Mestis 2014–2015

  • 105 441
  • 330

Lieminen

Jäsen
Keuruulla hommat mallillaan, Oy perusteilla:
http://www.suurkeuruu.fi/Urheilu/1194902810130/artikkeli/mestis-kausi+alkaa+keuruulla.html
Päivitetty 22.5. 15:49, julkaistu 22.5. 15:30
Mestis-kausi alkaa Keuruulla

Kärsivällisyys palkitaan. KeuPa HT varmisti paikkansa ensi kaudelle Mestikseen pitkän odotuksen ja monien epävarmojen vaiheiden jälkeen. Olli Raaska, Taneli Maasalon ja Joonas Ahon pitkä päivätyö Mestis-lisenssin eteen palkittiin, kun Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea hyväksi KeuPa HT:n lisenssihakemuksen torstaina iltapäivällä. Seuran puurtajien työ ei suinkaan lopu tähän, vaan todellinen työ tulevalle kaudelle jatkuu entistäkin kiireisempänä.

– Hieno tunne, mutta ei silti pidä jäädä tunnelmoimaan. Nyt aletaan toteuttaa niitä suunnitelmia, joita olemme rakentaneet Suomi-sarjan mestaruuden jälkeen, iloitsee KeuPa HT:n toiminnanjohtaja Olli Raaska.

Ensimmäisenä työnä edustusjoukkuekiekkoilulle perustetaan osakeyhtiö, joka eriytetään junioritoiminnasta. Uuden osakeyhtiön nimeksi tullee KeuPa Hockey Oy, joka muodostuu viidestä osakkaasta. Lähiaikoina uusi osakeyhtiö tulee tiedottamaan niin pelaaja-, markkina- kuin valmentajasopimuksistakin. Kaikki sopimukset tullaan allekirjoittamaan osakeyhtiön nimissä.

– Uuden perustettavan osakeyhtiön kanssa mietimme tarkasti työnjaosta ja kunkin osakkaan roolista. Olemme tehneet myös kolmivuotisen liiketaloussuunnitelman. Tarkoituksena on, että pääsystä Mestikseen ei tule ranskalainen visiitti, vaan kaikki tehdään pitkälle tulevaisuuteen suunnitellen. Tulevalle kaudelle lähdemme alle 400 000 euron budjetilla, Raaska jatkaa.

Yhteistyöneuvotteluita on käyty useampaan suuntaan. Mestis-joukkueella voi olla yhteistyösopimuksia sarjatasollisesti sekä ylös -että alaspäin. Raaska painottaa suuren pelaajaringin tärkeyttä. Kevään aikana käytiin neuvotteluita useamman Liigajoukkueen kanssa, mutta mitään sopimuksia ei ole voitu kirjoittaa, koska keuruulaista edustuskiekkoilua pyörittävää osakeyhtiötä ei ole vielä perustettu. Yhteyksiä on pidetty myös Koillis-Pirkan Kiekkoon.

– KPK:n kanssa tulemme miettimään yhteistyösopimusta, jonka tarkoituksena olisi nostaa mänttäläistä jääkiekkoilu Suomi-sarjatasolle. B-juniori-ikäisistä nuorempien kanssa tehdään tulevalla kaudella yhteistyötä. Se sopimus allekirjoitettiin huhtikuun lopussa, paljastaa Raaska.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Mestiksen ensi kauden pelaamistavasta päätetään kesäkuun 7. päivään mennessä. Saa nähdä típuttavatko ottelumäärää nyt kun joukkueitakin on kaksi vähemmän.
Minulle riittäisi kyllä vähempikin pelien määrä runkosarjassa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vaikka periaatteessa yllätyksiä ei lisensioinnissa nähty, niin harmittavasti kaksi joukkuetta jäi pois kyydistä. Joensuulaisilla oli perinteitä mukavasti ja periaatteessa kaupunki olisi voinut kestää jopa (pienen budjetin) Liigaseuran. Mutta kun talous on täysin kuralla, niin ei voi mitään. Toivottavasti joukkue pääsee nopeasti jaloilleen ja kaupungin kiekkoperinteet eivät pääse katoamaan mihinkään mutasarjoihin. HCK puolestaan teki näyttävän esiinmarssin Uudenmaan kiekkoilun alennustilan jälkeen ja unelma Mestiksestä toteutui. Sääli vain, että ilmeisesti pitkäjänteisyyden puute ja/tai vauhtisokeus saivat pahaa jälkeä aikaan. Jo pelkästään Keravan ja lähikaupunkien pelaajamassan kannalta joukkueelle olisi ollut tilausta, joukkueen tukena olleista faneista puhumattakaan. Monen ihmisen vuosia kestänyt työ sai karun päätöksen.

Vähiin kyllä käy kiinnostavien jengien määrä Mestiksessä. KooKoon poistumisen jälkeen ollaan jo hyvin lähellä tilannetta, jossa puolet jengeistä ovat enemmän tai vähemmän alisteisia isommille. Ei mikään mukavin mahdollinen tilanne esimerkiksi TuTolle tai Jukureille.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kyllähän tämä sarja ja tuleva kausi ovat nyt aikamoista paskaa vaikka kuinka yrittäisi käännellä ja väännellä.

Sport, HCK ja Jokipojat nyt poissa vrt. viime kausi.

Kookoo joko nostetaan ja pelailee kauden pois joutessaan, tai sitten ei nosteta, ja Kouvolan kiekkobuumi olikin siinä. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa homma alkaa olla aika selvä myös Jukureiden ja TUTOn osalta. Jos Kookoo ei riitä, niin vaikea on nähdä että kumpikaan näistä seuroista riittäisi.

Noiden joukkueiden ulkopuolella ei ole mitään kovinkaan mielenkiintoista näin ulkopuolisen silmin.

Toisaalta tietenkin ihan sama, kun oma joukkue ei enää näissä karkeloissa esiinny.

Mutta silti taas toisaalta on vaikea käsittää miten tämä sarja on saatu vedettyä tähän jamaan.

Jokipoikien taru taitanee loppua tähän, ja jos näin on, niin loppuu myös oma jääkiekon seuraaminen kokonaisuutena. Aika paljon tuolle on tullut aikaa annettua vuosien mittaan. Nyt sitä on johonkin muuhun. Ei kait siinä muuta sitten.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kookoo joko nostetaan ja pelailee kauden pois joutessaan, tai sitten ei nosteta, ja Kouvolan kiekkobuumi olikin siinä. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa homma alkaa olla aika selvä myös Jukureiden ja TUTOn osalta. Jos Kookoo ei riitä, niin vaikea on nähdä että kumpikaan näistä seuroista riittäisi.

Osuitpa Karate Maukka tässä asiassa täysin naulan kantaan. Olet kyllä täysin oikeassa asian tiimoilta. Mikäli KooKoolta evätään nousu liigaan niin tämä tulee vääjäämättä heijastumaan negatiivisesti kaikkiin mestiksen tavoitteellisiin joukkueisiin.

Tämän jälkeen olisi kyllä täysin turhaa enää sen enempää KooKoon kuin Jukureiden tai TuTonkaan jatkaa mestiksessä. Jos näiltä joukkueilta evätään nousu liigaan niin mielestäni ihan oikea ratkaisu olisi siinä tapauksessa laittaa lappu luukulle ja lopettaa edustuskiekkoilu kokonaan.

Jokipoikien tilanteesta olen todella pahoillani. Voimia kaikille Jokipo-faneille. Ei tämä tilanne naurata nyt täällä Kymenlaaksossakaan. Sarjasta poistuu Sport, Jokipojat ja HCK ja näiden tilalle tulee siis Keuruun Pallo. Alkaa olla vitsit vähissä ja kyllähän tästä uppoavasta laivasta pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti pois.

Pelastukoon ken voi!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siellä on nyt aika paljon työttömiä mestiskiekkoilijoita :( varmaan osa miettii että onko se sitten suomi-sarjaa vai rukkaset naulaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KeuPasta ja Jyp-akatemiasta saataisiin kunnon derbykaksikko Mestikseen.


...siis jos niillä olisi faneja, identiteettiä tai historiaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jarno Pikkaraisen mielestä Mestiksen ja Liigan tulevaisuuden kannalta ratkaisevaa on se, nouseeko KooKoo todella Liigaan. Käytännössä siis se, voiko Mestiksestä edelleen nousta Liigaan vai ei.
– Pelaajat pelaavat tietysti aina tosissaan, mutta jaksaako muu organisaatio, jos ei ole enää kilpailun tuomaa virtaa ja yhteisiä unelmia, Pikkarainen kysyy.

Pikkaraisen on mielipiteineen harvinaisen oikeassa. Pikkaraisen haastattelu luettavissa Länsi-Savon nettisivulla:Jukurien ex-valmentaja: â€￾Mestis on menettänyt asemiaanâ€￾ | Länsi-Savo
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kyllähän tämä sarja ja tuleva kausi ovat nyt aikamoista paskaa vaikka kuinka yrittäisi käännellä ja väännellä.

Sport, HCK ja Jokipojat nyt poissa vrt. viime kausi.
Sport lähti, mutta mitä siitä. Kilpaurheiluun kuuluu, että sarjoissa joukkueet vaihtuvat. En enää jaksa jauhaa siitä, millä perustein se tällä kertaa tapahtui.

Kuka kaipaa HCK:ta. Ison talousalueen farmiseura, jolla ei ollut faneja eikä viime kädessä oikein rahoittajiakaan. Ja kuka kaipaa nostalgista seuraa Joensuuta, mikä ei osaa hoitaa talousasioitaan. Tervetuloa vaan tilalle Keuruu, jos osaatte hoitaa asianne paremmin kuin Joensuu. Ja Keuruu on ymmärtääkseni paljon lähempänä Turkua kuin Joensuu, joten Tovereiden pelimatkat lyhenevät. Tulee hyviä Keski-Suomen reissuja, jos peräkkäisinä päivinä ovat pelit Jyväskylässä ja Keuruulla.

Voisiko joku keupalainen kertoa, millä rahkeilla te pienen paikkakunnan joukkueena olette Mestikseen nousseet. Mistä rahat, pelaajat ja innostus joukkueen eteen?
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Voisiko joku keupalainen kertoa, millä rahkeilla te pienen paikkakunnan joukkueena olette Mestikseen nousseet. Mistä rahat, pelaajat ja innostus joukkueen eteen?

Pelaajia ja innostusta tältä alueelta kyllä löytyy. Jälkimmäistä takuuvarmasti ainakin alkukaudella. KeuPan viime kauden pelaajista kahta keuruulaista lukuunottamatta kaikki tulivat Jyväskylästä. Ja tulevat jatkossakin. Yhteistyö jonkin liigaseuran kanssa on todennäköistä, joten myös sieltä on luvassa pelaajia. Farmiksi KeuPa HT ei kuitenkaan rupea. Raha on tässä se isoin kysymys, eikä KeuPa ikinä mitään KooKoo:n tasoista budjettia tule saamaan kasaan, mutta uskon että kilpailukykyisen porukan saavat joka tapauksessa kasaan. HCK:n virheistä on varmasti otettu oppia, eikä KeuPa aio lähteä mopolla moottoritielle, vaan rakentaa maltilla omaa Mestis-taivaltaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ja kuka kaipaa nostalgista seuraa Joensuuta, mikä ei osaa hoitaa talousasioitaan.

Uskallan väittää, että helvetin moni Mestistä ja entistä divaria seurannut henkilö pitkin suomea tulee vielä kaipaamaan. Taloudesta viis.

Niin minäkin. Suuri pala arkea sammuu. Kaipaan myös muita hienoja vastustajia jo Divarista lähtien. On mahdollista, että koskaan ei enää saa nauttia kiihkeistä taistoista KooKoon, Sportin tai ärsytystä herättävää Jukureita vastaan ;). Mestistä en kaipaa. Sarjassa on menossa hallittu ja harkittu alasajo. Kaksi suurta vielä poistuu, niin mitä jää? phuuuh....ilmaa.

Mestis on matkalla lopullista farmisarjaa ja kuolemaa nykyisessä muodossaan.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mestistä peltaan tämä kausi nyt ehkä näiden tulosten jälkeen ja sitten katsotaan herääkö joku jostain.

HCK - "Unelmana Mestis" ja nousu. Minusta oli hieno tapa nousta ja kyllä heillä oma kannattajaryhmänsäkin on. Viimeien kausi sitten ehkä otettiin se askel liian aikaisin. Ihan puhtaaksi farmiseuraksi en heitä laskenut.

Jokipojat - vaikka historiaa on ja sitä ikävääkin taloussotkua peritty, niin kannattajia on ja katsojia riitti. Myös juniorit liigatasolla. On ollut niitä, jotka pudotuspeleissä esiintyi ja välillä pääsi ihan loppuun asti. Jäähalli ihan tasokas.
Nyt tuli mieleen aika, jolloin TuTo tippui Mestaruussarjasta eikä talous riittänyt edes divariin. Keskustelut edustusjoukkueen lopettamisesta kävi myös silloin. Nyt Jokipojat ehkä samassa tilanteessa.

Molempinen kotikentillä tuli käytyä, toisessa hieman enemmän ja paleltuen ja toisessa vähemmän, mutta hyvällä tunteella.

Mutta täytyy nyt kuitenkin muistaa, että sarjassa on tietysti nyt vähemmän joukkueita, mutta edelleen löytyy KooKoo, Jukrit, Hokki, SapKo, TUTO...
Talous on kaikilla tiukassa ja se myös voi tasoitaa sarjaa. Eli toivetta on tasaisista otteluista myös jatkossa. Ok, KeuPa ei ehkä heti herätä kaikissa tunteita, mutta eräänlainen tuhkimotarina sekin on ollut ja ianakin heidän omassa pyhätössä paikalliset varmasti tulessa.

Parasta tämän päivän uutisesa oli karsintojen palauttaminen Mestiksen ja Suomi-srajan välille. Näin olen ainakin ymmärtännyt. Ja kun nyt tehtiiin tiukat päätökset, niin tahdon uskoa myös, että jatkossakin pidetään kiinni päätöksistä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
HCK ei sitten kuitenkaan edes hakenut lisenssiä. Jokipojille sitä ei myönnetty.

10 joukkuetta runkosarjassa, 8 pleijareihin ja kahdelle karsinnat? Kukaan ei pääse kesälomalle aikaisin.

Voisivat pistää vielä säälipleijarit paras seitsemästä -järjestelmällä, ettei tule kenellekään paha mieli. Otteluitahan voitaisiin pelata siten, että jokainen joukkue kohtaa toisen kahdeksan kertaa runkosarjassa, jolloin saataisiin mukava 72 ottelun runkosarja. Siihen ehkä vielä revanssiviikonloput ja pari välisarjaa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Aikamoista paskaa tulee tuleva Mestis-kausi olemaan, lopunaika lähenee Mestiksessä ja suomalaisen jääkiekkoilun laaja-alaisella tulevaisuudella.

Fakta on, että kaikille Mestis-tason pelaajille ei enää riitä pelipaikkoja ja liian iso osa pelaajista monella paikkakunnalla pistää hokkarit naulaan ja siirtyy siviiliin sen sijaan, että jatkaisi kiekkoilua Mestiksessä ja kenties jonain päivänä aina liigassa asti.

Pitkällä tähtäimellä harrastajamäärät vähenevät muutenkin ja jalkapallo, salibandy ynnä muut saavat sitä väkeä, joka kenties olisi jääkiekon parissa jatkanut.

Mestiksen tulevan kauden mielenkiinto on pohjalukemissa kun perinteikäs Jokipojat on poissa, Sport meni liigaan ja KooKoolla on menossa välivuosi liiganousua odotellessa. Jos KooKoo tosiaan ei jostain syystä pääsisi liigaan, niin sitten voisi koko sarjan lopettaa ja muuttaa A-nuorten liiga liigaseurojen farmiksi laajentamalla vähän ikärajoja. Ei ainakaan TuTon, Jukurien ja KooKoon osakeyhtiöillä olisi kauheaa motivaatiota toimintaa kehittää jos kukaan ei voisi nousta eikä mitään panosta tai unelmaa olisi.

Toivon minäkin kovasti, että nyt tajuttaisiin tiputtaa ottelumääriä reilusti ja vähentää keinotekoisia välisarjoja, revanssiviikonloppuja ynnä muuta. TuTo kohtasi Sportin viime kaudella kahdeksan kertaa ja siinä oli aivan liian monta peliä, vaikka Sport oli sarjan kiinnostavimpia kärkiseuroja. Jos TuTo kohtaisi vaikkapa Jyp-Akatemian kahdeksasti, niin eipä se hurraahuutoja herättäisi.

Maksimillaan saisi olla kuusinkertainen perussarja eli 54 ottelua, mielellään sitäkin vähemmän. Nelinkertainen sarja ja viiden joukkueen välisarjalohko kaksinkertaisena (eli kahdeksan peliä lisää) tekisi 44 ottelua, se olisi aivan passeli määrä.

Pudotuspeleissä pitäisi olla mukana maksimillaan kuusi joukkuetta, mielellään neljä eli suoraan välieriin neljä parasta. Onhan se urheilun irvikuvaa jos ensin tahkotaan ylipitkä kausi ja sitten lähes kaikki seurat jatkavat kauttaan puuduttavissa puolivälierissä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Otteluitahan voitaisiin pelata siten, että jokainen joukkue kohtaa toisen kahdeksan kertaa runkosarjassa, jolloin saataisiin mukava 72 ottelun runkosarja. Siihen ehkä vielä revanssiviikonloput ja pari välisarjaa.

Ja uutuutena voisi ottaa, että jokainen joukkue pelaa keskenään (siis oman joukkueen sisäisesti) ylimääräisiä pelejä, niin 100 matsin runkosarjan saisi heleposti. Mestiksen yleisömäärän nousu olisi varma.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Eihän h.....i voi olla tosi, että ens kaudella Mestistä pelaa joukkue, jolla on pukukopit pihalla erillään ns. jäähallista?

Miten lisenssikomitea voi perseillä näin, että hyväksytään Mestikseen joukkue, joka ei täytä lisenssiehtoja? (pukukopit ja yleisömäärä) Ja sitten tiputetaan pois Jokipojat, huh huh.

Nyt tekemään omaa sarjaa, pois tuon pelleilyliiton alta, prkl.

Huima budjetti, 400 000
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja uutuutena voisi ottaa, että jokainen joukkue pelaa keskenään (siis oman joukkueen sisäisesti) ylimääräisiä pelejä, niin 100 matsin runkosarjan saisi heleposti. Mestiksen yleisömäärän nousu olisi varma.

Nyt aletaan olemaan oikealla tiellä! Jääkiekkoliiton "more is more is more so let's fuck thing's up" -vision mukaisesti pitäisi vakavasti miettiä ottelumäärien reipasta kasvattamista. Ennen varsinaista runkosarjaa (56 ottelua) tulisi pelata preliminääri-sarja (5 kierrosta) jonka mukaan joukkueet asetetaan runkosarjan alussa taulukkoon (aakkosjärjestys on tylsä). Runkosarja lähtee 0 pisteestä, tietty.

Runkosarjan jälkeen pelataan 8 joukkueen kesken vielä ylempi loppusarja, joiden sijoitusten perusteella lähdetään sitten paras seitsemästä-järjestelmällä puolivälieriin, välieriin ja finaaleihin. Pronssitaisto tulee olla vähintään paras viidestä.

Karsintasarjaa ei tarvitse pelata, koska ne kaksi viimeistä on ollut konkurssissa jo pitkän aikaa.

Kyllä tämä nyt naurattaa, mutta odottakaa vain. Tämän päivän utopia on huomisen arki! Huh, alkoi pelottaa jo valmiiksi..
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
KeuPasta ...siis jos niillä olisi historiaa.

Ihan vaan sivuhuomiona, että Keuruun Pallo on aloittanut jääkiekkotoiminnan vuonna 1960 eli esimerkiksi viisi vuotta ennen KooKoon perustamista, joten kai siinä on jonkinlaista historiaa kertynyt matkan varrella.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Miten lisenssikomitea voi perseillä näin, että hyväksytään Mestikseen joukkue, joka ei täytä lisenssiehtoja? (pukukopit ja yleisömäärä) Ja sitten tiputetaan pois Jokipojat, huh huh.

Eiköhän se Jokipoikien tiputtaminen ollut loppupeleissä se ainut oikea vaihtoehto. Jos talous on ollut sillä mallilla kun on annettu ymmärtää, niin todennäköisyys sarjan läpiviennin estymiselle kesken kauden lienevät aika suuret. Riskiä ei ilmeisesti haluttu ottaa.

Lisenssiehdot eivät liene ehdottomat, vaan ilmeisestikin jos on esittää järkevä suunnitelma kuinka asiat korjataan sarjaan pääsee, eli jonkin verran tulkinnan varaa on. Se on sitten eriasia pitäisikö sitä olla näissä pukukoppiasioissa.

Mitä Mestis-tason pelaajiin tulee niin ensi kausi on kyllä suhteellisen veikeä, mutta millonkas se "akatemia" sarja alkoi, veikkaanpa että noiden liiga-seurojen yli-ikäiset pelailevat siellä enempi ja Mestis jää sitten muille pelureille? Eria sitten onko tuo kehitys hyvä.
 

ReggieD

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Ducks, Shakers
Harmi homma, että jengejä tippuu taloussotkujen vuoksi. Epäterveellistä olisi toki sekin, että konkurssikypsien annettaisiin jatkaa vaan sen vuoksi, että "ovat perinteisiä".

Turha tässä on lähteä arvostelemaan kenellä on historiaa, perinteitä, faneja jne. Ongelmat on aika pitkälti yhteisiä loppupeleissä jos joukkuemäärät (ja jopa taso) yms. ajan saatossa tippuu. Toivottavasti myös liitto herää tähän - onhan Mestis heidän korkein sarjatasonsa. No nyt jos leijonat ottaa mitallin niin voi pällistellä kuvissa ja kehua kuinka "Suomi kiekko kehittyy ja tulosta tulee..." Tulosta toki nyt ainakin lyhyellä tähtäyksellä (tämä vuosi voi vielä muodostua menestyksekkäimmäksi arvokisavuodeksi), mutta nämä perseilyt näkyvätkin vasta ajan saatossa...

Toivottavasti Mestis saadaan organisaationa ja brändinä kondikseen. Se ei tapahdu hetkessä, mutta jos se työ edes aloitettaisiin.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Esimerkiksi Vantaalla keskiviikkoinen jännitysnäytelmä LeKiä, KeuPaa, SaPKoa tai vaikkapa JYP-Akatemiaa vastaan menee aika +/- 0 yksittäisen vieraspelin kanssa, jos versus laitetaan Kajaanin suuntaan niin vierasreissu tulee kalliimmaksi.

Sä siis laitoit divarijyrä-SaPKon samaan kastiin noiden farmiseurojen kanssa? Ei tuo korean KiVakaan ole mikään yleisömagneetti ainakaan Savonlinnassa ollut ja ei mikään oma suosikki ikinä etenkään enää kun tietää taustat. Tilalle toivoisin jotain Forssaa, Kokkolaa, Rovaniemeä. Jopa HCK keräsi enemmän sympatiaa kuin KiVa.

Kai se on niin, että aika tavalla eri näkökulmasta asioita katsellaan Savon suunnalla kuin te etelästä käsin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jokerit on kuulopuheiden mukaan tekemässä jotain Jokerit-Akatemiaa itselleen. Tietääkö joku enemmän? Eiköhän Kale&co tuon sit nosta suoraan vähintään Mestikseen..
 
Eiköhän tuossa vertailtu vaan lipputuloja versus vieraspelien matkojen aiheuttamaan lisäkustannuksiin, matkat Vantaalta näille pelipaikoille on suunnilleen sama. Lisäksi vertaus Hokkiin , joka on myös "perinteinen" divariseura, vaikkei niin pitkään vielä ole ollut tällä sarjatasolla, tukisi tätä näkemystä. Vantaalla olen käynyt katsomassa SaPKon pelejä useampana vuonna, eikä siellä silloin ole ollut mitään yleisöryntäystä havaittavissa. Tiedä sitten, onko muissakaan Vantaan peleissä kovin kaksisia yleisömääriä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan turhaa kitinää Jokipon sarjapaikasta. Surullista kyllä, mutta parempi näin kuin että olisivat tehneet kesken kauden K-Laserit. Mun mielestä Keupan budjetti on yllättävänkin suuri odotuksiin nähden. Eikös Akatemia operoinut viime kaudella 150k budjetilla?

Ja mitä noihin pukukoppeihin tulee, niin eikös Porissakin aikoinaan ollut pukutilat eri rakennuksessa mitä jäähalli?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös