Mikä seuraavista tapahtuu ensimmäisenä 2020-luvula

  • Jokin muu suomalainen seura siirtyy KHL:ään

    Ääniä: 0 0,0%
  • Sport voittaa Suomen mestaruuden

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    126
  • Tämä ketju sulkeutuu: .
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
Suomalainen voittaa Norrisin (Miro Heiskanen)
 
There's a reason love is called universal. We wouldn't even be here without it existing.

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always returns to you when you least expect it.

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jokerit
Jokin muu merkittävä tapahtuma:
suomalaismaalivahti tekee maalin NHL:ssä.
Ei ollut ensimmäinen kerta. Mika Noronen teki maalin vuonna 2004. Tai itseasiassa "teki" koska kiekko sohittiin omaan maaliin, mutta Noronen oli viimeinen kiekkoon koskenut maalin tehneen joukkueen pelaaja, joten virallisesti maali on Norosen nimiin merkitty. Että sikäli tämä on kyllä ensimmäinen suomalaisen maalivahdin oikeasti tekemä maali NHL:ssä.

En kuitenkaan hyväksy tätä muuksi tapahtumaksi, koska a) ei ollut virallisesti ensimmäinen maali ja b) en näe eroa siinä, että maalivahdin tekemä maali tehdään nimen omaan NHL:ssä kuin jossain muualla, yhtä vaikea se on sarjasta riippumatta eli tämä ei ole kuitenkaan kovin merkittävä tapahtuma. Vaikkapa Tuohimaan tekemä maali EHT:llä on mielestäni vastaavan arvoinen tapahtuma kuin Rinteen maali ja muitakin suomalaisen maalivahdin tekemiä maaleja on muissa sarjoissa tullut. Muistaakseni ainakin Jarmo Myllys ja Ari Sulander ovat maalin tehneet ja ehkä (SM-)liigassakin joku.
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Vaikkapa Tuohimaan tekemä maali EHT:llä on mielestäni vastaavan arvoinen tapahtuma kuin Rinteen maali ja muitakin suomalaisen maalivahdin tekemiä maaleja on muissa sarjoissa tullut. Muistaakseni ainakin Jarmo Myllys ja Ari Sulander ovat maalin tehneet ja ehkä (SM-)liigassakin joku.
Muiden Suomalaisten maalivahtien tekemiä maaleja on ainakin Kaapo Kähkösen maalit mestiksessä ja pitsirturnauksessa. Liigassa maalin on ainakin tehnyt Mika Järvinen

sekä viime kaudella Lassi Lehtinen

. Mestiksessä näitä nyt on ollut pari enemmänkin Aaro Peltosen maali

Rasmus Reijolan maali

ja Joonas Kuusela

nyt ainakin. Lisäksi nopealla katsauksella ulkomailla ainakin Vesa Toskala on maalin tehnyt.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Naisten maailmanmestaruudelle antaisin melko pienen kertoimen. Pakkohan sen on sieltä tulla, ja uskon viime kisojen tapahtumien vain lisänneen nälkää, uskoa omaan toimintaan ja luoneen buustia. Vuosi sitten olisin pitänyt mestaruutta ihmeenä, mutta jos seuraavista kisoista mimmit kultaa tuovat, niin "näinhän sen pitikin mennä".

Miesten tasolla tuota "parhaat mukana" mallin turnauksen voittoa en sitten uskallakaan veikata, jo pelkästään noiden epämääräinen pelaaminen tuo oman epävarmuustekijänsä. Jos noita lätkitään kaksi, niin mestaruus voi mennä muille vaikka aloituksessa hajonneen mailan takia tai noutaja tulla puolivälierissä lilliputtimaan vasemman pakin lauottua omalta siniseltä veskarin räpylän kautta sisään.

Jokereilla on kaksi realistista vaihtoehtoa: Suomi tai konkka. Ei tuo touhu voi jatkua nykyisellään sitten millään, enkä kyllä ihan älyttömän paljon löisi vetoa edes KHL:n jatkumisesta vielä 2030. Jos Jokerit ei lappua pistä luukulle, niin korkeintaan yhden välikauden jälkeen paikka olisi Liigassa. Ei Liiga yksinkertaisesti voi jättää laskuista valmista brändiä maan suurimmassa kaupungissa.

Noiden pienempien Liigajoukkueiden mestaruus... Noh, eiköhän tuolta 1-2 mestaruutta mene pienemmille, se on sitten toinen kysymys löytyykö mestari noiden mainittujen joukkueiden listalta vai ei. Sen uskallan kuitenkin veikata, että Ilves palaa vuosikausien jälkeen mestaruuskantaan tällä vuosikymmenellä.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Näistä seuraavana tapahtuu jääkiekkoilijan valinta vuoden urheilijaksi. Seuraavaksi todennäköisimpänä pidän draftin ykkösvarausta ja naarasleijonien mestaruutta.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Veikataan että suomalainen jääkiekkoilija valitaan vuoden urheilijaksi.

Jos toivoa saisi niin toivoisin että liigakierroksella pelattaisiin ottelu jossa ei yhtäkään maalia kelattaisi videolta ees taas. Ei taida tulla tapahtuun mun elinaikana.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Näistä vaihtoehdoista mielestäni todennäköisin on, että suomalainen menee ensimmäisenä NHL:n draftissa, koska tällä hetkellä Aatu Räty vaikuttaa sen verta todennäköiseltä ykkösvalinnalta ja tuohon draftiin on enää se 1,5 vuotta aikaa, joten ei noilla muilla ole aikaa tapahtua. Jokerien KHL-mestaruus voisi ehkä tapahtua, kun pudotuspelit ovat arvaamattomia, joskin KHL:ssä todennäköisyydet ovat vastassa. Naisten olisi pitänyt se kulta saada viime vuonna ja en tiedä onko naisleijonilla minkälaiset tulevaisuuden näkymät. Suomalaisen palkitseminen NHL:n jollain palkinnolla tai Suomessa vuoden urheilijaksi vaatii hyvin kovaa yksilösuoritusta ja pidän näistä tuota Conn Smythiä todennäköisimpänä, koska pudotuspeleissä sattuu ja tapahtuu.

Monet noista vaihtoehdoista vaikuttaa muuten niin epätodennäköisiltä, että tapahtuisivat ja varsinkin että ne tapahtuisivat ennen kesän 2021 varaustilaisuutta. Liigan häntäpään jengien pitäisi osua johonkin kultakaivokseen, jotta voisivat todella haastaa isoja joukkueita, Liigaan tuskin on tulijoita, mutta uskon Jokerien palaavan jossain vaiheessa, joskin siihen voi mennä vielä aikaa, suomalaisjoukkueiden liittymisestä KHL:ään ei ole mitään pöhinää niin tuskin tapahtuu, parhaiden pelaajien kisoja ei olla saamassa vähään aikaan niin kisojen voitto on siten aika mahdotonta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy