Millä Suomen palloilumaajoukkueista on huonoin lempinimi?

  • 19 734
  • 65

Huonoin suomalaisen palloilumaajoukkueen lempinimi?


  • Äänestäjiä
    223
  • Poll closed .

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Eihän tähän voi edes vastata, kun noista vaihtoehdoista on mahdoton valita. Tuntuu, että yhden valitsemalla aliarvioisi muiden nimien idioottimaisuutta.

Leijonia ja sen eri variaatioita lukuunottamatta jokainen ansaitsisi tittelin, erityisesti helmipöllöt, susijengi ja jalopeurat (WTF?). Huuhkajiin on jotenkin jo tottunut, mutta ei se nimen tyhmyyttä poista millään tavalla.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Ääni helmareille koska nimi vaikuttaa mielestäni väkisin väännetyltä. Huuhkajilla sentään on joku historia ja fanitkin ovat jollain tasolla sen omaksuneet. Eikö naisten joukkue olisi voinut olla vain naarashuuhkajat? Samalla tavalla kun jääkiekossa on leijonat ja naarasleijonat. Jalopeurat vaikuttaa myös väkisin väännetyltä, mutta ei vain jostain syystä ärsytä niin paljoa. Susijengi voisi mielestäni olla hyvin myös Susilauma, mutta ehkä tuo "jengi" sitten tuo jonkunlaista katu-uskottavuutta, populaarikulttuurissahan ne katujengit aina pelaa koripalloa. Kannatusbiisi on toki superärsyttävä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jalopeurat?? Tuosta en ollut kuullut mitään, eikä olisi tarvinnut kuulla nytkään.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos ei selkeää lempinimeä tule vaikka nimestä niin turha niitä on keksimälläkään keksiä? Käyttääkö juuri kukaan muu kuin median edustajat vaikka Suomen futismaajoukkueesta nimitystä Huuhkajat? "Lähdenpä tästä Huuhkajien matsiin." Ei valitettavasti vaan jotenkin istu vieläkään ainakaan omaan suuhun.

Huuhkaja-teemalla vedetään kyllä edelleen aika railakkaasti SMJK:n touhussa kuten finnjewel tuolla jo selittikin. Media itse asiassa lähti aluksi vähän laiskasti vakiinnuttamaan nimeä, koska eihän ne nyt koskaan mitään itse tajua, aika kovaa rummutusta asiasta tuli SMJK:n ja futisforumin janareilta ja lopulta Huuhkajat-nimeä alettiin mediassakin viljelemään, ja se onneksi tarttui ja jäi eloon alkuhuumankin jälkeen.

Tätä huuhkajabuumin alkua tuli itse seurattua aika hanakasti, koska olin itse paikalla tuossa Suomi-Belgia pelissä jossa Bubi veti shownsa ja sai stadionin ihan fiiliksiin belgialaispelaajia pelottaneilla syöksyillään ja brassailevilla kunniakierroksillaan. Heti kun Bubi oli suostunut kentältä sivuun ja matsia päästiin jatkamaan, Suomi vielä teki voittomaaliksi jääneen osuman, joka viimeistään sai jo valmiiksi huuhkaja-shown kollektiiviseen ölinään lietsoman stadionin räjähtämään. Helvetin hieno ja hauska hetki, jäi mieleen yhtenä parhaista penkkiurheilutapahtumista.

Sanooko muuten kukaan "Lähdenpä tästä Leijonien matsiin?" Toivottavasti ei.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Noita Helmipöllöjä kun mietin, niin tuli yksi juttu mieleen. Jos nyt joku siivekäs on pakko saada lempinimeksi, niin miksei vaikka Lepakot?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
"Virallisista" lempinimistä Helmarit on huonoin, koska se on erittäin väkisinväännetty.

"Epävirallisista" huonoin on Kaj Kunnaksen keksimä lempinimi "Äijät" miesten lentopallomaajoukkueelle. Maajoukkuevalmentaja Sammelvuo ei oikein tykännyt tuosta Kunnaksen keksinnöstä enkä ihmettele miksi.

Ihan kaikelle ei tarvitse antaa lempinimeä, toivottavasti kajkunnakset ja muut nimigeneraattorit tajuaisivat tämän.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuo Jalopeurat on kyllä ihan vitun perseestä. Varmaan tosi kova juttu kaikkien niiden neljän ihmisen mielestä jotka ko. lajia seuraavat. Ja on tuo Helmipöllötkin kyllä aika väkisin väännetty. Tosin sitä on suurin osa näistä eläinten mukaan nimetyistä maajoukkueista.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Helmareilla valtava etumatka ärsyttävyys-ja huonousjanalla.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Suomen miesten lentopallomaajoukkue käyttää itsestään nimeä Veljekset. Tuohan on vielä enemmän väkisin väännetty kuin Kaj Kunnaksen "Äijät", josta silloinen päävalmentaja Sammelvuo joutui ärähtämään, että tämä ei ole mikään Äijät, vaan lentopallomaajoukkue.

Jos Tami valmentaisi lentopallossa, ymmärtäisin nimen. Nyt mennään Helmarit-tasolla.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Jos ois joskus päässyt äänestämään otsikon perusteella Helmarit kun itse keksitty, Huuhkajat -nimellä on sentään tarina minkä moni näkikin livenä siitä putkiradiosta ja onnekkaimmat paikan päällä, muuan Roman Eremenkokin pelasi silloin ekan A-maaottelun.
Ei olisi saanut avata tätä ketjua koska mikä saatanan Jalopeurat <- lukitsen tämän loppuelämäkseni ja toivon, että unohdan sen pian.
Tais olla eka karsintapeli Eremenkolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös