei Heatley, Setoguchi, Latendresse, Cullen, Bouchard, Koivu... vaan Brodz. Hämmentävällä prosentilla lyö kiekkoa reppuun. Koska voidaan puhua sensaatiosta? Koivunkin tahti on pisteiden valossa piristinyt, mitä en kyllä epäillyt hetkeäkään. Kovalla duunilla vaan ne pisteet jossakin välissä tulevat. Nyt murtautui pistepörssin top30:een..

Kaiken hehkutuksen päätteeksi vielä vähän faktaa tiskiin marraskuun puolivälistä:

Olis kiva jos Koivu tekis paljon pisteitä ja Wild pärjäis. Nyt vaan ei luultavasti kumpikaan toteudu, kun Koivu ei ole ollut hyödyllinen tehopisteiden merkeissä, ja pelkään myös ettei Wild selviä tälläkään kaudella pudotuspeleihin.
 
Pitää ihan tarkistaa otteluohjelmasta että kenet Minnesota seuraavaks voittaa.
Seuraavaks helpot pisteet Jetsiltä ja Islandersilta, ja kyllä siinä välissä pystyy pimentämään myös Chicagon ja Vancouverin. Sitten on tulossa muitakin pudotuspeliviivan alapuolella olevia vastustajia, kuten Flamesia ja Oilersia ja Coloradoo Nashvillee. Alan jo miettimään että millonhan se alamäki alkaa.

Granlundin kannattas varmaan loikata länteen juniorikisoista, kun nyt taitaa olla SE kausi kun kaikki onnistuu.
 

Leitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SaiPa, RM
Granlundin kannattas varmaan loikata länteen juniorikisoista, kun nyt taitaa olla SE kausi kun kaikki onnistuu.

Eli seuraavana kautena rämmitään taas poff-viivan alapuolella?

Mutta alkaa tässä itse jo odottamaan, että milloin tulee se tai niitä heikompia jaksoja. Ei kukaan toivo ikinä häviötä mutta en myöskään halua uudeksi Capsiksi, joka on suvereeni runkosarjassa mutta playoffeissa ei ole mihinkään.

ps. Brodziak on uusi jumala
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ensi yönä tarkoitus väijyä matsia, jos streami löytyy. Mukava uutinen, että Latendresse palaa, toivottavasti ei kuitenkaan liian aikaisin. Cullenin poissaolo valitettavaa, mutta huomenna toivottavasti taas mukana.
Russon mukaan Almond korvaa Cullenin Bouchardin ja Wellmanin välissä. Nikke jatkaa maalissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös