Millasilla kentällisillä Sal Lake Cityssä?

  • 5 754
  • 77

Pitäisikö Helmisen olla mielestänne hyökkäävässä vai puolustavassa kentässä?

  • hyökkäävä

    Ääniä: 20 38,5%
  • puolustava

    Ääniä: 32 61,5%

  • Äänestäjiä
    52
  • Poll closed .

Aki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, mutta NHL se vasta on jääkiekkoa
Vaikka luistelutaidoton oletkin, niin kyllä asiaa puhut noitten ketjujen kanssa. Pakkiparejahan voi tietenkin muutella esim. kemian mukaan, mutta ainakin hyökkäysketjut pitäisi olla juuri nuo mainitsemasi.

Pelkään vain pahoin, että Villelle kaivetaan joku elämänsä mahdollisuus esim. Kallion paikalla. Ihan pelottaa jo ajatuskin. Ara kyllä osaa yllättää peluuttamisellaan kerta toisensa jälkeen...
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yksimielisyys kukoistaa. Olen samaa mieltä kentistä Luistelutaidottoman ja Akin kanssa.

Peltosenhan voi aina laittaa istumaan joukkuerangaistukset tai teroittamaan Selänteen ja Kapasen luistinten teriä:p
 

Vaicci#63

Jäsen
s

Etkö luistelutaidoton tajua että Kapanen on Suomen paras pelaaja !!!!!Hänen pitäisi olla ykkösessä!!!!Jos Kapanen pelaa laidassa ,Lehtinen veivataan 2-ketjuun koska Selänteellä on vakiopaikka ykkösessä.Jos Kapanen pelaa laidassa saadaan lisää hyökkäysvoimaa:Esim
Kapanen-Ylönen/Jokinen-Selänne
Niinimaa-Timonen
Lehtinen-Jokinen/Ylönen-Kallio
Numminen-Salo
näin riittää kahteen hyvään hyökkäysketjuun
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Noniin

Kaksi hyökkäävää ketjua, kaksi maailmanluokan oikeaa laituria. Selänne ja Kapanen pelaavat joukkueissaan oikealla laidalla ja on todennäköisintä että he niillä paikoilla myös pääsevät parhaaseen suoritukseen.
Yritä sinä ymmärtää että nämä on mielipiteitä ja jos sinulle tulee paha mieli näitä lukiessasi niin kannattaako lukea?
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Veikataan, jos O Jokinen...

...säilyy Keenanin suosiossa Floridassa, helpottaa hän Aran ketjuvalintoja:

Lehtinen-Jokinen-Selänne ja Lind-Ylönen-Kapanen hyökkäävät. Kumpi on ykkösketju, ratkaisee päivän kunto.

Ruutu-Aalto-Nieminen vie tehot tasakentällisin vastustajan ykkösketjulta + Peltonen-Helminen-Kallio allround-ketjuna lähinnä 0-0 tavoitteena + Eloranta.

Näillä minä aloittaisin ja aloituskenttänä Ruutu-Aalto-Nieminen.
Ei tämä ole mikään all stars-matsi, vaan tavoitteena on aina ottelun voittaminen.

Pakit:

5 samaa pakkia kuin Naganossa.

Numminen-Niinimaa
Berg-Lumme
Timonen-Salo (Jeren hyvä stuntti)
+ Väänänen

Veskarit: päivän kunto ratkaisee. Luulisi tosin Hurmeen aloittavan Usaa vastaan avausmatsissa.
 
Viimeksi muokattu:

Credo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Astutaanpa Aravirran saappaisiin (näillä aloitetaan):

1. Kapanen - Ylönen - Selänne
Numminen - Niinimaa

2. Peltonen- Jokinen - Lehtinen
Salo - Timonen

3. Lind - Helminen - Kallio
Berg- Lumme

4. Ruutu - Aalto - Nieminen
Väänänen

Puli aloittaa 13. hyökkääjänä. Lienee sanomattakin selvää, että ykkösveskarin viittaa sovitellaan Hurmeen Jampalle. Kakkosena Markkanen.

Et sillai...:confused:
 

KoTa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ketjut tulevat näyttämään tältä:

Lehtinen-Jokinen-Selänne
Kallio-Ylönen-Kapanen
Peltonen/Nieminen-Helminen-Eloranta
Lind-Aalto-Ruutu

Kaksi ensimmäistä ketjua yritävät myös hyökätä, kaksi muuta puollustavat. Peltonen kolmannessa aluksi, mutta Nieminen nappaa toisessa pelissä hänen paikkansa ja Peltonen joutuu vilttiin.

Niinimaa-Numminen
Salo-Timonen
Lumme-Berg
Väänänen

Pakkiparin Lumme-Berg ollessa jäällä allekkirjoittaneen sydän sykkii ylikierroksilla hasardien pelossa. :(

Ykkösvahtina Hurme, joka pelaa kaikki pelit, jos vaan pitää oman tasonsa. Nurminen ja Markkanen vuorottelevat vastustajan mukaan kakkosena.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Täysin samaa mieltä Maestron kanssa. Eipä tarvitse omia arvioita kirjoittaa. Jokisen parantuneet otteet ja lisääntynyt peliaika mahdollistaa Ollin sijoittamisen ykkösen keskelle ja Ylönen-Kapanen akselista saadaan vaarallinen kakkosvitja. Myös tuo jarruketju on on lähes itsestäänselvä kolmikko Ruutu-Aalto-Nieminen.
 

toniy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,
San Jose Sharks.
Lehtinen - Ylönen - Selänne
Kallio - Jokinen - Kapanen
Peltonen - Helminen - Eloranta
Nieminen - Aalto - Lind
Ruutu

Niinimaa - Numminen
Salo - Timonen
Lumme - Berg
Väänänen

Hurme (Nurminen)
 

tom byron

Jäsen
Ketjuja

Vielä on aikaa kisoihin ja kaikkea voi tapahtua, mutta tämän hetken tilanteen mukaan näillä ketjuilla vois kokeilla:

Lehtinen- Jokinen- Selänne

Kapanen- Ylönen- Peltonen

Kallio- Helminen- Lind

Ruutu- Aalto- Nieminen/ Eloranta

Numminen- Niinimaa

Salo- Timonen

Berg- Lumme/ Väänänen

1.Hurme

2.Markkanen

3. Nurminen

Peltonen laitetaan kakkoseen, koska 3-4 kentässä hänellä ei ole käyttöä! Ville on pelannut aikaisemmin Kapasen kanssa ja hyvänä maalintekijänä hän sopii mielestäni hyvin tähän ketjuun! Toivoa sopii, että Ylösen ja Kapasen yhteistyö toimii entiseen malliin! Ykkösessä Lehtinen ja Jokinen hoitavat rymistelyn/ puolustuspään, Teemulle jää päävastuu maalinteosta! Jokinen on pelannut paljon Buren rinnalla viimeaikoina ja hän on juuri sopivin sentteri näiden (Lehtinen+ Selänne) vauhtilaitureiden väliin! Kolmosketju on myös aikaisemmin esiintynyt yhdessä. Tämä ketju pystyy myös maalintekoon Kallion johdolla. Toki Lindikin on heilutellut verkkoja juuri näissä tärkeissä peleissä! Nelonen on selkeä karvausketju, joka taklaa kaikkea liikkuvaa ja yrittää tehdä vastustajan olon mahdollisimman tukalaksi!

Ketjut varmasti vaihtuvat paljon ja juuri ne pelaavat, jotka ovat ns. "kuumia pelaajia". Eli peluutus NHL-tyyliin! Ne joilla kulkee pelaavat varmasti yli 20min ottelussa. Samoin pakkejakiin voidaan kuormittaa sen mukaan miten peli käy. Nhl:ssä on tapana, että huippupakit pelaa 25-30 min. per/peli! Eli käytännössä peli mennään neljällä pakilla. 5-6 pakki pelaa noin 10-15 min ottelussa!
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti Saipafan
mikä hemmetti siinä on kun Kapanen on viesteissä aina kakkosketjussa.Jos Kapanen pelaa ykkösessä Laidassa niin kenttä näyttää tältä Kapanen-Ylönen-Selänne joten Lehtinen pois koska Kapasella enemmän taitoa,pelinlukutaitoa ja nopeutta.Mutta veikkaisin että Kapanen pelaa keskellä

Miksi helvetissä Sami Kapasen pitäisi pelata vasemmassa laidassa? Kapanen on itse todennut, että hänen heikommat otteensa muutama kausi sitten johtuivat siitä, että häntä peluutettiin vasemmassa laidassa.

Uskokaa jo hyvät ihmiset! Sami Kapaselle on olemassa vain yksi järkevä pelipaikka Suomen joukkueessa: oikeana laitahyökkääjänä.
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti toniy
Lehtinen - Ylönen - Selänne
Kallio - Jokinen - Kapanen
Peltonen - Helminen - Eloranta
Nieminen - Aalto - Lind
Ruutu

Niinimaa - Numminen
Salo - Timonen
Lumme - Berg
Väänänen

Hurme (Nurminen)

Käsittääkseni Sami Kapasen ja Olli Jokisen yhteistyö samassa ketjussa ei ottanut toimiakseen MM-kisoissa -98. Miksi se toimisi siis Salt Lake Cityssä?
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Viime aikojen esitysten perusteella muodostaisin ketjut seuraavalla tavalla:

Lehtinen - Jokinen - Selänne
Peltonen - Ylönen - Kapanen
Kallio - Helminen - Nieminen
Lind - Aalto - Ruutu
13:sta hyökkääjä Eloranta

Nämä ketjut muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Mielestäni erinomaisen kauden laitahyökkääjänä pelannutta Sami Kapasta ei kannata laittaa keskelle. Tätä puoltaa myös hyvin sujunut yhteistyö Ylösen kanssa viime mm-kisoissa.

Pakkiparit:
Niinimaa - Numminen
Salo - Timonen
Lumme - Berg
Väänänen
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Lehtinen-Jokinen-Selänne voisi olla ihan toimiva juttu, varsinkin kun Olli on saanut nyt jotenkin juonesta kiinni. En olisi alunperin kelpuuttanut miestä edes joukkueeseeni, mutta onneksi en ole Suomen päävalmentaja. Ylönen-Kapanen tulisi pitää kasassa, kolmas lenkki voisi olla tuo ihannevävy, koska viisaammat sanoo ettei sitä kannata puolustavaan rooliin iskeä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni joukkueen hyökkäyksen runko muodostuisi seuraavien yhdistelmien ympärille:

Lehtinen-Jokinen-Selänne

Ylönen-Kapanen-

Ruutu-Aalto-

Eräs tapa olisi laittaa pelaajat seuraavalla tavalla

Lehtinen-Jokinen-Selänne

Nieminen-Ylönen-Kapanen

Kallio-Helminen-Lind/Peltonen

Ruutu-Aalto-Eloranta

Ja ei missään nimessä sitä Lehtinen-Kapanen-Selänne yhdistelmää. Se peluutettaisiin aivan loppuun. Vastustajat pitäisivät tuon vitjan todella tarkasti. Ja tällöin Jokinen menisi täysin hukkaan. Jokiselle ehdottomasti paikka Selänteeen ja Lehtisen väliin. Parempi pelata kahdella ratkaisuihin kykenevällä ketjulla.

Pakiston osalta toive, että yksikään pakkipari ei koostu pelaajista Niinimaa, Lumme ja Timonen. Jokaiselle em. pelaajalle pari tulisi kolmikosta Numminen, Salo, Berg.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Muistaen turnauksen kesto...

Koska viestiketjussa on jo kasitelty melkein kaikki mahdolliset yhdistelmat, en varsinaisesti ala spekuloimaan omillani.

Huomioitavaa todennakoisten ketjujen koostumuksessa ensimmaiseen ja lahes ratkaisevaan otteluun on se, etta joukkue kaytannossa kokoutuu edellisena paivana ja ehtii olla jaalla vain kerran ennen USA ottelua. Todennakoista on siis etta "vanhoja" koostumuksia kaytetaan niin paljon kuin mahdollista. Sinansa jarjettoman lyhyen valmistautumisaajan pitaisi suosia Suomea USA ottelussa, silla Suomen maajoukkueella on olemassa "yksi" pelitapa, kun taas USA:lla sellainen puuttunee. Uskoisin, etta USA tulee pelaamaan pitkalti paadyn kautta, jolloin puolustajien liike ja kaksinkamppailutaito ratkaisee paljon.

Selkea ongelma loytyy oikeasta laidasta. Kapanen on parhaimmillaan oikeassa laidassa, tosin Carolinan peleissa pelaa myos ajoittain vasemmassa. Selanne on puhdas oikea laita, lisaksi NHL:n perinteisessa pelitavassa vailla varsinaista puolustusvastuuta. Lisaksi Lehtisen talla kaudella parantuneet teholukemat johtuvat Hockey Newsin mukaan siirrosta oikeaan laitaan. Luulen, etta Aravirta ratkaisee ongelman pitamalla parin Ylonen-Kapanen yhdessa ja ei tarvitse ihmetella jos Helminen on Selanteen sentterina. Selanteen hyodyntamiseksi tarvitaan sentteri, joka pystyy antamaan kiekon vauhtiin keskialueelle jolloin Teemu paasee haastamaan puolustajan pienella vauhtierolla. Tosin O Jokisen viimeaikaiset otteet ovat olleet lupaavia joten sieltakin saattaa apua loytya.

Nyt on viela kuukausi aikaa jannittaa ja ennenkaikkea minun ylla uskoa etta BBC nayttaa juuri Suomi-USA ottelun eika jotain muuta.

-T-
 

tom byron

Jäsen
Re: Muistaen turnauksen kesto...

Viestin lähetti choose_life
Koska viestiketjussa on jo kasitelty melkein kaikki mahdolliset yhdistelmat, en varsinaisesti ala spekuloimaan omillani.

Huomioitavaa todennakoisten ketjujen koostumuksessa ensimmaiseen ja lahes ratkaisevaan otteluun on se, etta joukkue kaytannossa kokoutuu edellisena paivana ja ehtii olla jaalla vain kerran ennen USA ottelua. Todennakoista on siis etta "vanhoja" koostumuksia kaytetaan niin paljon kuin mahdollista. Sinansa jarjettoman lyhyen valmistautumisaajan pitaisi suosia Suomea USA ottelussa, silla Suomen maajoukkueella on olemassa "yksi" pelitapa, kun taas USA:lla sellainen puuttunee. Uskoisin, etta USA tulee pelaamaan pitkalti paadyn kautta, jolloin puolustajien liike ja kaksinkamppailutaito ratkaisee paljon.

Selkea ongelma loytyy oikeasta laidasta. Kapanen on parhaimmillaan oikeassa laidassa, tosin Carolinan peleissa pelaa myos ajoittain vasemmassa. Selanne on puhdas oikea laita, lisaksi NHL:n perinteisessa pelitavassa vailla varsinaista puolustusvastuuta. Lisaksi Lehtisen talla kaudella parantuneet teholukemat johtuvat Hockey Newsin mukaan siirrosta oikeaan laitaan. Luulen, etta Aravirta ratkaisee ongelman pitamalla parin Ylonen-Kapanen yhdessa ja ei tarvitse ihmetella jos Helminen on Selanteen sentterina. Selanteen hyodyntamiseksi tarvitaan sentteri, joka pystyy antamaan kiekon vauhtiin keskialueelle jolloin Teemu paasee haastamaan puolustajan pienella vauhtierolla. Tosin O Jokisen viimeaikaiset otteet ovat olleet lupaavia joten sieltakin saattaa apua loytya.

Nyt on viela kuukausi aikaa jannittaa ja ennenkaikkea minun ylla uskoa etta BBC nayttaa juuri Suomi-USA ottelun eika jotain muuta.

-T-








Helminen ei pysy Lehtisen ja Selänteen vauhdissa, puhumattakaan Kapasen! Eli Jokinen temen ja Jeren keskelle! Pysyy ainakin vauhdissa mukana, kun näköjään Buren rinnallakin ollaan!
 

Maestro

Jäsen
Re: Muistaen turnauksen kesto...

Viestin lähetti choose_life
Koska viestiketjussa on jo kasitelty melkein kaikki mahdolliset yhdistelmat, en varsinaisesti ala spekuloimaan omillani.

Huomioitavaa todennakoisten ketjujen koostumuksessa ensimmaiseen ja lahes ratkaisevaan otteluun on se, etta joukkue kaytannossa kokoutuu edellisena paivana ja ehtii olla jaalla vain kerran ennen USA ottelua. Todennakoista on siis etta "vanhoja" koostumuksia kaytetaan niin paljon kuin mahdollista. Sinansa jarjettoman lyhyen valmistautumisaajan pitaisi suosia Suomea USA ottelussa, silla Suomen maajoukkueella on olemassa "yksi" pelitapa, kun taas USA:lla sellainen puuttunee. Uskoisin, etta USA tulee pelaamaan pitkalti paadyn kautta, jolloin puolustajien liike ja kaksinkamppailutaito ratkaisee paljon.

Selkea ongelma loytyy oikeasta laidasta. Kapanen on parhaimmillaan oikeassa laidassa, tosin Carolinan peleissa pelaa myos ajoittain vasemmassa. Selanne on puhdas oikea laita, lisaksi NHL:n perinteisessa pelitavassa vailla varsinaista puolustusvastuuta. Lisaksi Lehtisen talla kaudella parantuneet teholukemat johtuvat Hockey Newsin mukaan siirrosta oikeaan laitaan. Luulen, etta Aravirta ratkaisee ongelman pitamalla parin Ylonen-Kapanen yhdessa ja ei tarvitse ihmetella jos Helminen on Selanteen sentterina. Selanteen hyodyntamiseksi tarvitaan sentteri, joka pystyy antamaan kiekon vauhtiin keskialueelle jolloin Teemu paasee haastamaan puolustajan pienella vauhtierolla. Tosin O Jokisen viimeaikaiset otteet ovat olleet lupaavia joten sieltakin saattaa apua loytya.

Nyt on viela kuukausi aikaa jannittaa ja ennenkaikkea minun ylla uskoa etta BBC nayttaa juuri Suomi-USA ottelun eika jotain muuta.

-T-

Helminen ja Selänne pelasivat samassa ketjussa MM-kisoissa -96, ja yhteispeli ei toiminut. Aikaa on kulunut lähes kuusi vuotta ja Helmisen alapää on hidastanut. Ehkäpä myös Teemun, muttei missään nimessä ratkaisevasti. Ei ole siis mitään syytä olettaa, että kyseinen kaksikko onnistuisi samassa ketjussa pelatessaan olympiaturnauksessa. Lehtinen, Kapanen ja Selänne on pakko jakaa kahden hyökkäävimmän trion kesken. Helmisellä ei ole juurikaan kokemusta Lehtisen kanssa samassa ketjussa pelaamisesta, Selänteen kanssa on, ja kokemus oli huono. Kuten itse mainitsit, on yhteisellä kenttämenneisyydellä merkitystä. Kapanen, Ylönen ja Helminen muodostivat, kuten aiemmissa viesteissäni mainitsin, ketjun MM-kisoissa -95. Sekä Ylösen että Kapasen peluuttaminen laidoilla jättäisi Suomelle vain kolme sentteriä. Maailmanmestaruusvuoden ykkösketju ei siis palaa yhteen. Lind, Eloranta ja Peltonen ovat pelaajia joiden kanssa Raipe on samassa vitjassa viilettänyt. Miksi jättää moinen kokemus hyödyntämättä? No siksi, että Peltonen ja Helminen ovat pelanneet yhtä hyvin yhteen viime aikoina kuin Jeesus ja Saatana. Lind ja Eloranta jäävät kuitenkin vapaiksi. Siinä oivat ketjupartnerit kaikkien aikojen olympiakonkarille. Miksi siis istuttaa Helminen Selänteen kanssa yhtä aikaa jäälle? Olli Jokiselta löytyy mennyttä arvokisakokemusta Juha Lindin ketjukaverina. Siksikö? Ei, sillä kaikki muut seikat puhuvat Raipen ja Teemun yhteenpelaamista vastaan.

Raimo Helmistä ja Teemu Selännettä ei pidä peluuttaa samassa ketjussa.
 

threedee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sacramento Kings
Lehtinen-Jokinen-Selänne olis paras vaihtoehto.
Kallio-Ylönen-Kapanen kuulostaa myös tosi tehokkaalta.
Nieminen-Aalto-Ruutu on todellinen p-pään tehoketju.
Eloranta-Helminen-Lind hoitaisi muun jarruttelun.

Toisaalta Lindiä voisi peluuttaa myös hyökkäävässä roolissa.

Mielenkiintoinen kokeilu olisi toki myös Nieminen-Jokinen-Ruutu , voisivat saada vastustajan punttiin vipinää :)

Ja Peltonen ei ole enää kansainvälisessä huippuvedossa, SM-liigassa kulkee, mutta Olympialaiset taitavat olla liian kova juttu Villelle.

Hentunen-Kapanen-Pärssinen ketju olisi ollut kanssa aika kova saada, mutta Aran valintoihin ei voi enään vaikuttaa.

Lumme-Berg pakkipari saa minulla ainakin ihon kananlihalle ja hiukset pystyyn. Toivottavasti kahden hasardipakin peluuttaminen samassa parissa kumoaa toistensa mokat :)
(pakko sen on joku matemaattinen/fysikaalinen kaava olla ;) )
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Vaikka Koivu puuttuukin niin nyt näyttäisi siltä että ihan hyvät ketjut saadaan kasaan. Omat kentälliseni:

Lehtinen - Jokinen - Selänne
Peltonen - Ylönen - Kapanen
Nieminen - Aalto - Ruutu
Eloranta/Lind - Helminen - Kallio

Jokinen on ansainnut paikan ykkösessä hyvillä otteillaan Buren rinnalla ja uskon että ykkönen voisi tuossa koostumuksessa toimia hyvin. Jos Kalliolla alkaa kulkemaan paremmin ennen kisoja niin hän kakkoseen ja Ville vilttiin. Mielestäni Peltosesta ei ole juurikaan hyötyä puolustavassa roolissa joten joko kakkoseen tai sitten vilttiin.

Ylivoima on asia jonka kautta Suomi elää tai kuolee kisoissa, sen on pakko toimia. Ykkösylivoimassa voisivat Selänne ja Kapanen pelata laidoissa, Salo viivalla ja vaikka Lehtinen ja Ruutu hakkaamassa kiekkoja sisään. Kätisyydet sopisivat ja tulivoimaa ainakin löytyisi. Toisaalta Suomella löytyy Niinimaata ja Timosta eli tulivoimaisia pakkejakin halutessa löytyy. Mielenkiintoista nähdä Aran koostumukset.
 

HelpDesk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Todella...

...mielenkiintoiset kisat Suomen kannalta. Saku merkitsee niin paljon , että vaikuttaa Suomen menestykseen epävarmuutta herättäen. Ikävä kyllä tosiasia.

Lehtinen - Jokinen - Selänne
Kallio - Ylönen - Kapanen
Lind - Helminen - Eloranta
Ruutu - Aalto - Nieminen
(Peltonen )

Niinimaa - Timonen -
Salo - Berg
Väänänen - Numminen
Lumme


Kuten edellä on tullut mainittua niin OJ,Ville N ja Ruutu on kokeilemisen arvoinen ketju. Siinä ketjussa olisi paljon korvaavaa v-mäisyyttä . Tosin nyt näyttäisi sille , että OJ:lle olisi tulossa monenlaista roolia , joka taas todistaa sen että kaverilla edelleen potentiaalia riittää.
Pakit selkeästi Janne &Kimmo hyökkäävä YV pari
Toinen YV pari olisi Salo&Teppo.
Lumpeelle en edelleenkään löydä käyttöä , mutta jos senkin on kentällä käytävä niin sitten jonkun puolustavan pakin kanssa esim Salo tai Berg. Ossi pelaisi puolustavaa roolia esim Bergin kanssa jolloin saadaan taklauksia ja ryminää riittävästi .
Ehkä....
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Tässä PARAS kentällisvaihtoehto perusteluineen

Ykkönen:

Lehtinen - Jokinen - Selänne

(Lehtinen kahden suunnan mies, vääntää laidossa, luisteluvoimaa, hyvä karvaamaan - Jokinen elämänsä keväässä Buren rinnalla, joka samantyyppinen vauhtikone ja maalintekijä kuin Teemukin - OJ:n Floridan opit nyt käyttöön Ara!!!)


Kakkonen:

Kapanen - Ylönen - Kallio

(K-Y pelasi viime MM-kisoissa jo loistavasti yhteen. Sami loistavassa vireessä tuo MM-kisoihin toisen vaarallisen harppuunaketjun. Kalliolla taas tahdonvoimaa kaksinkamppailuissa enemmän kuin muinaisilla viikinkeillä)


Kolmonen:

Nieminen - Helminen - Eloranta

(Eloranta tuo vääntöä kulmiin ja maalinedustalle, hyvä karvaaja, Nieminen luisteluvoimaa ja yllätysratkaisujakin, Helminen kahta suuntaa ja välillä mahkuja ylivoimaa pyörittämään)


Nelonen:

Lind - Aalto - Peltonen

(A-P akseli jo Jokereissa, ei kannata Ara hajoittaa! Lind tuo sähäkkyyttä, karvausta ja taistelua tähän kenttään)

Ruutu 13. hyökkääjä - aina jäälle kun tarvitaan lisää virtaa joukkueeseen, karvausta, taklauksia ja jopa sikatörkeitä suorituksia!
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämähän nyt pitää sitten tuoda takaisin ylös Peltosen valitettavan loukkaantumisen takia...

Siispä hyökkäysvitjojen tarkastelua:

I
Lehtinen - Ylönen - Kapanen


Ylönen-Kapanen toimii. Tässä kolmikossa Lehtinen on raastaja.

II
Kallio - Jokinen - Selänne


Aikaisemmin olin Hyökkäävän Helmisen kannalla, mutta eipä tuo OJ varmastikaan huonosti Kallion ja Selänteen kanssa pelaisi...

III
Lind - Helminen - Eloranta
vai oliko se Pussyranta

Helminen sitten kolmosessa. Oletetaanpa, että jos varamiehenä ollut Hagman on myös itse kisoissa varamiehenä, eli 13. hyökkääjänä (tätä en ihmettelisi), saattaisi Lind tai Eloranta pelata kolmosessa. Koska jos huippujätkä Nieminen pelaisi kolmosessa - johon vähintäänkin paikkansa kyllä ansaitsisi - ei olisi murskaketjua Ruutu-Aalto-Nieminen, jota tarvitaan. Tällöin neloseksi muodostuisi aavistuksen verran tavallaan heikompi Ruutu-Aalto-Lind/Eloranta.

Anyhow, The Nelosketjun tarpeellisuuden uhalla Lind-Helminen-Eloranta voisi olla se jarruttelevampi kolmonen, jossa Eloranta saisi myös tehdä maalin tai kaksi... Aika heppoinenhan tämä ketju kieltämättä olisi. Onneksi ei tarvii oikeasti päättää näistä asioista.

IV
Ruutu - Aalto - Nieminen


No, se murskaketju... joka tulee hyvän toimivuutensa johdosta saamaan vähintään yhtä paljon peliaikaa kuin kolmonen... Niemisen rannekudin ansiosta saadaan aikaiseksi laitojen heilumisen lisäksi myös verkon heilumista.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Tässä yksi lisää..

1
Hagman- Jokinen - Selänne

Voisi olla kokeilemisen arvoinen koostumus.

2
Nieminen - Ylönen - Kapanen

Nieminen on myös hyvä maalintekijä (pelannut Forsberg:n kanssa). Toisi myös fyysisyyttä ketjuun.

3
Lehtinen - Aalto - Kallio

Kahteen suuntaan pelaava ketju. Vauhtia riittää.

4
Lind - Helminen - Ruutu

Jarruketju.


Eloranta
 

Ju$$i

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
1. Hagman - Jokinen - Selänne

2. Lehtinen - Ylönen - Kapanen

3. Kallio - Helminen - Eloranta

4. Nieminen - Aalto - Ruutu

Lind

Kolmonen kieltämättä aika kesy mutta minkäs teet.....

Tosin toi KJR 63:n ehdotus oli kans aika fantastinen. Paitsi että Jeree pitäis kuormittaa enemmän ku kolmosketjun verran...

Hagman oli mun mielestä kyllä selkeä parannus Villeen verrattuna. Vaikka harmittaakin Villen puolesta ihan helvetisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös