Mikä seuraavista tapahtuu ensimmäisenä 2020-luvula

  • Jokin muu suomalainen seura siirtyy KHL:ään

    Ääniä: 0 0,0%
  • Sport voittaa Suomen mestaruuden

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    117
  • Tämä ketju sulkeutuu: .

Smitty#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen raadellut linnut, Dallasin säkenöivät tähdet
Suomalainen voittaa Norrisin (Miro Heiskanen)
 
Fear is a ghost. Just a voice you hear when light disappears. Why, no one knows. I've been there and I've faced my fears -Telle Smith

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always comes back to you when you least expect it.

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jokerit
Jokin muu merkittävä tapahtuma:
suomalaismaalivahti tekee maalin NHL:ssä.
Ei ollut ensimmäinen kerta. Mika Noronen teki maalin vuonna 2004. Tai itseasiassa "teki" koska kiekko sohittiin omaan maaliin, mutta Noronen oli viimeinen kiekkoon koskenut maalin tehneen joukkueen pelaaja, joten virallisesti maali on Norosen nimiin merkitty. Että sikäli tämä on kyllä ensimmäinen suomalaisen maalivahdin oikeasti tekemä maali NHL:ssä.

En kuitenkaan hyväksy tätä muuksi tapahtumaksi, koska a) ei ollut virallisesti ensimmäinen maali ja b) en näe eroa siinä, että maalivahdin tekemä maali tehdään nimen omaan NHL:ssä kuin jossain muualla, yhtä vaikea se on sarjasta riippumatta eli tämä ei ole kuitenkaan kovin merkittävä tapahtuma. Vaikkapa Tuohimaan tekemä maali EHT:llä on mielestäni vastaavan arvoinen tapahtuma kuin Rinteen maali ja muitakin suomalaisen maalivahdin tekemiä maaleja on muissa sarjoissa tullut. Muistaakseni ainakin Jarmo Myllys ja Ari Sulander ovat maalin tehneet ja ehkä (SM-)liigassakin joku.
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Vaikkapa Tuohimaan tekemä maali EHT:llä on mielestäni vastaavan arvoinen tapahtuma kuin Rinteen maali ja muitakin suomalaisen maalivahdin tekemiä maaleja on muissa sarjoissa tullut. Muistaakseni ainakin Jarmo Myllys ja Ari Sulander ovat maalin tehneet ja ehkä (SM-)liigassakin joku.
Muiden Suomalaisten maalivahtien tekemiä maaleja on ainakin Kaapo Kähkösen maalit mestiksessä ja pitsirturnauksessa. Liigassa maalin on ainakin tehnyt Mika Järvinen

sekä viime kaudella Lassi Lehtinen

. Mestiksessä näitä nyt on ollut pari enemmänkin Aaro Peltosen maali

Rasmus Reijolan maali

ja Joonas Kuusela

nyt ainakin. Lisäksi nopealla katsauksella ulkomailla ainakin Vesa Toskala on maalin tehnyt.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
Naisten maailmanmestaruudelle antaisin melko pienen kertoimen. Pakkohan sen on sieltä tulla, ja uskon viime kisojen tapahtumien vain lisänneen nälkää, uskoa omaan toimintaan ja luoneen buustia. Vuosi sitten olisin pitänyt mestaruutta ihmeenä, mutta jos seuraavista kisoista mimmit kultaa tuovat, niin "näinhän sen pitikin mennä".

Miesten tasolla tuota "parhaat mukana" mallin turnauksen voittoa en sitten uskallakaan veikata, jo pelkästään noiden epämääräinen pelaaminen tuo oman epävarmuustekijänsä. Jos noita lätkitään kaksi, niin mestaruus voi mennä muille vaikka aloituksessa hajonneen mailan takia tai noutaja tulla puolivälierissä lilliputtimaan vasemman pakin lauottua omalta siniseltä veskarin räpylän kautta sisään.

Jokereilla on kaksi realistista vaihtoehtoa: Suomi tai konkka. Ei tuo touhu voi jatkua nykyisellään sitten millään, enkä kyllä ihan älyttömän paljon löisi vetoa edes KHL:n jatkumisesta vielä 2030. Jos Jokerit ei lappua pistä luukulle, niin korkeintaan yhden välikauden jälkeen paikka olisi Liigassa. Ei Liiga yksinkertaisesti voi jättää laskuista valmista brändiä maan suurimmassa kaupungissa.

Noiden pienempien Liigajoukkueiden mestaruus... Noh, eiköhän tuolta 1-2 mestaruutta mene pienemmille, se on sitten toinen kysymys löytyykö mestari noiden mainittujen joukkueiden listalta vai ei. Sen uskallan kuitenkin veikata, että Ilves palaa vuosikausien jälkeen mestaruuskantaan tällä vuosikymmenellä.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Näistä seuraavana tapahtuu jääkiekkoilijan valinta vuoden urheilijaksi. Seuraavaksi todennäköisimpänä pidän draftin ykkösvarausta ja naarasleijonien mestaruutta.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy