Millaiseksi kuvittelet edellisen postaajan ulkonäöltään?

  • 77 432
  • 723

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vanhapuuma näyttää vanhalta puumalta, suttuinen turkki, hankalannäköinen, rottava kävely, kylkiluut paistaa läpi ja pää on liian iso muuhun ruumiiseen verrattuna, kieli roikkuu ulkona suusta. Vanhalla vaistolla hakee saalista mutta on jo auttamatta liian vanha, edessä on kuihtuminen kaikessa hiljaisuudessa unohduksiin.

EDIT: Vittu mä vihaan tätä leikkiä, oon aina minuutin myöhässä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Vittu mä vihaan tätä leikkiä, oon aina minuutin myöhässä.
No mutta seksissä olet varmaan aina puoli tuntia edellä, joten eikö se kompensoi.

FASlapsella on ulkonevat etuhampaat ja Carl Haglund -tyylinen kampaus. Toisesta korvasta puuttuu kolmasosa, koska FASlapsi yritti avata olutpulloa korvallaan mutta siinä kävi sitten niin, että korkki jäi mutta pala korvaa lähti. FASlapsen toinen kives on sen näköinen kuin siellä kivespussissa olisi päärynä sisällä. Toisen kiveksen kohdalla näyttää siltä, kuin siellä olisi rusina. FASlapsen oikealla puolen naamaa on iso kohouma, koska siinä sijaitsee hänen perseimplanttinsa. FASlapsen toinen perskannikka on nimittäin kokonaan poissa ja hänelle piti lisätä siihen kohtaan perseimplantti mutta lääkäri ei erottanut FASlapsen persettä ja naamaa toisistaan, niin tuli sitten implantti väärään kohtaan.

Kaiken kaikkiaan FASlapsi on komea jätkä ja naisseuraa riittää.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
FASlapsi on ollut minuutin myöhässä kun on aikanaan jaettu tosikkomaisuutta ja ajantajua. Tällä silmälasipäisellä, tavallisen näköisellä 94 kiloisella miehellä on aivan hervottoman kokoinen nenä, josta on riittänyt huumoria jo 37 vuoden ajan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
ReijoRotta omaa vaalean ruskeat hiukset, jotka ovat trendikkäästi "sekaisin". Vaatetuksena näin kesäisin valkoiset caprit, Adidaksen t-paita sekä Merrelit. RR ajaa tuonti bemulla...mustalla tottakai. RR on sivistynyt ja melkoinen nörttikin jos pitää kaivaa jotain harvinaista pornojuttua netistä. RR viihtyy myös luonnossa ja saunominen on hänen paras rentoutumismuotonsa masturboinnin jälkeen. Sellanen miäs on ReijoRotta.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Vanha Len on rennon letkeä, neulepaitaan ja farkkuihin pukeutunut. Naureskelee paljon. Hiukset sivujakauksella, pikkuisen pönäkkä olemukseltaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
olkikuukkeli on ajanut päänsä kaljuksi, sillä häntä ärsyttää jatkuva utelu oljenvärisistä hiuksista. Sen sijaan hänellä on mustaksi värjätty pitkä parta. Pituutta 177 cm, painoa paljon vähemmän. Teepaita kesät & talvet, kenties käyttää nuuskaa. Farkut ja buutsit. Siis: asiamies eikä tyhjännauraja. Mutta tämä vain todellisuudessa, virtuaalissa saattaa olla aivan toisin.
 

Murskaaja

Jäsen
Turha Kaukalo on reilu parikymppinen ja melko lyhyt kaveri, mutta silti aika tanakka ja ruumiinrakenteeltaan hieman gorillaa muistuttava. Karvoja on kuitenkin vähän tai niitä ei niin hyvin huomaa johtuen hänen vaaleaverikkyydestään. Viljankeltaiset hiukset saattavat joskus olla kaulaan asti, mutta ei sillä tavalla liimaisesti vaan söpösti pörröllä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Murskaaja on 60 kiloinen, 170 senttinen filantrooppi, joka harrastaa vapaa-aikanaan 4h-kerhoa ja perhojen sidontaa. Ei ole kuitenkaan kalamiehiä.

edit:Olen Fätin ignoressa?! :_) En ole harmaata massaa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Murskaaja nostaa penkiltä aika reippaan satsin rautaa kynäniskojen katsellessa pelokkaina vieressä. Murskaaja ei pyyhkäise hikiään pois kuntolaitteilta ja pukeutuu hooligan streatweariin. Murskaajan nyrkit on fudispallon kokoiset ja koripalloa voi pitää vaivatta yhdellä kädellä hallussa.

Viikonloppuna Murskaaja rentoutuu riipaisemalla kunnon kännit ja katselee Lämärin ihmetellen että miksi vitussa noin hyvässä leffassa on niin homo strippauskohtaus. Murskaaja kuuntelee Rammsteinia ja sen suomalaista vastinetta Frederikiä. Naisia murskaajalla riittää ja ne mimmit on niin tiukassa kondiksessa että kaikkia muita vituttaa.

Ammatiltaan murskaaja on portsari, joskin asiallinen sellainen. Kirjoitan tähän että murskaaja on hauskaa seuraa, ettei tule turpaan.
 

Ralph

Jäsen
Nimimerkin perusteella, kyseessä on intohimoinen IFK-fani, ehkä sellainen 100kg painoa ja 190cm pituutta. Peleihin Stadin halliin saapuu Juha Fagerstedtin paita päällä, tietysti tämän ja Patrik Lostedtin nimikirjaimilla varustettuna. Työskentelee jossain isohkossa firmassa esimiesasemassa, ajaa Audilla.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Ralph on sellainen nykynuorisosta poikkeava yksilö, että on erittäin aktiivinen kaikessa mitä tekee. Myös Jatkoajassa. Syytän tästäkin Euro Shopper-juomia.

Tykkää myös kaivaa nenää.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
pehtoori on kääpiöstä seuraava, eli naiselle liian pieni. 170cm hujakoille asettuu mitta ja paino on vähän yli 50kg. Miehen runkoa koristaa myös todella vahvat silmälasit. Joku vois sanoo nörtin näköiseksi ja koska hän on "näppäimistöllä" kokenut, niin pystyy lataamaan melko tiukkasävyistä tekstiä, mutta vain siis näppäimistöltä. Ihmisten ilmoilla todella ujo ja ulkonäkönsä takia kysytään papereita baarissa vielä 30v ikäisenäkin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Lampinen on kalju muttei se oikein sovi sille, kun sillä on kananmunanmuotoinen pää. Pakko sitä kaljua on kuitenkin pitää, kun ei hiukset vaan kasva enää.

Lampisella on silmät aika lähellä toisiaan ja ehkä jopa vähän kierot.

Lampinen on noin 180cm pitkä ja varsin hyvärakenteinen eli liikakiloja ei ole ja hartiatkin ovat kuin uimarilla eli leveät. Portsariainesta.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuokralainen on helvetin pitkäkaulainen hintelä henkilö joka asuu kerrostaloasunnossa. Pitkän kaulansa avulla kurkkii naapureita joista sitten voisi raportoida ja valittaa isännöitsijälle. Tukkaa on hiukan sivuilla ja niskassa mutta muuten kalju. Sormet ovat kaulan tavoin todella pitkät, jotka eivät kuitenkaan kerro mitään sukupuolielimestä, pikemminkin päinvastoin. Jalkaterät ovat suhteettoman pienet muuhun ruumiseen verrattuna ja jalkaan mahtuu kevyesti numeron 39 lenkkari, jonka takia henkilön on vaikea pysyä tuulella pystyssä. Ei moisen seikan takia meinaa päästä kovalla tuulella ravintolaan sisään kun poke näkee huojuvan lähestymisen vaikka olisi ollut kuskina.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Melko Huonon kuvittelen vain melko huonoksi. Nätti mies, nätti meininki. Sanavalmis punaisten kannattaja hamaan loppuun saakka sekä sen jälkeen. Ikää 34, mutta lihasta löytyy vielä. Saa naisia halutessaan, mutta valikoi liiaksi.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
ZayWest on suunnilleen 25-vuotias heppu, joka kuuntelee rap-musiikkia ja pitää melko muodikkaita vaatteita. Pitää kaulassaan korua ja käyttää aurinkolaseja, vaikkei edes paistaisi. Hänessä on myös hieman havaittavissa naistenmiestäkin. Lyhkäiset hiukset, vähän geeliä ja sellaiset kuteet, joilla viitsii liikkua ihmisten ilmoilla. Vanhemmat eivät kuitenkaan jostain syystä tykkää hänen vilkkaudestaan ja musiikkimaustaan, heh.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
ZayWest Jyväskylän viimeinen cowboy, kulkee hapsuhousuissa kesät talvet. Paukuttelee sambarumpujen vieressä nallipyssyjä Synergialla aina kun Cowboys from Hell lähtee soimaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Melko Huonon kuvittelen vain melko huonoksi. Nätti mies, nätti meininki. Sanavalmis punaisten kannattaja hamaan loppuun saakka sekä sen jälkeen. Ikää 34, mutta lihasta löytyy vielä. Saa naisia halutessaan, mutta valikoi liiaksi.

ZayWestista tulee jostain syystä aina mieleen nettimeemi Scumbag Steve.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Cottonmouth = Marlon Brando?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Cottonmouth = Marlon Brando?

Nuori vai vanha? :D

Edit: Nykyinen habitus on tuonut usein kyselyjä/vertauksia Ville Haapasaloon, jonka ravintolan avajaisiin ollaan muuten huomenna menossa, mutta aika paljon vaaleampi versio olen.

Aikanaan mummo vannoi allekirjoittaneen näyttävän aivan Lappeenrannassa pyörineiltä saksalaissotilailta ja kieltämättä esim. tässä kuvassa on aikalailla yksi yhteen cotton ysiluokalta tai lukion ekalta.
 
Viimeksi muokattu:

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Iker on siloposkinen liki 40 käyvä maailmanmies jonka intohimona ovat juustot sekä kuivat valkoviinit. Hänellä on luonnonkiharat vaaleat hiukset ja hän pukeutuu ainoastaan suoriin housuihin ja kauluspaitaan
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
JonKorn on sellainen joka ei saanut ravintolasta seuraa viime yönä. Yleensä käy kyllä flaksi, koska herra on kohtuullisen charmikas ja juo yleensä maltillisesti kaikki muut pöydän alle.

Peruskoulun päättötodistus noin 7,8 ja kengänkoko 45. Tällä hetkellä elämä menee ihan kivasti ja miettii mihin tänään menee viettämään iltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös