Merkkipaalut NHL:ssä

  • 283 580
  • 1 035

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Barkovista tuli 100. eurooppalai(ssyntyi)nen pelaaja, joka rikkoi 500 pisteen rajan NHL:ssä. Tästä (sporcle.com visa) voi käydä kokeilemassa kuinka monta noista sadasta tiedät.

Josista on tulossa kohta (489p) ensimmäinen sveitsiläinen, joka tuon rajan ylittää, lähimmäksi on päässyt Mark Streit (432p). Samoin myös Zuccarello terveenä pysyessään tulee olemaan ensimmäinen norjalainen, joka tuohon kovaan joukkoon lukeutuu. Pisteitä Zuccarellolla on kasassa 465 ja jos jatkaa alkukauden tahtiin, niin raja ylittyy jo tällä kaudella. Tanskalaisista Frans Nielsen pääsi jo melko lähelle (473p), mutta hänen kohdallaan tuo ei olisi välttämättä ylittynyt tälläkään kaudella, vaikka ura olisi jatkunut. Ehlers (328p) tullee tuonne nousemaan muutaman kauden sisällä.
 
Viimeksi muokattu:

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Cale Makar sai sata syöttöpistettä täyteen ja ottelussa numero 140. Makarista tuli näin neljänneksi nopeiten sata syöttöpistettä kasaan saanut puolustaja. Muista
aktiivipelaajista Adam Fox ja Quinn Hughes jakavat sijaa seitsemän.




Tää on todella kova saavutus. Jotenki sellanen fiilis että Heiskaset, Foxit, Hedmanit ym. saa tulevaisuudessa katsella sivusta kun Makar hakee Norriksen vuosi toisensa perään. Tänä vuonna ehkä vielä Viktorin vuoro taas, mut siihen se jääkin. Voitte nauraa jos haluutte, mutta väitän Makarin voittavan vähintään seitsemän Norris-trophyä jos pysyy terveenä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Claude Giroux pelaa yöllä Jetsiä vastaan ottelun nro 700 flyers kapteenina. Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä pelejä nhl:ssa 985 eli ehtii saada 1000 täyteen ennen trade deadlinea jos vaan terveenä pysyy.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Matthews täräytti viime yönä pisteen numero 400.
Paljon on muuttunut hommat parissa vuodessa. Matthews ja Laine vetelivät pisteiden valossa kaksi ekaa kautta tasatahtiin, Laineen ollessa jopa edellä pisteissä. Nyt Laine onkin yli 100 pinnaa perässä Matthewsiä. Toki rikkonee kyllä ihan pika puoliin 300 pinnan rajan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Lienee aika vaikea kysymys, mutta onko jotain pelaajaa joka olisi kunnostautunut toisten pelaajien merkkipaalupisteissä? Eli onko pelaaja X esimerkiksi ollut mukana viiden muun pelaajan sadannessa maalissa? Tai mikä olisi suurin määrä muiden merkkipaalupisteissä mukana olemisessa?
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Kova kolmikko. Toivottavasti Chara päättää uransa tyylikkäämin kuin Chelios mutta kaikki kunnia kovakuntoisille pitkän uran tehneille! Playoff-pelit mukaan lukien Chelios pysynee ykkösenä? Vai oliko tuossa tilastossa kaikki pelit?
 

Nick Neim

Jäsen
Kova kolmikko. Toivottavasti Chara päättää uransa tyylikkäämin kuin Chelios mutta kaikki kunnia kovakuntoisille pitkän uran tehneille! Playoff-pelit mukaan lukien Chelios pysynee ykkösenä? Vai oliko tuossa tilastossa kaikki pelit?
Pelkät runkosarjapelit. Mikäli playoff-pelit lasketaan myös mukaan, niin Chelios johtaa Charaa 66 ottelulla, ja Scott Stevenskin on 17 ottelua Charaa edellä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Corey Perrylle 400 NHL-maalia täyteen ottelussa Edmontonia vastaan. Ryan Nugent-Hopkins pelasi uransa 700:nnen NHL-pelinsä samassa ottelussa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Zach Pariselle täyteen uran 400:s runkosarjamaali. Syntyi juuri äsken Sharksin verkkoon.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Cody Cecille ensi yönä 600 NHL-ottelua täyteen ottelussa Blackhawksia vastaan.
 

Pera X

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laiskaa ollu änärin seurailu viime aikoina. Onko Yandlen ironman-streak edelleen elossa? Entä Kesselin? Tästä löytyy varmaan joku linkkikin?

Edit: näköjään molemmat on edelleen vedossa. NHL Records
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Wayne Simmonds ja Mark Giordano saivat 1000 ottelua NHL:ssä täyteen.

Simmonds on tehnyt 262+259=521 tehopistettä ja samalla päälle 1000 jäähyminuuttia. Kova suoritus #61 varatulta pelaajalta.

Giordano on tehnyt pakin paikalta kovat tehot 149+383=532. Erittäin kova suoritus tältä varaamattomalta pelaajalta. Oiskohan jopa ihan kovimpia koskaan varaamattomien pakkien osalta? Saas nähdä mihin Giordano lähtee vielä Cuppia metsästämään - voisiko paluu Calgaryyn olla mahdollinen?
 

Nick Neim

Jäsen
Giordano on tehnyt pakin paikalta kovat tehot 149+383=532. Erittäin kova suoritus tältä varaamattomalta pelaajalta. Oiskohan jopa ihan kovimpia koskaan varaamattomien pakkien osalta?
Korkealle listalle menee, mutta jokunen nimi menee edelleen edelle jos pisteitä katsoo. Jos nyt haluaa rajata vaikkapa 1960-luvulla tai myöhemmin syntyneisiin (ja sitä kautta ehkä enemmän vähän modernimpaan NHL:n aikaan), niin ainakin Steve Duchesne (1117gp, 752p) ja Dan Boyle (1093gp, 605p) menevät pisteissä ja pistekeskiarvoissa edelle varaamattomissa puolustajissa.

Sitten siellä on toki Orr, Salming ja Guy Lapointe ainakin näistä vanhemmista puolustajista, joiden uran voi sanoa myös olleen Giordanoa parempi.

Hyviä haastajia taas aktiiveista tulevaisuuteen on mm. Torey Krug (623gp, 397p) ja Neal Pionk (276gp, 141p).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös