Mikkelin Jukurit kaudella 2012–2013

  • 179 763
  • 526

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katsotaan millaisessa kunnossa Lostedt on ennenkuin aletaan arvostelemaan tai kehumaan.

Juuri näin. Tässä onkin asian pointti. Siis katsotaan ensin ennen kuin aletaan arvostelemaan tai kehumaan, kun pelaaja on tulossa Jukureihin. Jos tämä Lostedt olisi menossa Sportiin tai KooKoohon niin silloin toki haukkuisit hänet jo etukäteen, kuten tapanasi on. Ihan oikeasti nyt Tuusa, mitä annettavaa Lostedtilla mielestäsi Jukureille on? Aikaisemmin olet tuominnut jyrkästi Lostedtin kaltaiset pelaajat.

Tuusa, laitoitko jo Lostedtin pelipaidan tilaukseen?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Vaasalaiselta aika hieno kommentti, kun koko illan on palstoilla sinnepäin odotettu vaikka minkälaista peluria. Uskosin, että Sport on tänä iltana ollut enemmänkin se joukkue, että kaikki kelpaa, mitä irti saadaan. Vielä ei vaan ole kovin paljon irronnut.

Onko Lostedt siis sun mielestä oletusarvoltaan kovempi kuin Konttinen?
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelkkä jätesäkki koko Lostedt,ei mitään annettavaa jääkiekolle,ei edes nyrkkihippasilla,aika epätoivoinen veto Jukureilta,ei voi kun nauraa.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Jaahans, mitähän tuohon Lostedin hankintaan nyt oikein sanoisi. Piipponen ja Huhtala hyviä täsmähankintoja, mutta Lostedt?
Nyt saa kyllä hyökkäyksestä olla aika monta ukkoa telakalla, ennen kuin pelillisesti paikka aukeaa rosterissa.
Kyllähän tässä on tehty selkeästi "roolipelaajan" hankinta kevättä varten.
Jukureilla on pelaajahankinta kuitenkin sen verran tarkasti koordinoitu, ettei tämä ole mikään viime hetken hätähankinta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Meinas aamukaffet mennä väärään kurkkuun kun tulin tarkastamaan että löytyikö niitä vahvistuksia vielä viime metreille. Että Lostedtin Pate :D

Ei kyllä tiiä yhtään mitä ajatella. Toisaalta nimi on sellainen, että joku random-täkäläinenkin on sen saattanut kuulla, mutta en usko että kovin montaa henkeä kerää katsomoihin. Etenkin kun hepulla on oletettavasti myllykiellot päällä (tuskin kannattaa ottaa viimeisiin matseihin kaveria istumaan pelkästään pelikiellossa). Alaketjuihin raatajia ja toisaalta liigakokemusta karsintoihin, siinä varmaankii tän hankinnan perusteet. Ei meillä kuitenkaan niin älyttömästi noita puhtaita raatajia ole edes Hietaharjun lisäksi. Pari voimahyökkääjää ja sitten mestismäisittäin suurin osa porukasta pörrääjiä. Tässä siis loppukauden stuntti vaikka viime keväänä hyvin esiintyneelle Uusivirralle.

Jukureiden facebook-sivulta lainattua:
Jukurit kirjoitti:
- Patrik on todellinen joukkuepelaaja. Pelaajan osoittama luonne on tärkein syy tähän rekrytointiin. Tarvitsemme syvyyttä, kovuutta ja äijämäisyyttä rosteriin, koska tavoite on pelata pitkälle kevääseen, kertoo pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Jos tällä sit ehkäistään myös osaltaan toissapäivän kaltaisia nukahduksia? Tosin runkosarjaa jäljellä enää 3 matsia ja oletettavasti (tai ainakin toivottavasti) pleijjarit herättäisivät kiinnostuksen jengissä joka tapauksessa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Juuri näin. Tässä onkin asian pointti. Siis katsotaan ensin ennen kuin aletaan arvostelemaan tai kehumaan, kun pelaaja on tulossa Jukureihin.

Tottakai. En kai nyt omia pelaajia ala haukkumaan. Joku roti sentään.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelkkä jätesäkki koko Lostedt,ei mitään annettavaa jääkiekolle,ei edes nyrkkihippasilla,aika epätoivoinen veto Jukureilta,ei voi kun nauraa.

Ei missään tapauksessa nauraa, vaan itkeä. Jukureissa matkittiin hankinnassa Kookoon osoittamaa mallia, Nickersonia, joka on idioottimaisuutensa jo näyttänyt. Patrickilta sitä ihanuutta ei ole vielä nähty.

Voi elämänkevät!
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Loistava hankinta. Jukureiden ykkösmaalipyssy Partanen saa työrauhan tehdä maaleja, ei tarvitse kaikenlaisten Mattien kanssa mennä poskitanssia. Simo Pulkin jälkeen ei ole polliisia Kalevankankaalla jäällä nähty. Paten rooli on varmaan pitää itsensä plussalla ja tarjota joukkuekavereille työrauha loistavalla tsempparin asenteella joukkueen puolesta.
 

Matola

Jäsen
Hienon pelaajan saitte. Pate on ennen kaikkea joukkuepelaaja joka tekee tasan mitä valmentaja käskee ja puolustaa aina omiaan loppuun asti. Eikä varmasti pelkää ketään kaukalossa (tästä osoituksena myllyt mm. Heleniusta, Nickersonia, Kudrocia jne. vastaan.) Mikään Nickersonin kaltainen kilahtelija mies ei todellakaan ole, vaan mielestäni toteuttaa kylmän viileesti sen mitä pitää (käsketään). Oli se sitten tappelu isompia vastaan tai ruotsalaista turpaan. Lostedt on kuitenkin pelannu 33 peliä liigan playoffeja (2 hopeeta) ja 6 matsia champions liigaa, eli tuo myös kokemusta kovista peleistä sinne joukkueeseen. Tässä yks osoitus miten homma hoituu kun pelikaveria vedetään pohkeille.
http://www.youtube.com/watch?v=ENDeXkzvOhs
(linkki youtubeen)
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Ja kumpikohan joukkue tässä tapauksessa olisi kärsivä joukkue? Ymmärsitkö pointin miksi Jukurit tarvitsee Patea?
Ei noiden syväkymin vajakkien kanssa kannata väitellä. Niillä kun ei mene hissi ylös saakka. Antaa Paten näyttää omalla pelillään onko hyötyä joukkueelle vai ei. Uskon kyllä, että antaa paremmin työrauhaa omille pelkästään olemalla rosterissa.
Saattaa jäädä Nickerssonin kaltaisten rottien temput vähemmälle ;)
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oudosti muuttua mielipiteet savolaisilla kun omaan joukkueeseen tulee "poliisi" vaikkakin raakki jo onkin,vielä tässä viikko pari takaperin olitte sitä mieltä,ettei mestiksessä ole sellaiseen tarvetta.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Oudosti muuttua mielipiteet savolaisilla kun omaan joukkueeseen tulee "poliisi" vaikkakin raakki jo onkin,vielä tässä viikko pari takaperin olitte sitä mieltä,ettei mestiksessä ole sellaiseen tarvetta.

Olisiko taannoisilla Kookoo matseilla mitään tekemistä sen kanssa, että mielipide on joillakin muuttunut. Itse olen sitä mieltä ollut aina, että kyllä joukkueeseen mahtuu yksi kaveri hämmentämään jota omat rakastaa ja vastustajat vihaa. Kun homma hoidetaan vaan fiksusti omaa joukkuetta hyödyttäen valmentajan ohjeiden mukaisesti.

Tästä pitää antaa kyllä Vaasaan iso käsi, siellä on osattu homma jo monta vuotta. Tarvittaessa on löytynyt joku kaveri hämmentämään vastustajan peli sekaisin, kun niin on tarvinnut tehdä.
 
Mielenkiintoinen hankinta, kieltämättä. Ei ole ihan samassa linjassa Jukureiden normaalien pelaajahankintojen kanssa.

Eihän tuosta nyt varmaan kiekollista ihmettä joukkueeseen saatu, mutta jos vertaa vaikka Nöyräsen tilastoihin liigassa ja Mestiksessä, niin ei ero hirvittävä ole. Pistekeskiarvo Nöyräsellä liigasta 0,16 ja Mestiksestä 0,33. Lostdetin vastaavat lukemat ovat 0,07 ja 0,19. Eikä ne tilastot liigan puolelta paljon kummemmat olleet viime kaudella KooKoossa pelanneella Forsbackallakaan.
Liike Lostdetilla luultavasti on paremmassa kuosissa kuin edellä mainitulla herralla.

Taisteluasennetta ja fyysistä johtajaa tämä joukkue kyllä kaipaa.
Ylivoimissa maskimiehenä Lostdetia voisi kokeilla, vaikka mies ei mikään jättiläinen ole. Vaikuttaisi ainakin sellaiselta pelaajalta, kuka uskaltaisi mennä sinne hääräämään ja iskemään irtokiekkoja sisään.

Playoffeissa tälläisten pelaajien arvo vain kasvaa, kuten todettua.
Kunhan vain pitää päänsä kylmänä, niin uskoisin että miehestä on hyötyä Jukureille. Pahimmillaan saattaa kyllä pilata tyhmillä jäähyillä koko joukkueen pelin, mutta jos tälläistä olisi sattunut usein niin tuskin olisi päässyt Vantaalla joukkueen kapteenistoon.
Viimeisellä Vantaan kaudella ja nyt Suomi-Sarjassa jäähymäärätkin ovat laskeneet, joten olisiko mies sitten keskittynyt enemmän pelaamaan ja hoitanut poliisin hommaa vain "sivutoimisena"?

Antaa Patrikille tosiaan nämä viimeiset runkosarjapelit aikaa näyttää, mitä annettavaa jukurijoukkueelle hänellä on.

Mahdetaanko tänään vielä kumpaakaan uusista miehistä nähdä jukuripaidassa?

EDIT: Tarkemmalla lukemisellahan se olisi selvinnyt;

Uusista miehistä Teemu Huhtala on varmuudella mukana ja Patrik Lostedtin pelaaminen ratkeaa aamupäivän aikana.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Pahimmillaan saattaa kyllä pilata tyhmillä jäähyillä koko joukkueen pelin, mutta jos tälläistä olisi sattunut usein niin tuskin olisi päässyt Vantaalla joukkueen kapteenistoon.
Viimeisellä Vantaan kaudella ja nyt Suomi-Sarjassa jäähymäärätkin ovat laskeneet, joten olisiko mies sitten keskittynyt enemmän pelaamaan ja hoitanut poliisin hommaa vain "sivutoimisena"?
Pate keskittyi viimeksi lohessa pelatessaan itse asiaan, hyökkäämiseen ja puolustamiseen. Siis pelasi välillä myös pakin paikalla ja ihan kelvollisesti. Toki jäähyjä tuli silloin tällöin, mutta yhtään isompaa ylilyöntiä en ajalta muista nähneeni (25 matsia, 63 min). Nuoressa lohiporukassa oli ihan A:n arvoinen kaveri.
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
No niin, sieltähän se runkosarjan voitto lopulta tuli! Tarpeettoman tiukille meni kun muistetaan, että jouluna sarjajohto oli peräti 15 pistettä. Pelaajatkin tämän tietysti tiedostivat ja alkoivat löysäillä tarpeettoman paljon. Jos asenne olisi ollut kohdallaan, runkosarjan voitto olisi pystytty varmistamaan jo pari viikkoa sitten. Toisaalta peleissä tuli kyllä hyviä muistutuksia, ettei varaa löysäilyyn ole. Nyt jäljellä on enää pari höntsäpeliä, joista vastustajat tulevat melko varmasti pisteet viemään, koska heille pisteet ovat todella tärkeät (Tämä kannattaa myös vedonlyöjien muistaa).

Todennäköisesti pudotuspelivastustajaksi tulee LeKi tai Peliitat. Näistä itse toivon vastustajaksi nimenomaan Peliittoja, vaikka se olikin runkosarjassa Jukureille vaikea vastustaja. Eikä Jukuripelaajat taida liiemmin tykätä tuosta Lempäälän kylmästä hallista :)
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Runkosarjan voiton varmistuttua on se sanottava; kiitos Jukurit! Kiitos pelaajat, valmentajat ja koko yhteisö! Meillä on kasassa loistava joukkue. Jatkopeleissä pienet asiat ratkaisevat, mutta joukkue on jo näyttänyt, että heti kun tulee vähänkin enemmän panosta peliin, niin homma toimii. Tästä on hyvä jatkaa luottavaisena kohti pitkää kevättä.
 

Gameson

Jäsen
Täytyy muuten todeta, että meillä on Mestiksen paras kahdensuunnan sentteri: Turo Asplund. Tehopinnat 44 ottelussa 13+24=37 ja +/- tilasto on +21 jonka lisäksi aloitusprosentti on 54.98. Tärkeä pelaaja meille!
 

tommp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Philadelphia Flyers, Jokerit
Jea, kohta lähdetään sitten niihin jakolaskupeleihin missä saattaa käydä miten vaan, mutta kyllä pitkän sarjan voittaminen on iso juttu. Myös tapa millä se tuli on ihan kunnioitettava!

Viime kauden playoffseissa sarja Jokipoikia vastaan oli kyllä aika tylsää katottavaa, tuntu että jukurijoukkueella oli voimien lisäks halutkin jotenkin kadoksissa. Nyt tällä kaudella on saanut sellasen kuvan joukkueesta, että nuorten kovalla innokkuudella ja kokeneiden pitemmän ajan pelureiden kokemuksella päätyyn asti meneminen on hyvinkin mahollista rankan runkosarjan jälkeen. Lisäks kun tuo runkkisvoitto tuli aikasessa vaiheessa ja selvästi, on pelaajistolla ja valmennuksella hyvin aikaa valmistautua jo playoffeihin. Toivottavasti vaan asenne on kunnossa heti ekasta playoffkiekon pudottamisesta, ja kun LeKi/Peliitat/JYP-Akatemia tai mikä sieltä nyt tuleekaan vastaan, ei nähtäisi turhaa löysäilyä, mitä kyllä toisinaan voi tapahtua. Ekan sarjan läpivieminen on kuitenkin tärkeä sitten välieriä silmällä pitäen.

Itellä luottamus tähän joukkueeseen perustuu myös siihen tasaisuuteen mitä ollaan nähty läpi runkkiksen. Pikkarainen osaa kyllä hommansa, se on huomattu. Se on hyvä nähdä, kuinka peleissä maalit syntyvät yleensä ketjun hyökkääjien toimesta ja kuinka siinä on aina 1-2 syöttäjää mukana. Ei tarvitse laittaa kaikkia paineita yhden ketjun varaan ja sen tehoihin. Ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla, joten eiköhän me tänäkautena hoideta se toinenkin pokaali kotia!
 

Animal

Jäsen
Hauskoja juttuja täällä. Pari kautta sitten mahtui nykyisen Avangard Omskin valmentajan joukkueessa pelaamaan SM -finaaleja, mutta nyt ei mahdu Mestiksessä fanien mielestä edes pelaavaan kokoonpanoon. Just.

Ehkäpä Pikkarainen näkee Patessa jotain mitä keskivertofani ei näe.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Hauskoja juttuja täällä. Pari kautta sitten mahtui nykyisen Avangard Omskin valmentajan joukkueessa pelaamaan SM -finaaleja, mutta nyt ei mahdu Mestiksessä fanien mielestä edes pelaavaan kokoonpanoon. Just. Ehkäpä Pikkarainen näkee Patessa jotain mitä keskivertofani ei näe.

Käypä kuuntelemassa Pikkaraisen kommentit Jokipojat pelin lehdistötilaisuudesta. Ei ole isoja odotuksia keskivertovalmennuksen suunnallakaan, paikkaa loukkaantuneita ja tuo keväällä leveyttä mahdollisten uusien loukkaantumisten varalle. Toivottavasti yllättää positiivisesti, mutta jos ei niin rooli on lähinnä neloskentän rouhiva rotaatiomies, just just.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös