Mestiskarsintasarja kevät 2010

  • 79 633
  • 336

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Sen mitä olen mestisotteluita TV:stä tällä kaudella katsonut, niin eipä ole pelinopeus sielläkään kovin häikäisevää ollut.

Tv:ssä tuo pelinopeus on omasta mielestänikin jotenkin hitaan näköistä, samaa voi sanoa liigastakin. Livenä vauhti on kuitenkin usein toista luokkaa. Eiköhän tuo suomisarjan ja mestiksen vauhtiero kuitenkin kohta taas selviä. Hurmiossa pelaava ja ylöspäin pyrkivä joukkue voi yllättää mestisjengin housut kintuissa tälläkin saralla! ;)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Rankkari

Jäsen
Ei pelinopeus ole se ehdoton asia, jotta pelin voittaa. Hitaammallakin vauhdilla järkevästi pelaten voi päästä laadukkaammille maalintekopaikoille. Ja lopulta se viimeistely ratkaiseen pelit.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Muistetaan nyt sekin, että joka vuosi näitä samoja tasoerokeskusteluita käydään ja silti koko 2000-luvulla on yksi karsintasarja, että Mestisjoukkueet ovat olleet 1. ja 2.

Tämä tuli nyt ulkomuistelusta, että pahoittelen, jos meni väärin.

Joten periaatteessa yllätyksestä voidaan puhua, jos molemmat mestisseurat säilyvät. Jos siis ihan vain tulkitaan historiaa.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Tv:ssä tuo pelinopeus on omasta mielestänikin jotenkin hitaan näköistä, samaa voi sanoa liigastakin. Livenä vauhti on kuitenkin usein toista luokkaa. Eiköhän tuo suomisarjan ja mestiksen vauhtiero kuitenkin kohta taas selviä. Hurmiossa pelaava ja ylöspäin pyrkivä joukkue voi yllättää mestisjengin housut kintuissa tälläkin saralla! ;)
Juuri näin, nimim. Rollokin arvosteli pelinopeutta sen perusteella mitä on nähnyt streamilta. Ainakin TuusKi ja K-Laser pystyvät pitämään kaukalossa sellaista vauhtia jolla on useammaltakin suomisarjavastustajalta tällä kaudella luisteltu jalat alta. Se jää sitten nähtäväksi riittääkö se HeKiä vastaan, RoKia vastaan varmasti kyllä.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Se jää sitten nähtäväksi riittääkö se HeKiä vastaan, RoKia vastaan varmasti kyllä.
Viikonpäiväthän tuohon aikaa on niin saadaan asiaan selvyys, mielenkiintoiset skabat on tulossa. Kunhan ei lässähtäisi heti alkuunsa. Sen tiedän tällä elämän kokemuksella että mikään ei ole niin varma kuin epävarma...
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Muistetaan nyt sekin, että joka vuosi näitä samoja tasoerokeskusteluita käydään ja silti koko 2000-luvulla on yksi karsintasarja, että Mestisjoukkueet ovat olleet 1. ja 2.


Näinhän se on joka kevät mennyt. Mestis-joukkueita hehkutetaan ylivertaisina, eikä Suomi-sarjalaisilla ole ollut mitään jakoa. Lopputulos onkin ollut hyvin usein sitten jotain muuta. Tasoerot eivät todellakaan ole niin isot kuin voisi olettaa. Suomi-sarjasta tulevien voiton tahto ja taisteluhenki on toista luokkaa kuin monesti piestyillä Mestiksen häntäporukoillä.

Vaikka tällä kaudella karsijat selvisivät jo hyvissä ajoin, niin mitään totaalisia heittopusseja eivät HeKi ja RoKikaan ole olleet. Vierasjäillä RoKi on tosin monesti jäänyt pahasti jalkoihin. Esimerkiksi HeKi ei ole kärsinyt kuin pari-kolme rökäletappiota kauden aikana. On Mestiksen/I-divarin hännillä ollut paljon surkeampia tapauksia vuosien saatossa. Kylmä totuus on se, että vaikka sarjassa olisi vain kymmenen joukkuetta, niin aina joutuu joku jäämään viimeiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Onnistuihan RoKikin viime kaudella mestisjoukkueita voittamaan - ja tälläkin kaudella, vaikka suomisarjajoukkueella pelaakin.

Heh. On se tuo Mikke aina niin hauska, vaikka sitten tahtomattaankin.
No, katsellaanpa rauhassa. Se on varma että jossain päin suut loksahtavat kiinni kun saadaan sarja käyntiin.

Järvitalo muuten näyttää olevan taas pelikunnossa joten parhaalla miehistöllä päästään "sarja" aloittamaan. Peltosuo edelleen pakkina. Kyllä se RoKi saa jalkeille taas neljä aika kovaa ketjullista miehiä, joten tokko tässä nyt ihan altavastaajina karsintaan lähdetään.

Taisi olla tuossa yhtenä päivänä jotensakin seuraavanlaiset ketjut:

Inkeröinen-Koivisto-Järvitalo
Ehjin kokonaisuus, jolta odotetaan ratkaisuja tärkeillä hetkillä. Koivisto on petrannut paljon, ja on osoittautunutkin Suutarin lupaamaksi "tärkeäksi hankinnaksi". Koivisto on tuonut taklausvoimaa sekä miehisyyttä kulmavääntöihin. Inkeröisen pehmeät kädet ovat käsite, ja Järvitaloa ei tarvitse enempiä esitellä.

Silvander-Vimpari-Kivioja
Tämän ketjun harteilla kovimmat odotukset pisteiden valossa. Käsiä ja jalkoja löytyy. Paljon ylivoimaa. Muodostaa ykkösen ohella ns. raateluhampaat. Silvander ja Kivioja ovat elementissään kun tilaa löytyy.

Gauvin-Sainio-Löfman
Alasarjakanukki on osoittanut että kykenee pelaamaan myös sarjatasoa ylempänä. Sainion rooli erittäin tärkeä. Illun mukana joukkue nousee ja kaatuu. Sainio on voittanut Surenkinin arvostuksen, ja peliminuutit ovat nousussa. Löfman toivottavasti rankaisee entistä seuraansa.

Kolhonen-Tuunala-Joona
Taklauksia. Tahtoa ei tältä kolmikolta puutu. Kolhonen ja Tuunala alivoimaspesialisteina.

Sitten löytyy reservistä vielä mm. Rautakoski & Nurmenniemi. joten ihan kelpo hyökkäyskalusto, ja varmasti vertailukelpoinen muiden karsijoiden kanssa. Kyllä siellä ihan kovia poikia joka ketjussa on. Suurin vahvuus RoKilla on ehdottomasti juurikin tuo neljän ketjun mylly, jonka pitäisi ainakin teoriassa jauhaa vastustajan jalat mureaksi. Eri asia sitten on että lähdetäänkö vaikkapa Laserin kävelyyn mukaan. "Suomi-sarjalaisista" mainittakoon nyt vaikka TLG joka taisi mättää alkusarjassa 17 maalia. Oli heti Akun jälkeen muuten kolmas tuossa tilastossa. Kyllä noilla muilla miehillä Mestis-pelejä on vyöllä jo aika tukku?

Pakkikpuolella peliaika jakautuu luultavasti suurinpiirtein seuraavassa järjestyksessä:

Santala
Haipus
Kauppila
Peltosuo/ Joki-Erkkilä
Syrjä
Pohjalainen
Himanka

Santala, Haipus, Peltosuo ja Kauppila vienevät leijonan osan minuuteista. Peltosuo huolehtii siitä ettei omalle maalinedustalle kävellen tulla jonottelemaan. Pakkipuoli on RoKin heikkous. Se myönnettäköön. Onneksi maalivahdit nostavat alakerrankin tasoa ainakin pykälällä. Tillanen noussee ykkösvahdiksi.

Luottavaisin mielin.

Oma veikkaukseni.

1. RoKi/ HeKi
2. HeKi/ RoKi
3. K-team
4. TuusKi

Lähtökohtana se että Mestis porukat eivät häviä kotonaan kuin korkeintaan toisilleen. Vieraissa tulee bataattiin 1-2 kertaa. Ja kyllä, tunnen karsintasarjan historian, mutta tänä vuonna tuokin "myytti" murretaan. Itse en toivo Laserin nousua koska se ei toisi mestikseen niin yhtään mitään.
 
Viimeksi muokattu:

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Vitsit! Varmaan Mestiskarsintasarja tulee olemaan tiukka ja jännä. Kun pääsen Rovaniemelle katsomaan serkkuani, niin se RoKin peli HeKiä vastaan on pakko nähdä samalla. :)

Ja tästä pääsee Mestiksen sivulle seuraamaan karsintasarjan sarjataulukkoa, pelaajatilastot + joukkueiden tilastot. Toi mahdollisuus nähdä yleisömäärä kiehtoo; haluan nähdä, kuinka paljon tämä karsintasarja tulee houkuttelemaan ihmisiä.
 
Viimeksi muokattu:

Zigismund

Jäsen
Olisihan se hulvatonta, mikäli KJT TuusKi nousisi Mestikseen. Tätä en siis missään nimessä toivo. Veikkaukseni on, että RoKi säilyy Mestiksessä ja uutena porukkana mukaan tulee K-Laser.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Iso kysymys Tuuskilaisille; onko kaupungilla resursseja nousta Mestikseen? Jos SS runkosarja ei kiinnosta kuntalaisia, niin miten on Mestiksen laita?

Toisesta ketjusta lainattua. Lähteekö Tuuski mukaan "huvin vuoksi" vai onko sillä aikuisten oikeasti realistiset mahdollisuudet nousta sarjaporrasta ylemmäs?
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Toisesta ketjusta lainattua. Lähteekö Tuuski mukaan "huvin vuoksi" vai onko sillä aikuisten oikeasti realistiset mahdollisuudet nousta sarjaporrasta ylemmäs?
Uskoisin kyllä KJT TuusKin lähtevän karsintoihin ihan tosissaan. KJT:n nykyresursseista en kovin paljon tiedä, mutta KJT:lla on ennenkin ollut edustusjoukkueensa Mestiksessä. Tuolloin Haukkojen kanssa homma lopulta sössittiin pahasti, toivottavasti tuosta olisi jotain opittu.
 

Skater

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KJT TuusKi, KiPa
KJT TuusKi: Karsintaan tosissaan vai vakavissaan?

Uskon että KJT TuusKi lähtee pelillisesti täysin tosissaan karsintapeleihin. Nykyisen valmentajan (Pekka Siikala) alaisuudessa en usko pelien menevän pelleilyksi vaikka sarjapaikka karkaisi jo aikaisessa vaiheessa. Eli hyvä ja muille karsijoille tasapuolinen vastus viimeisiin peleihin saakka, uskon niin.

Mutta onko seura vakavissaan nousemassa Mestikseen jos peliesitys karsintasarjassa sen oikeuttaisi? Se lienee tiukan mietinnän ja harkinnan paikka. Alueella on kolme liigaseuraa n 30 km sisällä ja yksi mestis-seura 10 km päässä, joten kiekkokatsojille on Keski-Uudellamaalla ylitarjontaa jo nyt. Samoista tukijoistakin kamppaillaan. Ja seura ja ennenkaikkea pelaajarosteri pitäisi laittaa Suomi- sarjan viikonlopputalkoot- moodista ihan eri luokan iskuun. Toki mahdollisuuksiakin sekä tukijoiden muodossa että pelaajamaterialin muodossa on vähintään yhtä paljon (= vähän) kuin kuin muilla karsintasarjalaisilla (RoKilla ehkä ainoana alueellinen "tilaus").

Jne jne paljon isoja kysymyksiä mutta politiikka poliitikoille, katsotaan ensin karsintasarjan urheilullinen anti. On mielenkiintoista nähdä mihin "Peki" Siikalan nuori ryhmä kykenee. Parhaimmalla tasollaan pelatessaan joukkue saattaa aiheuttaa yllätyksiä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Karsintasarjan on käsillä, täällä ainakin sinisenhuivin voisi kääräistä kohta kaulan sijasta "alakaulaan", sen verran alkaa puskemaan leimaa kalsariin.

Noh ei se auta kun mamma on lauta, tähän on päädytty ja Rovaniemen ylpeys taistelee mestispaikasta toisena keväänä putkeen.
Nokka pystyssä(lue:ylimielinen asenne) ei todellakaan voi lähtiä, vaan peli kerrallaan toteuttamaan Surenkinin luomaa kirjaa.
Viimeiset mestis kierrokset näyttivät että voiton nälkää riittää sekä peli on hiukan järkeentynyt!! Helpolla paikasta ei tulla luopumaan.
Avain asemassa on ensimmäiset kaksi kotiottelua, jos niistä saataisiin voitot niin on huomattavasti helpompi lähteä ensimmäiseen vieraspeliin. Se on selvä että yksikään joukkue ei tule "kirnussa" pääsemään helpolla, Rokin vieraspeli saldon kaikki tietää tältä kaudelta.
Noin 90% kotiotteluista nähneenä avaimet ovat legendaariset:
1. Maalivahti, Limpun ja Tillasen on joka ottelussa pelattava huippupeli.
2. Neljänkentän aktiivinen pelaaminen, luistelu voimaa riittää ja maalipaikkoja tulee jos asenne kunnossa.
3. Profiilin nostaminen joukkueen ratkaisijoilta: "Taikuri", Koivisto, Haipus sekä Vimparin ketju, nyt tarvitaan tehoja.

Pakki kalusto pitäisi olla riittävä tähän sarjaan, Jimin tulo vielä helpotti asiaa.

Jos nämä kolme asiaa toteutuvat niin luulen että ollaan vahvoilla enskauden paikasta.

Heki tulee olemaan kovaluu näissä kekkereissä, esitti todella kelpo pelejä runkosarjassa eikä ns. rökäletappiota tullut montakaan, materiaali kunnossa. Suomisarjan joukkuuet itselle tähystämättömiä.
Roki vie sarjan (pakko siihen on uskoa), Heki ja K-Laser toisen.
Nännit pystyssä kohti seuraavia pettymyksiä!!
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Rovaniemi on ylivertainen muihin karsijoihin nähden. Mikä tuollainen Tuusulakin luulee olevansa? Yksi mitätön kärpäsen paska verrattuna Rovaniemeen. Eikä mene Heinolallakaan hyvin, mutta mitäpä sitä tekee jos on noin mitätön kurja. Oululaisilla on aina tapana leuhkia, mutta minä vaan sanon, että turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Ei auta pullistella yhtään, jos ei kerran ole resursseja. Samaa rupusakkia edellisten kanssa.

Rovaniemi (8017), Tuusula (225), Heinola (839) ja Oulu (1511) neliökilometriä. Minun veikkaukseni onkin kääntäen verrannollinen paikkakuntien pinta-alaan. Loogista, eikö totta? Karsintasarjan voittaa siis Tuusula. Pelaa paineettomana ja on osoittanut tällä kaudella Suomisarjassa todella hyviä otteita. Toiseksi tulee Heinola pelkällä rutiinillaan. Kolmanneksi jää Oulu, ei voi mitään. Ei jaksa kantaa suvereenin ennakkosuosikin taakkaa. Rovaniemelle jää mopen osa. Mikään osa-alue ei ole ollut kunnossa tällä kaudella, joten mikäpä sen viikossa korjaisi.
 

Jusupov

Jäsen
Suosikkijoukkue
NE Patriots, Jokerit ja Tampa Bay Lightning
Rovaniemi on ylivertainen muihin karsijoihin nähden. Mikä tuollainen Tuusulakin luulee olevansa? Yksi mitätön kärpäsen paska verrattuna Rovaniemeen. Eikä mene Heinolallakaan hyvin, mutta mitäpä sitä tekee jos on noin mitätön kurja. Oululaisilla on aina tapana leuhkia, mutta minä vaan sanon, että turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Ei auta pullistella yhtään, jos ei kerran ole resursseja. Samaa rupusakkia edellisten kanssa.

Rovaniemi (8017), Tuusula (225), Heinola (839) ja Oulu (1511) neliökilometriä. Minun veikkaukseni onkin kääntäen verrannollinen paikkakuntien pinta-alaan. Loogista, eikö totta? Karsintasarjan voittaa siis Tuusula. Pelaa paineettomana ja on osoittanut tällä kaudella Suomisarjassa todella hyviä otteita. Toiseksi tulee Heinola pelkällä rutiinillaan. Kolmanneksi jää Oulu, ei voi mitään. Ei jaksa kantaa suvereenin ennakkosuosikin taakkaa. Rovaniemelle jää mopen osa. Mikään osa-alue ei ole ollut kunnossa tällä kaudella, joten mikäpä sen viikossa korjaisi.

Paikallisten rovaniemeläisten poliitikkojen täytyy myydä alueita vaikka ruottalaisille lohdutukseksi olympia tippumisesta jotta hommat sujuisi =)

No jooo....

Tuuskin osalta yksi hyvä uutinen saattaa olla MV Kokkosen paluu tolppien väliin viime viikonloppuna(ts. eilen). Tosin ei Lindbegikään ole huonosti pelannut sillä välillä. Joukkueen kivijalka eli molari osasto on ainakin kunnossa. (Hope so)
 
Viimeksi muokattu:

Skater

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KJT TuusKi, KiPa
Rovaniemi on ylivertainen muihin karsijoihin nähden. Mikä tuollainen Tuusulakin luulee olevansa? Yksi mitätön kärpäsen paska verrattuna Rovaniemeen.

heh...kärpänen voi olla aika vikkelä ja paskoa yllättäviin paikkoihin. Veikkaan että joukkue odottaa innolla Rokin areenalle pääsyä ja saa vaan lisää energiaa katsomon möykkäämisestä. Toivottavasti siellä vielä väki innostuu "putoamiskarsintaan"?
 

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
No, millainen meininki Rovaniemellä, kun karsinnat alkavat kohta? Onko hallin täyttyminen tiedossa, vai onko iso osa rovaniemeläisistä unohtanut jo RoKin?
 

Skater

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KJT TuusKi, KiPa
Tässä KJT TuusKin päävalmentajan Peki Siikalan tuntoja sarjan alla paikallislehdykäisessä Pääviestinä on että ilman paineita nauttimaan ja haastamaan. Urheilumielellä. Satsausta erikoistilanteisiin, tavaramerkkinä onkin ollut hyvä yv/av ja yleensä ottaen puolustaminen "kuusikkona" (ei viittaa mailaviidakkoon).
 

Abiel

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
No, millainen meininki Rovaniemellä, kun karsinnat alkavat kohta? Onko hallin täyttyminen tiedossa, vai onko iso osa rovaniemeläisistä unohtanut jo RoKin?

Kausihan on mitä hienointa päättää taas kerran merkityksellisiin tosipeleihin! Meinaan itselläni jäi ainakin muutamat viimeiset kotipelit näkemättä, kun paikka karsinnoissa oli jo varmistunut ja esitykset olivat kaukalossa välillä mitä sattuu.

Vaan jos ei taas näistä peleistä jengi syty niin mistä sitten?! Joskaan tuskin ihan viime kevään 3000 katsojamääriin päästään..
 
Ennakkosuosikin asema ei tule olemaan helppo, siinä voi olla Kiekko-Laserin kompastuskivi. Jos materiaaleja aletaan vertailemaan niin sarjassa on tasan yksi ennakkosuosikki ja se tulee Oulusta. Toivottavasti pojat pystyvät käsittelemään asian oikein.

Nimillä ei nousta mutta jos miettii tälle tasolle pelaajia:
Appel,Joki-Erkkilä,Purontakanen,Erholtz,Södö,Backman,Halme,Garnagie
+muutamalla Kärppien A-junnuista tälle tasolle yli-ikäisenä muutaman vuoden sisällä siirtyneestä ihan lahjakkaasta juniorista mm.Gazur,Rajala,Huikari.

Maalivahtiosastokin on tasainen Kankaanrannan ja Norjan molemipien varmaankin
saadessa vastuuta mutta itse veikkaan että Kankaanrannalla mennään tärkeimmät pelit. Jos joukkue on terve ja 1.ketju Appel-Backman-Joki-Erkkilä on iskussa,voi jo tämä ketju tehdä tarvittavat maalit Mestikseen.

K-Laserista on turha puhua minään Kärppien farmina. Oulun kokoinen kaupunki
pystyy elättämään kaksikin itsenäistä joukkuetta. Varsinkin kun tietää että
K-Laserin taustalta löytyy pitkäjännitteiseen työhön kykeneviä vahvat taloudelliset
resurssit omaavia taustahenkilöitä. Yhteistyötä Kärppien kanssa varmasti tullaan tekemään mutta se ei ole muuallakaan sama juttu kuin farmi.

Uskon myös että K-Laserin sauma Oulussa tulee olemaan ns.perheiden joukkueena oleminen. Lippujen hinnat liigassa ovat sitä luokkaa että perheen kanssa pelin seuraaminen on aika kallista lystiä. Mestis on kuitenkin halvempi sarja ja näin lippujen hinnat ovat kohtuulliset. Omilla rahoillakin peleissä kulkevaa väestöä on vielä olemassa,niitä joilla ei ole busines-lippu taskussa.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ennakkosuosikin asema ei tule olemaan helppo, siinä voi olla Kiekko-Laserin kompastuskivi. Jos materiaaleja aletaan vertailemaan niin sarjassa on tasan yksi ennakkosuosikki ja se tulee Oulusta. Toivottavasti pojat pystyvät käsittelemään asian oikein.

Justiinsa! Olet aivan oikeassa. Oulussa on Pohjois-Suomen ykkösjengi ja myös kakkosjengi. Rovaniemelle riittää vasta nelosketju, kun tuohon oululaisten jälkeen vielä heitetään farmijengi Hokki. Rovaniemellä on vasta oululaisten neljäsjengi.

K-Laserista on turha puhua minään Kärppien farmina. Oulun kokoinen kaupunki
pystyy elättämään kaksikin itsenäistä joukkuetta.

Tässä sinä olet taas aivan hakoteillä. Rovaniemellä kytätään koko ajan farmisopimusta Kärppien kanssa, tai ainakin toimitusjohtaja sitä tekee. Onhan se nyt päivänselvää, että jos K-Laser nousee Mestikseen niin ei Kärpät RoKin kanssa farmisopimusta tee, ja se on himpskatin hyvä juttu. Mestiksessä K-Laser on sitä mitä D-Team Jyväskylässä, pelkkää muovia.
 
Tässä sinä olet taas aivan hakoteillä. Rovaniemellä kytätään koko ajan farmisopimusta Kärppien kanssa, tai ainakin toimitusjohtaja sitä tekee. Onhan se nyt päivänselvää, että jos K-Laser nousee Mestikseen niin ei Kärpät RoKin kanssa farmisopimusta tee, ja se on himpskatin hyvä juttu. Mestiksessä K-Laser on sitä mitä D-Team Jyväskylässä, pelkkää muovia.

Rovaniemellähän sitten pitää toivoa että tiputte alaspäin ja K-Laser nousee.
Tällä varmistuisi ettei se iso ja paha Kärpät tule ja syö teitä. Ettei taas tarvi adresseja alkaa uudelleen keräilemään, tai muita itkukuoroja(lue rumpuryhmä).
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Rovaniemellähän sitten pitää toivoa että tiputte alaspäin ja K-Laser nousee.
Tällä varmistuisi ettei se iso ja paha Kärpät tule ja syö teitä. Ettei taas tarvi adresseja alkaa uudelleen keräilemään, tai muita itkukuoroja(lue rumpuryhmä).

Nyt sinä taas menit hakoteille. Ei me mihinkään olla tippumassa, mutta toivotaan, että K-Laser nousee. Ystävällistä, eikö totta? Rumpuryhmä mikään itkukuoro ole. Mee kattoon Kärppien omaa osiota, niin siellä itketään, koska teillä Kärpissä on niin paska valmentaja. Rumpuryhmä on joukkueen jälkeen parasta mitä RoKista löytyy. Johto meillä on paska, mutta tuntuupa Oulussakin olevan viisaita miehiä, jotka toivottavat Junnon saunakavereineen Helvettiin. Minä muuten tunnen Hillin henkilökohtaisesti.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisesta ketjusta lainattua. Lähteekö Tuuski mukaan "huvin vuoksi" vai onko sillä aikuisten oikeasti realistiset mahdollisuudet nousta sarjaporrasta ylemmäs?

Luulen, että mikäli TuusKi onnistuu nousemaan Mestikseen, on sillä jo takataskussa farmidiili jonkun pääkaupunkiseudun liigajoukkueen kanssa. Seuraisin esimerkiksi suurella mielenkiinnolla Jokeri-junnujen edesottamuksia Tuusulassa ja olen aika varma, että Jokerit olisi valmis jopa panostamaan tähän farmidiiliin. Tällä hetkellähän Jokereissa on paljon lupaavia nuoria, jotka roikkuvat liigan ja A-SM:n välillä.

Näin ollen fanitan TuusKia näissä karsinnoissa! :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös