Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Memorial Cup 2017

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Ni$pekt15, 19.05.2017 klo 15.51.

 1. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Typerä kysymys, mutta onko nämä kerrasta poikki?

  Windsor kisaisäntänä pääsi mukaan vaikka hävisikin Ottersille OHL finaaleissa ja kohtaa nyt Chabotin Sea Dogsin. Yön NHL ottelussa puhuttiin Chabotin jääajasta ja vastuusta. Kuulemma pelaisi karmivia minuutteja. Lähinnä Bruinsin Senyshyn,Zboril kiinnostaa tässä ottelussa ja vedonlyönnin kautta koko cuppi.

  Edit: Senyshyn ei pelaakkaa Windsorissa vaan Nättinen, Day,Sergachev ja Logan Brown.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 16.00
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  - Sarjajärjestelmä on sellainen, että ensin pelataan 4 joukkueen kesken 1-kertainen sarja (jokainen siis 3 ottelua).
  - Eniten pisteitä saanut menee suoraan Memorial Cupin finaaliin.
  - 2.-3. sijoittuneet pelaavat yksittäisen välierän pääsystä finaaliin.
  - Finaali on kerrasta poikki.

  3 matsia minimissään jumbolle ja välierän kautta finaaliin ponnistaneelle maksimi 5 ottelua.
   
 3. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, NHL:n venäläiset, Real Madrid
  Windsorhan putosi jo ensimmäisellä kierroksella Londonia vastaan. Ajattelin jo silloin, ettei peleissä varmaan kauheasti tunnetta ollut ja kikkailivat lisää lepoaikaa pärjätäkseen Memorial Cupissa sitten. Olihan Windsor yksi mestarisuosikeista ennen kauden alkua.

  No, nyt voittivat sitten Saint Johnin, jota monet ovat veikanneet mestariksi. Itse laittaisin rahani WIndsorille. Aika harvoin tosin isäntäjoukkueet voittavat?
   
 4. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Onhan Windsor etenkin satsannut tähän turnaukseen valtavasti. Jo ennen kautta ja kauden aikana joukkuetta on täydennetty kovilla vahvistuksilla. Tuntuu, että OHL:n mestaruuden voittaminen oli ihan toissijaista Memorial Cupin rinnalla.

  Vaikea on lähteä ennustamaan kun mukana on neljä kovaa joukkuetta. Jokaisen puolesta löytyisi perusteita. Itse tykkään ajatella tätä yksilöiden kautta ja nähdä kuka tai ketkä tähtipelaajat nousevat esiin.

  Windsorilla on Brown, Vilardi, Sergatsjov, Bracco ja muutama muu. Eriellä on Strome, DeBrincat ja Raddysh. Saint Johnilla kenties koko turnauksen valovoimaisin pelaaja Thomas Chabot ja Seattlen peliä johtaa Matt Barzal. Unohtamatta tietenkään suomalasista Windsorin Julius Nättistä ja Seattlen Sami Moilasta. Myös Oliver Felixson olisi mukana St.Johnin joukkueessa ilman valitettavaa sairastumista.
   
 5. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Hiton vähälle jäi valitettavasti koko junnupuolen seuraaminen tällä kaudella ja lopputurnauksen alkamista edes tajunnut. Noh, pari peliä vasta pelattu ja varmasti hyvää hokia tarjolla!

  Mitä nyt kauden aikana oon tähyillyt ja yleisesti seuraillut niin täytyy olla samoilla linjoilla kuin @Mängimies, eli Windsor on kaikesta huolimatta ehkä se kaikkein kovin nippu hoitamaan homman himassa. Tätä varten on nyt reenattu pitkään kun lähtö tuli playoffeissa aikasessa vaiheessa ja nippuhan on ihan helvetin kova ja syvä. Itsekin laittaisin (ja laitoin) rahani Spitfiresin puolesta, kuten @LostHorizon ehdotti.

  Sea Dogs on ehkä hieman yliarvostettu, kun eipä heille ehkä hieman heikkotasoisemmassa Q:ssa lopulta ollut paljon vastusta. Hyvä joukkue Chaboon johdolla, mutta kenties kuitenkin heikompi kuin Erien ja Seattlen kokonaisuudet, jotka ovat pelanneet ehkä kuitenkin kovempia matseja koko kauden. Seattle on itselleni ollut iso yllätys, vaikka siellä pitkäjänteisesti on joukkuetta kasattu ja hedelmiä poimitaan. En jaksanut uskoa että runnovat Everettin ja Reginan ohi noin vain. Jotenkin silti vaikea nähdä että pärjäisivät nimekkäälle Erielle tai Windsorille.

  Hyvä toki nyt huudella, kun Windsor jo löi Sea Dogsin ja Erie Seattlen, mutta tuollaisella marssijärjestyksellä tätä turneeta odottelin.

  1. Windsor
  2. Erie
  3. Sea Dogs
  4. Seattle
   
 6. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Pakko kyllä ottaa kiinni viime yön ottelusta, jossa vastakkain pelasivat Saint John Sea Dogs ja Erie Otters. Ottelu päättyi lukemiin 5-12! P-Amerikan junnukiekkoa olen seurannut vain tuloksia silmäilemällä, mutta onhan tällainen tulos varmasti myös junnupeleissä erittäin harvinainen. Arizonan prospect Strome painoi Ottersin puolelta vaatimattomat tehot 4+3 kyseisessä ottelussa. Mainittava on myös TBL:n myöskin Ottersissa pelaava Taylor Raddysh 2+4 tehoillaan. On varmaan ollut maalivahdeilla mielenkiintoinen ilta pelata.

  Onhan tämä Memorial Cup kyllä mielenkiintoinen ja arvostettu turnaus, jota on joka vuosi mielenkiintoista seurata. Mieleen tuleekin kysymys, että tietääkö kukaan, että mistä näiden pelien koosteita ja/tai tarkempia tilastoja voisi löytää?
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  MemoCupin kotisivu vois auttaa ens alkuun...


  Mastercard Memorial Cup
   
 8. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Ei mennyt WHL:n mestari Seattlelta ihan putkeen tämä turnaus. Kolme kertaa pataan maalierolla 3-18.
   
 9. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Mihinkäs aikaan tänä yönä pelataan tuo semifinaali? En löydä Suomen aikaan pelin alkamisaikaan, pelkästään paikallisen ajan...

  Mastercard Memorial Cup

  Linkki vie turnauksen kotisivuille, tarkemmin sanottuna otteluohjelmaan.
   
 10. fourtyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Suomen aikaan klo. 02.00.
   
 11. Petr T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blackhawks, #88, Seahawks
  Mielenkiintoinen finaali edessä. "Peruskaudelta" terästäytynyt Windsor vs. ajoittain dominoinut Erie Otters. Henk.kohtaisesti Erie oli minun suosikkini tämän voittamaan, mutta olihan tuo Windsor vakuuttava lohkopeleissään. Keskinäinenkin meni Windsorille, mutta aika pitkälti hyvän ensimmäisen erän ansiosta. Erie otti, toki ymmärrettävästikin, pelin haltuun sen jälkeen kun Windsor oli painanut 3-0 johtoon 5-3 ylivoimallaan, mutta maalinteko tökki. Aikaisempi kavennus olisi ollut tärkeä. Materiaalia riittää kyllä molemmilla, kuten tuossa edelläkin on jo todettu. Kotiyleisön tukea ei sovi myöskään tässä vähätellä.

  Veikataan nyt niin, että Erie saa tällä kertaa paremman alun peliin ja nousee turnauksen mestariksi.
   
 12. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Aikamoinen trilleri tuli finaalista, mutta Windsor veti turnauksen undefeated ja hoiti pokaalin kotiin. Hieman meinasi manageriakin jännittää ottelun lopussa kun Erie koitti vielä ilman molaria tasoihin ja tolppaan saakka pääsikin. Vedot taisi mennä jotain 35-22 Erielle, mutta laadukasta tonttia loi Windsor hyökätessään ja omat vejotki osui lopulta ihan hyvin.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Erien pelaajien reaktioista ja kommenteista huomaa hyvin miten arvostettu turnaus tuo on. Sieltä tuli molarin mailanheittoa kohti kameramiestä, tähtisentteri Stromen varsin kitkerät kommentit jne.

  Windsorin voiton myötä Jeremy Bracco pääsi muuten melko harvinaiseen junnujen triple gold clubiin voitettuaan nyt Memorial Cupin U18- ja U20-maailmanmestaruuksien jatkoksi. Seuraavaksi sitten ensi kaudella AHL-mestaruus Torontossa ja sen jälkeen Stanley Cup samassa kaupungissa...