Millaisen jäähallin rakentaisit rajoittamattomalla budjetilla?

  • 755
  • 16

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Itse rakentaisin hallin Porin Mikkolaan
Prisman ja city marketin yläpuolelle.
Toinen sivu ja pääty seisokatsomot kuten oli 90- luvulla. Näihin mahtuisi 12000 katsojaa. Toinen sivu istumakatsomot ja luksusaitioita . Näihin mahtuisi 4000 henkilöä. Toiseen päätyyn sikakatsomo jossa on porealtaita ja kylmäaltaita ja saunoja sekä junttiaitioita joihin saa tuoda
Omat eväät. Näihin tiloihin kuljetaan eri ovista kuin muualle halliin.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Perushallin missä ei olisi mitään luksusta jotta pääsis istuvista pukumiehistä eroon sekä katkaravut täysin kiellettyjä!!
 

Glove

Jäsen
En rakentaisi vain yhtä, vaan useamman kaukalon jääurheilukeskuksen. Pääareena vaikka semmonen 10000 vetävä. Sitten siihen kylkeen pari kolme harjoitushallia ja maailman parhaat oheisharjoitteluolosuhteet. Ja koska budjetti olisi rajaton, perustaisin näitä halleja käyttämään vähintäänkin Euroopan parhaan junioriseuran, joka puskee edariin NHL-tason miehiä jatkuvalla syötöllä. Sehän olisi pelaajillekin hyvä kun minä äärettömine budjetteineni kustantaisin kaiken ja pelaaja voisi harjoitella ammattimaisesti jo luistelukoulusta lähtien. Tietysti tiloissa toimisi myös koulu näille pelaajille ja tämä koulu toimisi täysin urheilun ehdoilla.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kummasti tuli mieleen Maso Hockey Manager ketjun aloitusviestiä lukiessa. Tuossa pelissä kun menin rakentamaan melkeinpä kaikille Mutasarjan joukkueille hillittömät areenat keskelle jorpakkoa. Oi niitä aikoja ja tuhansia tunteja, jotka tuohon peliin aikoinaan tuhlasin...ei kun siis lahjoitin ja vieläpä suurella ilolla.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Onnisella onjo aika paljon halleja, mutta kai tartteis viel yks lisää!!
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siihen Sokoksen tontille yhdistetty kauppakeskus ja moderni 5000 hengen vetävä halli. Tilaa saisi sivusuunnassa rakentamalla pytinki kansi-areenan tyyliin kanaalin päälle. Hallin viereen vanhan linja-autoaseman aukiolle rakentaisin ison pysäköintihallin.
 

MegaForce

Jäsen
Rajoittamattomalla budjetilla alkaisin tekemään jääkiekkoareenaa kuuhun tai marsiin. Elon Musk tulisi vihreäksi kateudesta SpaceX:ineen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös