Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Mestis-veikkaus 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Everton, 09.09.2016 klo 22.36.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Turkuun tuli kaksoisvoitto. Kiitokset Evertonille.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Vaikeahko kausi ennakoida, joten voittajan suoritus oli upea, onnittelut. Ja perään kiitos Evertonille tämän järjestämisestä jälleen kerran.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Tein hieman tutkivaa journalismia ja huomasin, että veikkaamalla TUTOa niissä kohteissa, joissa TUTO oli vaihtoehtona sai oikein 6/6. Siinä on TUTO-faneille äänestyksessä etumatkaa muihin nähden. Olen ollut jo yhteydessä MOT-ohjelman tekijöihin tämän paljastuksen tiimoilta. Näin vääryys menestyy maailmassa ;). Onnittelut kuitenkin voittajille ja kiitos Evertonille jaksamisesta näiden kisojen järjestelyistä.
   
 4. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Ohhoh! Olin jo melkein unohtanut tämän. Nöyränä vastaanotan tittelin ja kiitän onnitteluista. :) Tosiaan kiitokset myös täältä @Everton ille. Loistavaa työtä! Toivottavasti jaksat jatkossakin järjestää näitä kisoja. Linnankundia pitää sen verran kompata, että totta tosiaan, aika sinipunavalkoisin värilasein tuli kisaan osallistuttua ja tällä kertaa sillä pääsi pitkälle. Mielenkiintoinen kevät tulossa sekä pleijareiden että karsintojen suhteen. Saisikohan Everton niihinkin jonkin kilpailun järjestettyä?
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Sija 19 debyytissä! Täytyy olla tyytyväinen ja tavoitteet ensi kaudeksi kympin sakkiin. Kiitos tekijälle!
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kiitoksia kisasta minunkin puolesta. Sija tipahti viimekaudesta, mutta tämä olikin nyt hieman yllätyksellinen. Mitään ei pois kuitenkaan menestyneitä.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ja meikä bodiumille. Paras sijoitus, mutta vielä on vara parantaa.
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Iso kiitos taas Evertonille hienoa, että jaksat näitä tehdä! Oli vasta toinen kerta kun osallistuin ja täytyy ilmeisesti lotota jatkossa enemmän.
   
 9. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Huikeeta duunia @Everton ja suurkiitokset!