Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mestiksen harjoitusottelut 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Hanson, 25.06.2019 klo 20.00.

 1. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Avataanpa ketju Mestis-joukkueiden harjoitusmatseille. Olisi kiva jos ne saisi keskitetysti tähän ketjuun, niin olisi helppo seurata kuka pelaa, koska ja missä. Infoa siis tänne, kiitos !
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä pelaa:

  Pe 16.8. Ketterä – Jokipojat
  Pe 23.8. SaiPa – Ketterä (Bauer-turnaus Imatra)
  La 24.8. Ketterä – KooKoo (Bauer-turnaus Imatra)
  To 29.8. Ketterä – Kiekko-Vantaa
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Hanson ja J_L_ tykkäävät tästä.
 4. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Ketterän on sen verran kova jengi että Liigajoukkueet viittii pelata sitä vastaan ;) vai pitäskö sanoa, että Liigajengit viittii tulla Ketterän järjestämään turnaukseen.

  Ei tässä, kun luodaan hemmetinmoisia paineita Imatralle niin kesäloma alkaa ajoissa :D
   
  OCE tykkää tästä.
 5. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän se alkaa kohta niska punottaa kun pannussa paine kasvaa.
  Mutta mutta paineessahan ne timantit hioutuu. ;O
   
 6. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla tässä odotellaan jo minkä lempinimen Räsänen keksii ensi kaudesta Ketterälle. Nythän on kuultu jo "miljoonajoukkuetta" parin kauden ajan :D
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Se voi olla että Miljoonajoukkue saa uuden muodon Räksän suusta. Veikkaan että 11/12 joukkueesta ennustaa mestarisuosikiksi Ketterää ;D Maso ei viitti sanoa omaa jengii nii heittää hatusta jonku muun...
   
  Peteliuz tykkää tästä.
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Eiköhän se vedä esiin, että Ketterällä on rosterissa ihan NHL-tason pelaajia (7.kierroksella varattu Airola) ja ala kutsua Ketterää NHL-tason joukkueeksi

  Noh, nyt lähti ketju heti väärille urille. Aiheeseen: Ketterä saa kyllä kovat treenipelit kauden alle. Vastassa on hurjasti vahvistunut K-Vantaa, joka on Räsäsen SaPKon jälkeen toiseksi suurin mestarisuosikki. Sen lisäksi kaksi Liigajengiä ja Mestiksen kärkipäähän kuuluva Jokipojat.
   
  Peteliuz tykkää tästä.