Joulu on jo ovella ja jossei muuta niin ruokaa ainakin kuluu länsimaissa enemmän kuin muina aikoina.
Eli suosikki raaka-aine ja miten se on valmistettu on nyt haussa.
Oma suosikkini on savukala, melkein kaikki kalat ovat herkullisia mutta ykkösenä savusiika.
Toki kala muillakin tavoin maistuu mutta savustettuna siitä tulee jotain aivan käsittämättömän hyvää.
Myös kylmäsavustettu lohi toimii.
Pidätän oikeuden mielipiteeni muutokseen mutta KAIKKI maistuu paremmalta savustettuna. Viski, juustot, lihat/leikkeleet jne.
Eli suosikki raaka-aine ja miten se on valmistettu on nyt haussa.
Oma suosikkini on savukala, melkein kaikki kalat ovat herkullisia mutta ykkösenä savusiika.
Toki kala muillakin tavoin maistuu mutta savustettuna siitä tulee jotain aivan käsittämättömän hyvää.
Myös kylmäsavustettu lohi toimii.
Pidätän oikeuden mielipiteeni muutokseen mutta KAIKKI maistuu paremmalta savustettuna. Viski, juustot, lihat/leikkeleet jne.