Mikko Rantanen – parasta sitten RR55:n

  • 226 311
  • 647

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Nyt annan pointsit toimistolle. Hienoa että saatiin lupaava pelaaja kiinnitettyä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Eniromaista! Onneksi toimisto oli hereillä! Oletettavasti Rantanen on kuitenkin ensi kaudella kirkkaasti ykkösketjun kamaa.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno homma ja hieno pelaaja!

Mielestäni valmennus tekee ihan oikein jos ajaa nuoria hiljalleen sisään. Ei sitä ykkösketjun ja -yv:n paikkaa kuulu saada lehtijuttujen tai varauslistojen perusteella vaan peliesityksillä. Jos peliesitykset ovat tätä luokkaa kuin nyt, niin vastuu tulee varmasti kauden mittaan kasvamaan, mutta silloin se tulee ansioista eikä hypestä.

Hiljaa hyvä tulee ja tässä tapauksessa todella hyvä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luin YLE:n sivuilta tässä hiljattain jutun, jossa kerrottiin, että nykyinen vaakalukema pysähtyisi 95kg. Minusta on myös hyvä asia, että Rantasta ei peluuteta puhki heti syksyllä mutta toivoisin, että hän saisi välillä käydä ykkösessä Laschin vieressä pelaamassa isoja minuutteja( edes kokeilemassa). Jatkuvasti ei voi peluuttaa isoja minuutteja. On kuitenkin nuori poika vielä, joka tulee pelaamaan sellaiset 80 peliä tällä kaudella, jos kaikki sujuu hyvin. Tai miksei enemmänkin. YV-aikaa pitää antaa ja mieluiten pelintekijän roolissa. Pahoittelut jos tuli sekavaa tekstiä tai muita virheitä. Kirjoitan ensimmäistä viestiä tässä palstan uudessa muodossa ja vielä puhelimella. Vaikuttaa hieman sekavalta mutta eiköhän tähän totu.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Hienoa, hienoa. Rantanen on suomalaisessa kiekkoilussa aika poikkeuksellinen lupaus. Tein tuossa pienen tutkimustyön, ottamalla viimeisen viiden vuoden draftin suomalaiset kärkivaratut hyökkääjät käsittelyyn. Vertasin näiden pelaajien urakehitystä seuraavasti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1L4o_QAXBdk5BsqwcMqUHlUMW0iBHKPCUtN4EWWmXFQs/edit?usp=sharing

Kuten tilastoista näkyy, niin on erittäin poikkeuksellista suomalaiselle jääkiekkoilijalle pelata liigassa jo kautta ennen varausvuotta. Rantanen pelasi siis enemmän kuin kukaan muu viime vuosien kärkivaratuista suomalaisista liigassa kautta ennen NHL-varausta. Tähän tilastoon on kuitenkin syytä varautua suht kriittisesti, sillä Rantanen on listatuista pelaajista suhteessa vanhin, jos vertailukohtana pidetään nimenomaan sitä, miten pelaaja on pelannut suhteessa varausvuoteen. Esimerkiksi Barkov on vain vähän päälle vuoden Rantasta vanhempi, koska hän on syntynyt syyskuussa ja oli varauskelpoinen jo v. 2013 draftissa. Vastaavasti Rantanen on syntynyt -96 lokakuussa, joten hänen varausvuotensa on 2015. Lisäksi voidaan miettiä myös sitä, että listatut pelaajat ovat pelaajatyyppeinä erilaisia ja Rantanen isokokoisena pelaajana on jo nyt sen verran hyvin fyysisesti soveltuva liigakiekkoon, että sekin selittää hieman pelimääräeroja. Myös joukkueiden väliset erot vaikuttavat siihen, miten helppoa junnun on murtautua liigakokoonpanoon. Rantanen toki debytoi jo kaudella 12/13 pelaten viisitoista matsia, joten se puhuu myös vahvasti miehen potentiaalin puolesta. Tällaista pelaajien välistä vertailua on kuitenkin hankala tehdä, koska pelaajatyyppierot ja mahdollinen tuleva NHL-rooli eroavat toisistaan aikamoisesti.

Kuitenkin kun mietitään Rantasen tulevaa varaussijaa, niin loppupeleissä tehopisteet puhuvat aika paljon draftissa. Varaussija riippuu paljon myös siitä, minkä tasoisesta draftista on kyse. Esimerkiksi tulevan vuoden draftissa top3-sija on helvetin vaikea saavuttaa verrattuna vaikkapa viime vuoden draftiin, sillä siellä on spesiaaleja pelaajia, tyyliin Jack Eichel, Connor McDavid & Noah Hanifin, saatavilla. Rantanen on kuitenkin monissa rankingeissa rankattu tosi ylös, ja se on ehdottomasti helppo ymmärtää, kun katsoo miehen pelaamista. Iso koko on ehdottomasti plussaa, etenkin ei-kanadalaiselle pelaajalle. Monesti ollaan sanottu, että koko ratkaisee etenkin silloin, kun varattavana on kaksi samantasoista pelaajaa, mutta pituuseroa on useampi sentti. Ja kyllähän sen ymmärtää, sillä NHL:n tasoisessa sarjassa iso koko pienentää keskimäärin floppiriskiä. Myös se on pieni etu Rantasen kannalta, että hän on profiloitunut oikeaksi laituriksi, sillä näistä on suhteessa enemmän pulaa NHL:ssä kuin vasemmista laitureista.

Loppuun vielä muutama linkki näihin draft rankingeihin (suluissa Rantasen listasijat):

ISS (#6): http://www.isshockey.com/iss-top-30/ (1.10.)
MyNHLDraft (#18): http://www.mynhldraft.com/NHL-Mock-Draft/ (25.9.)
Hockeyprospect (#22) : http://www.hockeyprospect.com/2015-nhl-draft-rankings/ (24.9.)
THN, Ryan Kennedy (#16): http://www.thehockeynews.com/blog/ryan-kennedys-2015-nhl-draft-rankings/ (22.9.)
Bleacher Report (#7): http://bleacherreport.com/articles/...of-the-top-10-prospects-in-the-2015-nhl-draft (14.8.)
Future Considerations (#24): http://futureconsiderations.ca/top-rankings/ (???)
Draftsite (#16): http://www.draftsite.com/nhl/mock-draft/2015/ (???)

Buttonilta tulee ensi yönä ensimmäiset draft-rankingit, joten muokkaan sen tähän sen ilmestyttyä.

Pelaajatyyppeinä Rantasen kanssa ehkäpä lähimpiä kilpailijoita talentiltaan tulevan vuoden draftissa ovat Pavel Zacha, Dylan Strome, Daniel Sprong, Lawson Crouse, Ryan Gropp sekä Yevgeni Svechnikov. Väittäisin, että mikäli Mikko jatkaa tällä piste per 2 peliä -tahdilla myös jatkossa, niin menee kyllä top10:ssa, vaikka tuleva drafti onkin pirun kovatasoinen. Rantasella on kuitenkin saumat kiihdyttää tuota pistetehtailutahtiaan, senhän kaikki meistä tietää. Aikaista toki vielä arvailla, että mitä kausi tuo tullessaan, mutta pirun mielenkiintoinen seikka seurattavaksi tälle kaudelle!

E: Lisätty Hockeyprospectin ja Future Considerationsin rankingit.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ainakaan pikaisella vilkaisulla huomannut, että tätä Hanni Hopsun todella laadukasta juttua olisi tänne jo linkitetty, joten korjaan asian ensi tilassa. Mikäli tämä sittenkin jo ketjussa on, niin pahoitteluni toistosta.

Samalta paikkakunnalta ollaan Rantasen kanssa kotoisin (no mä olen vähän pohjoisempaa, mutta Nousiaisiin jo alle kouluikäisenä muuttanut) ja samoissa joukkueissa harrastettu samoja lajeja, tosin Mikko huomattavasti lahjakkaampana on saanut aikaiseksi muutakin kuin harmaita hiuksia valmentajalle. Todella hienoa on ollut nähdä läheltä kaverin nousu parrasvaloihin ja mahtavaa, että Tepsi onnistui tuon jatkosopparin Rantasen kanssa tekemään.

Muistan kun valmensin aikanaan Rantasta salibandyn parissa, tai no enemmän se oli liikuntaleikkiä, kun muksut olivat vielä alle kouluikäisiä. Mitään poikkeuksellista lahjakkuutta ei vielä silloin ollut nähtävissä, mutta peli-ilo oli asia joka Rantasesta pisti alusta asti silmään.

Mikko Rantasen pyörät eivät pysähdy
 
Viimeksi muokattu:

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jortikka oli eilen Ilta-Sanomien studiovieraana ja teki kyllä osuvia huomioita TPS:n pelistä. Mainitsi mm., ettei Rantanen ole tehnyt yhtään maalia liigassa eikä taannoin hänen maajoukkueessakaan, vaikka kaikki asiat ovat pelissä muuten kohdallaan. Samoin myös Luceniuksen kuparinen hänen mielestään rikkoutui aika myöhään.

Myös kertoi, ettei joka pelissä voi mennä omiin viittä. Puolustuksesta pitäisi lähteä liikkeelle.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Hannu Jortikka puhui jo vuosi sitten helvetin osuvasti tepsistä ja sen ongelmista. Järkipuheita monessa yhteydessä ko. herralta. Sen verran harmaa alkaa jo olemaan, että alkaisi kelpaamaan emikäläisen tepsiin. Siinä olis uutta ja vanhaa, sin.. mustaa ja harmaata.P.S. Se österpösseri täytyy saada ulos ja nopeasti!
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikko Rantasen peliaika tänään 3.52. Penkittikö Elomo sekä Rantasen että Vittasmäen sen 2-0 -maalin jälkeen, jossa herrat eivät reagoineet ihan oikealla tavalla puolustustilanteessa? Jotenkin ironista, että Sointu pelin jälkeen haastattelussa tuumaili, että nämä valmentajat eivät heti ensimmäisestä virheestä penkitä, kun vasta opetellaan uutta pelityyliä. Aika paljon Elomo kasaa muutenkin vastuuta kärkiukkojen harteille ja ei siinä nuoremmille pelaajille hirveästi kehityspaikkoja jää.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mikko Rantasen peliaika tänään 3.52.
Nyt aletaan mennä perse edellä puuhun kun tuollaisen talentin peliaika on tuollainen, Salo, Vähätalo pikaisesti edustukseen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllähän Rantanen on vähän ulapalla ollut pari peliä. Mutta vikaan mennään jos Elomo pelastaa persettään peluuttamalla huippuja järjettömällä peliajalla
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Eikö Rantanen kannattaisi laittaa TuToon pelaamaan ennemmin kuin istuttaa nuorta kaveria penkin päässä "kehittymässä"? Elomon peluutus on muuten asteenverran vielä paskempaa kuin Suikkasella.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Eikö Rantanen kannattaisi laittaa TuToon pelaamaan ennemmin kuin istuttaa nuorta kaveria penkin päässä "kehittymässä"? Elomon peluutus on muuten asteenverran vielä paskempaa kuin Suikkasella.

Tiettävästi Rantanen huilasi vamman vuoksi. Toivottavasti ei käynyt kummemmin.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Kyllähän Rantanen on vähän ulapalla ollut pari peliä. Mutta vikaan mennään jos Elomo pelastaa persettään peluuttamalla huippuja järjettömällä peliajalla

Oli itseasiassa IFK:ta vastaan joukkueen vaarallisimpia pelaajia.Loistavia väläytyksiä yksilötaidoista.Mielestäni menee hukkaan, kun hyvä ketju rikottiin laittamalla Siiki Smolenakin tilalle.Luulin, että Elomon tullessa Rantasen vastuu kasvaa entisestään Elomon miehestä antamien kommenttien perusteella mutta taitaakin käydä päinvastoin.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rantasen kanssa seuraavissa peleissä pitäisi olla kaks vaihtoehtoa, mikäli siis pelikunnossa on. Joko laittaa Laschin ja Luceniuksen kanssa samaan ketjuun jolloin ois pakko saada apina pois selästä ja iskeä maali, tai sitten lainaksi TuToon muutamaan peliin karisteleen apinoita selästä. Siitä, että on nyt Smolenakin ja Kumeliauskaksen kanssa teoriassa hyvä ja todella lupaava, ei ole mitään hyötyä kun maaleja toistaiseksi iskenyt 0, toisin kuin muut samassa ketjussa. Pitäisi se peliaika ansaita lupaavien junnujenkin, varsinkin tulosyksikössä pelatessaan. Parasta olisi jos pääsisi tosiaan ykkösketjuun pelaamaan ja saisi homman toimimaan niin, että saisi lukittua oman ykköskierroksen paikkansa ensi kesän draftista
 

Tampahali

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS
Rantasen kanssa seuraavissa peleissä pitäisi olla kaks vaihtoehtoa, mikäli siis pelikunnossa on. Joko laittaa Laschin ja Luceniuksen kanssa samaan ketjuun jolloin ois pakko saada apina pois selästä ja iskeä maali, tai sitten lainaksi TuToon muutamaan peliin karisteleen apinoita selästä. Siitä, että on nyt Smolenakin ja Kumeliauskaksen kanssa teoriassa hyvä ja todella lupaava, ei ole mitään hyötyä kun maaleja toistaiseksi iskenyt 0, toisin kuin muut samassa ketjussa. Pitäisi se peliaika ansaita lupaavien junnujenkin, varsinkin tulosyksikössä pelatessaan. Parasta olisi jos pääsisi tosiaan ykkösketjuun pelaamaan ja saisi homman toimimaan niin, että saisi lukittua oman ykköskierroksen paikkansa ensi kesän draftista

Voi herranjumala. Eli kaverista ei ole mitään hyötyä tuolla kentällä koska ei ole yhtään tehtyä maalia?

Rantanen on pelintekijä. Itse olen ainakin ollut helvetin tyytyväinen kaverin alkukauteen, vaikkei yhtään maalia olekaan tehtynä. Kaveri on kannatellut lähes yksin tuota kakkosketjua ja on Laschin ohella ainoita joilta voi odottaa maalipaikan rakentamista ihan tyhjästä. Toki luonnollisesti väliin on mahtunut vähän hiljaisempiakin pelejä.

Enkä usko, että kaverilla mitään apinaa edes selässä on, sillä kaverin pelityyli on niin pass-first. Onko Rantasella edes ollut ihan A-luokan tonttia koko kauden aikana? Kaikkia vieraspelejä en ole nähnyt, mutta ainoa joka tulee mieleen on viimeisimmän HIFK-ottelun itse rakennettu huippupaikka.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rantanen on pelintekijä. Itse olen ainakin ollut helvetin tyytyväinen kaverin alkukauteen, vaikkei yhtään maalia olekaan tehtynä. Kaveri on kannatellut lähes yksin tuota kakkosketjua ja on Laschin ohella ainoita joilta voi odottaa maalipaikan rakentamista ihan tyhjästä. Toki luonnollisesti väliin on mahtunut vähän hiljaisempiakin pelejä.

Enkä usko, että kaverilla mitään apinaa edes selässä on, sillä kaverin pelityyli on niin pass-first. Onko Rantasella edes ollut ihan A-luokan tonttia koko kauden aikana? Kaikkia vieraspelejä en ole nähnyt, mutta ainoa joka tulee mieleen on viimeisimmän HIFK-ottelun itse rakennettu huippupaikka.

Vähän nyt niitä Rantas-laseja pois...

Aikamoista paskapuhetta väittää Rantasen kannatelleen "lähes yksin" kakkosketjua. On täyttänyt ihan hyvin paikkansa ketjussa, mutta mistään kannattelusta ei voida puhua. Kaikki siinä ovat olleet tasaisen hyviä/huonoja. Rantaselta nähdään ajoittain näyttäviä suorituksia, joihin totuttiin jo viime kaudella, mutta ikävä fakta on, että pojan viimeistely on ollut aivan onnettomalla tasolla. En tiedä, mitkä A-luokan tonteiksi määritellään, mutta on niitä hyviä maalipaikkoja sen verran ollut, että ainakin viisi maalia pitäisi ketjukaveri Kumeliauskasin tavoin olla tehtynä. Mikon vedot vaan suuntautuvat useimmiten suoraan logoon tai patjoihin. Aika epäreilua verrata Smolenakiin, mutta hyökkääjälle olennainen kyky on myös maalipaikkoihin hakeutuminen, jossa Radek kiistatta on Liigan parhaimmistoa, Rantanen vielä todella kaukana siitä. Ei voi olettaa, että maalin pääsisi aina tekemään jostain suoraan lapaan pompanneesta kiekosta tyhjään maaliin. Toki Mikolta yritystä löytyy ja ilmiselvää potentiaalia luoda joku Lauri Korpikosken kaltainen NHL-urakin tai kenties vielä kovempikin, mutta ennenaikaista huudella mitään suurta vastuuta vielä tässä vaiheessa, kun tekee vähän noviisimaisia virheitä.

Kaikissa peleissä pelanneista TPS-hyökkääjistä Rantanen on ainoa, joka ei ole vielä maalinteossa onnistunut, ja ainakin omaan silmääni pienoista apinaa on selässä viime aikoina näkynyt. Tän viikon kotimatseissa olisi hyvä sauma heittää kauden eka häkki.
 

Tampahali

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS
Vähän nyt niitä Rantas-laseja pois...

Aikamoista paskapuhetta väittää Rantasen kannatelleen "lähes yksin" kakkosketjua. On täyttänyt ihan hyvin paikkansa ketjussa, mutta mistään kannattelusta ei voida puhua. Kaikki siinä ovat olleet tasaisen hyviä/huonoja. Rantaselta nähdään ajoittain näyttäviä suorituksia, joihin totuttiin jo viime kaudella, mutta ikävä fakta on, että pojan viimeistely on ollut aivan onnettomalla tasolla. En tiedä, mitkä A-luokan tonteiksi määritellään, mutta on niitä hyviä maalipaikkoja sen verran ollut, että ainakin viisi maalia pitäisi ketjukaveri Kumeliauskasin tavoin olla tehtynä. Mikon vedot vaan suuntautuvat useimmiten suoraan logoon tai patjoihin. Aika epäreilua verrata Smolenakiin, mutta hyökkääjälle olennainen kyky on myös maalipaikkoihin hakeutuminen, jossa Radek kiistatta on Liigan parhaimmistoa, Rantanen vielä todella kaukana siitä. Ei voi olettaa, että maalin pääsisi aina tekemään jostain suoraan lapaan pompanneesta kiekosta tyhjään maaliin. Toki Mikolta yritystä löytyy ja ilmiselvää potentiaalia luoda joku Lauri Korpikosken kaltainen NHL-urakin tai kenties vielä kovempikin, mutta ennenaikaista huudella mitään suurta vastuuta vielä tässä vaiheessa, kun tekee vähän noviisimaisia virheitä.

Kaikissa peleissä pelanneista TPS-hyökkääjistä Rantanen on ainoa, joka ei ole vielä maalinteossa onnistunut, ja ainakin omaan silmääni pienoista apinaa on selässä viime aikoina näkynyt. Tän viikon kotimatseissa olisi hyvä sauma heittää kauden eka häkki.

Kyllähän Rantanenhan tuossa ketjussa on ollut käytännössä se ainoa joka on joskus jonkun paikankin saanut luotua. Radekilla on se yksi kikka jossa koittaa ujuttaa pakin mailan alta keskustaan ja Änäri-Tadaksella toki yritystä ja ihan kiva rannelaukaus löytyy.

Toki yhdyn siihen, että Rantasen suurin murheenkryyni on viimeistely, ja sen pitää parantua jos sen seuraavan askeleen haluaa ottaa. Ja en tiedä apinoista, mutta kuten täälläkin on mainittu, Rantanen oli yksi Tepsin parhaista HIFK:iä vastaan. Toki toivotaan, että on kunnossa keskiviikkona ja vaikka saa sen maalinkin tehtyä.

Ja sen verran pitää pilkkua viilata, että ei taida olla Rantanen pelannut kaikissa tämän kauden liigamatseissa. Ihan alkukaudesta taisi yksi matsi jäädä väliin(eka Vaasa-away?)

EDIT. Vaasassa Rantanen pelasi, mutta ainakin 16.9 TPS-Blues jäi väliin
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi herranjumala. Eli kaverista ei ole mitään hyötyä tuolla kentällä koska ei ole yhtään tehtyä maalia?

Rantanen on pelintekijä. Itse olen ainakin ollut helvetin tyytyväinen kaverin alkukauteen, vaikkei yhtään maalia olekaan tehtynä. Kaveri on kannatellut lähes yksin tuota kakkosketjua ja on Laschin ohella ainoita joilta voi odottaa maalipaikan rakentamista ihan tyhjästä. Toki luonnollisesti väliin on mahtunut vähän hiljaisempiakin pelejä.

Enkä usko, että kaverilla mitään apinaa edes selässä on, sillä kaverin pelityyli on niin pass-first. Onko Rantasella edes ollut ihan A-luokan tonttia koko kauden aikana? Kaikkia vieraspelejä en ole nähnyt, mutta ainoa joka tulee mieleen on viimeisimmän HIFK-ottelun itse rakennettu huippupaikka.

No kyllä mä nyt odottaisin tällä tasolla hehkutetulta junnulta edes yhtä 1 maalia kun kolmannes kaudesta on pelattu (vaikka onkin huikean yhden ottelun missannut). Rantasta hehkutetaan joka tuutista, eikä siinä mitään, onhan kaveri todella lupaavia otteita esittänyt. Muttei tällä kaudella ole mitenkään liukuhihnalta niitä paikkojakaan luonut muille, itsellään on ollut useampikin paikka iskeä tyhjään rysään mutta viimeistelystä se on jäänyt kiinni.

Niin joo, mun mielestä siitä ei nyt ole hyötyä, että esittää nättejä haastoja, muttei tee maaleja ja pisteenkin tekee noin joka kolmanteen peliin. Siksi olisi hyvä joko mennä Mestikseen availemaan tuota lukkoa maalinteon suhteen, koska pystyy siihen kyllä, tai laittaa vielä pykälää parempien ketjukavereiden kanssa tekemään sitä tulosta mitä - hyvällä tuurilla ykköskierroksella varattavalta - jannulta voidaan odottaa.
 

Sanberry

Jäsen
Jos jotain Rantasen peliin voisi lisätä niin suoraviivaisuutta. Rantanen ajautuu aivan liian usein kiekon kanssa pois parhaimmilta maalintekosektoreilta kulmiin, maalin taakse tms. Kuitenkin kaverista voimaa ja kokoa löytyy ja kiekkoa suojaa etevästi niin vastustajan pakkeja voisi paljon rohkeammin haastaa ajamalla suoraviivaisemmin maalille.
Omasta laituriparistaan eli Lauri Tukosesta voisi hieman ammentaa tässä asiassa oppia.

Ja kun Rantasen maalinteosta (tai sen puutteesta) on puhuttu niin Liigan sivujen tilastoja katsomalla maalittomuuteen voi löytyä yksi syy. Nimittäin laukaisemattomuus.
http://liiga.fi/pelaajat/24110536/rantanen-mikko
Rantanen on laukonut pelaamissaan 23 ottelussa vain 39 kertaa. N. 1.7 laukasta per ottelu.
Vastaavasti esim. 4 maalia 17 ottelussa tehnyt Tukonen 52 kertaa. N. 3 laukausta per ottelu.
Kiekkoa vain maalille niin mitä tahansa voi tapahtua.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla pisti vähän silmään Saipa-pelissä tapahtunut kiekonmenetys joka johti ottelun voittomaaliin. Eikä se menetyskään sinänsä, mutta sen jälkeinen pari laiskaa potkua ja selkää vähän suoraksi eikä puhettakaan siitä että olisi repinyt kiekkoa takaisin itselleen puhumattakaan että olisi pelanut jonkun siinä maalin edessä vastustajista pois.
Kyllä jottai tarvis tapahtua. Onko se sitten joku onnistuminen maalin muodossa? Nollaa näyttää vaan vieläkin maalisarake, vaikka siellä on sellaisetkin maaliruiskut kuin Karvinen ja Vittasmäki osuneet kerran ja Virtala ja Kulmala kahdesti.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä apina selässä alkaa olemaan jo gorillaperheen kokoinen pojalla. Olisiko kenties parasta laitaa Rantanen hetkeksi TuToon lainaksi? Jos saisi mestiksessä maalihanat auki ja saisi ne apinat pois selästä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kyllä apina selässä alkaa olemaan jo gorillaperheen kokoinen pojalla. Olisiko kenties parasta laitaa Rantanen hetkeksi TuToon lainaksi? Jos saisi mestiksessä maalihanat auki ja saisi ne apinat pois selästä.

Ei helvetissä laiteta. Sillä listalla Rantasen edessä on aika monta nimeä, esimerkiksi Smolenak, Gysbers...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös