Mihin maahan uskot Venäjän hyökkäävän jalkapallon MM-kisojen jälkeen?

  • 4 111
  • 37

Mihin maahan uskot Venäjän hyökkäävän jalkapallon MM-kisojen jälkeen?


  • Äänestäjiä
    80

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jalkapallon mm-kisat pelataan Venäjällä tässä ja ensi kuussa. Siitähän on tulossa jo melkein perinne, että kun isot urheilukisat Venäjällä on pidetty, niin joku sen naapurimaista saa kutsumattomia vieraita. Minkä maan uskot vastaanottavan pieniä vihreitä miehiä ja lomailevia venäläisiä erikoisjoukkoja potkupallon kisojen jälkeen?

Jätin vastauksista pois Ukrainan ja Georgian, koska nehän ovat naapurirakkautta melko äskettäin saaneet. Myös vapaa valinta on käytössä siltä varalta, että lomalaisten lomamatka venähtää pitkälle.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä jollain tapaa tuntuu, mutta Azerbaijan olisi jo perivokaalisesti seuraava. Itsetunto täytyy totta kai saada kohdalleen, ennen seuraavia vaaleja.

Ennen vaaleja Hodorkovski menehtyy ja tipahtaa parvekkeeltaan humaltuneena ja selvin päin. Olisikohan seuraava valloitusvaltio sittenkin Bangkladesh vai Belgia?

Nuollaan iloisesti peppuja ja ollaan kiinnostuneita.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
USA, läski on liehitellyt putleria näyttäytyen heikkona ja se on menoa ny...
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Suomeen ne tulevat. Valmistautuminen kannattaa aloittaa jo nyt vakavalla otteella.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Känädä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mongolia oli vaihtoehdoista hauskimman kuuloinen.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Putin on vielä suuruudenhullumpi kuin Stalin, joten tuskin tyytyy vain valloittamaan Venäjän lähialueita. Eli eiköhän sitä lähdetä Panamaan sillä verukkeella että Venäjän kansan rahaa on salaa piilotettu Panaman pankkeihin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Djiboutiin, tuohon kaikille niin kovin tuttuun Afrikan maahan. Mitään järjellistä syytä tälle sotaretkelle en keksi, mutta eiköhän Vallella ole sellainen jo valmiina.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Luxemburgiin, koska joku siellä kertoi Putinille itselleen, että Putin on homo.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei ole oikein maita mihin Putlerin kannattaisi hyökätä, joten vastaukseni on ei mihinkään.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Luxemburgiin, koska joku siellä kertoi Putinille itselleen, että Putin on homo.
Tuskin Putleri tuosta suuttuu koska on homo. Enneminkin siitä voisi vetää herneet, että juttu olisi levitetty julkisuuteen. Jotta katu-uskottavuus säilyisi.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Viroon saa hyökätä keskiviikkona skabojen jälkeen, tai tiistai-iltana kahdeksan jälkeen. Maanantaina on keikka.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Qatariin ja näin saavat järjestää myös seuraavat futiksen mm-kisat. Tää oli helppo kysymys verrattuna noihin visailuihin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Valko-Venäjähän on vähän uskaltanut uhitella Äiti-Venäjälle, joten Äiti-Venäjä voi tulla ottamaan eksyneen lapsensa takaisin huostaansa. Samalla sikäläiselle tyrannille järjestetään joko eläkevirka tai paikka mullan alla, riippuen millä mielellä Putin on. Lukashenko voi kuitenkin kummankin vaihtoehdon kohdalla olla tyytyväinen siitä, että Valko-Venäjän uljaat kiekkoilijat pääsevät kuin pääsevätkin seuraaviin jääkiekon MM-kisoihin mukaan, tällä kertaa suoraan Venäjän maajoukkueen riveissä (tosin ei kauhean monta pelaajaa tuosta sakista yllä mukaan, mutta pari kuitenkin).
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ruotsia on mukavasti äänestetty. Olisi kiva tietää, että miten hyökkäys tähän maahan käytännössä toteutaan. Yksi sukellusvene Tukholman edustalla tuskin riittänee.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
BAlttiaan ne haluaisi mennä kovin, mutta läski ei saa hajotettua NATOa vielä kisojen loppuun mennessä. Vaan on se kisojen jälkeen vuodenkin kuluttua.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisiko oikea taktinen teko antaa Venäjän voittaa omat kipailunsa? Silloinhan koko valtakunta olisi überkännissä seuraavat neljä päivää ja joskus tulevana aamuna panssaroidut iskujoukot, raketit & ohjukset, Ilmalentolaivueet plus muu porukka pistäisivätkin käheästi kikatellen Moskovan, Pietarin ja Itäisen Ukrainan sileäksi komeassa neljän ja puolen promillen pöhnässään.

Onko kenelläkään suhteita Kansainväliseen Jalkapalloliittoon antoisan ja äärimmäisen hyväntahtoisen vihjeen muodossa?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Norjaan*. Uskon vahvasti Venäjän valtaavan Pietari I:n saaren Norjalta strategisista ja geopoliittisista syistä. Tahtovat kovasti saada itselleen lisää jalansijaa tuolta, testaavat vähän NATOn puolustusintoa ja lisäksi saarella on historiallisia siteitä Venäjään. Vähän kuin lähtisivät palauttamaan jotain heille kuulunutta kaiken kunniaksi.

* Wikipedian mukaan Norja katsoo alueen itselleen kuuluvaksi, mutta Antarktiksen sopimuksen takia valtausta ei ole kansainvälisesti tunnustettu. Samainen artikkeli kertoo radioamatöörien laskevan kyseisen alueen omaksi maakseen.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Osittain huumorilla äänestin muuta vaihtoehtoa. Ajatuksena se, että nähdään toinen jalkapallosota ja kohteena on joku alkulohkovastustajista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös