Minkä leffan näit viimeksi teatterissa?

  • 7 182
  • 104

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se oli.. Titanic. Eikun sittenkin Episode I - Pimeä uhka. Käyn elokuvissa ehkä kerran kahdessa vuodessa, eikä viime aikoina ole tullut ensi-iltaan kuvaa joka olisi ns. pakko nähdä. Tokihan Episode II kiinnostaisi, mutta taidan odottaa että tulee videovuokraamoihin.
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Episode II se oli, sitä ennen loistava No man´s land. Seuraavaksi varmaan Mulhollnd Drive tai Spiderman.

St. Pat
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enemmän yleensä vuokraan elokuvia, saa käydä tarvittaessa jääkapilla, vessassa, puhelimella, pa... Antaa olla.

Kävin katsomassa Star Wars Episode II Kloonien sota, leffa oli ihan hyvä, seurani ei. He kun kesken leffan rupesivat wappaileen kännykällä ja heittelemään karkkeja eteen!:(
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Päivitystä...

Eli kun tuossa laivalla tuli oltua, niin piti käydä testaamassa, minkälaista on mennä paatilla leffaan. Leffa oli Suomessakin about kuukaus sitten leffoissa ollut Viimeinen linnoitus, jossa oli pääosassa vakuuttava Robert Redford. Pätkä oli selkeästi keskivertoa parempi verrattuna muihin draama-action- leffoihin. Kertoi korruptoituneesta sotarikollisten vankilasta.

Niin, ja vinkiksi: älkää menkö Silja Festivalin "leffateatteriin". Sali oli sijoitettu purkin aivan alimmalle kannelle, siis alemmas kuin missä ovat ne halpishytit. Tila, missä elokuvaa näytetään, on varmasti suunniteltu yökerhoksi tms. discoksi. Valkokangas on todella pieni ja kuvanlaatu huono. Kalustus on aivan niinkuin discossa, eli aika epäsopiva leffasaliksi. Lisäksi sivuilla on valot päällä ja kuulutuksia tulee joka 10 min. Että silleen. ;)
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Episode II

Elokuvissa tulee käytyä tarjonnasta riippuen n. kerran kolmessa kuukaudessa.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Päivitystä...

Kun se kesän suurin leffa, Spider-Man tuli eilen leffoihin, päätin sen mennä sitten testaamaan. Päätökseen vaikutti myös se, että pätkä oli samana iltana juuri lempiteatterissani, Forumissa (naurakaa vaan :D), joten sinne oli pakko mennä.

Itse leffa oli kyllä nykyajan action-leffojen keskitasoa parempi. Todella vaikuttavat efektit ja tuotannossa ei kyllä ole paljoa säästetty dollareita, näemmä. Romantiikkaa ja hitusen komediaakin oli laitettu sekaan. Näyttelijätiimistä etenkin pahista esittänyt Willem Dafoe viimeistään tällä leffalla hilasi ahterinsa Hollywoodin tähtisikermään.

Jottei nyt "arvostelu" ihan ylistyspuheeksi menisi, niin täytyy kyllä sanoa, että oli paskaa dialogia siinä lopussa. Todella kliseisen surrealistista, siis eihän sellaista skeidaa jaksa kukaan kuunnella. Mutta kaikenkaikkiaan jälleen yksi vaikuttava teos Sam Raimilta, joka on aikaisemmin ohjannut filkat "Joka leikkiin ryhtyy" ja "The Gift - Enne".
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tuossa noin 15 minuuttia sitten palasin Spider-mania katsomasta. Oli hyvin pitkälti sitä mitä odotinkin, ei yhtä vaikuttava tekele kuin X-Men mutta keskitasoa parempi silti. Myös minä annan isot aplodit Willem Dafoen roolisuoritukselle, ja JK Simmons oli myös aika virkistävä (ja melko energinen) JJ Jamesonina. Kirsten Dunst ja Tobey Maguire vetäisivät melko rutiinisuoritukset, kuin myös James Franco Osborn Juniorina. Odotan muuten mielenkiinnolla palataanko jatko-osissa vielä Menninkäisteemaan Harryn ja loppuratkaisun myötä.
 

Bob77

Jäsen
Viimesimpänä on tullut katsottua Kaava51, joka oli muuten aivan loistavaa tavaraa alusta loppuun. Leffa ei ilmeisesti pyöri enää missään, joten odotellaan että se saapuu vuokrattavaksi...tämä leffa on nimittäin pakko nähdä uudestaan!!
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti Bob77
Viimesimpänä on tullut katsottua Kaava51, joka oli muuten aivan loistavaa tavaraa alusta loppuun. Leffa ei ilmeisesti pyöri enää missään, joten odotellaan että se saapuu vuokrattavaksi...tämä leffa on nimittäin pakko nähdä uudestaan!!
Janos sen jo sanoikin. Kyllä pyörii vielä. Itse olin juuri eilen katsomassa kyseisen leffan ja se tosiaan täytyy hommata itselle jahka se kaupoista löytyy.
Loistavan hauska leffa. F*ck.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti JiVe

täytyy hommata itselle jahka se kaupoista löytyy.

Ilmestyy heinäkuun toiseksi viimeisellä viikolla videolle ja DVD:lle.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Lauantaina tuli nähtyä Spider-Man. Ihan ok, Kirsten on kivan näköinen märässä mekossa :cool:
Muita viimeaikaisia ovat Ocean's Eleven ja Panic Room. Leffassa tulee käytyä aika usein, ehkä kerran kuukaudessa. Resident Evilin voisi käydä katsomassa.
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olikos muuten tuo Panic Room hyväkin leffa? Tekis vähän niinkun mieli käydä tsekkaamassa...

Itse näin viimeksi leffassa pätkän Kaunis Mieli, ei kyllä loppujen lopuksi ollut mikään erikoinen vaikka sitä on hehkutettukin aika lailla...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Spiderman. Ihan kiva pätkä, mutta ei mikään maailmanmullistaja. Monien mielestä Tobey Maguire sopi hämikseksi, mutta minun mielestäni kaverin pitäisi pysyä toisenkaltaisissa elokuvissa. Hyvän näyttelijänsuorituksenhan äijä teki, mutta ei sovi varreltaan ja olemukseltaan mielestäni aivan supersankariksi.

Elokuvailtapäivän hauskin kohta oli Menolippu Mombasaan -mainos joka lopussa Juuso&Peltsi heitti huulta. Saa hymyn vieläkin naamalle :)
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Kävin viimeksi katsomassa...

... kaikkien aikojen surkeimman tekeleen, eli Star Wars Episode II:sen. En tiedä kuinka surkeita ne aikaisemmat ovat olleet (luultavasti todella huonoja), mutta kuten arvasinkin tämä vie voiton henk. koht. listallani kun kisataan huonoimman elokuvan tittelistä. Ensimmäinen ja ainoa Star Wars mitä katson. Parempaankin elokuvaan olisi ne miljoonat voinut satsata...
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Designer
Resident Evilin voisi käydä katsomassa.
Ei, älä tuhlaa sitä 6-10 ekiä siihen roskaan! Ainoastaan, jos vapaalippusi on vanhentumassa tms..
Viestin lähetti jounster
Olikos muuten tuo Panic Room hyväkin leffa? Tekis vähän niinkun mieli käydä tsekkaamassa.
Parhaita, ellei paras tämänhetken leffaohjelmistosta. Ohjaaja Fincher (Se7en, Fight Club) osaa sen yhä. Mutta pidä kiirettä, ei välttämättä kohta enää pyöri.

No, omia rahojannehan ne on, mutta tässä nyt vaan yritän silti suojella niitä :D
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viimeksi näin Tarun Sormusten herrasta. Ja jos se vaan vielä pyörii, niin hyvinkin se voisi olla myös seuraava jonka menen katsomaan. Tai ainakin sitten kakkososan ensi-iltaan.
 

carpenter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käyn aika usein elokuvissa, viime vuonna taisin käydä elokuvissa 15 kertaa ja tänäkin vuonna on tullut käytyä kuutisen kertaa.

Viimeksi kävin elokuvissa viime viikonloppuna katsomassa spidermanin.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Päivitystä taas

Eli tuli sitten jälleen käytyä kattomassa Forumin nuhjuisessa pikkusalissa Royal Tenenbaums- niminen pätkä. Erinomaista mustaa huumoria aikaisemmin "Rushmore - akatemian älypää"- ohjanneelta Wes Andersonilta. Vaikka alun kertojaosuus uhkasi jäädä turhan pitkäksi, hyvät juonenkäänteet pelastivat stoorin. Eritoten Gene Hackman ja Gwyneth Palthrow itselleen hieman omituisissa rooleissa olivat aivan loistavia. Pitää saada dvd:lle heti kun ilmestyy.

Eli Stadin ohjelmistossa pyörivistä leffoista seuraavat oon tultu nähtyä: Asterix & Obelix : Tehtävä Kleopatra, Kaava 51, Kaunis mieli, Ocean's eleven - Korkeat panokset, Panic room, Resident evil, Royal Tenenbaums, Rölli ja metsänhenki, Spider-Man, TSH: Sormusten ritarit ja The Others.
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Viimeeksi kävin katsomassa Episode II:n ja sitä ennen taisi olla Taru Sormusten Herrasta... huh. onpa pitkä aika... pitääkin lähteä Spiderman katsomaan, onhan se Sam Raimin ohjaama :) Minority Report on kyllä myös nähtävä...
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Spider Man

Viimeksi kaksi päivää sitten kävin elokuvissa katsastamassa Spidermanin. Leffa oli mielestäni ehkä hieman parempi kuin odotin ja erityisesti mieleenpainuvin kohtaus oli kun Mary Jane keskusteli hämiksen kanssa litimärkä paita päällään:D
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Kävin kattomassa viime viikolla Resident Evilin ja ei todellakaan ollut mikään huono. Koskahan viimeksi olen nähnyt elokuvan jossa ei todellakaan ole yhtään hidasta hetkeä.
Koko ajan tapahtui. Minä pidin siitä, kaikki eivät varmaan pidä.
Juoni oli hyvä, mutta myönnän, että muutama kohta oli sellainen, että asiaa ei oltu ajateltu tarpeeksi.
Kauhuleffan siitä olisi saanut helposti, mutta nyt siinä oli vain actionia ja räiskintää.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
40 päivää ja saman verran öitä. Oli tosi hyvä leffa, etenkin juoneltaan. Vähän niinkuin esimerkiksi Dark Angel on tosi hyvä sarja juoneltaan, samoin kuin VIP.

En itse valinnut tuota elokuvaa, vaan naiset valitsivat. Kerrankin ei tarvinnut nukkua.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Kävin lasten kanssa katsomassa Spidermanin ja täytyy myöntää, että ei mitenkään hullumpi. Ainakin tuo Tobey McGuire oli aivan sopiva hämiksen rooliin...

Sitä ennen kävin katsomassa Blade 2:n. Ensimmäinen on mielestäni aivan sairaan hyvä ja odotukset oli korkealla ja korkealta tipuinkin. Ei läheskään ensimmäisen tasoinen... Mutta sainpa istua J Salovaaran kanssa samassa leffassa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös