Miksei TS ole kertonut tätä!

  • 2 799
  • 10

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Aprillipäivä

on vasta sunnuntaina.:D
 
Suosikkijoukkue
TPS
Haluaisin vain todeta tähän TPS:n joukkuejohdon sanat siitä, "että pelataan kausi ensin loppuun ja että osa nykyisistä varmoista huhuista saattaa osoittautua varsin spekulatiivisiksi".
Mitä lie sitten tarkoittaakin, niin ei kai auta muu kuin odottaa kauden päättymistä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Enpä huomannutkaan, että tästä oli jo otsikko, pahoitteluni siitä.

Aika uskomattomalta tuo Koivu-juttu tuntuu. Miksi Saku "luovuttaisi" kahden kauden ajaksi ja palaisi Suomeen pelaamaan? Luulisiko hän, että Suomessa ei tulisi noin pahoja loukkaantumisia kuin NHL:ssä hänellä on ollut? Sehän olisi todella hyvä juttu, jos Koivu palaisi pariksi kaudeksi Suomeen. Saataisiin kovanluokan paluumuuttaja. Jos tuon jutun julkaisu päivä olisi ollut 1.4., niin sen olisi voinut ottaa vitsinä, mutta nyt kyllä ihmetyttää.
 

rocks

Jäsen
Surkeeta...

Jos Koivu palaa Tepsiin pelaa hän täysin väärässä sarjassa. Toivon todellakin, että tämä huhu osoittautuu vääräksi ja saamme tulevaisuudessa nauttia "Sakarin" kiemuroista nimenomaan NHL:ssä. Joukkue tosin saisi minun puolestani vaihtua, koska Montrealissa on ilmeisesti unohtunut miten tätä peliä loppupeleissä pelataan tai ainakin joukkueen rakentaminen tuottaa ylipääsemättömiä vaikeuksia.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yritys hyvä kymmenen!

"Reportin mukaan Sakun päätökseen vaikuttivat lukuisat luokkaantumiset sekä NHL:än koventunut pelityyli."

Pientä tarkkuutta kirjoitusasuun ja homma olisi paljon uskottavampi - ainakin minun reportin mukaan.

Eikös se Burekin ollut aikoinaan Saipaan tulossa.

L-Mies
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Minä taasen...

...kuulin juuri, että Selänne on tekemässä paluun Liigaan ja Jokereihin, koska pelit San Hoseessa eivät ole kulkeneet odotetusti, ja Teukka arvelee Summasen shokkihoidon palauttavan hänen uransa takaisin oikeille raiteille.
 

Laura

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisihan se tietenkin upeaa, jos Saku palaisi Suomeen, mutta rajansa kaikella... Nämä TPS-huhut karkaavat pikkuhiljaa käsistä. Joukkue on kertonut julkistavansa sopimukset valitettavasti vasta kauden päätyttyä, joten spekulaatiot jatkunevat vielä suhteellisen pitkään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pakko sanoa että tuon tason huhut naurattavat. Mitä ideaa olisi tulla kahdeksi kaudeksi Suomeen ja sitten takaisin NHL:ään, ei mitään? Varmaan kohta Lindros on tulossa Pecan kanssa Suomeen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös