Mille joukkueelle "soisit" mestaruuden? (pl.oma suosikki)

  • 7 322
  • 72

Mille joukkueelle soisit mestaruuden? (pl.oma suosikki)

  • JyP

    Ääniä: 33 8,8%
  • Blues

    Ääniä: 44 11,8%
  • HPK

    Ääniä: 16 4,3%
  • Jokerit

    Ääniä: 11 2,9%
  • Kärpät

    Ääniä: 15 4,0%
  • KalPa

    Ääniä: 184 49,2%
  • Pelicans

    Ääniä: 17 4,5%
  • TPS

    Ääniä: 54 14,4%

  • Äänestäjiä
    374

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Huomenna alkavat SM-liigan lopulliset pudotuspelit, kun jäljellä olevat kahdeksan tämän kauden parasta liigajoukkuetta lähtevät kamppailemaan mestaruudesta. Monella liigafanilla on oma(t) suosikkijoukkueensa, jota kannatetaan hamaan loppuun saakka.

Kysyn kuitenkin Teiltä Arvon Jatkoaikalaiset: Mille jäljellä olevista joukkueista soisit tällä kaudella SM-kultaa, jos omaa suosikkijoukkuettasi ei lasketa tähän leikkiin mukaan?

Mukavia perusteluja olisi kiva kuulla. Itse voin perustella hieman myöhemmin.

Muokkausta: Tämä kuulunee kuitenkin enemmän kierrätykseen, joten voisiko modet siirtää tai joku kertoa voiko tämän itse siirtää sinne?
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tepsille, vaikka ovatkin turkulaisia. Jos mestarille häviää playoffeissa, niin ei voi ku käsiä levitellä, et ei kukaan muukaan näille pärjänny =) Muutoin on kyllä aika luontaan työntäviä joukkueita (jota tepsikin siis normaali oloissa edustaisi). Ehkä myös Arajuuren Pelicaaneille voisi mestaruuden suoda. Olisi hyvä päätös tähän "huippu tasaiseen" kauteen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Blues.

Turkulainen ja kuopiolainen kiekkobuumi on kyllä hienoa, mutta kyllä se on Blues tästä porukasta.

Ps. Hakatkaa ne pussinokka -antikiekkoilija -rotat...
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
En kenellekään, jos Jokerit ei sitä voita. Kaikki muut joukkueet vaikuttavat niin HMV-porukoilta, että ihan sama vaikka Ikurin Vire voittaisi.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Hypoteesina ennen viestiketjun ja äänestyksen avaamista oli, että suuret ja mahtavat liigajoukkueet Jokerit ja Kärpät eivät äänillä juurikaan juhli, koska Kärpät on juhlineet viime vuosina puolen Suomen mielestä liikaa ja Jokerit on ollut pitkään omalla tavallaan Suomen "vihatuin" joukkue rahankäytön, massiivisuuden ja stadilaisuuden takia.

Omat vaihtoehdot olivat JyP, Blues ja HPK. JyP sen takia, että se on pelannut kaksi hienoa runkosarjakautta putkeen ja noussut yhdeksi suureksi liigajoukkueeksi, ainakin toistaiseksi. En antanut ääntäni kuitenkaan JyPille, koska he juhlivat vasta ensi kaudella SM-kultaa kaataessaan finaalissa KalPan. HPK voitti muutama vuosi sitten kultaa, mutta en olisi harmistunut jos Hämeenlinnassa juhlittaisiin tällä kaudella mestaruutta, "pikkuseurat" on kivoja ja sympaattisia.

Ääneni menee kuitenkin Espooseen Bluesille, joka on tehnyt hienon nousun liigaeliittiin ja olivat jo viime kaudella lähellä kultaista juhlaa. Tänä vuonna Blues on pelannut raskaan runkosarjan CHL-otteluiden rasittamana, mutta pelannut melko tasaisesti ja ajoittain vakuuttavasti itselleen paikan sarjan kärjessä. Siispä Espooseen juhlat, jos KalPa ei niitä saa!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kyllä minä sen Kärpille soisin. Voittamisen kulttuuria löytyy ja joukkue on kevättä kohden parantanut otteitaan mukavanlaisesti. Pelkästään Bume varmasti tuo jo jonkunlaisen mitalin Ouluun. Faneistakin on minulla pelkkää hyvää sanottavaa periaatteessa.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kyllä ykkösenä tulee Tepsi. Entinen suurseura on kutistunut suht pieneksi, ja tulisi tekemään sensaation nousemalla mestariksi, koska joukkuetta oltiin viemässä play-outteihin. Ja muutenkin se taisteluilme ja uusi nousu Turussa jotenkin lämmittää omaa mieltä. Varsinkin kun myös Kuopiossa ollaan noustu takaisin parrasvaloihin kellarista.

Seuraavaksi nimeäisin Pelicansin. Entinen luuseriseura sekin.

Kolmanneksi nimeäisin Bluesin, jolla on karismaattinen valmentaja. Nautin suuresti Bluesin otteista viime kauden pudotuspeleissä. Toivottavasti samaa nähdään tälläkin kaudella.

Neljänneksi nimeäisin sitten JYP:n. KalPan verivihollinen, mutta jos kukaan noista kolmesta (tai KalPasta) ei voita mestaruutta, soisin sen JYP:lle.

Viidentenä toivoisin sitten HPK:n mestaruutta.

Kärpille ja Jokereille en toivo edes mitalia.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liigan seuraaminen loppuu samana päivänä kun TPS tippuu, joten ei paljoa kiinnosta. Mutta Helsinkiin toivon kiekkobuumia, ihan vaan sm-liigan tulevaisuuden kannalta. Ja pelicans altavastaajana vie myös sympatiat. Lahdenkin kiekkoilulle voisi välieräpaikka tehdä kummia. Muilla paikkakunnilla kiekkoskene on ihan ok asetelmissa. Eli siis Pelicans ja Jokerit.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ehdottomasti KalPa. Nykyisenä Kuopiolaisena olisi mukava seurata miten kaupunki villiintyisi kalakukkojen mestaruudesta ja kyllä muutenkin sympatiat on KalPan puolella.

Tässä järjestys:

1. KalPa
2. Pelicans
3. HPK
4. Kärpät
5. Jokerit
6. JYP
7. Blues
 
Ehdottomasti JYP. Oma lehmä ojassa luonnollisesti, sillä Jypin voittaessa avautuu ovi Eurooppaan myös omalle suosikkijoukkueelle. Mikäli Jyp ei voita niin sitten soisin mestaruuden TPS:lle.

KalPan voitto olisi piristävää toki mutta antaa Kalakukkojen odotella vielä ainakin vuosi.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kyllä sen joko KalPalle tai TPS:lle soisi. Turkuun noita on kiikutettu jo aika nokko, joten eiköhän tuo ole siksikin KalPan vuoro. Muille lauantainpussit ja hyvää kesää.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jos tapahtuu todellakin se Miracle on Ice, että Tepsi putoaa, niin JYPille soisin mestaruuden, koska mestareille olisi mukavampi sitten hävitä. Lisäksi panostus ja kiekkobuumi on ollut pienehköllä talousalueella sitä luokkaa, että sille soisi jotakin vastinettakin. Ainoa, mikä vähän hiertää vastaan, on joukkueen päävalmentaja, josta en tippaakaan pidä, mutta muita syitä en näe, miksi en puoltaisi jyväskyläläisten mestaruutta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nää on aina pahoja, kenelle mestaruuden "soisit". Minä haluan että paras joukkue voittaa eli Jokerit. Mutta koska näin ei käy, niin sitten seuraavaksi paras voittakoon, eli Kärpät. Missään nimessä en kuitenkaan soisi mestaruutta Kärpille, joten se ei kelvanne tähän vastaukseksi. Jos siis tällainen suotava mukamestaruus jollekin pitäisi ojentaa ilmaiseksi ilman kunnon vastusta, ne menköön sitten toistamiseen Kerholle.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Jokerit tietenkin. Se olisi parasta lääkettä tälle pikkuseurojen samanaikaiselle keulimiselle, josta kärsii koko liiga. Blues kakkosena, Kärpät kolmantena.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelicans, KalPa, JYP... jotenkin nämä eivät vain sovi samaan lauseeseen sanan mestaruus kanssa. Sama juttu myös Espoon nousukkailla, no viime vuonna olisi Bluesille voinut mestaruuden melkein suodakin, mutta tällä kaudella on meno jotenkin hyytynyt vähemmän mestarilliseksi. Jokereille mestaruutta nyt ei voisi suoda missään olosuhteissa ja HPK:lle suo mielellään pronssit. Eihän sitten jäänytkään jäljelle enää kuin Kärpät.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JYP saisi voittaa.

Jos JYP ei voita, niin KalPa sitten kakkosena.
 

DummBell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJD
KalPalle. Kyllähän se pitää "pikkuveljen" puolia pitää, jos ei JYP voita. Ja olisihan se jo aika saada mestari keskemmälle Suomea.
 

Fordél

Jäsen
Kun Ipa on poissa pelistä, menee sympatiat Bluesille. Arvostettava pelityyli, valmennus (huom. ei vain Matikainen), toimintakulttuuri ja organisaatio. Työ, jota Espoossa on tehty, ansaitsisi ehdottomasti palkinnoksi mestaruuden.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kärpät on voittanut jo ihan tarpeeksi ja Alatalon Matti nollakarismallaan ei ole ansainnut mestaruutta. Ja sitä paitsi näin oululaisena voin kertoa, että oululaiset eivät keskimäärin ihmisinä viehätä.

TPS voitti aikoinaan ihan tarpeeksi, joutaisivat olla vielä ainakin 10 vuotta kriisissä. Sitä paitsi Turun murre kuulostaa niin idioottimaiselta.

HPK voitti jo. Katellaan sitä mestaruusasiaa parinkymmenen vuoden päästä sitten taas uudelleen. Sitä paitsi kävin 10 vuotta sitten kerran Hämeenlinnassa (lokakuussa kello 5 ma-aamuna) ja ankealta paikalta näytti.

Jokerit. Tarvitseeko tätä enempiä edes perustella. 7 vuotta jo ilman mestaruutta ja putken soisi jatkuvan.

Pelicans. Lahti ei kaupunkina viehätä. Kyllä mestaruuskaupungin pitäisi vähän viehättää, että sinne mestaruuden soisi. Lahdessa on Etelä-Suomen kaikki huonot puolet mutta ei mitään hyvää. Olen yhden yön viettänyt Lahdessa ja silloin oksentanut. Olin tosin juuri sinä päivänä juossut maratonin krapulassa ja juonut maratonin jälkeen Lahden hotellissa pullon olutta ja sitten kävi niin, että olut tuli ulos. Lahden vika.

KalPa. Minulla on monta savolaista hyvää kaveria ja niiden kuittailua en jaksaisi kuunnella, jos KalPa mestaruuden veisi. Sitä paitsi savolaiset ovat muutenkin niin lupsakoita, että pärjäävät hyvin ilman mestaruuttakin.

JYP. Kovin tylsää olisi jos runkosarjan ykkönen veisi mestaruudenkin. Voisivat pudota välierissä ja muistella sitten vuosienkin päästä, kuinka kivasti tuli kuitenkin CHL-paikka ja runkosarjan voitto Jyväskylään. Onhan sitä siinäkin.

Blues on kuitenkin Espoosta, tuolta jostakin. Hahmoton paikka. Vähän kuin terrorismi, joku se on siellä jossakin mutta kunnon otetta siitä ei saa, että mitä se on.

Jos tänä vuonna voitaisiin siis mestaruuspysti jättää kokonaan jakamatta. Vastaukseni otsikon kysymykseen siis on, että en soisi mestaruutta millekään joukkueelle!
 

Raparberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho ja HIFK
Ei haluaisi uskoa ettei Kerho tätä veisi, mutta jos kerran on pakko sellainen vaihtoehto kuvitella, menköön Bluesille. Viime kauden hieno taistelu oli selkeä osoitus siitä että pitkäjänteinen työ on alkanut Espoossa ja johonkin lähivuoteen siitä palkintokin sijoittuu.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ehdottomasti KalPa. Hieno kausi Kuopiolaisilta, ei mikään ihmeempi budjetti, symppis jengi. Kyllä, näillä mennään. Siitä sitten seuraavana TPS (?), enpä olis tätäkään päivää uskonut näkeväni että näin sanon. Tuhkimotarina olisi valmiina, hieno nousu tapahtunut taaperruksesta ylöspäin Turussa.
 

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Äänestin Bluesia koska viime kauden finaaleissa tuli tappio hienon sarjan jälkeen. Blues jos onnistuu homman sössimään niin KalPa tai HPK sais sitten viedä kannun. Jokerit on viimeinen joukkue jolle mestaruuden suon ja tämä ainoastaan siksi että Hanlonin luoma taktiikka oksettaa.
 

Hermeliini

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Canadiens de Montréal, Arsenal FC
Pelkkarit. JYP muuten, tietenkin. Mutta voisiko se äänestyksen aloittaja opetella kirjoittamaan sen joukkueen nimen oikein (JYP, Y:kin isolla kirjaimella)? Eihän se kauaa ole tuolla uudella tavalla kirjoitettu... (Sori, pilkun nussintaa.)
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kauas on näköjään tultu niistä ajoista kun Hpk keikkui aina tällaisten gallupien kärjessä... No itse soisin mestaruuden Kalpalle mikäli Kerho ei sitä jostain syystä voittaisi. Kuopiossa on tehty tällä kaudella loistavaa työtä ja noustu syvältä suosta huipulle. Jyp on toinen joukkue jolle kullan soisin. Lähinnä samasta syystä kuin Kalpalle. Sielläkin on tehty parina viime kautena paljon arvostettua työtä ja nostettu Jyp jopa pisteautomaatin roolista varteenotettavaksi mestariehdokkaaksi. Kolmas olis sitten Blues. Viime kaudella sitä sinne jo soin ja myös sen työn takia mitä sielläkin on tehty. Ikuisesta playoffs-floppaajasta on tullut menestyjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös