Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 566 518
  • 3 712

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Oliko Kaarlehto jatkamassa teillä? Melko jäätävä torjuntaprosentti kahdessa pudotuspelissä, 96,61%
Salminen/Kaarlehto olisi kova kaksikko jos vielä vähän tasaisemmin pääsisivät pelaamaan.
Oma kasvatti Randelin löytyisi Mestiksen puolelta missä veti ihan hyvän kauden, joko nyt kakkosmaalivahdiksi? Kaarlehto antoi kyllä sen verran hyvät näytöt että luulisi paikan jostain seurasta irtoavan vaikka pelimäärä ei päätä huimannut.
 
Henritiuksen ja Piitulaisen urat ohi Jukureissa mitä on sociaaliseen mediaan uskominen? Jesperillähän on talo Mikkelissä. Vieläkö jatkaa jossain muualla? Kummallakaan ei mikään nappikausi ollut.... Peliaikaan suhteutetulla palkkapussilla olisin jatkot voinut antaa mutta taitaapi uutta miestä olla tulossa tilalle.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei tule kyllä loppuen lopuksi Stranskya ikävä. Pisteet parani tällä kaudella ja välillä näytti kokonaisvaltainen pelaaminenkin siltä miltä kuuluu, mutta kuitenkin ei mielestäni ollut niin hyvä kuin pisteet kertoo. Pitkiä aikoja meni pelin ulkopuolella pörräillen ja puolustuspäähän pelaaminen jätti vielä paljon kehitettävää. Taitava kiekonkäsittelijä, mutta suoraviivaisuutta pitäisi saada enemmän. Kevään peleissä hävisi aivan täysin kuvasta. Varmaan ihan hyvää palkkaa saa Jyväskylästä, ja Jukurit ei varmana semmoista lappua tarjoa, eli kannattaa sinne ehdottomasti siirtyä.

Oliko jo jotain Jukurit huhuja ens kaudelle? Mitat täyttävän ykkössentterin osto ehdottomasti off-seasonin tärkein hankinta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Stranskysta piirtyy silmäkalvoille pelaaja, joka pistää nippuun pari, kolme vastapuolenpelaajaa näyttävillä harhautuksilla. Sitten kuvaan astuu puukätisin mestispelaaja mitä Liigassa on ja nappaa karkin pois. Mies suorastaan rakastaa kiekkoa ja ei hevillä sitä anna kuin vastustajalle. Ei loistanut, eikä pahemmin kämmännytkään. Täällä ei kärkikenttiin periaatteessa noussut.

Kyllähän Pitkänen sentterin mitat täyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Omien muistikuvien mukaan melkoisen kehno aloittaja on Pitkänen, minkä vuoksi ennemmin laiturina näkisin hänet. Jos yksyhteen lähdetään miettimään, niin olisi erittäin hyvä paikkaaja Stranskylle ja jopa upgrade häneen. Liike parempaa, muistaa jakaakin kiekkoa ja vetokin keskivertoa parempi.

Jos nuo aiemmin huhutut tsekkiveljekset ovat saapumassa päämajakaupunkiin, niin en tiedä mitä ajatella. Tsekin liigan pistetilastot ovat molemmilla keskinkertaiset. Toki nuorehkoja kavereita ja pelanneet maansa ykkösjengissä viime vuodet, joten en tiedä millaista roolia saaneet siellä. Jos kärkeen löydetään yksi ns. varma kortti keskikaistalle, niin tuo toinen Kovarcik saattaisi olla ihan ok kokeilu Rädyn paikalle kakkosketjuun. Siellä olisi sitten kuitenkin Immonen taustalla vielä.

Stranskyn lähtö ei suuremmin harmita. Kuten edellä todettiinkin, niin melko keskinkertainen pelaaja. Hyvät kädet, keskinkertainen liike ja melko pehmeä pelaaja. Väläyttelee, mutta katoaa kuvasta turhan usein pitkäksi aikaa. Pisteet tältä kaudelta hyvät, mutta ei tosiaan omasta mielestäkään aivan niin hyvä pelaaja kuin tehot osoittavat.

Mitä nyt hallitonttujen kuiskintaa kuullut, niin ruotsalaiskolmikolla taitaa olla jatkot sovittuna. Kaarlehdon jatkostakin huhuiltiin. Jos taso pysyy nähdynkaltaisena, niin ihan kelpo pari Salmiselle on siinä. Peltomäelle on myös toivottavasti sopimuspaperi tehty.

Piitulaisen todennäköinen poistuminen kirpaisee sielua, vaikka pelillinen panos onkin korvattavissa. Noin isoja jukurisydämiä ei liikaa ole. Muut ovatkin sitten osastoa saa mennä. Maksimovin potentiaali ei realisoitunut. Batna täytti paikkansa, mutta ehkä parempaakin on saatavilla. Löfmanista onneksi päästään eroon vihdoin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jesperille on melkoisen varmasti (ja reilusti ansaitusti) jo pedattu toimistohomma seurassa, kun pelaajaura päättyy. Mitenkäs se meidän mikkeliläinen Turkulainen? Stransky <-> Jerry olisi ihan maistuva vaihtokauppa, jos Jerry nyt ylipäätään olisi mahdollista saada "kotiutettua". Aiemmin taisi olla aika ehdoton ei Jukureille, mutta tiedä vaikka OJ:n jengissä kiinnostaisi sittenkin pelata.
 
Lukon U20-joukkueen puolustaja Kalle Ervasti alkanut seuraamaan Jukureita Instagramissa ja Lukon puolella myös vihjailtiin, että olisi harkinnut tänne siirtymistä jo täksi kaudeksi ja että Jokinen olisi ollut kiinnostunut pelaajasta. OJ:n akatemiassa pelasi muutama vuosi sitten, joten sieltä tuttu pelaaja hänelle.

Jos on tänne tulossa, niin sopisi profiililtaan kyllä siihen velloneeseen huhuun, että U20-joukkueeseen oltaisiin panostamassa reilummin ja rakentamassa sellaista pelaajareserviä, jota pystyisi tarpeen vaatiessa peluuttamaan Liigassakin jo nyt.
 

Gameson

Jäsen
Lukon U20-joukkueen puolustaja Kalle Ervasti alkanut seuraamaan Jukureita Instagramissa ja Lukon puolella myös vihjailtiin, että olisi harkinnut tänne siirtymistä jo täksi kaudeksi ja että Jokinen olisi ollut kiinnostunut pelaajasta. OJ:n akatemiassa pelasi muutama vuosi sitten, joten sieltä tuttu pelaaja hänelle.

Jos on tänne tulossa, niin sopisi profiililtaan kyllä siihen velloneeseen huhuun, että U20-joukkueeseen oltaisiin panostamassa reilummin ja rakentamassa sellaista pelaajareserviä, jota pystyisi tarpeen vaatiessa peluuttamaan Liigassakin jo nyt.

Rightin kätisyys kyllä plussaa. Vaikuttaa kyllä kehityskelpoiselta pelaajalta, Jukurien tyyliseltä haulta.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Pitäs saada analyysiä Kuopiosta onko rahkeita 1 vai 2 sentteriksi.
Ei ole rahkeita sentteriksi ollenkaan. Kakkosen laitaan hyvä mies mutta ei ole kantamaan yksin tuloksenteko vastuuta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Piitulainen,Henritius, Kaarlehto ja Löfman poistuvat.
Harmi jos myöskään Kaarlehto ei jatka. Siinä olisi ollut kyllä oiva kirittäjä ja parhaimmillaan jopa tasaväkinen haastaja Salmiselle.

Nelosen rooleista olen kahta mieltä, kuten näistä mainituista herroista. Pelimiehiä kaikki, mutta onneksi Jukurit alkaa olla seurana siinä asemassa, että kisa on kova. Jos ei riitä, niin ei vaan riitä. Onneksi en ole se, joka tekee päätöksiä näistä asioista. Mielelläni olisin nähnyt kaikki mainitut herrat jukuripaidassa myös ensi kaudella.

Edit. Ei kai nuoret miehet vielä uraansa lopeta,mikä on uusi osoite? KalPa, JYP, SaiPa vai Mestikseen (tuskin)?
 
Viimeksi muokattu:

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Lähtijät:

-Palmu
-Räty
-Löfman
-Piitulainen
-Henritius
-Stransky
-Saha
-Maksimov
-Batna?
-Rohdin?

Puolustuksen osalta runko pysyy kiitettävästi kasassa. Onko näin, että kukaan ei poistuisi? Maalivahdeista Kaarlehdon jatko olisi loistava asia.
Hyökkäyksessä tulee näemmä vuorovesi vaikuttamaan. Huhuihin, jos uskomista niin kiekollista osaamista on tulossa roppakaupalla versus tämä kausi.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Tuossa oli jo 8 lähtijää listassa ja muutama kysymysmerkki. Aikamoinen tuuletus on siis menossa. Nähdäkseni tuosta sakista Rohdin olisi se, joka kannattaisi pitää edelleen mukana, lasken niin että Palmu ei ole missään nimessä jäämässä (?) ja Räty lähtee NHL/AHL hommiin.
 
Rohdinista kuulin melko varmaa huhua, että olisi jatkamassa muiden ruotsalaisten tapaan. Hirveästi muita jatkajia tuskin tosiaan on. Kaarlehdon kohdalta en yhtä vahvaa huhua kuullut, mutta mahdollista jatkaminen kuitenkin olisi. Peltomäki olisi myös halu pitää.

80% jatkaminen tarkoittaisi, että 24 pelaajaa noin suunnilleen jatkaisi. Tällä hetkellä sopimuksia on 14 (ja niistäkin yksi se Palmu). Tarkoittaisi siis, että noin kymmenkunta jatkajaa pitäisi vielä löytyä. Lundgren, Nässen, Rohdin, Peltomäki, Järvelä, Krivokrasov ja Kaski. Kaarlehto mahdollisesti tuohon lisäksi. Siinäpä omat arvioni jatkajista.

Runko pysyy hyvin kasassa, mikä on hieno juttu. Paljon on kuitenkin paikattavaakin. Pitkänen&Aaltonen on hyvä alku ja ainakin sen suuntaisia hakuja, että toimistolla ollaan kartalla siitä, mitä joukkueeseen tarvitaan. Pakistoon top6:seen yksi kiekollisempi pakki (=Rindell) ja yksi oman pään luuta (=Garejev). Hyökkäykseen sitten kärkiosaamista, mutta myös leveyttä.

Tässä jossain päin palstaa luin huhun, että Eetu Tuulola olisi palaamassa Suomeen tulevaksi kaudeksi. Siinä olisi sellainen pelaajatyyppi, jota joukkueeseen kaipaisin. Juuri sellainen miehen kokoinen, vaikka raamit kaulalla maalille menevä, potentiaalinen +20 maalin hyökkääjä.
 
OJ ja Viitikko olivat paikallisuutisissa haastateltavana. Tuo yllä mainittu 80% jatkavia mainittiin myös tuossa uutisinsertissä.

Viitikko totesi, että valtaosa uusista pelaajista jatkaa vielä pelejään, jonka vuoksi ei voida heitä vielä julkaista.

OJ kommentoi tulevia pelaajia seuraavasti: Kaikki pelaajat, jotka tänne ovat tulossa, niin pystyvät operoimaan paineen alla ja tietävät mitä voittaminen vaatii. Heillä on luovuutta ja taitoa vaikka muille jakaa. On tiedostettu se, missä meillä on vajaata ja ollaan paikattu niitä rakoja hyvillä pelaajilla. Tulosyksikköön ovat tulossa kaikki pelaajat, jotka tänne ovat tulossa.

Yle Uutiset Keski-Suomi ja Etelä-Savo | Yle Uutiset Keski-Suomi ja Etelä-Savo 11.4.2022 Tuosta voi käydä katsomassa haastattelun noin 4 minuutin kohdalta eteenpäin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös