Mikä maa voittaa kultaa?

  • 1 376
  • 22

ALF

Jäsen
Suosikkijoukkue
laatulätkä
Pistäisin pennoseni USA:lle. Nimivahva joukkue joka pelaa kovaa ja taitavaa kiekkoa. Loppuottelussa USA-Kanada ja lemiööt keräilee varusteitaan :p

Kaikista vähiten toivoisin kuitenkin jenkkien kultaa vievän. Nyt kun Suomi putosi niin suosikkini on Venäjä, tai miksei V-Venäjäkin :D
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Tähän mennessä olleiden pelien perusteella sanoisin, että USA vie kullan. Kanadalla ei hyökkäyspeli kulje tarpeeksi hyvin ja puolustus on liian hidas. USA ja Kanada ovat siis kuitenkin finaalissa.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Paha kolmikko

Tämähän menee veikkauksen puolelle sen verran ristiin pelit ovat tähän asti menneet ,mutta jos jotain pitäisi heittää niin veikkaisin että Team Canada nappaa Usa:n nenän edestä kullan jatkoajalla ja tulemme näkemään vuosikymmenen Hitckokin :)
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivon erittäin syvästi Venäjää, V-Venäjällä tuskin on enää loppupeleissä mahdollisuuksia. Jos finaalipari tulee olemaan Kanada-USA, en oikeasti tiedä kumman puolella olen. Kanada ei vaikuttanut niin pahalta vielä vähän aikaa sitten, mutta Gretzkyn säälittävien kommenttien jälkeen...
USA taas ärsyttää muilla tavoin. Jos USA vie olympiakullan, niin en kestä sitä "God bless America"-mössötystä ja riekaleisia WTC:n lippuja jossain salossa...
Enkä todellakaan yritä väheksya 11.9 tapahtumia, mutta jenkit kyllä osaa tuon dramatiikalla mässäilyn, jos minkä.

Siis, toivottavasti voitto tulisi Venäjälle.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Russia vie, nyt kun joukkueen pelaajat on hiffanut että välillä kannattaa pelata jopa sata lasissa joukkueen eteen kuten tsekki pelissä. Jos Khabibullin jatkaa saman lailla Venäjän verkkoon menee maksimissaan pari maalia per peli. Bure, Fedorov ja kumppanit tekee ne pakolliset 3 ja se on siinä. Tosin tiukkoja pelejä tiedossa.
 

Huuhaa

Jäsen
Valko-Venäjän kulta olisi vieläkin suurempi yllätys, kuin ruotsin pudottaminen, että V-V:n voittoon en usko. Vaikken mikään Venäjä-fani olekaan, niin toisaalta olisi mainiota, jos Venäjä veisi kultaa ylimielisten pohjois-amerikkalaisten edestä. Veikkaan, että finaalissa kohtaavat Kanada-USA, USA voittaa olympiakultaa.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
UUÄSSAA

Veikkaan että usa pääsee finaaliin ja voittaa senkin, jollei muuten niin tuomarien avustuksella. Kysehän kiekon kasvusta (tai kiekkopomot toivovat buumista) uudellla mantereella.... ja olympia hengestä. :rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Veikkaan, että hävisimme aamulla tulevalle olympiavoittajalle. Loistokkaan lajin emämaa Kanada nappaa historian kovatasoisimman turnauksen kultamitalin oikeutetusti.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Jos nyt pitäisi lyödä isompi summa rahaa likoon, niin nähdyn perusteella laittaisin roponi Fetisovin tiimille . Varsinkin jos maalivahtipeli jatkuu samanlaisena kuin Tsekkejä vastaan, niin siinä on muut ihmeissään. Kun poissa jatkosta ovat tsekit ja kisojen alkuvaiheessa loistanut Ruotsi, niin venäläiset ovat erityisen vahvoilla katkaisemaan pitkän jaksonsa ilman arvokisamestaruutta. Joukkueella on lisäksi käyttämätöntä potentiaalia, koska monet nimimiehet ovat pelanneet yllättävän vaatimattomasti (esim. Kovalev).

P-amerikkalaisten peli ei vieläkään vakuuta, mutta onhan niillä usein tapana skarpata ratkaisupeleissä. Kovalla asenteella voi korvata pelilliset puutteet, joita todellakin on nähtävissä molemmilla rapakontakaisilla joukkueilla. Toivon tottakai, että jenkit ja kanukit ryhdistäytyvät ja hoitavat homman "kotiin". Syynä tähän on pelkästään se, että odotettavissa on uusi propangandapläjäys tietyltä taholta, jos mestaruus eksyy rakkaaseen itänaapuriimme.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Kulta menee.....?

Oma veikkaukseni on loppuottelusta USA-Kanada.

USA pelasi mielestäni paremmin kuin Venäjä jo edellisessä matsissa. "Bulin wall" pelasi loistavan Tsekkipelin, mutta ei ole muuten häikäissyt. Tsekit vielä veivät Venjää sen verran pahasti, että en jaksa uskoa Venäjän mahdollisuuksiin. Jos Venäjä saa nuo yksilönsä pelaamaan joukkueena, silloin saumat on vaikka mihin, muuten ei. V-Venäjä on jo hurmionsa huipulla, josta ei valitettavasti ole tietä kuin alaspäin. 3-4 sija on heille kuin mestaruus.

Mahdollisen USA-Kanada matsin lopputulosta en edes uskalla veikkailla, siinä on niin paljon kyse hegemoniataistelusta, joka voi kääntyä kummalle tahansa. USA ollut tähän asti vakuuttavampi, mutta mitä tahansa voi tapahtua. Tällaisen matsin veikkaus on vähän sama kuin Jokerit-HIFK, kummallakin on aina mahdollisuus voittaa, kun latautuminen on ihan toisella tasolla, kuin normaalissa matsissa.

Eli, ehkä pieni pelillnen etu Jenkeillä muihin, mutta en uskaltaisi rahaa lyödä muun kun sen puolesta, että V-Venäjä ei mestaruutta vie.

Girlzilla15: Samaa mieltä, sitä "maailman hienoin ja paras kansa, joka nousee vaikeuksien kautta voittoon" hehkutusta ei kyllä jaksa kukaan jos jenkit vie homman. Edelleen millään tavalla väheksymättä 11.9 tapahtumia.
 

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Jos v-venäjä jätetään suosiolla ulos mestari-spekulaatioista, sympatiani menevät jenkeille. Perustelut: Kotijoukkueen voitto nostaisi yleistä kisafiilistä, amerikkalaiset pelaavat kovaa kiekkoa -> mukava katsoa, enkä erityisesti pidä diivoista kanukeista tai itsekkäistä venäläisistä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tapparan palstalla oli samanlainen kysely ennen kisoja ja sanoin että Venäjä ja Kanada on finaalissa. Pysyn edelleen saman mielipiteen takana ja veikkaan lisäksi ryssien vievän koko potin kotiin. God bless Nikolai Khabibulin...
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Uskon ja toivon.....

Että Venäjä pitkästä aikaa veisi potin? Mielenkiintoista seurata tuomaritoimintaa illan USA ottelussa. Vedetäänkö paljonkin kotiinpäin?
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanada vie, sanoisin tässä vaiheessa. Kanadan pelaajien kurinalainen asenne jopa Valko-Venäjää vastaan sai minut vakuuttuneeksi. Erityisesti uskon Kanadan mahdollisuuksiin, mikäli jenkit tulevat vastaan. Jos Venäjä klaaraa itsensä finaaliin, tulee tiukempaa. No, mikä tahansa näistä kolmesta voi voittaa, mahdollisuudet ovat todella tasoissa. Vaikea paikka vedonlyöjälle, mikään tuskin antaa isoja kertoimia. Onneksi en harrasta vedonlyöntiä.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Venäjä tai Kanada. Niiden puolesta on voittajaveto, muuten ei niin väliä.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Loppuottelupari sama mitä ennustin ennen kisoja. Silloin ennustin Jenkkien vievän.

Mielipiteeni ei ole muuttunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös