Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Miika Lahti

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana sean, 22.09.2005 klo 13.11.

 1. avjk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No mitä näitä nyt on...
  Onnes Rambolle uusiin haasteisiin ulkomailla. Huikee kaveri :)
   
 2. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Siirtyy maikkarin uutisen mukaan Kiinaan uuteen KHL-seuraan Kunlun Red Stariin. Onnea matkaan ja Peking haltuun!
   
 3. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Tämä on kyllä huomattavan miikalahtimainen käänne. Mies ei lähde Jyväskylästä millään, ellei pääse Kiinaan.

  Tekeillä on ehdottomasti yksi tarina-arvoltaan upeimmista liigalegendoista kaikki seurat mukaan lukien.
   
 4. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Hieno uutinen Miika Lahden kannalta. Kokemuksena varmaan huikea ja palkallisesti tuskin tarvitsee ihan nälkää nähdä uudessa KHL-seurassa.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko tuo Lahden sopimus muuten mitä muotoa, onko kaudella 2017-2018 myös mahdollisuus pelata ulkomailla vai vai oliko että yhden kauden jommalla kummalla kaudella voi pelata? Eli mietin vain onko paluu ensikaudeksi tiedossa tai ainakin jonkun pitää ostaa sopimus ulos jos ei jatka vai miten menee?
   
 6. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Noin 10 sekunnin googletus toi linkin JYPin sivuille:

  Lainaus:
   
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Kaikkea parasta tulevaan Miika. Monta kautta on tahkottu JYP:ssä ja nyt on aika kokeilla uusia tuulia. Vaikket koskaan jyppiin palaisikaan tulen aina pitämään #28 paitaa päälläni.
   
 8. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Oli jo aikakin. Itse havahduin vasta tänään kun näin kuka oli tehnyt maalin Barya Astanaa vastaan harkkapelissä.
   
 9. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Ihan mielenkiintoiset jutut oli Lahen Ramista tällä viikolla sekä Suur-Jyväskylän lehdessä, että eilisessä Keskisuomalaisessa. KSML:n jutussa paistoi silmiin kun Rami uhosi että seura Suomessa tulee aina olemaan JYP. Mistähän ne viime talven huhut Jukuri-sopimuksesta saivat alkunsa? Vai olisiko Rambo oikeasti neuvotellut mikkeliläisten kanssa, ja kariutuneiden neuvottelujen jälkeen "silmät aukenivat" että ei Jyväskylästä kannata mihinkään muualle Suomeen lähteä? Mistäpä tuon tietää. Vai oliko niillä huhuilla mitään totuuspohja....?
   
 10. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Otin kuvakaappauksen jutusta ja se löytyy tuolta: http://i65.tinypic.com/negmx0.jpg
   
 11. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Ihmisten fantasioista, kuten monet muutkin huhut?
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Nostetaan vanhaa ketjua ylös kun tuo nykyinen tekeminen näyttää niin aneemiselta - jos Rambo on kuulolla, niin ei siellä KHL:ssä oo niin kivaa. Kiinalainen ruoka on parempaa paikan päällä, mutta ihan hyvää thaikkua saa Jyväskylässäkin. Ei sama asia, mutta ei myöskään syy lähteä merta edemmäs kalaan. Tule takaisin ainoa ja oikea Mr. Lahti, JYP kaipaa sinua.

  Edit: miksi tämä siis edes tuli mieleen oli että HPK-JYP -ottelua kuunnellessa siellä tulee vastaan joku random Lahti. Mutta ei se mikä pitäisi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2016 klo 19.01
 13. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miika Lahti ei ole pelannut pariin kuukauteen. Onko kellään tietoa, onko kyseessä ylikunto, johon seura taannoin kommentissaan vähän viittasi, vai jotain muuta?
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No ei silleen ole tietoa kuin se että vissiin se minuuttimäärä per ottelu oli liikaa ammattiurheilijalle. Tätähän tää on, että tietyt pelaajat peluutetaan puhki koska roolitukset on miten sattuu. Tää on ainoa tieto mitä löytänyt, vaikka asiaa yrittänyt kaivella pitkin nettiä.
   
 15. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Rambo kaatui sitten sairastuvalle hieman pidemmäksi aikaa: https://yle.fi/urheilu/3-9832538. Lonkkavammat ovat usein seurausta kaatumisista. Olisipa Ramikin lukenut ajoissa tämän MTV Lifestyle opastuksen siitä, miten opettelet kaatumaan oikein.

  Mutta joo. Huumori sikseen. Todella harmillista, että Miika Lahti on nyt sitten näin pitkään sivussa. On ehdottomasti suosikkipelaajiani ihan globaalisti.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tällä kaudella ei nyt niin väliä, mutta itseäni huolettaa Ramin uran jatkuminen ylipäätään. Selkeästi on vakavasta vammasta kyse ja näistä ei välttämättä leikkauksilla eroon pääse.

  Toivotaan että mies on ensi kaudella täydessä iskussa!
   
 17. En nyt heti muista, onkos Lahdella vielä sopimusta jäljellä tämän kauden jälkeen? Ja vaikka pelikuntoon vielä pääsisikin, niin jos sopimus loppuu tähän kauteen, uuden sopimuksen tekeminen haasteellista pitkän pelaamattomuuden jälkeen.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä oli kahden vuoden sopimuksen viimeinen vuosi. Jollain tapaa toivoisi Lahtea vielä JYP paitaan, mutta onko käyttöä? varmaan nelosketjuun kuitenkin nuorempia ja halvempia vaihtoehtoja tarjolla ja kätkiketjut jo varattu seuraaville kausille. Tavallaan täyttäisi juuri sen tontin jolla ongelmia viimekaudet, mutta onko kuntoutuminen täälä oikea paikka? On ja ei
   
 19. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  En jaksa uskoa ettei JYP tekisi Lahden kanssa jatkosopimusta, jos mies itse niin haluaa. JYP on ollut näissä jo pitkään pelaajaa kohtaan joviaali, kuten tapaus Mikkonen tai Pihlman aikaisemmin osoittaneet.

  Eiköhän JYP tarjoa mahdollisuutta ja jotain vuoden sopimusta, jolla voi osoittaa että vielä on kyseessä pelimies ja sitten tilanteen mukaan harkitaan jatkoja
   
 20. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aleksis Ärje tiesi kertoa, että Lahden kuntoutuminen on sujunut suunnitelmien mukaan, ja ilmeisesti ei ole enää kaukana, että pääsee tekemään liukuja jäälle.

  Mielenkiintoista nähdä millainen Rambo sieltä kaudelle 18-19 kuntoutuu, toivottavasti palaa ja entistä ehompana.
   
 21. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Minkäslainen vamma Ramilla nyt olikaan? Toivottavasti ei käy niinkuin Pilelle aikoinaan, eli laitettiin playoffeissa kaukaloon väkisin, joka poiki kahden umpisurkean peliesityksen lisäksi polvivamma paheni kohtalokkaasti.
   
 22. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Käsittääkseni tämä kausi on varmuudella poissa. Ensi kaudelle sitten toivottavasti mukaan. Linkin jutussa vammasta.

  Keskushyökkääjä Miika Lahti menettää koko kauden - Kiekkoareena
   
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Ei ole varmuudella tämän kauden osaltakaan poissuljettu, että Lahti pelaisi mutta todennäköistä se ei ole. Pitkä vamma vaatii todennäköisesti toipumista sen verran pitkään, ettei Lahtea tällä kaudella kentällä nähdä, myös pelikunto olisi todennäköisesti erittäin heikko. Teoriassa kuitenkin voi vielä ehtiä "pelikuntoon" kevättä ajatellen.

  Mediaan toki sanottu se todennäköisin skenaario, eli että kausi ohi.
   
 24. El Veterano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Federació Catalana d'Esports d'Hivern
  Lainaus:
  Lonkkaleikkaus tehtiin kaverille...
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lahella visiin leikattiin ensin toinen, pitkään vaivannut lonkka ja sitten päätettiin leikata vielä toinenkin lonkka. Tämä oli se syy miksi uutisoitiin että koko kausi on paketissa. Kova on tie takaisin liigatasolle noin pitkän pelaamattomuuden jälkeen mutta onhan paluutarinoita huipulle olemassa, kuten muuan ex -JYP Ruohomaa joka kärpissä ihastuttaa. Kaveri oli muutama vuosi sitten ihan varmasti laittamassa hokkarit naulaan kunnes päätti ruveta tosissaan pyrkimään takaisin huipulle onnistuen siinä lopulta ihan kohtuullisesti (jokainen tietää mikä on miehen nykyinen taso).

  Toki kuntouttamista vaativat hoidot ovat siitä hankalia että koskaan ei voi tietää miten kuntoutuminen lopulta onnistuu. Joskus toipuu täysin pelikuntoon mutta huonolla tuurilla ei tule enää pelikelpoiseksi. Sitä saa jännätä tuleeko Miika vielä pelaamaan jypissä urallaan. Toivottavasti sieltä tulee entistä ehompi rambo takaisin mutta onhan se mahdollista että sieltä ei tule ramboa takaisin ollenkaan.

  Jos Miikan pelit olivat tässä niin käynnistetään kampanja #28 kattoon!