Miehemme maailmalla – ex-Kiekko-Espoot

  • 567 559
  • 1 798

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Minkäslainen pelimies tänne Savon perukoille hänestä saadaan?
Mielestäni oikein hyvä haku. On potentiaalia ja uskaltaa pelata. Ongelmana tietty junnumaisuus, eli teki välillä aika ihmeellisiä hasardeja kiekollisena ja hävisi kaksinkamppailuja täysin sata nolla.
Oli kuitenkin kentällä ja tehopisteillä kun Espoo tasoitti finaalisarjan vitosottelun ja ratkaisi kutospelin, että ei se ihan huonosti mennyt.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Timo Hirvonen on kuollut:

Tuli kyllä puun takaa, nuorena menehtyi. Osanotot omaisille.
Ei perhana, todellakin aivan liian nuorena.

Taas hyvä muistutus siitä, että elämää pitää elää joka päivä, tässä ja nyt. Ei sitten 70-vuotiaana, kun joskus kaukana tulevaisuudessa päästään eläkkeelle.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lämmin osanottoni perheelle ja muille läheisille sekä Kiekko-Espoon yhteisölle. Paita katossa kertoo Hiren merkityksestä espoolaiselle kiekolle. Matka jäi pahasti kesken, mutta teot ja muistot eivät unohdu.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Voi ei, tulipa puskista. Hiren merkitystä espoolaisen pääsarjakiekkoilun alkuaikoihin ei voi väheksyä, siitä kertoo paita katossa. Osanotot omaisille.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kiekkotauko loppui tähän.

Osanottoni Hiren läheisille. Liian nuorena lähti ja mukana meni iso pala espoolaista kiekkohistoriaa.

Kiekkotauko alkaa nyt.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hiren poismeno tuli kyllä täysin puskista itselleni... ja vähän meni roska silmään.

Lepää rauhassa Hire. Elät ainakin omissa muistoissani ikuisesti.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
No jopa tuli puskista tämä uutinen. Todella, todella ikävä kuulla. Voimia omaisille, hieno mies on poissa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Kyllä piti hetki hieraista silmiä kun näin otsikon. Onpa murheellinen uutinen, 49-vuotiaana on aivan liian aikaisin siirtyä ajasta ikuisuuteen. Osanotot Ronille ja muille läheisille. Ei näitä K-Espoo-legendoja tai paitoja katossa niin liikaa ole, toimi myös useamman kauden Bluesin apuvalmentajana. Pysäyttävää miettiä, että surullisen kuuluisan kauden 2012-13 valmennustiimistä jo kaksi on manan majoilla. Mikko Saarisen syöpä vei 2017.

Varmaan syksyllä jonkinlaista muistelua odotettavissa?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä toi Hirvosen poismeno pysäytti. Aloitti uransa samaan aikaan kun itse aloin seuramaan jääkiekkoa aktiivisesti. Siinä se ura kehittyi silmien alla ja lopulta loppui. Ja olin paikalla kun paita nostettiin kattoon. Eikä Hirvonen nyt kovin paljoa ole itseä vanhempi ja on multakin noita sukulaisia kuollut syöpään. Osanotot lähimmäisille.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä on tavallaan off-topic, mutta mielestäni ehkä sittenkään ei.

En tiedä tarkemmin Hiren keissistä, eikä tämä ole mikään spelukaatio siitä. Kuitenkin aiheeseen liittyen eturauhassyöpä tulee käsittääkseni vähän niinkuin kaikille eläkeikään asti eläville miehille ja se on miesten tappavin syöpä. Se voi viedä alle vuodessa. Rauhallista syöpää ei välttämättä tarvitse edes hoitaa jos se tulee eläkeiässä kun se ei pääse leviämään.

Aggressiivisen syövän havaitsemiseksi tarvitaan mittauksia silloin kun ihminen oli vielä terve, jotta nähdään miten hänen eturauhasensa (veresta mitattava PSA-arvo) kasvaa normaalisti, jotta voidaan havaita epänormaali kasvu. Eli ottakaa PSA-testejä ajoissa ja säännöllisesti (30v, 35v, 40v, 45v, sen jälkeen vaikka vuosittain) varsinkin jos teillä on suvussa tähän tautiin kuolleita. Testi itsessään maksaa työterveyudenhuololle luokkaa 5€/testi, kun syövän hoidot voivat olla tuhansia euroja kuukaudessa.

Nimim. eturauhassyöpään juuri isänsä menettänyt ja aiemmin kaikki samaan tautiin kaikki setänsä menettänyt. Isäni toivomus oli että tietoutta PSA-testien merkityksestä jaetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olisi ihan tyylikästä muistaa kauden avauksessa Hireäkin jotenkin seuran puolesta.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Avauspelissä on niin paljon kaikkea että parempi jättää se muistaminen seuraavaan peliin jotta se voidaan hoitaa asian vaatimalla arvokkuudella. Mun tietojen mukaan se on kyllä tulossa.
Juuri näin.

Mestaruusviirin nosto ja muistamisen hiljainen hetki on tosi vaikea sovittaa yhteen tapahtumaan niin, että molemmat saa ansaitsemansa huomion.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös