Miehemme maailmalla – Ex-JYPiläisten edesottamuksia

  • 1 303 207
  • 5 398

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Epäilenpä että vielä Tapparassakin saadaan karvaasti kokea Kaijomaan oikea taso.

Kyllä peli Mäntylän kanssa näyttää sujuvan oikein hyvin ja Tapparalaisten hampaissa ovat lähinnä tällä hetkellä kuutamolla uivat Leimu ja Saravo.
 

Torspo82

Jäsen
Kallen läpimurtopakkipari Villen otteet sen sijaan eivät ole tainneet oululaisia juuri tyydyttää. Kahdeksan pelin jälkeen mies on edelleen tehoitta, vaikka peliaikaa on tullut keskimäärin lähes 22 minuuttia peliä kohden. Jos vielä jonkun iltapäivälehden arvaukset Villen palkasta pitävät paikkansa, ei hinta-/laatusuhde ainakaan toistaiseksi päätä huimaa.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Olli Määtän London Knights urakoi viikonloppuna kolme ottelua kolmessa päivässä. Perjantain kotiottelussa Erie Ottersia vastaan Määtän saldo oli 0+2 ja +3. Hänet valittiin myös ottelun kolmostähdeksi. Kahdessa muussa ottelussa Guelph Stormia ja Sarnia Stingia vastaan Määttä jäi pisteittä, mutta miehen +/- -tilasto parani yhden plussan verran. 10 ottelun jälkeen Määtän tilastot ovat 0+4 +8 ja 7 min. Seuraavan ottelunsa London pelaa Suomen aikaan varhain torstaiaamuna Mississaugassa, jossa vastaan asettuu OHL:n toisen suomalaisen Mika Partasen edustama St. Michaels Majors.
 
Viimeksi muokattu:

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Päivitetään tilannetta Olli Määtän kohdalta. OHL:ta on pelattu Londonin osalta nyt 14 ottelua ja Määttä on tehnyt noissa otteluissa tehot 0+8 ja tehotilaston on plussalla 8 maalia. Eli varsin mainiosti on lähtenyt kausi käyntiin sekä 11 peliä voittaneelta joukkueelta että pelaajalta itseltään. London johtaa omaa divisioonaansa tällä hetkellä selkeällä erolla sekä on konferenssinsa kärjessä, ja on samalla koko OHL:n ylivoimaisesti eniten maaleja tehnyt joukkue.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ihmetellä täytyy IFK:n johtoa, vaikka sopimukset ovatkin ottelukohtaisia. Onnea Ilkalle ja lunasta loppukauden sopimus :D

Ilkka pelasi mun näkemässä kahdessa pelissä todella hyvin. Perusvarmaa peliä, mikä ei ihmeitä vaadi. Tietysti noin suppeasta pelimäärästä ei voi kauheita johtopäätöksiä tehdä, mutta tältä pohjalta voisi heikomassa rosterissa koko kauden vetää liigassa.

Sulttaanilla näyttäis olevan 16 ottelussa tehot 7+4 kasassa.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Onko kellään havaintoja, miten Välivaara on pelannut Metallurg Novokuznetskissa? Tilastojen valossa nyt ei ainakaan kovin kummoisesti, kun 16 ottelun jälkeen on maalitili vielä avaamatta. Pisteitä siis kasassa 0+2 ja teholukema -1. Tosin kun muiden ko. joukkueen puolustajien tehotilastoja katsoo, kun tuohan on ihan kärkipäätä silti.
Joukkuehan on itäisen konferenssin sijalla 6.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
London johtaa omaa divisioonaansa tällä hetkellä selkeällä erolla sekä on konferenssinsa kärjessä, ja on samalla koko OHL:n ylivoimaisesti eniten maaleja tehnyt joukkue.
Määtän tilastot 16:sta ottelun jälkeen edelleen 0+8. Huvittavinta tässä on että kukaan koko London Knightsin puolustuksesta ei ole tehnyt maalin maalia koko kaudella. http://eliteprospects.com/team.php?team=206&year0=2012&status=stats (Eliteprospects, London Knightsin joukkuetilastot)
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Määtän tilastot 16:sta ottelun jälkeen edelleen 0+8. Huvittavinta tässä on että kukaan koko London Knightsin puolustuksesta ei ole tehnyt maalin maalia koko kaudella.
Viime yön kierroksella nähtiin tämäkin ihme eli Londonin puolustaja teki maalin. Maalista vastasi Olli Määttä, joka teki Londonin toisen maalin Erie Ottersia vastaan ajassa 9:42 (ottelun tilastot). Maalin myötä Määtän tehot 18 ottelussa ovat 1+8 ja plus/miinus-lukema on +10 (Määtän ottelukohtaiset tilastot).
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vemmu Virtanen mestiksen pistepörssin kakkosena - jäähyjä ei ole vielä muistanut ottaa.
Karjala-turnauksessahan näitä ex-JYPpejä onkin enemmän kuin olisi viikko sitten uskonutkaan: Immonen, Välivaara, Pihlström (ja ehkä Vatanenkin ;) ).
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja Pihlstöm teki maalin heti eka pelissä...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
http://www.mestis.fi/tilastot/pelikiellot/index.php?we_objectID=15590#video

Aika aiheellinenkin uutinen/tapahtuma sillä kaksi ex pelaajaa tuossa oli mukana. Henrick Forsberg teloi Virtasen sitten oikein kunnolla ja jopa Virtasen loppukausi tai jopa ura vaakalaudalla tuon takia. Vähintään jokatapauksessa muutaman viikon sivussa. Toivottavasti ei kovin pahasti ole käynyt. Aika sikamainen teko ja siitä vain 3 peliä rangaistusta.. voisi hyvinkin olla loppukauden sivussa tuon teon takia. Liigassakin ihan vahinkotilanteissa samoja rangaistuksia annettu ja tuota tahallisempaa ei enää voi olla.

Taitaa olla Virtasen kohdalla ekakertaa kun on pitemmän aikaa loukkaantuneena. Yleensä vain korkeintaan pari peliä flunssan takia poissa ja viimekausilla pari peliä viltissä..
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Toivottavasti Antti tuosta selviää hyvin. On kyllä pahan näköinen tilanne, ja selvästi säikähtäneitä ovat myös vastustajan pelaajat, jotka ensimmäisenä paikalla ovat.

Kyllähän tuosta tosiaan voisi pidemmänkin penaltin antaa. Ei se vahingoittamisyritys ollut, mutta todella ajattelematon ja varomaton niitti.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Ei se vahingoittamisyritys ollut, mutta todella ajattelematon ja varomaton niitti.

Minusta tuossa täyttyi ihan täysin se, että vastustajaa ei kunnioiteta pätkän vertaa. Oli kyllä aika ikävästi ajettu ja lopulta käsikin taitaa irrota kropasta taklatessa, joten pelikielto ei ole missään nimessä liioiteltu. Ehkä jopa enemmän olisi voinut antaa.

Sitä minä vähän kummastelen, että Forsberg oli Jyväskylän vuosinaan kuitenkin ihan puhtaasti kovaa pelaava pakki, mutta nyt sattui tuollainen ääliömäinen huolimattomuus sitten. Itse pelin kulusta ei ole mitään käsitystä, mutta meni miten meni, niin tuollaisia ei kyllä tarvitsisi tehdä missään tilanteessa.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
14.12.2011 KooKoo-TuTo ottelukooste (youtube.com)

Vemmun ja Fopan tilanne näkyy tuolla videolla noin ajassa 5:15. Aika selkeä "kukaan ei varmaan huomaa jos vähän kopautan tota kultakuppaa" -tyylinen tilanne. Ilman mitään värilaseja pelikielto olisi voinut olla pidempi.

EDIT: Tästä vielä linkki ottelun lehdistötilaisuuteen. Kari Makkonen kävi aika kuumana, mutta tällä kertaa otteluvalvoja tuntui olevan edes hiukan tehtäviensä tasalla.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KHL-päivitys:

Antti Pihlström 18 ottelua, 3+3=6 +3 6min, 15:02
Jarkko Immonen 39 ottelua, 11+8=19 -4 2min 15:22
Jyrki Valivaara 37 ottelua, 2+11=13 -6 10min 17:31
Pekka Tuokkola 16 ottelua, 4 voittoa 6 tappiota 92.0% 2.37 maalia/peli
 

chubster

Jäsen
Tuli tänään netissä seikkailessa vastaan video Pekka Tuokkolasta. Ei ihan putkeen tämä kyseinen peli Pekiltä mennyt sillä, joutui kolmannen maalin jälkeen vaihtoon ja ensimmäinen tosiaan on aika karmea imaisu. Peki siis valkoisessa paidassa.

Linkki youtubeen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oFlZdu9CCVI#!

Edittiä sen verran, että tosiaan ilmeisesti tuore tapaus ja eilen 24.1 pelattu ottelu. Jos en väärin ole ymmärtänyt.

Linkki vielä suomikiekon nettisivuille missä alkuperäinen juttu. Pekille olisi ilmeisesti paikkaa ottaa enemmän torjuntavastuuta nyt kun, toinen maalivahti on loukkaantunut. Toivottavasti otteet nousevat takaisin Pekin omalle tasolle!

Suomalaisvahdin synkkä päivä: Maali puolesta kentästä [VIDEO]SuomiKiekko.fi [/VIDEO][VIDEO][/video]
 

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
vanha mestari Petr Ton vaan jaksaa tehoilla edelleen. Ensi vuonna täyttää 40-vuotta, mutta Tsekin Extraliigan kolmantena tehoilla 20+25=45 42:ssa ottelussa. Plus-miinus tilastossa +19, jolla ollaan yhden plussan päässä kärjestä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kevin Wortman täyttää parin viikon kuluttua vuosia. Lopetti pelaamisen 33 vuotiaana kymmenen vuotta sitten, mutta tietääkö kukaan mitä mies tekee nykyään? Oli pikkupoikana meikäläisen suosikki.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Entinen JYP HT-kapteeni Jan Latvala pelannee tänään 1001. liigapelinsä siitäkin huolimatta, että me palsta-asiantuntijat tiesimme jo hyvissä ajoin 90-luvulla, ettei Latvalan vauhti riitä enää liigaympyröihin;)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ei nyt ihan varsinaisesti ex-jypiläinen, kun sopimustakin voimassa, mutta kävikös pakki Antti Jaatinen räväyttämässä uransa ensimmäisen liigamaalin runkosarjassa, ja siis Tapparan riveissä? Ilmeisesti. En tiedä sitten miten on pelannut Tapparassa, mutta hyvä vaan että saa peliaikaa ihan liigajäillä. Ainakin enemmän kuin olisi JYPissä saanut (= ei yhtään).
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
En tiedä sitten miten on pelannut Tapparassa, mutta hyvä vaan että saa peliaikaa ihan liigajäillä. Ainakin enemmän kuin olisi JYPissä saanut (= ei yhtään).

Hieman on tullut ihmeteltyä, että miksi Jaatinen on saanut niin paljoa vastuuta, sillä ei mies ole kummempia esittänyt. Pyrkii olemaan kiekon kanssa hyvinkin rauhallinen, mutta mikäli vastustaja karvaa korkealta on Antti aivan hukassa. Myös merkkausvirheitä tapahtuu paljon ja pelinluvussa onkin suurimmat ongelmat. Luistelu on pääosin kelvollista, mutta takaperinluistelua tulee kehittää, mikäli haluaa vakituisesti liigassa pelata. Mukavasti hän on kuitenkin tuonut fyysisyyttä Tapparan takalinjoille ja pääasiallisesti pystyy antamaan helpon ykkössyötön. Laukauskin on todella kova (ja epätarkka), mutta täytyy sanoa, että en ihmettele jos ei mahdu JYPin pakistoon. Kelvollinen esim. paikatessa loukkaantumisia, mutta vakikokoonpanoon ei pitäisi menestyvässä joukkueessa olla asiaa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Hieman on tullut ihmeteltyä, että miksi Jaatinen on saanut niin paljoa vastuuta, sillä ei mies ole kummempia esittänyt. Pyrkii olemaan kiekon kanssa hyvinkin rauhallinen, mutta mikäli vastustaja karvaa korkealta on Antti aivan hukassa. Myös merkkausvirheitä tapahtuu paljon ja pelinluvussa onkin suurimmat ongelmat. Luistelu on pääosin kelvollista, mutta takaperinluistelua tulee kehittää, mikäli haluaa vakituisesti liigassa pelata. Mukavasti hän on kuitenkin tuonut fyysisyyttä Tapparan takalinjoille ja pääasiallisesti pystyy antamaan helpon ykkössyötön. Laukauskin on todella kova (ja epätarkka), mutta täytyy sanoa, että en ihmettele jos ei mahdu JYPin pakistoon. Kelvollinen esim. paikatessa loukkaantumisia, mutta vakikokoonpanoon ei pitäisi menestyvässä joukkueessa olla asiaa.

Kiitokset ensinnäkin hyvästä päivityksestä! Eli toisin sanoen mikään ei ole varmaankaan sitten muuttunut, koska kuulostaa hyvin samalta siihen nähden, millaisia otteita JYPissä/Akatemiassa esitti. Ja valitettavasti alkaa kuulostamaan siltä, että liigajuna alkaa puksuttamaan ohitte Jaatiselta, ellei mitään radikaalia muutosta otteissa tee tai sitten juuri mene pienemmillä budjeteilla varustettuihin joukkueisiin hakemaan peliaikaa.

Jaatisen ongelma kun on, että on melkeinpä kaikilla mittareilla ihan peruspakkitasoa, ja hyvin pelatessaan pystyy täyttämään kolmospakin tontin liigassa, mutta juuri peruspakiksi tekee aivan liian paljon virheitä jäätyessään, eikä myöskään puolustuspäässä aina pysy mukana vastustajan hyrrän pyöriessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös