Meneekö "Jackass" liian pitkälle?

  • 1 283
  • 21

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Niin, tämä kaikkien rakastama ohjelma tuli jälleen tänään töllöstä ja rupesi mietityttämään, että onko tämä enää tervettä?

Viittaan "sketsiin" jossa tilattiin tämä latinosiivooja siivoomaan.

En tiedä miten äijät toimivat näissä tilanteissa, mutta jos uhrille ei kerrota lopussa mistä on kyse, niin hänelle saattaa jäädä jopa pysyviä traumoja tilanteesta jossa hänet mm. uhattiin tappaa.

Yleensä pidän näitä juttuja hauskoina, mutta tämä meni mielestäni yli..


Tätä ohjelmaahan on yritetty monelta taholta lopettaa, tuloksetta.
Enkä minäkään nää erityistä syytä lopettamiseen.
Minun mielestä erinomainen ohjelma, mutta nämä jutut voitaisiin jättää pois. Tai sitten edes kertoa uhrille sen olleen vitsi.

Mielipiteitä?
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Olen varma että sivullisille kerrotaan homman juoni sitten kun kamerat suljetaan. Mutta kun sehän veis sketseistä terän pois niin eihän niitä tarvitse lähetyksessä näyttää. Jossain vaiheessa porukalle tulee vielä tiukat paikat, esim. tämän iltainen Brad Pittin kidnappaus olisi saattanut päättyä vakavammin jos leffateatterin turvamies olisikin ollut samanlainen nappikalle kuin suomalaisportsarit, tai jos kadulle olisikin sattunut poliisipartio samaan aikaan kun leffatähteä runnotaan auton takaluukkuun.

Kuitenkin naurettavaa riittää, tuossa ohjelmassa vahingonilo vedetään niin pitkälle kuin se huonon maun rajoissa on mahdollista. Pelkästään tänään hohotin kippurassa moneen kertaan, mutta parhaana pätkänä näkemistäni pitkän piilokameraa jossa Preston Lacy (160kg) menee Baja-Majaan, ja hillittömien ääniefektien jälkeen Wee Man (40kg, 94 cm) tulee ulos. Hulluja ovat, ja älyttömiä ja tyhmiä. Mutta idiooteillehan on helppo mauraa, varsinkin television välityksellä.
 

toskala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
ei missään nimessä

Jackass on välituntiemme piriste. Koko syksyn ajan olemme odottaneet opettajan poistumista luokasta ja pistäneet Jackassin pyörimään. Se on meille pyhä hetki. Silloin saavat kaikki moralistit lähteä ja jättää meidät jätkät katselemaan täydellistä tyhmyyttä. Me saamme hetkeksi unohtaa kaiken järjellisen ja katsoa täydellistä lapsellisuutta. Se ei ole järkevää, fiksua, hyvää esimerkkiä antavaa tai mieltä ylentävää, mutta viis siitä, se on meistä hauskaa ja se riittää meille. Aivot saa jättää hetkeksi täydellisesti narikkaan ja keskittyä huonoon huumoriin. Ja taas jaksamme yhden tunnin eteenpäin. Meillä jätkillä on aina oikeus tähän, koska tyttöjen mielestä jätkät tykkäävät tyhmistä asioista.


- If you gotta be dumb, you gotta be tough


- Johnny Knoxville
 

juudas

Jäsen
Katselin joskus aiemmin sivusilmällä kun kohelsivat keskenään ja satuttivat lähinnä itseään. Aivan ok ja välillä hauskaakin.

Eräässä jaksossa kuitenkin oli kohta, jossa yhden assin käsi "jää" auton renkaan alle parkkipaikalla. Huutaa tuskasta ja avuliaat ihmiset tulevat auttamaan. Osa panikoituu, koska toinen on tuskissaan. Yrittävät epätoivoisesti kaikenlaista.

Vaihdan kanavaa. Jos tuo on jollekulle huumoria, pidän tätä ihmistä vähä-älyisenä ja tunteettomana. Tosin idiooteille tehdään niin kauan ohjelmia kuin idiootteja on. Onneksi minulla on kaukosäädin.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Jackass

Todella hyvä ohjelma,joskut niitten jutut menevät "hieman yli",mut ei se menoo haittaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mistä tämä ohjelma tulee. Kovasti ovat duunissakin moisesta puhuneet, mutta itselleni ei ole pistänyt ikinä silmään ohjelmistossa.
 

Vopat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Se tulee Music Televisionilta perjantaisin klo 23.00 sitä tulee pari jaksoo putkeen. Eilinen jakso oli aivan loistava, varsinkin Brad Pittin kidnappaus oli hyvin keksitty.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
...mutta valitettavasti Jackass lopetetaan kohta (tämä tuotantokausi?), koska Johnny Knoxville haluaa päättää sarjan "huipulta..."

Juu, varmasti uhreille kerrotaan vitsistä kuvausten jälkeen. Kerrahan juuri tästä "käsi jää auton alle"- jutusta näytettiin loppukuvissa, kun kaikki auttaneet ihmiset naureskelivat jackass-hemmolle joka piti tekokättä kädessään ja selitti juttua.

Bajamaja-juttu oli todella mahtava, kuin myös Brad Pittin kidnappaus..
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni nämä laattaamis jutut aiheuttavat sen että vaihdan aina kanavaa. Extreme duudsonit on aika jees. JACK ASS menee joskus aina yli.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
jenkeissä taitaa olla sellainen tapa, että jos ei kirjallista suostumusta anna niin nassu ei näy telkkumatoosassa. Kuten huomattu kyseisessä ohjelmassakin...

Että silleen...
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti sniper2001
Mielestäni nämä laattaamis jutut aiheuttavat sen että vaihdan aina kanavaa.
Mistäs tässä oli oikein kyse? Muistan jonkun jakson (siis näin vain lyhyen pätkän) missä useampi heppu istui pöydän ääressä ja työnsi sormiaan kurkkuun. Oliko se jonkinlainen "kerho"?
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Minuakaan ei nämä oksennusjutut jaksa kauheasti naurattaa.
Esim. pari viikkoa sitten pöydän ääressä oli kaksi miestä ja yksi nainen. Kaikille yhden gallonan kokoinen tynnyri täynnä maitoa.
Se piti juoda.

Tietenkin kaikki siinä vuorotellen oksentelivat ja nauroivat.
Minua ei ainakaan kiihottanut yhtään katsoa oksentavaa naista.
 

Rocco

Jäsen
Mutta se munakas!

Kaveri söi tomaatin, makkaran, paprikan, sipulin, juustoa, voita, herkkusieniä ja päälle neljä tai viisi raakaa kananmunaa. Sitten sormet kurkkuun ja lopputulos paistinpannuun.

Hyvältä se näytti valmiina mutta... noh, kyllä se kaveri sitä sitten ainakin maistoi.

Jackass on aivan loistava ohjelma. Saas nähdä mitä äiti tykkää kun vien jouluna kuusi tuntia poikain leikkejä nauhalla sen katsottavaksi.

P.S. Johnny Knoxville seurustelee Heather Grahamin kanssa... saa sitä naisia typeryydelläkin... Seuraavaksi varmaan Wee Man pokaa Rosie O´Donnellin :D
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta miten ne kaasunaamarit oikein liittyivät siihen munakas-jutskaan???
 

Femma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Don't be a jackass, watch jackass!

Viestin lähetti Everton
Mutta miten ne kaasunaamarit oikein liittyivät siihen munakas-jutskaan???


Kun se oksensi ne munakkaat pannulle niin se haju mikä mahdollisesti sattui leijailemaan ympäristöön-->kaasunaamarit. Hieman yliampuvaa, mutta hauskaa viihdettä perjantai iltaan. Nyt harmittaa kun en nähnyt eilistä jaksoa, oli kuulemma tosi hyvä:D
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllä tähän osoitteeseen uppoaa tuo huumori täysin. Harmittaa vain, kun näyttävät uusintoja ohjelmasta.
Tuosta lopettamishuhusta sen verran, että tietääkseni ohjelmaa oltaisiin kuitenkin jatkamassa, vaikka Knoxville lähtisikin. Eiköhän esim. Bam Margera sopisi pääidiootiksi täysin.
Kyseinen sarja alkaa keväällä näkyä myös Neloselta, joten ne joilla MTV ei näy pääsevät "nauttimaan" myös viihteestä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ei missään nimessä. Loistavaa viihdettä! Nuff said.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti narri #42
Minuakaan ei nämä oksennusjutut jaksa kauheasti naurattaa.
Esim. pari viikkoa sitten pöydän ääressä oli kaksi miestä ja yksi nainen. Kaikille yhden gallonan kokoinen tynnyri täynnä maitoa.
Se piti juoda.

Tietenkin kaikki siinä vuorotellen oksentelivat ja nauroivat.
Minua ei ainakaan kiihottanut yhtään katsoa oksentavaa naista.

se maito oli vielä kaiken kukkuraksi lämmintä, näin olen antanut itselleni kerrottavan...

että tämmöstä
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jackass on ihan ykkönen! Eikä temput todellakaan mene liian pitkälle. Paras on kyllä se, kun "sokea" äijä lähtee ajamaan autolla... siinä oli naurussa pitelemistä... :)
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nykyiset jaksot taitavat mennä jo kolmatta uusintakierrosta MTV:llä. Syklit ovat aika lyhyitä, koska tällä hetkellä pyörivät jaksot näytettiin viimeksi heinäkuussa, ja vieläpä samalla ohjelmapaikalla. Nooh, kun homma uppoaa jengiin, niin mikäs siinä. Ja kyllähän niitä ihan mukava on välillä uusintoinakin katsoa.
 

AkkeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AIK, Lugano ja Montreal Canadiens.
Ei mene, minusta ohjela on erittäin hauska.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös