Michael Keränen HIFK:hon!

  • 227 416
  • 678

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Action Bronsonin ja Eltonin kommentteja tässä odotellaan... Luu jäi tästäkin käteen. Kyllä tää vituttaa vaikka pelko perseessä tätä osasi vähän odottaa!

Nooh, turha tässä on maassa makaavaa potkia. Se nyt on kaikille selvää, että parhaat pelaa parhaissa liigoissa, NHL:ssä tai KHL:ssä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienoa, että Keränen lähtee kokeilemaan siipiään NHL:ään. Jos ei homma toimi, takaisin IFK:hon dominoimaan ja kasvamaan pelaajana. Arvostan suuresti, että tavoite on NHL:ssä ja sen eteen ollaan valmis tekemään hommia, vaikka KHL:ssä olisi tarjolla myös kovia pelejä ja enemmän rahaa.

Eihän tätä Nybarin piikkiin voi laittaa, aivan varmasti oli tietoinen tästä riskistä ja nyt se toteutui. Yrittänyttä ei laiteta. Viime kaudella kovin mahdollinen haku IFK:n maalille ja täksi kaudeksi kovin mahdollinen laituri. Ei huono suoritus, mutta riskit realisoituvat IFK:n kannalta paskalla tavalla.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Joo, eli nyt Nybari ei hommaa ketään ainakaan ennen legendaaristen änärin harjoitusleirien päättymistä, vaikka positiivista että lähtee sinne tavoittelemaan paikkaa ylhäältä ja tulee back jos ei paikka aukea.

Tämmöistähän tää vaan taitaa nykyään olla. Täältäkin Nybarille pisteet, että lähtee yrittämään tän tason pelaajia.

Onkohan tuo siis kertayritys, eli jos ei paikka heti kauden alkaessa aukea "ylhäällä", niin loppukausi menee sitten IFK:ssa. Onko mahdollisuutta uudelle yritykselle kesken kautta?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ilvekselle menevät kaikki kasvattirahat joka tapauksessa. Määräävä tekijä on sopimuksen allekirjoitus, pelatuilla peleillä ei ole merkitystä.

Näinhän se taitaa mennä, mutta sillä tuskin on kauheasti mitään merkitystä IFK:lle kun kassa on sen verran hyvässä kunnossa. Sen sijaan sillä on paljonkin merkitystä, pelaako Keränen IFK:ssa ensi kaudella vai ei.
 
Eli 90% varmuudella Keränen pelaa sittenkin ensi kaudella IFK:ssa. Kummallinen sopimus Keräsen kannalta, mutta IFK:n kannalta tietysti hieno juttu.

Kyllähän sille tosiaan on suuri todennäköisyys, että Keränen ensi kaudella pelaa IFK:ssa. Mutta onhan tämä samaan aikaan IFK:n kannalta myös hieman hankala tilanne, kun ei nyt sitten tiedetä pitkään aikaan, missä Keränen lopulta ensi kaudella pelaa. Mikäli olisi varma, että kaveri ei ensi kaudella täällä pelaa, niin ei muuta kuin Keräsestä säästyneet rahat kiinni Laschiin tai muuhun vastaavaan pelaajaan. Mutta nyt on vaikea lähteä paikkailemaan, kun ei ole ihan varmaa, että pitääkö paikata. En mä silti valita, toivon todella, että Wild hankkii huhujen mukaisesti Vanekin ensi kauden jengiinsä ja Michael tulee Stadiin skulaamaan yhden kauden.
 
Ilvekselle menevät kaikki kasvattirahat joka tapauksessa. Määräävä tekijä on sopimuksen allekirjoitus, pelatuilla peleillä ei ole merkitystä.

Kiitos nopeasta vastauksesta. Ehkä se on parempi näin, koska Ilves tarvitsee noita rahoja todella paljon kipeämmin kuin IFK.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
No eipä tuo tilanne niin paha kuitenkaan ole nyt. Mikäli keränen ei saa paikkaa Wildin edustusmiehistöstä harjoitusleirin perusteella palaa herra IFK:hon. Näin kerrotaan IFK:n nettisivuilla.

E. Tosi tosi hidas.

Joo, eli tää on kyllä Win-Win tilanne monella tapaa monelle, toki HIFK:lle voi olla se Win-Lose. Jos pelaa änärissä, pelaa mun uudessa "fanitus" seurassa jossa jo muutenkin suomalaisia, saadaan uusi NHL pelaaja Suomeen ja sillä tapaa loistava homma. Jos ei pääse NHL:ään pelaamaan, mikä on erittäinkin todennäköistä väitän, että ei pelaa n. 70/80-30/20% varmuudella NHL:ssä vielä ensikaudella, niin Keränen pelaa HIFK:ssä.

Vielä tosiaan Nybarista, että en kyllä ymmärrä kuka voi haukkua UTJ:tä siitä, että yrittää parhaita mahdollisia pelaajia joukkueeseen ja saa ne sinne vieläpä ilman KHL pykälää.

Itse arvostelen siitä, että maalivahtiosasto (Husso riittää, mutta Lankinen ei millään), puolustus varsinkin on erittäinkin päin persettä vielä, myös hyökkäys jonkun verran. Tosin toivon, että tässä Nybari on ottanut senverran vaarin, että jos on jotain soppareita kovien pelimiesten kanssa, joilla on tiettyyn päivämäärään asti KHL pykälä, niin ei ole niitä vielä ilmoittanut.

Silti, jotain pitäis nyt ilmotella sieltä toimistolta ainakin se kunnon 2 kassari, kiekollinen pakki, siis oikeesti hemmetin hyvä kiekollinen pakki ja sitten se järkälemäinen oman pään jätkä, joka pitää oman alueen oikeesti nollilla, syöttää hyvän ekan syötön ja puree vastustajalta pään poikki jos tulee liian lähelle maalia, näiden jälkeen taas jaksaisi hengittää vaikka nämäkään ei vielä riitä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuosi vielä täällä ja änhooällään, vai miten se hassu slogan meni? Puustinen ja Pakarinen vielä mukaan matkaan, niin tilannehan on herkullinen.
Jännittää ihan vitusti millaisia ukkoja karavaanari hoitaa. IFK varmaan tiedottaa tuosta siirrosta syyskuun alussa.
Viime kaudeksi hankitut ns. kärkiäijät pääsivät kaikki kertarykäyksellä IFK:n kunniagalleriaan kauden suorituksistaan punaisissa, oli Raantaa, McLeania, Tony Salmelaista, Rico Fataa, Matti Kuparista, Jonne Virtasta ja muita kauden aikana isoon rooliin noussutta äijää.

Tulevalla kaudella Michael Keräsellä on isot saappaat täytettävänään, että ensi kausi IFK:n paidassa nousee edellä mainittujen kanssa samaan kategoriaan.

No, minkäs teet. Hyviä hankintoja sieltä tosiaan putoilee, mutta valitettavasti suurimmalla osalla IFK:n viime aikojen kovista hankinnoista tai hankinnoista ylipäätänsä on ura joko nousukiidossa tai viittä vailla paketissa ja silloin jälki on karun näköistä.

Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun korvaajan muodossa ja IFK:sta komeasti NHL:ään ponnistaneelle Keräselle toivon pelkkää hyvää Wildin paidassa. Aina sinne vielä yksi suomalaishyökkääjä lisää mahtuu, toivottavasti peli kulkee ja paikkoja aukeaa Minnesotan eikä pelkän Iowan paidassa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos puhutaan alle 30-vuotiaista Liigan tähtipelaajista tai potentiaalisimmista tapauksista, jokainen on lähtöuhan alla.

Tietenkin ovat, miten se tähän liittyy? Se on ihan eri asia, jos omista riveistä lähtee pelaajia NHL:ään, joka on jo pelannut joukkueessa, kuin alkaa rakentamaan joukkuetta epätoivoisten värväysten varaan. Ja aika epätoivoiselta toiminta vaikuttaa, jos aletaan kiinnittämään omaan joukkueeseen liigan pistepörssin kärkipäässä vaikuttavaa pelaajaa, joka on valmis lähtemään P-Amerikkaan seuraavana kesänä kaksisuuntaisella sopparilla. Sitä täytyy olla melko hölmö suoraan sanottuna.

Ja luuletko, ettei pelaajamarkkinoilla ole sellaisia IFK:n ykkösketjuunkin sopivia pelaajia, jotka eivät ole enää kiinnostuneita P-Amerikan kaksisuuntaisista soppareista?
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikea kyllä ymmärtää tällaisia aivopieruja. Olisiko se parempi hankkia Mikko Pukkia ja Elmeri Kaksosia, kun he nyt eivät ainakaan karkaa rapakon taakse? Kyllähän tämän tasoisia pelaajia nyt tulee ainakin yrittää saada hankittua. Jos ei koita niin ei voita.

Ei välttämättä huonoja hankintoja, kun kerran pelasivat viime kaudella liigan 2. ja 4. sijoittuneissa joukkueissa. Tosin ERI roolissa mihin Kerästä oli kaavailtu. Aivopierut voi siis pitää ihan vaan siellä oman lakin sisällä ettei pilaa muiden ilmaa.

-H-
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno homma Keräselle, että pääsee yrittämään. Paskempi juttu IFK:lle, jos onnistuu. Pelannee kuitenkin erittäin suurella todennäköisyydellä ensi kaudella IFK:ssa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllähän sille tosiaan on suuri todennäköisyys, että Keränen ensi kaudella pelaa IFK:ssa. Mutta onhan tämä samaan aikaan IFK:n kannalta myös hieman hankala tilanne, kun ei nyt sitten tiedetä pitkään aikaan, missä Keränen lopulta ensi kaudella pelaa...

Kyllä, mutta Keränen on kuitenkin laituri, ja jos/kun rahaa on laittaa vielä myöhemminkin tasokkaaseen laituriin, niin sellaisen hankkiminen voi hyvinkin onnistua vielä myöhemmin. 1-veskarin tai 1-sentterin kanssa olisikin toinen juttu. Mutta katsotaan nyt saako Keränen sitä paikkaa sieltä.

Nyt kunnolla fyrkkaa vaan siihen pakiston vahvistamiseen, ja unohdetaan tuo Keränen-case hetkeks. Ensimmäisenä "Haamu" Laakso himaan, ja sitten vuoroon seuraava pakkihankinta...
 
Viimeksi muokattu:

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Nybari, mäkin itken!
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ei välttämättä huonoja hankintoja, kun kerran pelasivat viime kaudella liigan 2. ja 4. sijoittuneissa joukkueissa. Tosin ERI roolissa mihin Kerästä oli kaavailtu.
-H-

Kyllä, ja tekivät yhdessä peräti 5 pistettä koko kauden aikana, joten tosiaan hieman eri rooliin oli varmasti Kerästä kaavailtu. Tarkoitus ei nyt kuitenkaan ollut arvostella kyseisten herrasmiesten pelitaitoja vaan painottaa sitä että jos ei tällaisia huippupelaajia edes yritä saada joukkueeseensa showpeikon vuoksi, jää käteen juurikin joukkue joka on täynnä 2 tehopisteen pelimiehiä. Arvostan sitä että uskalletaan yrittää, go karavaanari!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Wildilla on semmoisia kavereita taistelemassa kärkiketjujen paikoista kuin Koivu, Parise, Mikke, Niederreiter, Coyle ja Pominville. Tämän lisäksi myös Zuckerilla ja Fontainella on varmasti sanansa sanottavana tässä kisassa ja mahdollisesti vielä Vanekilla jota huhut Wildiin vievät. Niin ja se Moulson vielä jatkaakohan Wildissa. Keräsestä ei ole mitään hyötyä alemmissa ketjuissa ja kärkiketjujen paikoista on todella kova kilpailu Wildissa. Ja kerran AHL ei ole vaihtoehto niin pidän aika todennäköisenä, että mies palaa takaisin Suomeen.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Wildin kannalta aika outo sopimus, jos toi IFK:n sivuilla oleva uutinen pitää paikkansa. Kuvitellaan vaikka, että Keränen on viimeinen hyökkääjä, joka tippuu AHL:ään ja olisi ensimmäisenä nousemassa ylös, kun loukkaantumisia tulisi. Päästäisikö Wild muka miehen takaisin liigaan? Tai haluaisiko Keränen siinä tapauksessa edes tulla takaisin?

En vielä heittäisi naapurin fanina hattua ilmaan, koska kyllähän sen Ristolaisenkin piti pelata tepsyköissä, jos NHL-paikka ei auennut. Ja kuinkas sitten kävikään. Aika outoa olisi NHL-seuran pulittaa edes karkkirahoja siitä, että joku pelaa tulee käymään harjoitusleireillä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Primadonna mikä primadonna. Ei kelpaa maajoukkuepaikat, ja IFK:nkin hylkää.

"Mahtaa Kerästä vituttaa" totesi nimimerkki Gags Palolan iskiessä mm-finaalissa maalin. Haluatko tarkentaa?

Hieno homma Keräselle. Mikäli Minnesotaan paikka aukeaa, niin rupeaa olemaan Wildilla ihan mielenkiintoinen nippu seurattavaksi.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wildin kannalta aika outo sopimus, jos toi IFK:n sivuilla oleva uutinen pitää paikkansa. Kuvitellaan vaikka, että Keränen on viimeinen hyökkääjä, joka tippuu AHL:ään ja olisi ensimmäisenä nousemassa ylös, kun loukkaantumisia tulisi. Päästäisikö Wild muka miehen takaisin liigaan? Tai haluaisiko Keränen siinä tapauksessa edes tulla takaisin?.

HIFK:lla ja Wildilla on keskimääräistä paremmat suhteet ja aiempi yhteistyö lienee auttanut siinä, että asiassa on päästy yhteisymmärrykseen. Enkä pitäisi ihan mahdottomana, että Wildin organisaatiosta tulisi HIFK:n suuntaan vaikka puolustaja ainakin kauden alkupuolelle...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Wildin kannalta aika outo sopimus, jos toi IFK:n sivuilla oleva uutinen pitää paikkansa. Kuvitellaan vaikka, että Keränen on viimeinen hyökkääjä, joka tippuu AHL:ään ja olisi ensimmäisenä nousemassa ylös, kun loukkaantumisia tulisi. Päästäisikö Wild muka miehen takaisin liigaan? Tai haluaisiko Keränen siinä tapauksessa edes tulla takaisin?

En vielä heittäisi naapurin fanina hattua ilmaan, koska kyllähän sen Ristolaisenkin piti pelata tepsyköissä, jos NHL-paikka ei auennut. Ja kuinkas sitten kävikään. Aika outoa olisi NHL-seuran pulittaa edes karkkirahoja siitä, että joku pelaa tulee käymään harjoitusleireillä.

Toki vaikea sanoa myös mikä on Keräsen oma tahto, mitä NHL sopimuksessa lukee jne. jos Keräsen aikomus tosiaan on pelata NHL:ssä, mutta ei ensikaudella vielä pääse ja haluaa kehittää itseään, niin sopparissa voi hyvinkin lukea, että palaa takaisin Liigaan ja HIFKiin, tämä on myös voitu neuvotella Keräsen ja Nyban kanssa aiemmin. Sitten ensikauden jälkeen täysillä isonmeren toiselle puolelle ja varmasti saattaa käydä AHL:n kautta silti, mutta Liiga on parempi paikka harjoitella ja kehittyä vielä tämä vuosi ja hakea lisää lihaa luiden ympärille. Leirillä Keränen pääsee testaamaan valmiuksiaan ainakin ja Minnesota myös näkemään onko Keräsellä valmiuksia nyt tai tulevaisuudessa.

Kyllä NHL seurat tekee sopimukset ajatuksena, että pelaaja pelaa NHL:ssä ja taistelee pelipaikasta siellä. Silti jotkut pelaa monta vuotta AHL:ssä, ei koskaan NHL:ssä vaikka monet sopparit on väännetty.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Nyt kyllä ihmetyttää, että mikä järki Wildin kannalta olisi tuossa Keräsen palaamisessa Hifkiin. Tekevät yhden vuoden sopparin ja jos ei harjoitusleirin jälkeen löydy paikkaa ylhäältä, niin päästetään pois ja maksetaan vielä palkka ja kauden jälkeen Keränen on taas vapaa pelaaja? Todella outo järjestely.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
No niinpä tietenkin, vaikka kyllä yllätyin että tällainen sopimus tapahtui jo nyt. Olisin luullut että Keränen vielä ensi kauden pelaa kokonaan IFK:ssa. Saa nähdä mitä tapahtuu, jos kykenee änärissä jo pärjäämään niin iso menetys meille.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Nyt kyllä ihmetyttää, että mikä järki Wildin kannalta olisi tuossa Keräsen palaamisessa Hifkiin. Tekevät yhden vuoden sopparin ja jos ei harjoitusleirin jälkeen löydy paikkaa ylhäältä, niin päästetään pois ja maksetaan vielä palkka ja kauden jälkeen Keränen on taas vapaa pelaaja? Todella outo järjestely.

Tätä itsekin ihmettelen. Mikähän järjestely tässä mahtaa olla kyseessä?
 
Kyllä minusta tuo "yhdessä sovittu" juttu Keräsen paluusta HIFKiin haiskahtaa hieman kannattajien voitelulta. Jos tilanne on se, että hyvin menneen harjoitusleirin jälkeen hänelle ilmoitetaan, että annoit hyvät näytöt ja olet ensimmäisten ylös nostettavien joukossa, niin meinaatteko että Keränen sanoo että "ei kyllä mä lähden Suomeen ja IFK:hon, pitäkää tunkkinne".

Sama juttu kun liigaseurojen ja NHL:n kesken on sovittu ihan yleisestikin, että sopimuksenalainen pelaaja, joka ei pääse NHL:ään, niin palaa takaisin sopimuksenalaiseen seuraan Eurooppaan. Harvemmin ne silti kuitenkaan palaavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös