Milloin olit ensimmäistä kertaa Internetissä jääkiekkopalstalla?

  • 923
  • 12

Milloin ensi kertaa jääkiekkopalstalla?

  • 1990-1995

  • 1996-2000

  • 2001-2005

  • 2006-2010

  • 2011-2015

  • 2016-2020

  • 2021->


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tulipahan mieleeni. Eli koska, ts. minä vuonna olit ensimmäistä kertaa Internetissä jääkiekkopalstalla?

Itselläni menee haarukkaan 1996-2000. Tarkempaan en muista. Joko 1997 tahi 1998. KissFM(!) chatissa ehdotettiin jääkiekkosivustoa nimeltään Kiekkopesä. Siitähän se lähti. Samalla tiellä ollaan.

Äänestysvaihtoehdoissa ei ole aikaa ennen 1990. Korjatkaa toki, jos olen väärässä. En usko, että tuolloin oli mitään missään.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajoitttuu loppuvuoteen 1995, jolloin sain nettiyhteyden kotiin, se jääkiekkopalsta oli sfnet.urheilu.jaakiekko eli news ryhmät olivat keskustelualustana tuolla aikakaudella
 

axe

Jäsen
Kiekkopesässä joku hetki kans oltiin, mutta ekat kunnon muistikuvat on jostain ulkomaan hommasta, ei mitään hajua minkä niminen tai minkä lafkan monikanavainen keskusteluyhteisö oli. Siellä keskusteltiin kanadianamerikkalaisten kanssa mm. Ville Niemisen potentiaalista kun hän nyt teki NHL-sopimuksen ja saatiin tietää, että Petri Gyntherin opinnot on loppu ja mies varmaan palaamassa Suomeen (menikin ensin vuodeksi ECHL). Eli se on heleppo leimata siihen kesään 1997.
 

Glove

Jäsen
Pelasin varman päälle ja vastasin 2001-2005 ja sivu oli Jatkoaika. Voi olla, että joillain ulkomaisilla jääkiekkosivustoilla olen vieraillut aiemmin, mutta ei ole varmaan muistikuvaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se oli syksyä 1996 kun tutustuin tähän internetin ihmeelliseen maailmaan ja tietysti löysin jonkun harrastelijan ylläpitämät hyvin alkeelliset Lukko-sivut.

Sitten varmaan joskus syksyllä -97 tai keväällä -98 kuulin joltain kaverilta Kiekkopesästä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaverini näytti joskus 1998 tai 1999 herran @Tilastomies pitämää keskustelupalstaa/vieraskirjaa. Siellähän oli jopa KooKoo-valmentaja Esa Sirenin viestejä. Sama kaverini vinkkasi sitten Jatkoajastakin melkein heti kun se oli perustettu.
 

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Kaverini näytti joskus 1998 tai 1999 herran @Tilastomies pitämää keskustelupalstaa/vieraskirjaa. Siellähän oli jopa KooKoo-valmentaja Esa Sirenin viestejä. Sama kaverini vinkkasi sitten Jatkoajastakin melkein heti kun se oli perustettu.
Ne oli aikoja, ne!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
2004 sain tunnarit tänne ja muistaakseni vuoden, ellei jopa kaksi norkoilin portilla sitä ennen, eli menee vuosille 2002-2003 (I assume?). Tämä palsta on yksi ja ainoa. Kiekkopesässä olen käynyt kerran mielenkiinnosta ja sama HFBoardsilla ja nämä jo hyvän matkaa jatkoaika-jäsennyyden jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisko ollut talvella 1996 ja mielestäni Veikkauksen sivujen yhteydessä oli joku alkeellinen keskustelupalsta. Muistan hämärästi, että joku spämmäsi sinne sivun täyteen viestejä, joissa luki "Kärpät-FoPS tänään Raksilan jäähallissa klo 18.30".
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäistä kertaa tutustuin intternetsin ihmeelliseen maailmaan syksyllä 1995 perinteisen modeemiyhteyden kautta, kun yliopisto-opintojen alkuun hankin (isi maksoi) ensimmäisen PC:n. Mutta koska ensimmäisellä jääkiekkopalstalla on vaikeampi kysymys.

Kiekkopesä on ensimmäinen minkä muistan - alkuperäistä (kai) versiota lueskelin säännöllisesti, mutten ollut itse jäsen. Siihen keltapunaiseen (koska perustettiin?) versioon rekisteröidyin joskus. Osuu varmasti tuohon 1996-2000 haarukkaan, mutta mikähän oli tarkka vuosi? Jotenkin selleinen mielikuva, etten olisi omakohtaisesti hehkutellut HIFK:n 1998 mestaruutta netissä, mutta varmuudella muistan kirjoittaneeni raporttia 1999 pleijareista, kun tein ensivierailun Espoon Länsi-Auto Areenalle.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aikoinaan rec.sport.hockeystä tuli seurattua Jari Kurrin Oilersien ja Boston Bruinsien finaalisarjaa. Enempi kuitenkin lukupuolella, silloin vielä lähetyksessä varoitettiin, että viesti näkyy kaikkialla maailmassa ja lähettäminen saattaa maksaa satoja dollareita.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Minulla ei todellakaan ole tästä asiasta mitään varmaa muistikuvaa. Mutta sellainen hatara muisto olisi että jo yläasteella selailin jotain netistä löytyvää jääkiekkoaiheista keskustelupalstaa. Ja yläasteaikani sijoittui sinne vuosille 1998-2000. Suunnilleen?

Siksi vastasin tuon vaihtoehdon 1996-2000. Jatkoajan keskustelupalstaakin luin ensi alkuun muutaman vuoden pelkkänä lukijana, ilman omia tunnuksia palstalle. Niin kuin varmaan moni muukin. Omat tunnarit sain palstalle vuonna 2005 kun koko palsta kai perustettiin vuonna 2001?

Kyllä se aika lähelle tuota 2000-luvulle vaihtumista sijoittuu joka tapauksessa varmaan kun ensimmäistä kertaa jääkiekkoaiheiselle keskustelupalstalle eksyin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös