Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Minkä nimistä espoolaista jääkiekkoseuraa en suostu kannattamaan

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Nick Brophy, 17.05.2016 klo 13.08.

?

Minkä niminen Espoon jääkiekkojoukkue ei saa olla?

 1. Blues

  11,5%
 2. Kiekko-Espoo

  13,8%
 3. United

  69,0%
 4. Kaikki yllä mainitut käyvät

  25,3%
Voit antaa useamman äänen.
 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Arvon forumilaiset esittävät vahvoja mielipiteitä siitä, millä nimellä jääkiekkojoukkuetta pitäisi jatkaa. Jopa esitetään arveluja, että jollakin tietyllä nimellä kannatus loppuu tyystin. Nasauttakaapa keskustelijat tänne jyrkkää faktaa siitä, minkä nimistä joukkuetta ette ainakaan tule katsomaan.
   
 2. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
 3. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Espoo United.
   
 4. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  IFK
   
 5. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Espoon IFK voisi olla semmoinen mitä en kannattaisi. Noita muita voisi ainakin seurata, Kiekko-Espoota jopa fanittaa.
   
 6. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  United on ainoa vaihtoehdoista, mikä nollaisi pöydän ihan täysin. Kiekko-Espoota voisin kannattaa, mutta en ainakaan heti yhtä intohimoisesti kuin Bluesia.
   
 7. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Huppista, lisäsin vielä suht oleellisen, jossa hyväksytään kaikki yllä olevat. Espoon Maila-Jussit nyt jätin äänestyksen ulkopuolelle.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Mielenkiintoinen ketjuavaus (vaikkakin tämä vähän jatkaa sitä "mä en ala" -linjaa, mutta menköön). Saatiin vastapainoa tuolle toiselle äänestykselle. MIkäli porukka jaksaa tännekin äänestää saadaan puolesta ja vastaan äänet. Toisen äänestyksen voittanee Kiekko-Espoo ja tämän United. Kiinnostavaa nähdä kuinka moni palstalainen ei suostu kannustamaan Kiekko-Espoota. Hassua, että tuolla on Blueskin vaihtoehtona. Ymmärrettävistä syistä sinne tullee pelkästään muiden joukkueiden fanien ääniä.
   
 9. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  IFK:sta tulisi mieleen naapurinkaupungin idrottsföreningen kverulanterna, eli sitähän en kyllä ihan helpolla alkaisi kannustella. Nimestä riippumatta tulen seuraamaan edustusjoukkueen edesottamuksia, mutta mikään muu nimi kuin Blues tuskin herättäisi juurikaan tunteita piiitkään aikaan.
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  No lähinnä tuli mieleen kerätä nyt nämä aivan ehdottomat kieltäytymiset, kun toisessa nimiketjussa tuntuu olevan niin kovin ehdotonta tämä kannattaminen. Ja Bluesin nimi näyttää kuitenkin monelle aiheuttaneen ahdistusta jo pitkään niin kannattaahan se katsoa, että saataisiinko lisää faneja vaihtamalla takaisin Kiekko-Espooksi. Noin yleisemmällä tasolla tosiaan United näyttää olevan ykkösinhokki (tämäpä yllätys,) Bluesia ja Kiekko-Espoota vastustavat lähinnä muiden joukkueiden kannattajat. Esille tuotu argumentti junioreiden kasvamisesta Bluesiin on kyllä nähdäkseni niin vahva, että sillä olisi varmasti paras edetä. Toivotaan, että konkurssipesä soisi meille sen.
   
 11. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Sen nimistä, missä Raude olisi jossain roolissa.
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Kun tätä viestiä ryhdyn kirjoittamaan niin tossa Unitedin kohdalla on 50 ääntä ja 70,4%. Täytyy sanoa että jos toi 70,4% on yleinen fiilari asiasta niin onhan se todella kova on kato. Tosin veikkaan että ne intohimoisimmat Blues-fanit hengaa täällä Jatkoajassa ja taas ne Blues-fanit joita seuran vaihtmienen vähiten kirpaisee eivät tähän äänestykseen ole osallistuneet. Toisaalta taas ne intohimoisimmat fanit on juuri niitä jotka olisi jaksanut Bluesia mestiksessä kannustaa.

  Mutta jos vain 30 % Blues-faneista jatkaa Unitedin kelkassa niin se tarkoittaisi viime kauden 3300 yleisökekiarvosta 990 katsojaa.
   
 13. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Voi olla ettei satunnaiskatsojia sekä yritysasiakkaita kiinnosta mestis. Aika harva sinne peleihin lippua ostaa, varsinkaan nyt kun fanitkin on suututettu. Jokunen junnu voi tulla kerran ilmaiseksi pääsee, mutta siinäpä se. Tän perseilyn takia voi olla todella todella hiljaista tulopuolella...

  Ja itse ketjun kysymykseen, niin mitään EU:ta en todellakaan ala fanittamaan!
   
 14. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Luku on todennäköisesti lähellä totuutta +-300 vastustajasta riippuen. Tiedä sitten miten junnut kausareillaan sotkee todellista lukua.
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Yritysasiakkaat? Siis kun tossa naapurissa on KHL ja liigakiekkoa tarjolla, niin kyllä yritysasiakkaan vieminen katsomaan mestiskiekkoa on suunnilleen sama asia kun veisi sen bussinesslounaalle hyvän ravintolan sijasta Hesburgeriin. Vaikka nimenä ois ollut Blues niin olin todella skeptin sen suhteen miten mestiskiekko olisi kiinnostanut niitä yritysasiakkaita. Nyt kun nimenä on United ja vaarana on että hallissa on kirjastomainen tunnelma niin mielestäni vielä heikommalta näyttää tällä saralla.

  Lainaus:
  En ole katsonut Untiedin otteluohjelmaa, mutta tiedä sitten paljonko noista junnukausareista on iloa jos matsit pelataan viikolla ja kukaan vanhempi ei lähde niitä muksuja kuskamaan hallille. Siinä voi sateisena marraskuun iltana helposti pleikkari voittaa jos vaihtoehtona on julkisilla matkustaminen hallille ja takas.

  Toisaalta ihan samahan se mulle on paljonko sakkia siellä hallissa tulee olemaan kun en ole United-fani. Tässä kyllä sitä huomaa että yksi postiivinen juttu tässä asiassa on että ei enää tarvii stressta Bluesin talousasioista/markkinoinnista/otteluohjelmasta jne. Koska tämä on United osio niin kai tässä pitää jo pyydellä anteeksi vieraisiin pöytiin huuteluakin.
   
 16. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Hyvä pointti tuo että samapa tuo käykö tuolla väkeä kun ei tuota joukkuetta edes kannateta.

  Aikaisemminhan peleissä on käynyt katsojia seuraavista ryhmistä:
  -fanit
  -satunnaiskatsojat
  -yritysasiakkaat

  -ilmaislipun saaneet

  Helpotin vähän Jar..tai siis Aleksin ja Jussin työsarkaa yliviivaamalla ne katsojat joita ei enää ensi kaudella kiinnosta. Fanit olisivat säilyneet mikäli nimi olis ollut Blues tai Kiekko-Espoo ja satunnaiskatsojiakin olisi saattanut kiinnostaa legendaarinen Kiekko-Espoo.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2016 klo 21.27
 17. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Toisaalta yritysasiakkaiden kannalta ratkaisevana näen lähinnä ottelutapahtuman laadun. Mikäli se toteutetaan liiga tasolla tai paremmin myös yritysasiakkaat saattavat olla tyytyväisiä, varsinkin kun tavoitteena on, että blues... tai siis Espoo United tulee olemaan Mestiksen paras joukkue (ehkä). Tuskin kovinkaan montaa firman kautta kestitettävää asiakasta tai työntekijää kiinnostaa pelin laatu jos sitä ehtii edes seuraamaan muuten kuin maalien sattuessa. Se on vaan leipää ja sirkushuveja, joista maksaa lähinnä kestitsijä. Tämän takia luulen, että sarjatason vaikutus yritysasiakkaiden hallille saapumiseen on pienempi kuin ottelutapahtuman. Saa nähdä millä tasolla se on jo ensi kaudesta.
   
 18. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  No nyt olisi hyvä hetki houkutella niitä pienempiä yrityksiä mukaan... Viimeiseen asti halusin uskoa siihen mahdollisuuteen, että asiat ja ihmiset olisivat muuttuneet ja että näin oltaisiin voitu tehdä. Enää en siihen usko.