Mikkelin Jukurit kaudella 2021–2022

  • 585 234
  • 2 936

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aatu Räty Jukureihin. (Kuvakaappaus Kaleva)
 

Liitteet

  • 20211030_185004.jpg
    20211030_185004.jpg
    329,7 KB · kertaa luettu: 168

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Räty pelaa Mikkelissä vuokrasopimuksella, jonka tarkempaa sisältöä ja pituutta ei ole vielä tiedossa, koska kumpikaan seura ei ole tiedottanut asiasta.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Mitä ihmettä Jukureille on tapahtunut sekä kentällä että kentän ulkopuolellla? Homma on mennyt eteenpäin kuin teinin itseluottamus ensimmäisen partnerin jälkeen. Maaleja tulee ja vielä oikeaan päähän sekä someissa pöhinä käy. Jaetaan sisältöjä ja vastaillaan kommentteihin, jopa vitsaillaan ja mainostetaan yhteistyökumppaneita, helvetin hieno homma, chapöö!
Minä väitän että kun keskitytään oikeesti pelaamaan kiekkoa niin homma toimii. Peli on kuitenkin yksinkertaista. Tiivis viisikkopelaaminen ja kiekko liikkuu. Nytten on ylimielinen puolustuspelaaminen tipotiessään . Samoin vaaralliset puolustajan ylösnousut, kärkikynät ja kiekonmenetykset alimpana miehenä. Kun nuo ovat pois niin jälki on tämän näköistä. Joukkuehenkikin näyttää olevan hyvä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
On kyllä melkoisen mielenkiintoinen hetki ja lähtökohta Jukurien liigahistorian ensimmäiselle yhdeksän pisteen viikolle. Voisi vaikka tunnustaa ettei lokakuun aiemmilla esityksillä olisi tätä odottanut. Eikä nyt ihan heikoimpia joukkueita vastaankaan.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Raikkaan näköinen esitys ollu ny reilu 45 minsaa.
Sarjakärki vastassa, ja peli on tasaista. Ei Mikkelissä kannata kannattajienkaan heittää pyyhettä kehään, joukkue ei ainakaan ole niin tehnyt.
Salminen maalissa tosi hyvä ja Rento-Jakke naulas nätin byyrin Stranskyn hienosta esityöstä. Eikä ollu Zabranskyn rystylämärikään hassumpi.
Jukurit on ny kaatanu Tepsin, Kärpät ja Tapparan.
Mukava nähdä, että OJ on saanu pelin rullaamaan, ja pelaajat toteuttaa suunnitelmaa hienosti.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yhdeksän pisteen viikko ja sellaisia vastustajia vastaan, jotka piti olla vaikeimmat tällä hetkellä. Rautaista menoa!
Erittäin rautaista ja kova juttu voittaa sarjan kovimmat jengit, tai nyt siis teidän jälkeen kovimmat.
Mikähän mahtaa olla Jukurien ennätys peräkkäisissä kolmen pinnan voitoissa?
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Ai maistuuko 9p tältä viikolta, todellakin maistuu! On kyllä tällä hetkellä hienoo olla jukurifani, peli kulkee ja vastustajat kaatuu, on tässä saatu tuskailla ihan riittävästi jo tällä kaudella. Pakko kyllä myöntää ettei pystyny kattoo enää Tapparan 3-4 kavennuksen jälkeen, syke oli varmaan tuhat ja pumppu löi samaa tahtia, onneks jätkät kuitenkin taisteli loppuun asti vaikka raskas viikko takana. Joukkue ottaa tästä kyllä aimo annoksen lisäbuustia ja itseluottamusta tuleviin peleihin vaikka joukkueen sisällä on varmasti uskottu ja luotettu omaan tekemiseen kokoajan vaikeinakin hetkinä, että kyllä se vielä lähtee kulkemaan, tällä puolella on vaan ollu usko jo ajoittain koetuksella.

GO JUKURIT GO!!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Niin se maailma muuttuu..nyt ollaan jo täpärästi kymppisijalla ja jos peli pysyy tuollaisena, niin mitä sieltä vielä tulee.. Aivan kuin eri joukkue olisi nyt jäällä kuin pari-kolme viikkoa sitten. Rehellisesti sanottuna... enpä olisi tälläiseen viikkoon uskonut.
 

Otavan poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aatu Räty on Kalevan mukaan siirtymissä Kärpistä Jukureihin. Pitäneekö paikkansa? Ei huono, jos pitää paikkansa, olihan hän Mikkelissä tällä viikolla.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Mielenkiintoista olisi tietää Rindellin popparit ja Jukureiden voittoputken yhtäläisyys? Jokinen puhuu arvomaailman muutoksesta suhteessa voittavaan peliin, vaikka pelitavassa on tapahtunut selkeä muutos. Miksi ei tätä mainitse?

Historiaa on Jokinen jo tehnyt. Ei näitä kärppiä, Tepsiä, Tapparoita peräkkäisissä peleissä paljon voitella.

Tämä voittaminen on paras lääke yleisön kosiskelussa. Tapu, tapu.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Aatu Räty Jukureihin. (Kuvakaappaus Kaleva)
Aatu Räty oli ennen kauden alkua Islanderssin harkkamatseissa todella hyvä. Barry Trotz kehui kaveria vuolaasti, eikä syyttä. Sitten palasi Kärppiin ja homma lässähti jälleen. Mikäli Päälikkö saa kaivettua Aatusta maximin irti, niin tulee olemaan todella kova vahvistus!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös