Minkä joukkueen toivotte voittavan Stanley Cupin?

  • 4 126
  • 51

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin minkä joukkuueen toivotte voittavan Stanley Cupin? Joukkueita on enää 4 jäljellä, minkä näistä joukkueista toivoisitte voittavan Stanley Cupin. Minä itse toivoisin loppuotteluissa kohtaavan Philadelphian ja Calgaryn. Ja näin ollen saataisin suomalais Stanley Cup voittaja. Loppuottelun voisi korjata Calgary, joka tuli aivan puskista ja on pelannut loistavasti.
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Calgaryn toivon voittavan
 

scholl

Jäsen
Toivoin jo edellisessä vaiheessa, että viimeisestä 8 joukkueesta tulee loppuotteluksi TB-SJ ja TB voittaa. Nyt kun Kipper ja koko Calgary on tsempannut niin hyvin, toivon, että menevät finaaliin. Voittipa siellä kumpi tahansa niin voitto olisi molemmille tärkeä.

Mutta jos koko NHL:stä saa toivoa niin miten olisi Panthers. OJ hakee kannun komissaarilta.

Ottawalle ja Torontollekin voisi toivoa, kun Kanadassa ei oikein voittoja ole viime aikoina tullut. Torontolla on pitkä aika ilman menestystä ja Ottawalla on puolestaan ollut taloushuolia ja joukkue on pudonnut aina liian aikaisin.

Parasta nykytilanteessa, jossa on enää 4 jäljellä, on se, ettei niiden joukossa ole inhokkijoukkueita kuten New Jerseytä tai Detroitia. Calgary oli ennen vähän sellainen, kun taisteltiin Albertan herruudesta Oilersin dynastian aikoihin, mutta nykyään Calgary on enemmänkin sympaattinen.
 

eesau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikeastaan kaikki 4 joukkuetta ovat ihan mieluisia konferenssifinaalijoukkueita, mutta pakkohan tässä on Calgarya liputtaa. Olin jo niin tyytyväinen siihen että joukkue pääsi play offeihin, etten näin pitkälle menoon ikinä uskonut. Joukkue on kyllä kerta toisensa jälkeen yllättänyt minut, ja vasta kun Detroit-sarja oli jo ohi, aloin uskoa siihen, että kyllähän ne nyt ihan tosissaan meinaa tappiin asti mennä.

Finaalivastukseksi kelpaisi Philadelphia. Tampa Baykin on hieno joukkue. He pelaavat hyvin ja ovat näyttäneet että kohtuu nuori joukkuekin voi mennä pitkälle, mitä jotkut asiantuntijat epäilivät. Mutta Philadelphialta löytyy kuitenkin suomalaispanostusta, Sami Kapaselle erittäin mielelläni soisin kannun, varsinkin henkilökohtaisesti kovin alavireisesti menneiden pleijareiden takia, silloin kun Carolina meni finaaliin asti.

Joten Philadelphia - Calgary olisi kyllä sellainen finaali että siinä ei tarvitsisi niin paljon panikoida lopputuloksen kanssa, vaan vain toivoa että nähtäisiin tiukkoja ja hyviä pelejä. Mutta niin Kipper-huumassa kai sitten olen että Calgary vieköön pitemmän korren, ainakin omissa virtuaalipleijareissani pääni sisälle.
 

Jusbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Chelsea FC
Toivoisin Calgaryn voittavan, koska se on yksi kauden yllättäjäjoukkueista. Finaalissa voisi olla vastassa Tamba Bay.
 
Kuppi saisi mennä Kanadaan, joten Calgaryn voittoa toivon ma.

Tosin mikään vaihtoehdoista ei ole huono. Mukavaa, että Stanley Cup matkaa jonnekin Colorado-/Dallas-/New Jersey-/Detroit-nelikon ulkopuolelle, vaikkei em. joukkueissa mitään vikaa olekaan.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Philadelphiaan pitää kannu mennä tänä vuonna.

Miettikää nyt: itse JR Superstar rokkimaailman huipulta tuulettamassa ja nostelemassa kannua! Eihän se sama juttu olisi kun sotajalalla olleissa inkkareissa 90-luvun alussa, mutta kuitenkin hei...Jeremy Roenick!

Mukana vielä staran fledakaiffari ja soolokitaristi, Tony Amonte. Ja siinä samalla tulisi Kapaselle ja Pitkälle sormukset, joilla kyllä kelpaa brassailla.

Varalla sitten Calgary Flames jossa on sentään.....no, Ville Nieminen, Toni Lydman ja joku veskari. Ei huono kolmikko tämäkään.


Minnekään rämeiden keskelle Stanley Cup ei ainakaan kuulu.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Viestin lähetti steve-y19
Tampa olisi minun mielestäni paras ehdokas kannun voittajaksi.

Täällä ollaan samaa mieltä.

Koska Tampa on suosikkijoukkueeni Änäristä toivon siis sen voittoa, mutta kyllä mestaruuden soisi ehdottomasti myös näille kolmelle muullekkin tiimille. Ehkäpä Calgary olisi toiseksi mieluisin mestari. Jokatapauksessa mukavaa vaihtelua, että tänä vuonna tulee varmasti mieluinen voittaja.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Toivon ehdottomasti, että Tampa Bay voittaa Stanley Cupin ja Dave Andreychuck kruunaa ansiokkaan uransa viimein voittoon. Eikä ole paha juttu, että Brad Richards ja Cory Sarich, kaksi mainiota kiekkoilijaa, voittavat siinä samalla.

Olen vakaasti Philadelphia Flyersin kannalla, mitä tulee mielihaluihini Stanley Cupin parasta voittajaehdokasta kohtaan. Olisi hienoa nähdä Sami Kapanen nostamasa Kannua, ja Robert Eschekin vaikuttaa poikkeuksellisen mukavalta maalivahdilta.

Mikään ei saa mieltäni muuttumaan siinä, että Calgary Flames saisi voittaa Cupin. Ville Niemisellä on mahdollisuus suomalaisttain harvinaiseen tuplaan, ja Miikka Kiprusoffin kova työ ansaitsisi palkinnon. Marcus Nilson on taas suosikkiruotsalaiseni.

Olisi vallan hienoa, jos nimen oman San Jose Sharks veisi Stanley Cup-pokaalin. Maailman hienoin jääkiekkoilija Alyn McCauley sen tietenkin ansaitsisi, eikä Marco Sturmissakaan ole mitään vikaa. Ja Mike Rathje, pitkäaikainen projekti, iki-Shark, voisi Pyttyä myös nostaa.

Tässä asiassa olen siis ehdoton.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Entäs, hannes, suosikkipelaajasi Mark Smith?
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Viestin lähetti vilpertti
Entäs, hannes, suosikkipelaajasi Mark Smith?

Aivan, miten saatoinkaan unohtaa Mark Smithin! Smithin ansiot San Jose Sharksin menestykselle ovat ilmeiset:

.....
.....
.....
.....
siis oon kuullu ett se ois tosi hyvä sillai niinku pukukoppipelaajana. eli se niinku terottaa luistimia ja hakee lisää erkkaa jos toisilt on loppunu. mut siis omia hokkareita se ei ees ehdi terottaa, kun se keskittyy niin siihen omaan rooliinsa. niin ett siks sen luistelu on sillai jännää. mutt ehdottomasti tekee arvokasta duunia omalle joukkueelle.
 

Lint

Jäsen
Calgarylle pidetään peukkuja. Philadelphia vois olla finaalissa vastassa. Tosin Kapasellekin soisi Cupin, mutta jos Calgary finaalissa, toivotaan Calgarya.

Toivelista: 1) Calgary 2) Philadelphia 3) Tampa Bay 4) San Jose
 

NaiCou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä toivon et Calgary vie kannun Canadaan.
Ens yönä San Jose häviää 7-1 ja Hait lähtee lomille.
Calgaryn voiton takuu miehet Conroy,Iginla,Kipper ja tietysti kaikkien suosikki pakki Mike Commodore.
 

PacerBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoon Blues
Calgaryyn menee... serkut asuu kanadassa niin pääsee sitten kattoo finaaleita.
 

Liitteet

  • tuuletus_flames.jpg
    tuuletus_flames.jpg
    28,7 KB · kertaa luettu: 394

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Toivoisin, että sielä taivaan kiekkokatsomossa olisi jälleen yksi ylpeä mies, kun Ville Nieminen kohottaa kannun ilmaan. Eli mielellään Calgaryyn.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Aivan sama kumpi voittaa kunhan finaalissa ovat Calgary ja Philadelphia... Silloin "Suomalainen voittaa aina" ;)
 

ehcszteiN

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, sympatiat HIFK ja Ässät
Kysymys on tästä: - 4 joukkuetta, kolme niistä pelaa ns. nykykiekkoa, yksi pelaa vielä "vanhalla tyylillä". Osaatteko arvata ?

Toisin sanoen - PHILADELPHIA !!!!!!!
Menneen ajan pelityyli voittaa - viimeisen kerran. Vai voittaako ?

Toivon, että voittaa, koska uudet tuulet puhaltavat NHL:ssä. Ensi kaudella DET, COL, NJ tulevat huomaamaan, että "uusi sivu on käännetty - vanhat dynastiat tuhottu".

Joten minä annan ääneni Philadelphialle. Roenick, LeClair, Recchi, Amonte, PRIMEAU, Kapanen, Brashear, Zhamnov, Handzus...

Last chance for the "old boys"...
 
Yksittäisistä pelaajista soisin mestaruuden ennen kaikkea Dave Andreychukille ja Keith Primeaulle. Andreychukiin ihastuin jo miehen pelatessa Maple Leafsissa Doug Gilmourin ketjussa. Upea persoona ja upea ura, joka ansaitsee Stanley Cupin kruunuksi. Varmasti Lightningin tärkein pelaaja kopissa.

Keith Primeau on kunnioitettavalla tavalla hinannut Flyersia tänä keväänä. Mies on pelannut kuin viimeistä päivää. Primeau sanoi joskus haastattelussa, että on valmis luopumaan vaikka raajasta voittaakseen cupin ja sen mukaisesti mies on pelannutkin.

Lightning voittakoon, koska joukkueessa ei pelaa ainuttakaan suomalaista ja joukkueen tyylissä on jotain raikasta.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Tampa Bay, tietysti.
Kuten on monesti sanottu, niin Andreychukille suon Kannun.
Nyt on Tampan paikka voittaa. Nouseva joukkue, joka on päässyt hyvillä kaupoilla tämänhetkiseen tilanteeseen.
Kuka muistaa kuka oli NHL:n surkein joukkue 5 kautta sitten?
Tampahan se oli. Huikeat 47 pistettä 82 ottelussa.
Rosteri vilisi supertähtiä kuten Benoit Hogue, Drew Bannister, Sami Helenius, David Wilkie ja monet muut. Nimimiehiäkin löytyi kuten Darcy Tucker, Wendel Clark, Alexander Daigle, Micheal Nylander ja Bill Ranford.

Vain kolme pelaajaa siitä joukkueesta pelaa enää Tampassa: Lecavalier, Cullimore sekä Kubina. Joukkuetta on todellakin rakennettu.

Joten Boltsille Kannu!
 

Oglethorpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres, IFK
Tamba Bay kiehtoo näistä jäljellä olevista kolmesta joukkueesta eniten. Mutta pakko vetää kotiinpäin ja todeta että se on ainoa joukkue jossa ei pelaa suomalaisia. Joten voittoa ei sille suoda.

Phillyt on myös saaneet kasaan kovan ja kiinnostavan joukkueen, ja sympatia mittari heilahti vahvasti Flyersseille Kapasen kokeman taklauksen jälkeen. Mutta eihän Sabres fanin sovi kannustaa verivihollisiaan, joten mielummin näkisin jonkun "underdogeista" voittavan mestaruuden kuin Phillyjen.

Ja onhan se niin että Calgarylle soisi mestaruuden jo pelkästään kanadalaisuutensa takia. Ja Kipper ja Nemo...
V: Calgary
 

tiikeri

Jäsen
Tottakai pidetään Calgarylle peukkuja finaaleissa. Vaikka ei ole kyllä mitään Tampaa eikä Philadelphiaakaan vastaan, oikeastaan päin vastoin.

Calgary on kuitenkin pelannut niin loistavat pudostuspelit ja pudottanut ennakkoon kovempia joukkueita pois, että toivoisi todellakin heidän saavaan kannun.

Pääasia on silti se, että Stanley Cupia ei tänä vuonna voita New Jersey Devils.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös