Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Mikä mättää HIFK:n peliesityksissä - parannuskeinoja?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Redrose, 20.10.2017 klo 12.13.

 1. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Avaanpa uuden viestiketjun, jossa voidaan paneutua syvällisemmin HIFK:n pelillisiin ongelmiin. Mehän kaikki tiedämme organisaatiosta peräisin olevat vajaudet koskien mm. pelaajahankintoja ja huonoa scouttausta. Tähän on kuitenkin luvattu muutosta, kun karavaanari siirtyy muihin tehtäviin. Siispä listaan tähän tekijöitä, jotka johtavat pelillisiin ongelmiin:

  - johtavien pelaajien puuttuminen
  - pelintekijöiden puute
  - vääränlaiset pelaajarekrytoinnit
  - liikaa loukkaantumisia/huonokuntoisia pelaajia
  - puutteita pelinlukutaidoissa
  - ketjuissa tutkapari, mutta niiden kolmas lenkki tuuliajolla
  - syötöt liian usein vastustajan lapoihin
  - laukaukset ovat pelkkiä roiskaisuja maalille päin (helposti torjuttavissa)
  - peli ajautuu liiaksi laitoihin, kun keskelläkin olisi tilaa nousta hyökkäyksiin
  - turhat jäähyt

  Ja mistä tämä kaikki johtuu? Aina ollaan ensimmäisenä näyttämässä syyttävää sormea valmennukselle, kun ajaudutaan tappioputkeen sen sijaan että syyt heikkoihin peliesityksiin löytyvät yhä useammin pelaajien henkisen kantin pettämisestä ja huonosta valmistautumisesta itse peliin. Jatkuvat virheet nakertavat pelaajan psyykeä ja keskittyminen peliin herpaantuu. Lisäksi Nybarin maksamat ylisuuret liksat muista joukkueista tulleille pelaajille saattavat aiheuttaa näille hyvän olon tunteita, joita he eivät saa näkymään peleissä, vaan pikemminkin pelien ulkopuolella.

  Mitä tähän parannukseksi? Oma listani näyttää tällaiselta:

  - pelaajat tarvitsevat myös henkistä valmennusta
  - joukkueeseen on löydettävä pelintekijöitä ykkös- ja kakkoskenttiin
  - puolustusta vahvistettava ainakin yhdellä ns. puolustavalla pakilla
  - edarihenkiset pelaajat ulos pelaavasta rosterista
  - säännöllisiä pelikunnon mittauksia ja arviointeja
  - pelitavan iskostaminen kaikille pelaajille (höntyily pois)
  - peli-ilon löytäminen hyviin esityksiin ja hyvät asiat pelaajien voimavaraksi

  Tässäpä oli oma pelinavaukseni, johon toivon kantaa ottavia kommentteja.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  No mitä muuta noihin avausviestin pointteihin voi lisätä kuin

  -valmennus

  Kaikki muu on aikalailla kohdillaan ja avaimet vaikka mihin. Kovimmat budjetit, ykköskorin ukkoja on, alempien korien ukkoja löytyy. Mistä siis kiikastaa? Homma ei toimi. Miksi ei? Koska valmennus ei saa hommaa raiteilleen. Mitä Selin on todistanut tai näyttänyt valmentajaurallaan? Entä jos puikoissa olisi joku kokenut ja osaava auktoriteettiä omaava valmentaja - mestarisuosikki olisi IFK silloin. Nyt mentiin metsään ja urakalla. Saa olla eri mieltä.