Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mikä on suosikkijuttusi Jatkoajan verkkolehden historiassa?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Toimitus, 22.12.2013 klo 16.38.

 1. Toimitus Jäsen

  Hei,

  Nyt on mahdollisuus nostaa vanhoja hyviä aikoja tapetille - kuukauden tai kymmenen vuoden takaa. Jatkoajan verkkolehdessä on nyt käynnissä äänestys kaikkien aikojen suosikkijutuista. Mikä jäi mieleen? Oliko ennen kaikki paremmin?

  Kenties suosikkijuttusi oli joku tähän mennessä nostettu kuten NHL:n kirjoittamattomat säännöt, Shattenkirkin elämäntarina, pienet kiekkomaat? Overtime ranking, Jortikan avautuminen, porilaiset työttömät hitsarit vai joku muu? Nickerson vai Tamin "Stick it in your fuckin' ass"? Ihastutti, vihastutti, vai molempia - ensin kuppi nurin ja myöhemmin nauratti?

  Mitkä kisat, mikä mestaruus? Ennakkopaketti, joulutodistus, kolumni tai otteluraportti juuri tietystä ikimuistoisesta pelistä?

  Oliko Jatkoajan toimittaja joskus huomattavasti edellä aikaansa, vai maalasiko hän kauhukuvan joka ei todellakaan toteutunut? Mikä haastattelu sai tipan silmäkulmaan? Mikä "kaikkien aikojen vahvistus" jäi ranskalaiseksi visiitiksi? Kenen juttuja kaipaat eniten? Ketä ei ole ikävä?

  Mikä on suosikkijuttusi Jatkoajan historiassa? - SM-LIIGA - 21.12.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Arkisto löytyy hakuineen täältä: Arkisto | Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Linkitä juttusi tähän ketjuun tai osallistu sähköpostilla, Twitterissä (#JAParhaat) tai Facebookissa. Osallistua kilpailuun voit 21.12.2013 - 4.1.2014. Tähän ketjuun voi laittaa tietysti ihan niin monta nostoa kuin ikinä haluat, ja paljon myöhemminkin.

  Vääriä vastauksia ei ole.

  Terveisin ja hyvää joulua,
  Jatkoajan toimitus
  toimitus@jatkoaika.com
   
 2. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Jounilta on jäänyt mieleen paljon hyviä juttuja, mutta nuorelle NHL:n seuraajalle juttu NHL:n kirjoittamattomista säännöistä oli aikanaan todella mielenkiintoinen.

  NHL-jääkiekon kirjoittamattomat säännöt - NHL - 09.12.2004 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Pistetään samalla seuraava, kyseessä myös eka artikkeli jonka olen Jatkoajassa lukenut ja varmaankin suuri syy siihen miksi jäin tänne aikanaan notkumaan.

  Just a Farmer - Wendel Clarkin tarina, osa 1 - NHL - 21.01.2001 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2013 klo 02.08
 3. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ehdottomasti tämä. Tämä on oikeaa urheilujournalismia parhaimmillaan, ja juttusarja syventää suomalaista kiekkoiluhistoriaa. Jos tätä laajennettaisiin kattamaan nykyisetkin kaudet, niin ostaisin tämän vaikka kirjana koska tahansa. Jääkiekkoilun perustyö ja runkopohja tehdään liigan parrasvalojen ulottumattomissa, ja divarikiekkoilulla on ollut mittaamaton merkitys suomalaisen kiekkoilun pitämisessä elinvoimaisena. Sääli vain, että suomalaisen jääkiekkoilun pohja vedettiin alta ja urheilullisuus tapettiin tuoreen Mestiksen kabinettikeinottelupäätöksen myötä.

  Tämän lisäksi parasta Jatkoajan antia ovat muun muassa jutut pienemmistä kiekkomaista sekä erilaiset pidemmät henkilökuvat ja katsaukset alasarjojen ja divarin/Mestiksen pelaajista. Kyllä niitä "Jarkko Ruutu otti jäähyn - katso kuvat"-lööperijuttuja saa lukea muualtakin, mutta mistään muualta ei ole saanut lukea juttuja pienemmistä kiekkomaista tai alasarjojen kulttihahmojen elämäntarinoista.
   
 5. Toimitus Jäsen

  Tänään on viimeinen päivä osallistua kilpailuun! Tämä ketju pysyy hengissä senkin jälkeen ja mahdollisesti suosikkeja esitellään tulevaisuudessa jonkinlaisena kokoelmana. Jokaisella on siis mahdollisuutensa vaikuttaa siihen, millaisia juttuja Jatkoajassa nostetaan maineen ja kunnian tapetille.

  Mikä on suosikkijuttusi Jatkoajan historiassa? - SM-LIIGA - 21.12.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Viimeisimmät nostot ovat olleet samasta aiheesta: Nickerson-kolumni Piste Nickersonin touhuille - SM-LIIGA - 20.10.2007 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta ja Nickersonin haastattelu: Olipa kerran Matt Nickerson - MESTIS - 19.11.2012 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Meneekö tämäkin kannu Poriin?
   
 6. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Tämä se on kaikkien aikojen paras. Yksinkertaisesti ainutlaatuisuudessaan. Divarista ei ole juuri yhtään edes painettua sanaa olemassa. Pienellä viilauksella ja lisäjuttujen toimittamisella tuosta saisi hienon urheilukirjan.
   
 7. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 8. jeani Jäsen

  Uusin viesti 4.1.2014 ja ketju edelleen turhaan stickynä.

  En ole muuten koskaan ajatellut Jatkoaikaa minään verkkolehtenä. Keskustelupalstahan tämä ensisijaisesti on, toki sitten on joitakin vapaaehtoisten (?) kirjoittamia kolumnejakin, usein hyviäkin, mutta ilmankin keskustelupalsta pärjäisi tarvittaessa, kun taas ilman keskustelupalstaa koko sivustoa ei olisi.
   
 9. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 10. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Mikä tahansa Players Tribunen käännös. Eli vaihtoehtoja alkaa olla jo paljon