Miehemme maailmalla – ex-Kiekko-Espoot

  • 568 344
  • 1 803

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Hyi helvetti, meni tämä päivä pilalle. Tämä nyt toisaalta kyllä vahvistaa veikkaustani siitä että ensi kauteen lähdettäisiin Hirso-Liivik-Makkonen-Tiivola sentteripaketilla.
Kerhon Vänttistähän on saman puljun toimesta huhuttu tänne. Jos tulee, niin ajatuksena varmaan on että pelaa kakkossentterinä.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Satuttaa tosiaan kovasti. Siis Jani Lajunen missä tahansa muussa jengissä. Toisaalta näihin on tavallaan tottunut. Näistähän ei koskaan tiedä, mikä siellä on taustalla. Onko ollut edes halukas palaamaan himaan. Onko Tappara tarjonnut jotain ihan tolkutonta liksaa. jne. jne.

Bluesissa on kyllä helvetisti petrattavaa siinä, että nää tällaiset kaverit saataisiin kotiin, kun palaavat. Olin hallilla sisarenlapsien kanssa katsomassa MM-pokaalia ja Jani Lajusta kesällä 2011 sekä syömässä päistä haaleita ja keskeltä jäässä olevia ilmaisia nakkeja. Siellä oli aika pirusti jengiä ja lapsia.

Vaikka kuinka kaikki hokijätkät haukkuu skodakuppia ja hassuja hattuja niin ihan oikeasti markkinoimalla lähes yksin MM-kullan ratkaissutta (sivuun kirjoittaneen oma näkemys :) ) Jani Lajusen paluuta Espooseen voisi nää MMhöynät tulla hallille perheineen.

Toisaalta tällaista osaamista Espoossa ei ole koskaan ollut missään urheilulajissa pätkääkään. Meillä tämä hoidettaisiin niin, että jossain risteilyllä nimi olisi muun joukkueen seassa ja joulukuussa 2015 saataisiin joku uudehko pärstäkuva kotisivuille ja facebookissa olisi joku kolmen rivin juttu, jonka pari hassua ihmistä lukee, jotka hallilla ovat muutenkin.

Ilman oikeanlaista markkinointia jonkun "janilajusen" vaikutus yleisömäärään on ehkä +3 kun minä ja joku muu fäni ostaisi kausikortin, ellei ostaisi sitä muutenkin. Ylihehkuttamalla ja helvetin sympaattista MM-sankari Lajusta markkinoimalla ja kierrättämällä ties missä näitä skodacup ihmisiä sinne hallille saataisiin kyllä. Silloin sitä liksaakin voisi maksaa sen verran kuin Tappara, ehkä?. Mennään me Kaijomailla ja Vänttisillä.
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues. Kiekko-Espoo, Nottingham Forrest
Hieno kirjoitus Sladdi.
Näin sen pitäisi juuri mennä.
Jos omia ei kerran ole varaa pitää.
Pitää olla valmis ottamaan omat pelimiehet takaisin. Lajusen meno Tapparaan antaa Blues'ista aika väljähtäneen kuvan.
Esimerkiksi Mikko Koskisen paluu Espooseen on ollut "uuden" Bluesin paras markkinointi tapaus.
Mikon myynti ei.
Mikolla varmasti myytiin useita kausareita (luulisin).
Kyllä minä ainakin haluaisin nähdä Espoolaisia pelimiehiä kotiutettavan kierroksensa jälkeen.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Näissä täytyy vaan muistaa aina se, että siinä pelaajasopparissa on kaksi osapuolta, ja jos se toinen esim. pyytää aivan järkyttävää liksaa niin joskus on viisastakin sanoa "ei kiitos"...
Yhtään en tiedä Lajusen kohdalla, mutta valtaosalla suomalaispelureista, jotka palaavat ulkomaankierrokselta kotimaahan tuntuu olevan melkoisen tukeva palkkapyyntö peliesityksistä riippumatta. On kuitenkin parempi, että edes omalle kasvatille ei makseta mitään "mottipäisiä" summia, koska se nostaa kaikkien pelureiden palkkapyyntöä. Se joka on asiasta erimieltä, muistelkoon aikaa kymmenkunta vuotta taaksepäin kun Jussi maksoi mitä pyydettiin ja meillä oli lauma rampoja kuorutettuna eilispäivän staroilla...
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En haluasi hyökkäillä toisten pöytään, mutta loppujen lopuksi Tappara ei ole todellakaan niitä seuroja mikä maksaa pelaajille mitään mottipäisiä summia. Väittäisin, että kokonaisuus ratkaisee.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
En haluasi hyökkäillä toisten pöytään, mutta loppujen lopuksi Tappara ei ole todellakaan niitä seuroja mikä maksaa pelaajille mitään mottipäisiä summia. Väittäisin, että kokonaisuus ratkaisee.

Joo, en tarkoittanut välttämättä sitä, vaan saattaa olla niinkin että Bluesin olisi pitänyt maksaa Lajuselle enemmän juuri tuosta syystä. Eli Tapparassa on suurempi mahdollisuus voittaa mestaruus kuin Bluesissa, ja siksi Jani ehkä pelaa mieluummin Tapparassa järkevämmällä palkalla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
"Meidän Pojat":

- Matti Järvinen moninkertaistanut tähän astiset piste-ennätyksensä SaiPassa 9 + 14 = 23. Ei harmita yhtään vaan olen iloinen Massimon puolesta.
- Valtteri "ei uraa ilman maalia" Virkkunen on tehnyt tehot 2+2 eli johtaa kisaa treidikumppaniaan Pitkästä vastaan yhdellä syöttöpinnalla. 2010-11 liigakaudella Valdo sai melkoisen suonenveron tehdessään tehot 3+6=9. Ei taida ihan siihen tällä kaudella yltää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo Virkkunen on ihan hemmetin mainio pelaaja. Juu, ei ole kovin tehokas, mutta vauhdikas viipottaja joka tuntuu antavan kaikkensa joka hetki. Hyvin positiivinen pelaaja ja pidän tuollaisella intensiteetillä pelaavista pelaajista. Tuntuis, että siellä pinnan alla kytee enemmänkin potentiaalia, jos vaan onnistumisia tulee niin ne ruokkii uusia onnistumisia. Asenteessa kaverilla ei ole mitään vikaa kyllä. Oli kyllä riemukkaat tuuletukset eilen ja joukkuekaveritkin onnitteli Valtteria kunnolla.

Ja Järvinen nyt on nappihankinta. Varmasti pystyy vielä enempäänkin.
 

Twentyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Zamorsky aloittanut Örebrossa 4 peliä tehoin 1+2 ja viisi maalia plussalla.

Massimon kehitysaskelta on ollut hienoa seurata ja toivotaan, että tämä kyseinen hieno herrasmies kotiutetaan joskus takasin Espooseen. Virkkuselle myös kaikkea hyvää, yllä kuvailtiin aika täydellisesti se Valtteri, jonka me olemme vuosien saatossa nähneet. Pääsee varmaankin SaiPan liikkuvammassa pelityylissä paremmin esille. Suuresti ei ole herraa kaivattu ja mielestäni tässä tämän kauden treidissä voittivat kaikki osapuolet.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kähy teki Leksandin kanssa kahden vuoden jatkon joten ainakaan hänen kotiuttamisesta ei kannata hetkeen haaveilla. Sape pelannut sen verran hyvin että tuskinpa hänkään tänne tulee, ennemmin suunta Ruotsista voisi olla rahakkaampiin sarjoihin.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kummankaan paluu Espooseen oli jo muutenkin täyttä utopiaa. Kähkönen on tehnyt tehoja ihan mukavasti ja noussut lähes samanlaiseen maineeseen Leksandissa, minkä saavutti myös Bluesissa. Tinkimätön työntekijä, joka taistelee joka tilanteessa täysillä joukkueensa eteen. Sape taas on ollut "vasta" vuoden poissa kotoa ja kun tahti on ollut noinkin kova, ottajia löytyy aika monesta paikasta, joilla on varaa maksaa suurempaa liksaa kuin meillä. Paluu kotikylään tullee ajankohtaiseksi vasta muutaman vuoden päästä, jos silloinkaan.
 

R.I.P

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Blues. Kiekko-Espoo, Nottingham Forrest
Näille toivottaville paluumuuttajille pitää tehdä selväksi, että heidät halutaan kotiin. Vaikka taloudellisia mahdollisuuksia ei paluuseen olisikaan heti, niin neuvotteluyhteys pitää kuitenkin olla. Kysellä pitää. Eihän sitä koskaan tiedä. Välinpitämättömyydellä ei varmasti saada takaisin ketään.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Enpä muuten muistanut että Hyvönenkin on Bluesissa pelannut. No, melkein kaikkihan täällä ovat käyneet kääntymässä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Karlskrona nousi ensi kaudeksi SHL:ään. Joukkueessa pelasivat mm. maalivahti Patrick Galbraith sekä Mikael Kurki.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Enpä muuten muistanut että Hyvönenkin on Bluesissa pelannut. No, melkein kaikkihan täällä ovat käyneet kääntymässä.
Hannes pelasi tosiaan meillä kauden 98-99 ja osan kaudesta 99-00 jolloin mies siirtyi sitten HIFK:hon. Teki mm. HIFK-sarjassa kolmannessa ottelussa Bluesin 1-1-tasoitusmaalin Arto Laatikaisen ja Christian Ruutun syötöstä.
 

Matola

Jäsen
Tossa kattelin ajankuluksi tilastoja Liigan sivuilta ja huomasin että Lada on Kärppien paras pakki pisteissä ja +- tilastossa, jossa koko liigan 6. ja puolustajien 2. Tosta kun vielä ottais pois alun TPS pelit (5kpl 0+0 ja -2) niin oltais +- tilastossa jaetulla ykköspaikalla pakkien osalta ja 2. koko liigassa. Hienoa nähdä miten on taas ukko kunnossa ja lämpiää kevättä kohti mentäessä.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Huippuhetket: SaiPa - Ässät 14.3.2015 | Ruutu (videon kohta 3:16)

Valdolle hieno maali tänään Saipan paidassa Ässiä vastaan! Maisemanvaihdoksien on sanottu tekevän pelaajille hyvää (VIlle Korhonen), ja näkyy Virkkusellakin kulkevan. Ja mitä Saipafanien jotain kommentteja nähnyt niin pitävät Valdosta hyvin paljon. Itse jotenkin aina sytyin Valdon loputtomaan asenteeseen ja harmi kun hänellä ei vaan millään lähtenyt Espoossa kulkemaan. Eipä Virkkusesta nyt varmaan pistepörssin voittajaa kasva, mutta kun itseluottamus tuosta nyt nousee (tuntui Espoossa aina hätäilevän liikaa kiekon kanssa), niin varmasti kelpo Liigaura miehelle aukeaa. Toki maltillisethan hänen tilastonsa ovat tänäkin vuonna, mutta ehkä ensi vuosi tuo uralle uuden suunnan, se jääpi nähtäväksi. Kaikkea hyvää sinne, ja samat Massimolle, joka myös maalasi tänään (1+1), ja teki todellisen läpimurron liigatasolle runkosarjassa 29 tehopisteellään.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Petri Matikainen meni sitten Pelicansiin. Kyllä toi Petun pesti tuo mukavaa lisäväriä tohon jo nyt suuria tunteita herättävään el plásticoon. Mutta hieno homma että Matikainen nyt löysi pestin ja ei tässä voi kuin toivoa onnea ja menestystä hänelle.
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Petu tuo muuten varmaan liigaan toisenkin käsittämättömän sitkeen soturijengin... :D
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Petun paluu Liiga-jengin penkin taakse on loistava juttu! Toivon että hänet nähdään vielä joskus myös Bluesin peräsimessä, mutta sitä ennen onnea ja menestystä Pelsu-projektille, kunhan jäävät vaan meidän taakse :)

Pakko nostaa esille myös muutama ex-Blues tuolta KHL:n puolelta. Tommi Huhtala - Jere Sallinen - Eetu Pöysti ovat muodostaneet yhden Jokereiden parhaista ketjuista siitä lähtien kun Niko Kapanen loukkaantui. Tämä "blues-ketju" on onnistunut myös maalinteossa, eilen Hotsi Huhtala teki kaksi kaappia CSKA:n verkkoon, joten sama vauhti ja maalivainu, mitä nähtiin Espoossa viime kaudella alkaa löytymään nyt myös KHL:n pudotuspeleissä. Huhtala on Jokereiden sisäisen pistepörssin toinen tehoilla 5+1, Sallinen on kerännyt tehot 1+2 ja Pöystikin kaksi syöttöä. Tämän lisäksi Ville Lajunen teki paluun kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen ja iski heti maalin ylivoimalla. Voidaan siis sanoa, että Blues voitti CSKA:n, eikä Jokerit *hymiö* No joo, pieni hassuttelu sallitaan, ehkä...
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tossa kattelin ajankuluksi tilastoja Liigan sivuilta ja huomasin että Lada on Kärppien paras pakki pisteissä ja +- tilastossa, jossa koko liigan 6. ja puolustajien 2. Tosta kun vielä ottais pois alun TPS pelit (5kpl 0+0 ja -2) niin oltais +- tilastossa jaetulla ykköspaikalla pakkien osalta ja 2. koko liigassa. Hienoa nähdä miten on taas ukko kunnossa ja lämpiää kevättä kohti mentäessä.

Lada on ollut aivan hemmetin hyvä. OK, tuossa tammikuun lopussa ja helmikuun alussa oli sellainen heikompi jakso, jossa tuli vähän tötöiltyä useammassakin pelissä, mutta onneksi onnistui palaamaan tasolleen runkosarjan lopussa. Meillä kävi kyllä tuuri että saatiin tuon tason pakki paikkaamaan sitä kaaosta puolustuksessa, jonka SaiPa:n paskat mukanaan toivat. Tuo tuli kyllä nyt ihan yllätyksenä, että nuo tilastot ovat noin jäätävät.

Ja juuri uutisoitiin, että Lada jatkaa Oulussa myös ensi kauden, mistä tuskin kukaan täällä on pettynyt.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ja juuri uutisoitiin, että Lada jatkaa Oulussa myös ensi kauden, mistä tuskin kukaan täällä on pettynyt.

Hyvä juttu, että Lada pärjännyt siellä. Ehkä hän on nyt fyysiesti paremmassa kunnossa kuin Bluesissa ja siellä ei ole ykköspakin painetta niskassa. Bluesissa peli oli ihan karmeaa paskaa yhtään kaunistelematta. Toivon hyvää uraa, mutta toisaalta myös sitä ettei enää Bluesiin tule
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Hyvä juttu, että Lada pärjännyt siellä. Ehkä hän on nyt fyysiesti paremmassa kunnossa kuin Bluesissa

Lada oli kesän meidän pro mv ryhmän kanssa jäällä ja kertoi jo silloin että kroppa on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Oli ensimmäinen kesä aikoihin että sai treenata täysiä ja ilman vaivoja & loukkaantumisia. Hyvin näkyi kaikessa tekemisessä kesällä ja sen pohjalta ei ole yhtään yllättävää miten pelit on sujuneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös