Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 569 132
  • 3 712

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Joulun viettoon ja hyvät asiat mukaan, niin kuin Kovat koot joskus turinoi. Ei pojat jaksa ja jänne nuorilla jossain muualla.

E, joukkue toivottaa hyvät joulut heimolle..
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Hyi vittu, ei yhtään apuja tuohimaalle, pääsee kaikenlaiset hipit nousemaan maalille ja läpiajoihin. Pakit aivan kuistilla, paskaa puolustamista ja mertarannan selostus, kyllä vituttaa !
 

N13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mertarannan selostus särähtää korviin peliesitystenkin yli.
Pitäisköhän jukureiden fittauttaa mailat uusiksi kun vedot ei lähde kunnolla eikä edes sinnepäin.
Pelin tasosta kertoo paljon se jos Muulikin iskee jo maalin...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuomaala, Häkkilä, Helenius, Romppainen ja tänään myös Oden... Jos vaihtoehtona olisi Larsen, Lundgren, Huuhtanen, M ja O Kovarcik, Pitkänen voisi peli olla erinäköistä.

Kokonaisuutena meillä oli kuitenkin hyvä syksy. Paljon oli matkalla vastoinkäymisiä, mutta suht hyvin niistä selvittiin. Joulupukille toiveena ukkoja pois saikulta!
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tuomaala, Häkkilä, Helenius, Romppainen ja tänään myös Oden... Jos vaihtoehtona olisi Larsen, Lundgren, Huuhtanen, M ja O Kovarcik, Pitkänen voisi peli olla erinäköistä.

Kokonaisuutena meillä oli kuitenkin hyvä syksy. Paljon oli matkalla vastoinkäymisiä, mutta suht hyvin niistä selvittiin. Joulupukille toiveena ukkoja pois saikulta!
Voiko tosiaan noin junnupitoiselta joukkueelta enempää odottaa kuin mitä tänään nähtiin? Mun mielestäni ei ja kaiken lisäksi esimerkiksi Peltomäki joutuu aivan liian isoihin saappaisiin.
 

Gameson

Jäsen
Kun Ondrej Kovarcik putosi, joukkueessa oli vain kaksi toimivaa kenttää. Sellaisella joukkueella on aika vaikeaa voittaa. Varsinkin, kun puolustuksessa oli noin vaikeaa.

Jukureilla on ollut kyllä kohtuuttoman paljon loukkaantumisia. Tuntuu myös, että suurin syy on huonossa tuurissa ja ehkä peliruuhkassa. Vammat eivät tunnu sellaisilta, että harjoittelu olisi niinkään niihin vaikuttanut.

Harmittava tilanne.
 

Gameson

Jäsen
OJ ei ihan lämmennyt näin kauniisti sanottuna joukkueen esitykselle. Tämä kopsattu Jukurien raportista.

- Peliin lähtö ja ensimmäiset 15 minuuttia oli meiltä ihan mallikasta pelaamista. Erittäin tehokasta ylivoimaa ja sitä kautta kahden maalin johto, mutta sen pienen virheen seurauksena tulleen HIFK:n avausmaalin jälkeen peli oli kyllä viimeiset 45 minuuttia heidän. Ei ollut kahta sanaa kumpi oli tänään parempi 60 minuutin otannalla, totesi päävalmentaja Olli Jokinen.

- Toinen erä oli meiltä varmasti yksi kauden huonoimmista, mutta tietysti siinä pitää peilata myös vastustajaan ja antaa krediittiä heille. HIFK tuli kovaa päälle ja meillä oli vaikeuksia päästä paineen alta pois. Meillä oli näihin HIFK-peleihin teemana, että ollaan ykkösenä kiekoissa ja nuo pari aiempaa peliä pystyttiinkin kairaamaan. Sitten jos vähän pelkäät, etkä uskalla mennä ensimmäisenä niihin irtokiekkoihin, niin silloin peli on tuon näköistä.

- Meidän pitää tuolla kopissa ymmärtää, että jos tämä peli, tämä kolme tuntia, ei ole sinulle juuri sillä hetkellä elämän isoin asia, niin silloin me ei voiteta. Siihen me tarvitaan kaikki pelaajat. Ei riitä, että viisi jätkää vain tulee tänne ja ovat jo joululomalla, eikä kiinnosta pelata yhtään. Tämä on häpäisy pelipaitaa kohtaan, että laitetaan se päälle ja tullaan surffailemaan. Järkyttävää pelaamista osalta pelaajista. Elämässä on paljon muitakin asioita kuin jääkiekko, mutta kun olet päättänyt pelata, niin silloin ei saa olla mikään tärkeämpää kuin tämä peli.

- Erittäin pettynyt tuohon viimeiseen 45 minuuttiin. Olisin halunnut oman joukkueen olevan omalla tasollaan, niin olisi saatu vielä parempi peli tänne. Sitä ei tiedä olisiko se riittänyt voittoon, mutta ainakin HIFK olisi joutunut kovemmille.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Päivänselvää sanoisi Jokinenkin. Ottelutapa ja pelisysteemi kuorrutettuna otteluruuhkana on suurin syy suureen loukkaantumissumaan. Muutamasta pelaajasta on revitty kaikki irti ja riskit sitten realisoituu näin, kun kertoimia on tarpeeksi. Oletteko huomanneet, että kiekon tielle ei ole kauden aikana juurikaan menty heittäytymällä tai muuten peittämällä. Taitaa olla kielto moiseen?

Jokinen sitten heitti osan pelaajista haaskoille. Ei muuten maininnut, että maalin hinta oli halpa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ollilta jälleen suoraa puhetta, kiitettävällä tasolla on vähintään koutsin ulosanti jos nyt joukkueelta kokonaisuutena ei ihan joka ilta.

Jossittelu-universumin puolelta olisi kyllä mukava nähdä Jukureiden tämän kauden (sekä luonnollisesti myös viime kauden pleijjareiden) tulostaso, jos oltaisiinkin jääty runkosarjassa neljännelle sijalle. Syksy on ollut, kuten @Tuusa tuossa ylempänä jo kirjoitti, yleisesti ottaen hyvä. Itse väittäisin että siinä on jopa taisteluvoittoja jouduttu ottamaan. Pistää silti mietityttämään, minkälainen olisi ollut ilman CHL otteluiden aiheuttamia ylimääräisiä ukkojen hajotuksia ja hapotuksia.

Nyt kinkut nassuun ja toivottavasti ehjemmällä kokoonpanolla jo tapsantansseja viettämään. Hyvä alku runkosarjan kevätpuolikkaalle olisi viedä kuopiolaisilta vuorostaan pisteitä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Maikkarin sivut: Jukurit koki ottelussa myös pahan menetyksen, kun tshekkiläishyökkääjä Ondrej Kovarcik jäi HIFK-puolustajan Christian Kåsastulin laitataklauksen alle. Jukureiden mukaan Kovarcik vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Vähän turhan paljon on nyt kolissut Kovarcikeille. Ei kai tässä muuta voi kuin toivoa parasta.
 
Kausi on nyt puolivälissä. Joukkueen suoritus on ollut vaihteleva, mutta noususuhdanteinen. Ei ole ollut helppo syksy ja koettelemuksia on riittänyt, vähän ehkä liiankin kanssa välillä.

Pelaajien suorituksia en ala sen suuremmin ruotimaan, vaan osoitan hatunnostoni päävalmentaja Jokiselle. Viime keväänä ja vielä ehkä alkusyksystäkin tuli mietittyä, että oliko viime kausi vain tähdenlento ja onko miehellä mielessä etusijalla seura vai oma ura.

Syksy on antanut vastaukset. Isolla sydämellä painaa OJ hommia joukkueelle ja antaa tunteenpalon myös näkyä, mitä tuossa hommassa tarvitaankin. Kaikesta näkee, että tämä seura merkitsee miehelle aika paljon. Taikuri OJ:kaan ei ole, eikä pysty paskasta konvehtia leipomaan, mutta ottaen huomioon koko syksyn hurjan tahdin ja myllerryksen kentällä, niin vähintäänkin hyvän arvosanan valmennus ansaitsee. Heitä ei ole voinut välinpitämättömyydestä ainakaan syyttää.

Pitkänen ollut koko syksyn pois, hyökkääjistä muutenkin ollut vuorotellen sairastuvalla yksi jos toinen ja nyt vielä loppuun puolustuksesta kaksi avainmiestä sivussa. Valitettavan vaikea sitä joukkuepeliä on rakentaa, kun samoilla ketjuilla paria-kolmea peliä enempää päästä kerrallaan pelaamaan. Immosen johtama nelonen on toiminut ja loppusyksystä Puistola-Mäkinen-Aaltonen rupesi muotoutumaan toimivaksi trioksi, mutta kyllä joukkue vain neljä sylinteriä tarvitsee toimiakseen täysillä. Ei siis ole senkään puolesta ihan parhaita työkaluja Jokisella ollut, mutta on kuitenkin kelpo tuloksen raapinut niillä, mitä on ollut käytettävissä.

Toivottavasti uusi vuosi olisi loukkaantumisten suhteen armeliaampi ja voisihan se pukkikin Ikiomalle käydä yhden pakin ja yhden hyökkääjän muotoisen paketin tipauttamassa.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kyllä siellä ylivoimassa on tarve korvata viivamies Nässen ja massikokkonen olisi oiva väline tähän, kun on jo pari vuotta hakenut kovuutta ja luistelua muualta. Nikkanen korvaisi Heleniuksen myös mainiosti ja toki myös yv:llä.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Vaikka toiseen keskusteluun laitettiin jo niin Ruusu kärppiin 7. Tammikuuta asti lainalle. O.Kovarcik jälleen 8 viikkoa sivussa :(
 
Viimeksi muokattu:
Mikähän syy Nikkasella tai Kokkosella olisi palata Eurooppaan tässä kohtaa? Nikkasella toki hiljaista tehojen suhteen, mutta kumpikin vakiinnuttanut paikkansa AHL:ssä. Tietysti, jos NHL-seura katsoo parhaaksi kehitykselle palata, niin sitten, mutta luulisi tärkeämmäksi olla opettelemassa pienen kaukalon peliin siellä.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Taisi pukki nyt unohtaa heimon lahjat kokonaan. No, toivotaan että olisi käyttänyt postin palveluita. Ne kun tuppaa olemaan aina myöhässä. Jälkilähetyksenä sitten joulun jälkeen kovia ja isoja paketteja.

Hyvää joulua kaikesta huolimatta jokaiselle heimolaiselle!
Pukki tulee yleensä aattona niin annetaan hiippalakille vielä mahdollisuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös