Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Mehtimäen jäähallin remonttiseurantaketju

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Warre, 13.10.2012 klo 07.53.

 1. Warre Jäsen

  Tähän ketjuun olisi tarkoitus kasata uutisia ja laajaa keskustelua Mehtimäen jäähallin päivitysremontista, joka mahdollisesti materialisoituu todeksi vuonna 2014.

  Asia on edennyt niin, että Joensuun kaupunki on tilannut/tilaamassa esiselvityksen, johon kuuluu hallin ulkoseinien siirtoa(päädyt ja Länsikadun puolelle jopa 10-metriä!), oheispalveluiden tilojen kasvua, sekä katsomokapasiteetin nosto reilusti yli 5000:n.

  Viimeisin Uutinen julkaistiin eilen perjantaina radiossa, jossa Jokipoikien uusi toimitusjohtaja Timo Kupiainen kertoili seuran mietteitä asiasta. Linkki vie Ylen sivuille.

  Voisiko sanoa, että jo on aikakin. Kovin betoninen sivumaku jää lähes aina, kun hallissa vierailee. Ja jos katsojia pakkautuu halliin yli 3000, niin etenkin päätyjen käytävät ovat niin tukkeessa, että siellä eteneminen on kerrassaan vaivalloista ilman röyhkeää mieltä ja teräviä kyynerpäitä.

  Onko muilla mielipiteitä asiasta?
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Eipä tässä muuta kuin että jo on aikakin. Onhan halli hyvä mestikseen edelleen, mutta jos eteenpäin halutaan niin päivitettävä se halli on.

  Jokipoikien johto, yhdessä kaupungin vastaavien kanssa, kävivät tässä hiljattain tutustumassa Jyväskylässä Jypin halliin johon on tehty vastaavanlainen päivitys. Sen remontin suunnitellut insinööritoimistolta on tilattu suunnitelmat myös Mehtimäen saneeraukseen.

  Toivottavasti homma saadaan käyntiin tuolloin 2014.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Uskon tähän sitten, kun ensimmäiset työkoneet ovat tontilla. Joensuun kaupungin taloustilanteessa noita rahareikiä on jo muutenkin, ja ensi vuosi on jo muutenkin Joensuun rakentamisen kaikkien aikojen ennätysvuosi, kun täällä starttaa ja on jo menossa lukuisia isoja kohteita. Se heijastuu varmasti rakentamisen hintoihin, eikä tilannetta ole järkeä ylikuumentaa enää entisestään. En ihan ymmärrä, miten kaupunki saattaisi tähän saumaan lähteä remontoimaan hallia, joka sinällään on ihan toimiva, muttei toki mitään liigatasoa.

  Toki sinällään minulle remontti kelpaa, mutta vähän skeptinen uskallan olla tämän toteutumisen - ja varsinkin aikataulun - kanssa.
   
 4. Warre Jäsen

  Vaaranahan tässä toki on, että kun hallin facelift-remontti pääsee päätösasteelle, uusi kaupunginjohto joka nyt syksyllä valitaan, tyrmää kaikki tämäntapaiset uudistukset turhana haihatteluna. Hallin betoniin on varmaankin upotettu sen verran terästä, ettei se nyt ensimmäisenä rakennuksena ole lahoamassa.

  Uskoisin, että tässä esielvittelyssä on huomioitu sekin seikka, että etsittäisiin nimisponsori hallille. Ehkä siitä saaduilla rahoilla voitaisiin kattaa pieni osa ehostuksen kulunkipuolta, kuten nyt voisin kuvitellun käyneen Vantaan Tikkurilassa, jossa paikallinen lohikeitto porisee Valtti Areenassa. Hieman kyllä epäillyksen synkkiä kumpupilviä pään päälle luo se muisto, kun hienolle puurakentamisen monumentille, eli Joensuu Areenalle ei etsinnöistä(?) huolimatta löydetty sopivaa ehdokasta nimisponsoriksi.

  Jäähallille paikallisia ehdokkaita voisivat olla aakkosjärjestyksessä:

  Abloy Areena
  Broman Areena

  Jotenki tuo Areena nimen jatkeena on niin nähty. Seuraavat ehdokkaat voisivat olla hieman eri päätteisiä:

  Laakkosen Lato
  PKO Pakastin

  Toki minulle kelpaa nimi kuin nimi, kansankielessä hallin nimi kuitenkin vääntyy mitä arvaamattomampaan suuntaan.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Saatiin pojat Mehtimäellekin nyt ne hienot liputuspistoolit. Kyllä nyt kelpaa kolhommankin miehen mennä ammuttavaksi. Täytyyhän ne olla kun ollaan Lippupalvelunliekanarussa. Kalliit on ja varmasti toimiin tai ainakin Kouvollassa toimivat aina sen 2peliä ja sitten taas revitään.

  Eihän noista haittaa ole. Erätauollakin kun mennään ulos kärvistelemään niin ammutetaan ensin itsensä ulos ja sitten taas sisään. Joka kerta tämä oli sitten peliä jäljellä 20min tai vähemmän. Ja sitten jos ei ampujaa siinä ovella ole niin ulos ei ole asiaa eikä varsinkaan takaisin vaikka ne auton valot sitten olis jäänytkin päälle.

  Hyvinhän se toimi kun oli reilusti alle 2000 katsojaa, mutta entäs sitten jos taas porukkaa rynniin sisään kunnolla? Niin ja minunkin lippuni oli "rikki" ainakin 1.erätauolta sisään tultaessa. Ei millään se pistooli osunut. Ampuja kysyi minulta että: "Arvaas mikä tässä on vikana?" Minä siihen että: "Sit on min vaikee sanoo?" Ei ollut kuulemma kirjannut minua sisään halliin tullessani.

  Kaikenlaista pelleilyä.
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Minkäslaisessa kunnossa Mehtimäen halli on nykyisellään katsojan kannalta? Kylmä? Puolilämmin? Olisi tarkoitus tulla keskiviikkona katsastamaan tätä hallia niin tietäisi pitääkö vetää päälle pilkkihaalarit vai onko katsomossa miten lämmin? Kuinka aikaisin kannattaa tulla lippuja ostamaan ovelta?
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  No hyvässä kunnossahan se Mestikseen on ja hitusen sitä on Jokipojat päivittänytkin. Sanoisin hallin olevan lämmin/puolilämmin. Normaalit vaatteet, ei ilman päällystakkia ;).

  Ja tottakai kannattaa tulla ajoissa halliin, esmes tuntia ennen, ja käydä tutustumassa Pub Ärjyluolaan.

  Mehtimäen jäähalli (Jokipojat.com)

  Tervetuloa!
   
 8. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Toimivaa oli kaikki Mehtimäellä yhtä pientä asiaa lukuunottamatta. Tosin korjaaminen ei paljoa maksaisi, pari kaveria päiväksi ja repullinen rälläkänlaikkoja että saisi katsomoista ne kaiteet puolta matalammiksi. Ärsyttävää kurkistella eri puolilta kaidetta mitä kentällä tapahtuu :D

  Erikoisen hieno juttu oli että lippuikärajaa nuorempikin sai oman paikkalipun muun porukan mukana tullessaan vaikkei siitä mitään tarvitse maksaa. Ei oleteta että istuu koko pelin sylissä jos on ahdasta hallissa. Tästä iso hatunnosto Jokipojille!