Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 566 007
  • 3 712

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Loistava hankinta Jukureilta!

"Jukureissa viedään jääkiekkoa ja ylipäätään suomalaista jääkiekkoa mielestäni juuri siihen suuntaan, mihin sitä pitää viedä. Mikkelissä uskalletaan tehdä asioita niiden normien ja boksin ulkopuolelta, minkä minä koen ravistelevan ja haastavan rakenteita, joita meillä suomalaisessa jääkiekossa on. Toivottavasti tätä pystytään jatkamaan myös tulevalla kaudella."


 
Vaikka itse tuolla aiemmin listasinkin toivelistan häntäpäähän Tuohimaan, niin onhan kyseessä laatuveskari Liigaan. HIFK:ssa ei ihan putkeen mennyt, mutta SaiPassa aikanaan aivan jäätäviä otteita. Mielessä kirkkaana se kuinka Tuohimaa lähes yksin torjui juniorijoukkueella liikkeellä olleelle SaiPalle voiton Jukurien ekalla liigakaudella.

Isokokoinen, kokenut ja ilmeisen fiksun oloinen kaveri. Puolustuspeli jos pysyy yhtä tiiviinä kuin viime kaudella viimeiset 45 peliä, niin oman pään suhteen ei pitäisi olla huolta ensi kaudellakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Savolainen99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiat Kiekko-Espoo
Tuohimaa tulee olemaan todella tärkeä palanen ens kaudella Jukureissa. Nättiä, että saatiin houkuteltua maajoukkueen tason maalivahti Mikkeliin ja Päällikön joukkueseen.
Ratkeaakohan Palmun tilanne tällä viikolla?
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Hieno hankinta! Ylempänä mainitusta IFK-visiitistä pitää todeta, että Fränän aikakaudella IFK pelasi todellä epäystävällistä kiekkoa, mitä maalivahdin tilastoihin tulee. Vain vähän vetoja, jotka keskimäärin kuitenkin olivat suht pahoja --> huono torj.%, hyvä pmk. Ei se nyt ihan nappiin mennyt, mutta paremmin kuin torj.% näyttää.

Onnea ja menestystä Fränälle Mikkeliin. Laatuvahti ja mukavan oloinen ihminen.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Hieno hankinta!

Kovanoloinen nippu vaikuttaisi olevan muutenkin kasassa tulevalle kaudelle. Erinomaista jatkumoa päättyneelle sesongille. Tervetuloa iso(hko)jen seurojen joukkoon Jukurit!
 

Gameson

Jäsen
Palmun lähtö varmistui odotetusti, vaikkakin yllättävän pitkään tuossa prosessissa kesti. Täysin ymmärrettävä siirto, sillä saa varmasti todella paljon enemmän rahaa kuin Mikkelistä.

Kova menetys pelillisesti. Toki nyt on tullut taitoa joukkueeseen, mutta joku leftin maalintekijä pakko löytää tilalle. Sen verran paljon viimeisteli pisteitä viime kaudella.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Palmun lähtö varmistui odotetusti, vaikkakin yllättävän pitkään tuossa prosessissa kesti. Täysin ymmärrettävä siirto, sillä saa varmasti todella paljon enemmän rahaa kuin Mikkelistä.

Kova menetys pelillisesti. Toki nyt on tullut taitoa joukkueeseen, mutta joku leftin maalintekijä pakko löytää tilalle. Sen verran paljon viimeisteli pisteitä viime kaudella.
Minneköhän on suuntaamassa?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huikea pelimies joka opiskeli kapteeniksi. Joku jää kaipaamaan ja joku ei. Onneksi markkinat ovat täynnä kovan luokan pelimiehiä. Korvaamattonat löytyy siunatuilta mailta.
Tämä.

Palmu pelasi loistavan kauden. Yhden pelaajan lähtöön ei kuitenkaan homma kaadu. Eteenpäin.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Oliko se Palmun hölmöily viimeisessä pelissä totta, että mies kaarsi suoraan pukukoppiin eikä vaivautunut kiittämään yleisöä koskaan? Olen itse sitä mieltä, että kapteenin roolissa pitää olla kokenut suunnannäyttäjä eikä paikka voi olla mikään TET-harjoittelupaikka kapteenin rooliin. Nyt tässä roolissa taisi olla keskenkasvuinen muutenkin. Kukas nuo kapteenistot päättää?
 

Lepii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aika dissausta. Huikea kausi, ei meillä aiemmin ole ollut pistepörssin kärkeä. Ehkä jatkossa muitakin ketjuja, harvoin pärjätään yhdellä. Playoffseissa liikaa vastuuta ja painetta, väkisin yritystä. Tarvitaan kyllä kovan luokan korvaaja.
Ehkä hiukan kovaa dissausta pelaajalle, joka oli Jukureissa aina hyvällä taisteluilmeellä. Viimeisen pelin koppiin menon osittain ymmärrän, koska oli selvästi asettanut joukkueen tavoitteen vähintään välieriin.
Palmu on vielä nuori pelaaja, mutta johti joukkojaan edestä eikä koskaan ottanut taka-askeleita.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palmun muistettavin suoritus TPS-paidassa oli kiekon menetys keskialueella, pelaamisen lopettaminen ja käsien levitys tuomarille samalla kun muutaman sekunnin päästä HPK teki Tepsin kauden päättävän maalin. Uskon täysin nuo tarinat henkipuolen vajaavaisuuksista. Muutenkin vähän liikaa annetaan nyt arvoa hyvälle runkosarjalle kun tärkeimmissä peleissä parhaimpien pelaajien pitäisi kantaa joukkuetta.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Ihmeellistä pelaajan aliarvioimista. Palmu oli ehdottomasti selkeästi liigan tärkein pelaaja omallejoukkueelle. Salminen heti toisena. Jos ei Tuohimaa ja mahdollinen Palmun korvaaja pysty vetämään jumalmoodissa ja taistelemaan joka ottelussa jokaisesta sentistä, niin ei tule helppoa kautta nousseiden odotusten ja kasvavan kuorman "chl" takia...
 
Ei kai täällä kukaan sen suuremmin Palmun suorituksia tai pelillistä arvoa aliarvioi? Siitä varmasti jokainen on samaa mieltä, että pelillisesti helvetin iso palanen viime kauden menestystarinaa ja sitä kautta vaikea paikata. Pudotuspeleissä jäi liian yksin, sitä kautta turhautui ja otti muutamia hölmöjä jäähyjä, joita vaan joukkueen kapteeni ei voi ottaa. Siihen päälle typerä kiukkupoistuminen ratkaisupelin jälkeen jäältä, niin kyllä kritiikki on ihan ansaittu. Kritisoiminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hänen kokonaissuoritustaan voisi arvostaa. Itse ainakin pidän yhtenä kovimmista pelimiehistä joukkueessa koskaan, vaikka itsellekin tuo loppupelien kiukuttelu hieman sädekehää himmensi.

Vähän tuntui myös, että joukkue meni liiaksi Palmun selän taakse ja luotti, että kapteeni hoitaa homman kotiin. Nyt jos katsoo, niin siellä on mahdollisuus tulevalla kaudella kolmosketjuun heittää Pekka Jormakan tasoisia pelimiehiä. Viime kaudella lähes 0,7 pisteen keskiarvolla pelannut hyökkääjä. Viittaisi siihen suuntaan, että joukkueesta oltaisiin rakentamassa ratkaisukyvyltään tasaisempaa kollektiivia yhden selvästi dominoivan hahmon sijaan.
 

zzonejj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves


Jukureiden entisten maalivahtien naamat eivät kovin hyvin ole hallussa, mutta onko tuo Juhana Aho?

Jos on, niin tarjoan ratkaisuksi Daniel (Sedin) (Tomi) Mäki (Juhana) Ahoa.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös