Mikko Kousa HIFK:ssa

  • 183 571
  • 427

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kyllä antaa vähän tunnustusta Kousalle myös. En nähnyt yhtään harkkamatsia ja kun täältä luki matsien kommentteja ja erityisesti tämän herran koomailuja, niin oli kyllä aikamoinen pelko perseessä.

Olen yllättynyt positiivisesti. Ehkä narripelissä oli vielä muutamia yksittäisiä virheitä, mistä ei kuitenkaan mitään sen vaarallisempaa syntynyt, mutta viimeiset matsit Kousahan on pelannut oikeasti hyvin.

Ottaa vertailuun esimerkiksi meidän viime kauden miinusmagneetin, Dale Clarken (joka tosin paransi peliään kevättä kohden). Hänellä oli kova laukaus, kokoa ja luistin liikkui hyvin. Kousalla ei ole niinkään kova laukaus, eikä ole kokoa, liikkuu kylläkin hyvin. Clarkella oli kova laukaus, mutta ei hyvä. Lähes jokainen veto meni metrin-kaks ohi tai yli. Kokoa oli, mutta ei kyllä ikinä taklannut ja oli erittäin pehmeä kaksinkamppailutilanteissa. Liikettäkin käytti turhan harvoin hyväkseen.

Kousalla on vähän hiljaisempi laukaus, mutta se sentään piruvie saa lähes aina kiekon toimitettua maalille asti, kun hänelle se kiekko viivaan pelataan. Vedot eivät mene ohi ja yli jatkuvasti. Minua ei haittaa, vaikka veto ei olekaan mikään Z:n veroinen pommi, vaan kunhan se kiekko toimitetaan maalille. Ei sen vedon kummoinen tarvitse olla, kunhan siellä on vain maskia ja häslinkiä tarpeeksi maalilla. Kokoakaan tällä meidän Lahden miehellä ei ole muille jakaa, mutta silti ei anna vastustajalle helposti periksi ja laittaa miestä seinälle.

En kuitenkaan väitä, että täysin tyytyväinen olisin Kousaan. +/- tilasto on pakkasella ja välillä sattuu pieniä mokia, mutta olen toiveikas. Uskon Kousasta muodustuvan kauden aikana hyvä kiekollinen puolustaja. Tiedä sitten miten muut. Harkkapelit nähneet fanit ovat voineet saada jotain elinikäisiä traumoja tästä kaverista, mutta kertokaa toki mielipiteenne.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Kyllä ilolla olen minäkin katsonut Kousan menemistä. En tiedä olenko vainoharhainen, mutta mielestäni hän on mennyt jo eteenpäin tietyissä asioissa.

Esimerksiksi ajoitukset menevät joukkuekavereiden kanssa paremmin yhteen, eikä tämän takia Kousan tarvitse kiirehtiä paikasta toiseen. Tämä näkyy ensisijaisesti parempana sijoittumisena. Lisäksi energiaa säästyy ja vaihdot pysyvät sopivan mittaisina.

Kousa on myös alkanut voittamaan enemmän kaksinkamppailuja. TPS pelissä alkoi pelottamaan pariin otteeseen, kun vastustaja pääsi laidasta painamaan ja ainoa este maalille oli Kousa. Yllätyin kuitenkin kuinka miehekkäästi Kousa kyseiset tilanteet pelasi ja sai pelattua kiekon omille.

Kolmas silmäänpistävä asia on se, että Kousa on alkanut paremmin lukemaan milloin kannattaa lähteä syvälle hyökkäyksiin ja milloin ei. Ensimmäisissä peleissä Kousa oli aina mukana "ytimessä". TPS pelissä hän luki kuitenkin tilanteet kärsivällisemmin eikä höntilyt. Eipä tullut ainakaan ylivoimahyökkäyksiä omaan päähän.

Kyllä tästä hyvä tulee. Kuinka moni landelta tullut reilu 20v raakilepakki on lyönyt itsensä läpi meillä? Hatunnosto Kousalle, jos hän siihen kykenee.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottaen huomioon sen, että seuramme on korvannut "pakkivalmentajan" mielikuvitushahmo Mykkä Olmilla, Kousa on onnistunut äärimmäisen hyvin. Kerrassaan huikeaa, että Lahdesta tällainen polkkatukka-edari putosi IFK:hon, ihan sattumalta. Eiku...

Kousa on ollut iloinen yllätys ja pelannut Liigassa jopa paremmin kuin osasin odottaa. Havaitsin treenimatseissa paljonkin potentiaalia, mutta myös tietynlaisen floppiriskin, jos kaikki lähtee alussa menemään päin prinkkalaa. Itseluottamuskysymys, nääs. Kiekollista taitoa löytyy kyllä ja liikekin on ihan hyvää. Suurimmat ongelmat ovat juuri kaksinkamppailuvoimassa, mutta tätäkin voi kehittää sijoittumista harjoittelemalla. Elävä esimerkki pygmivoimasta oli muuan Cory Murphy, joka ei edes lähtenyt painimaan nurkkiin, vaan pyrki pelaamaan kiekkoa. Murphy ei pelännyt kontaktia, kuten ei mielestäni tee Kousakaan ja IFK:ssa sitäkin varmasti kehitetään keskimääräistä enemmän. Jos olisin Kousa, harjoittelisin erityisesti kiekon pitämistä omalla hyökkäysalueella viivamiehen paikalla. Smurffi oli tässä aivan vertaansa vailla ja ainakin suomalaisessa jääkiekossa tämä taito tuo joukkueelle lisäarvoa.

Itse pidän Kousassa ehkä eniten juuri siitä, että heittelee kiekkoja maalille, eikä edes hae aina täydellistä vetoa. Eihän jokainen propelli tietenkään aina onnistu ja välillä kopsahtelee vastustajan syndeihin, mutta pääsääntöisesti voimakkuudet ovat olleet juuri oikeita. Kyllä IFK:lla pitää olla vääntövoimaa maalin edessä sen verran, että siellä äijät vääntää ribarit ja pleksivedot maaliin. Ja tärkeitä maaleja on jo Kousan aloitteesta tehtykin, vaikka kausi on vasta alussa. Toistaiseksi tärkein lienee Blues-matsin voittomaali n. 1,5 min ennen peliajan päättymistä.

Uskon sen olevan kaikille osapuolille eduksi, että Kousa on päässyt pelaamaan isoja minuutteja. Tavallaan haluaisin nähdä pelaavassa kokoonpanossa myös muita Melartia ja Ahosta, mutta tällä hetkellä Kousan pelipaikan ei esitysten perusteella pitäisi olla liipasimella. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Kousa on hinta-laatusuhteeltaan heittämällä IFK:n paras hankinta.

Katsellaan kuitenkin rauhassa. Mitään onnistumisen pakkoa ei pitäisi olla, joten levollisin mielin voi Kousakin porskuttaa eteenpäin.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Itsekin tuli sanottua TPS-matsissa vieressä istuneelle TPS-kaverilleni, että vielä kauden avauksessa narreja vastaan Kousa teki paljon pieniä virheitä, mutta ero tiistain peliin oli jo silmiinpistävä. Neljän livematsin ja yhden TV-matsin jälkeen pakko todeta, että tämän hemmon kehityskäyrä näyttäisi olevan jyrkästi ylöspäin. Nopeasti on kaveri kyllä omaksunut tiettyjä toimintamalleja eikä enää hötkyile.

Enkä enää häpeä myöntää, että mulla on ollu Kousa liigapörssijengissäni alusta asti :)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kousa on laittanut mulle jauhot suuhun hyvillä esityksillään... and I like it :)

Kun Kousa pelasi JYPiä vastaan harkkapelissä umpisurkeasti, häviten lähes kaikki kaksinkamppailut, ja heitellen syöttöjä mihin sattuu, niin en olisi silloin ikinä uskonut näkeväni häneltä näinkin tasapainoisia otteita nyt liigassa. Harkkappeleissä Kousa oli huono, ja totta vitussa se otti päähän, kun ainoa Right-pakkimme oli niccehedberg tasoa. Silloin valitettiin aiheesta, ja nyt kehutaan aiheesta. Yksinkertaista. Ei Kousa vieläkään mikään huippupakki ole, joten en yhtään ihmettelisi, vaikka sisään tulisi kovanluokan Right-pakki vielä tänä syksynä. Keväällä ei ok-taso riitä, eli Kousan tason pitää nousta vielä tästä(kin), jos meinaa olla selkeä valinta pelaavaan kokoonpanoon.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Harkkappeleissä Kousa oli huono, ja totta vitussa se otti päähän, kun ainoa Right-pakkimme oli niccehedberg tasoa. Silloin valitettiin aiheesta, ja nyt kehutaan aiheesta. - - -

Minä olin yksi harkkapelien kriittisten arvioiden antajista. Silloin mielestäni myös ihan aiheesta.

Toki on kaveri parantanut otteitaan, mutta kyllä on nähtävä kokonaisuus, eikä muutama peli. Näistä muutamistakin mm. Ilves-pelissä aivan kuutamolla, jos tietysti olivat muutkin. Tämä vain esimerkkinä siitä, että kun joukkue pelaa hyvin, on Kousallakin hyvin pullat uunissa. Mutta jos joukkue nukkuu läskit silmillä, sama on Kousallakin. Ei siis ole joukkueen keskitasoa omalla työllään nostava yksilö, vaan taso nousee ja laskee muun joukkueen mukana.

Olisipa kiva nähdä parissa pelissä DelGrosso Kousan paikalla; silloin voisi paremmin arvioida Kousan esityksiä ja niiden riittävyyttä HIFKoon peliin liittyen.

Vielä ei voi kehua Kousaa. On vain ollut aika hyvässä kentällisessä, eikä ole isommin mähläillyt. No, onhan sekin tyhjää parempi.
 
Olisipa kiva nähdä parissa pelissä DelGrosso Kousan paikalla; silloin voisi paremmin arvioida Kousan esityksiä ja niiden riittävyyttä HIFKoon peliin liittyen.

Vielä ei voi kehua Kousaa. On vain ollut aika hyvässä kentällisessä, eikä ole isommin mähläillyt. No, onhan sekin tyhjää parempi.

Juuri tätä olen yrittänyt sanoa. Jos pelaat samassa kentässä Peltosen, Granlundin, Haatajan(/Petrellin) ja Vallinin kanssa, niin siinä 4 pistettä 7 ottelussa ei ole edes mikään supersaavutus. Sitten jos katsotaan otteita puolustussuuntaan: HIFK on päästänyt maaleja kuudessa ottelussa, TPS-ottelu on niistä ainoa, jossa Kousa ei ole ollut kentällä takaiskumaalin aikana, se on muuten aivan helvetin heikko saldo. Oikeastaan minun mielipiteeni Kousasta on muuttunut jo astetta positiivisemmaksi, mutta Kousa pelaa nyt sillä paikalla, jolla kuuluisi pelata se jengin kovin viivamies, ykkösparissa Granlundien takana. Mulle on aivan sama, onko Kousa ykkös-yv:n pyörittäjä kolmen vuoden päästä, tällä hetkellä hän ei ole mikään ratkaiseva puolustuksen pelintekijä, eikä hän sille tasolle tällä kaudella nousekaan. Viimeisessä viidessä pelissä 1+0, -1. Eikö jo voisi koittaa sitä Del Grossoa, Kousa ei ole pelaaja, joka olisi ratkaisemassa yksilötaidollaan otteluita, ei sitä varmaan ole mafiosokaan, mutta jotain on tehtävä, jos joukkue häviää otteluita tasaiseen tahtiin. Ja siis Kousan kohtaloksi tulee tehdä tilaa mafiosolle lähinnä siitä syystä, että Järventie - Kankaanperä -parin uskon nousevan tasolleen, Söde on kaikesta huolimatta ollut Kousaa kokonaisvaltaisempi pelaaja ja Kurvista en tohtisi pudottaa siitä syystä, että on Kangen lisäksi ainoa selvästi puolustavaksi puolustajaksi profiloitunut hyökkääjä. Ja jos Del Grosso ei pääse Kousan tasolle, mulle ei ole mikään ongelma myöntää sitä ja vaatia Kousaa takaisin kokoonpanoon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heh, Mikolla tänään 17 laukausta ottelussa Ässiä vastaan (yksi maali ja pari läheltä piti), ei huono saldo ollenkaan, on muutenkin toiseksi eniten laukonut pelaaja HIFK:ssa Järventien jälkeen.

EDG:llä ei ole mitään asiaa kokoonpanoon, kun Vallinkin tekee paluun ensi viikolla. Taitaa Melartkin joutua takaisin KiVa:seen, vaikka pelasikin ihan mallikkaasti.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Dumasin Kousan kauden alus harjoitusotteluiden perusteella täydelliseksi flopiksi. Mutta nyt kun olen kotona käynyt katsomassa kaikki pelit ja Urho Totalin kautta vierasottelut niin täytynee alkaa kääntämään rotsia.
Hienosti on mies nostanut tasoaan näiden kahdeksen ottelun aikana.

Epävarmassa mikkihiiressä on ihan muutamien otteluiden aikana tapahtunut selvää muutosta. Kaveri onnistuu pitämään kiekon viivassa. Laukomaan maalille ja uskaltaa jopa survoa väleihin ja taklata.
Tähän mennessä parannusta tapahtunut enemmän kuin Haverisen aikana koskaan. Omaahan Mikko aika laadukkaat ranne- ja lyöntilaukauksenkin, joten hyvä että pääsee käyttämään vahvuuksiaan.

Jatkahan Mikko samaan malliin!
 

roskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Detroit Red Wings
Tähän mennessä parannusta tapahtunut enemmän kuin Haverisen aikana koskaan.

Tähän on pakko tarttua, koska se on täyttä totta, vaikka hieman eritason kaverit taitaa olla kyseessä. Kousa ilmeisesti omaa kaksinkertaisen potentiaalin Haveriseen nähden ja siksi tekee näin nopeasti positiivista suunnanmuutosta otteissaan. Have taas sai aikaa uskomattomia määriä ja jo kauas näki, että tuurin ja hirveän harjoitusmäärän avulla sieltä saadaan ehkä ihan ok pakki. Kousan peli on parantunut muutamassa pelissä jo saman verran kun Havella pariin kauteen.
Kousalle vain selkääntaputuksia hyvin menneistä esityksistä. Pidä duuni- ja pelimoraali kohdallaan, niin katsomosta tulee rakkautta.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mikko on ollut suorastaan Mikko Mallikas alkumatsit. =) Se mikä minusta on ollut parasta, laukaukset menevät maalia kohti! Mikon vedot eivät ole ehkä niitä kovimpia, mutta erittäin vaarallisia, jos ja kun maalin edessä parkkeeravat meitin voimahyökkääjät. Väittäisin, että Kousan vedot löytävät maalia kohti parhaiten koko meidän pakistosta. Ei niitä maaleja ohilaukauksista tehdä, vaikka olisi kuinka kova tykki! Tämä on varmasti tiedostettu myös jengin sisällä ja ohjureita/maskia haetteneen yhä hanakammin. Hyvä Mikko!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kousa on yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä. On aivan turha puhua, että peliaikaa tulee pelkän right-kätisyyden takia, vaan kyllä se on ansaittu omilla otteilla kaukalossa. Laukauksissa alkaa olla voimaa ja ne menevät yleensä aina maalia kohti. Yllätyin oikeastaan itsekin, että onhan Kousan lämäritkin ihan lämärin näköisiä, eikä mitään tuhnuja. Sadan mailin rajaa ei vielä hätyytellä, mutta mitä siitä, kun sihti on kohdallaan. Maalikin oli huikea taidonnäyte: keskeltä vauhdilla luistellen läpi ja kiekko varmasti verkkoon, kun kolmatta erää on pelattu kuusi sekuntia! On tällä kaverilla rohkeutta ja nyt se palkittiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Melkoinen löytö meidän olemattomalta kakkosvalmentajalta!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko on ollut suorastaan Mikko Mallikas alkumatsit. =) Se mikä minusta on ollut parasta, laukaukset menevät maalia kohti! Mikon vedot eivät ole ehkä niitä kovimpia, mutta erittäin vaarallisia, jos ja kun maalin edessä parkkeeravat meitin voimahyökkääjät. Väittäisin, että Kousan vedot löytävät maalia kohti parhaiten koko meidän pakistosta. Ei niitä maaleja ohilaukauksista tehdä, vaikka olisi kuinka kova tykki! Tämä on varmasti tiedostettu myös jengin sisällä ja ohjureita/maskia haetteneen yhä hanakammin. Hyvä Mikko!

Tämä on ollut hienoa huomata. Taisi olla Jokereita vastaan kun vielä viivalta latasi kahdeksan kertaa melkein putkeen, eikä yksikään mennyt maalia kohti :)
Nyt toimii ja ribareissa on ottajia.

Edit: pitäisikö kaveria kunnioittaa lempinimellä? Minusta Urheilulehden 'Fudistykin poika' olisi muuten kiva, mutta vähän pitkä. Miten olisi ihan vaan 'Fudistyk'? Isähän ei koskaan HIFK:ssa pelannut :)
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kousa on yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä. On aivan turha puhua, että peliaikaa tulee pelkän right-kätisyyden takia, vaan kyllä se on ansaittu omilla otteilla kaukalossa.

Olen erittäin iloinen, että herran pelit ovat luistaneet noin hyvin. Ennen kauden alkua taisi moni muodostaa mielipiteensä ilman, että oli nähnyt yhtään ottelua. Toivotaan, että sama meno jatkuu ja itseluottamus on ainakin parantunut onnistumisten kautta. Mutta, toivotaan että edelleen jatkuva rightin puolen yv-pelaajan etsintä tuottaa tulosta, niin saadaan lisävariaatioita ylivoimaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko hieman hehkuttaa tätä kaveria. Sen verran pahasti myös allekirjoittanut aliarvioi ja dumasi lahden miehen. Mutta huikea on kyllä ollut mies nimeltä Mikko Kousa.

HIFK:n alakerran suvereenisti kiekollisin ja nimenomaan varma sellainen. Ei hätäile vaan katsoo mihin toimittaa ja kiekko löytää tiensä sinne. Alusta alkaen on laittanut myös kroppaa pienestä koosta huolimatta likoon kunnolla. Jumalauta, sehän on tuhat kertaa fyysisempi kuin clarke! Asenteessa ei ole mitään vikaa, pakko uskoa ne jutut missä halunnut tehdä jonkun elämän-asennemuutoksen.

Eniten Kousassa mua kiihdyttää ja viihdyttää sen jatkuva laukominen. HIFK pelaa selkeästi tälle kaverille paikkoja ja sehän antaa mennä. Ei välttämättä mikään thundergod kuten Karalahti, mutta pidän jo nyt tarkkuudeltaa parempana kuin clarkea(vrt viimekausi). Helvetin hyvä haku ja tästä ISO käsi Kai Rautiolle!

Kousa on myös parhaimmillaan kun sillä on varmistava ja nimenomaan fyysinen pakki rinnalle, kuten esim. Ilari Melart.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kousa oli tänään paras pakkimme. Tekisi mieli lainata yhtä viestiäni Kousa-ketjusta, mutta en uskalla vielä ;)

Jaa tätä vai? ;) No ei, tiedän kyllä että tarkoitat sitä viestiä, jossa pidit häntä keväällä low risk - high reward -hankintana, mutta kuka nyt ei pitänyt? En toki ole nähnyt hänen pelaavan Mestistä, mutta IFK-sopimuksen julkistamisen jälkeen tuli toki katsottua videoita ja luettua arvioita. Itse kyllä uskoin että tuo potentiaali kuoriutuisi hiljalleen kauden edetessä tai ehkä vasta ensi kaudella. Olen todellakin yllättynyt siitä miten nopeasti jätkä on kehittynyt, mutten ollenkaan siitä että ylipäänsä on kehittynyt. Toivottavasti jatkaa samaan malliin!
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Tämän joukkueen kanattajilla on aina ollut tapana haukkua kaikki epävarmat nimet etukäteen, eikä Case Kousakaan siitä poikennut. Kauhea dumaaminen ja osansa saivat Nybondas, Kojo, Kaira ja Vellu, vaikka suurin osa kirjoittajista oli nähnyt mieheltä noin 10 peliä ja 0 harjoitusta. Nähdyt pelitkin olivat olleet Kousalle täysin väärässä maastossa, eli Lahdessa jossa miehellä oli hieman vääränlainen meininki.

Mielummin eteenpäin menevä, rightin puolelta pelaava, kehittyvä ja velmumainen Kousa, kuin löysä, kallis ja todella heikkohenkinen H Pikkarainen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
voi kehittyä vielä oikein helvetin kelpo liigatason kiekollinen puolustaja.

Lainaan tämän Kousaa koskevan kommentin Del Grosson ketjusta. Olen nähnyt Kousan vain pari kertaa livenä tällä kaudella, enkä kertaakaan Urpo TV:stä, mutta näkemäni ja lukemani perusteella luulen, että Kousasta saattaa todellakin kehittyä oikein kelpo liigatason kiekollinen puolustaja. Ongelma IFK:n kannalta on siinä, että se liiga ei taida olla SM-liiga, vaan joko Ruotsin, Venäjän tai Sveitsin lliga. NHL-uraa pienikokoiselle Mikolle tuskin siunaantuu, mutta Petteri Nummelinin luistintenjäljet voivat tulla hyvin tutuiksi.

Jos kausi jatkuu yhtä tehokkaana kuin tähän asti, kannattaa Kousalle lyödä talvella parin vuoden pahvi nenän eteen, jotta pelaajan otteista saadaan nauttia jatkossakin. Jos rahakaukalot kutsuvat, niin IFK saa ainakin pienet kipukorvaukset.
 
Niin hienon kauden kuin Mikko onkin tähän saakka pelannut, niin nyt kyllä menivät pisteet täysin. Ei pelaajan pidä jäädä tuolla tavalla makoilemaan jäälle. Ala-arvoista Mikko Kousa. Ala-arvoista!
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Niin hienon kauden kuin Mikko onkin tähän saakka pelannut, niin nyt kyllä menivät pisteet täysin. Ei pelaajan pidä jäädä tuolla tavalla makoilemaan jäälle. Ala-arvoista Mikko Kousa. Ala-arvoista!

Jep.. Arvostus laski samantien täysin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Niin hienon kauden kuin Mikko onkin tähän saakka pelannut, niin nyt kyllä menivät pisteet täysin. Ei pelaajan pidä jäädä tuolla tavalla makoilemaan jäälle. Ala-arvoista Mikko Kousa. Ala-arvoista!

On ollut muutenkin täysin tutkalla koko pelissä, viikon pelaamattomuus kyllä vaikuttaa. Mutta, täysin samaa mieltä tuosta tilanteesta, tuli kova ja hyvä taklaus, Kousasta jäi märkäläntti kaukalon kulmaan ja mies jää pötköttelemään jäähän anelevan katseen kera tuomariin päin. Ei vittu tollasta enää ikinä, vaikka varmasti tuo taklaus tuntuikin sisuskaluissa.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Taas näitä matseja missä ottaa päähän, että 7.pakkia ei enää ole. Päällystakki olisi pistänyt tuosta Kousan loppupeliksi filaan ja nostanut 7.pakin tilalle. Tämä on taas tätä. Mutta kokonaiskuvaa ajatellen Kousa on ollut hyvä hankinta.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Nostetaan tämäkin ketju ylös. Eilen joku Tapparan pelaajista alkoi halailemaan Peltosta kesken pelin keskialueella. Kousa reagoi ja oli eleistä päätellen valmis heittämään hanskat, mutta tässä vaiheessa Tapparan kaveri antoi tilanteen olla. Hienoa nähdä, että Kousa uhrautuu kapteenin ja joukkueen puolesta!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nostetaan tämäkin ketju ylös. Eilen joku Tapparan pelaajista alkoi halailemaan Peltosta kesken pelin keskialueella. Kousa reagoi ja oli eleistä päätellen valmis heittämään hanskat, mutta tässä vaiheessa Tapparan kaveri antoi tilanteen olla. Hienoa nähdä, että Kousa uhrautuu kapteenin ja joukkueen puolesta!

Oli kyllä hieno nähdä, miten Kousa reagoi tilanteeseen. Tapparan itkupilli alkoi tökkimään ja ärsyttämään Villeä, niin Kousa luistele kaverin luo, repii irti Villestä ja antaa kuulla.

Kyseessähän oli toinen näistä Tapparan oksettavista kanukkipelaajista, eli Doell.
 

Igor#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä hieno nähdä, miten Kousa reagoi tilanteeseen. Tapparan itkupilli alkoi tökkimään ja ärsyttämään Villeä, niin Kousa luistele kaverin luo, repii irti Villestä ja antaa kuulla.

Melko lopussa tapahtui vielä tapparan päässä pieni rähinä, jossa Ville oli mukana. Myös tuolloin Kousa riensi paikalle, vaikka joku muu olikin jo huolehtimassa Villen koskemattomuudesta. Arvostus Kousaa kohtaan nousee kyllä koko ajan. Vai halusikohan se vaan näyttää, että Melartia ei tartte ottaa mukaan vain tietyistä syistä? :)

OT: Ville kävi eilen melko kuumana koko pelin, mutta piti kyllä myös itse puheensa: ei taka-askeleita! Pitkässä juoksussa tämä kyllä hitsaa joukkuetta vielä entistä enemmän yhteen. Nyt jo on mahtava katsella mm. vaihtopenkin tapahtumia maalin jälkeen: kaikki tuulettaa, Lennu kävelee penkin takana heittämässä "nyrkkifemmat" kaikkien kanssa jos ei ollut itse jäällä, etc.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös