Matti Virmasen ulkomaalaishankinnat Jokereihin

  • 9 825
  • 26

Hockey91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On suuri risririita siinä että Hjallis tylyttää ja vittuilee Diili-ohjelmassa kilpailijoille heidän suorituksistaan kun omassa organisaatiossa on mies jonka näytöt olisivat oikeassa liike-elämässä johtaneet jo kauden 99-00 jälkeen potkuihin.

On käsittämätöntä että kaveruus menee kaiken edelle ja siitä saa maksaa kovaa hintaa fanit jotka maksavat tästä kaikesta.

Yksi hyvän pelaajahankkijan tunnusmerkki on onnistuneet ulkomaalaishankinnat. Esimerkiksi Jyp on vuosia kalastellut murto-osalla siitä rahasta huomattavasti onnistuneempia hankintoja.

Totean Virmasen syylliseksi kaikkiin syytekohtiin joista yhtenä raskaimpana onneton ulkomaalaisten scouttaaminen.

Todistusainesto tulee tässä (ulkomaalaiset Hartwall Areenassa):

Ton, Petr FLOPPI
Juhlin, PatriK KESKINKERTAINEN/FLOPPI
Stolk, Darren FLOPPI
Juhlin, Patrik KESKINKERTAINEN
Racine, Yves FLOPPI
Nilsson, Fredrik KESKINKERTAINEN/FLOPPI
Lavins, Rodrigo FLOPPI
Duffus, Parris FLOPPI
Benda, Jan HYVÄ
Kvartalnov, Dmitri KESKINKERTAINEN
Hlinka, Miroslav KESKINKERTAINEN
Gagnon, Sean KESKINKERTAINEN/FLOPPI
Focht, Dan FLOPPI
Cipruss, Aigars KESKINKERTAINEN
Giroux, Ray FLOPPI
Werenka, Darcy FLOPPI
Johansson, Thomas FLOPPI
Perrin, Eric FLOPPI
Pavlikovsky, Rastislav FLOPPI
Boh, Aaron FLOPPI
Sorochan, Lee FLOPPI
Rosa, Pavel HYVÄ
Banham, Frank HYVÄ
Cowie, Rob KESKINKERTAINEN
Machulda, Vladimir HYVÄ
Brooks, Alex FLOPPI
Ram, Jamie KESKINKERTAINEN
Nemirovsky, David KESKINKERTAINEN
Vostrak, Pavel FLOPPI
Sandwith, Terran FLOPPI
Metropolit, Glen TÄHTI
Warriner, Todd FLOPPI
Drouin, Pierre Claude FLOPPI
Sjögren, Thomas FLOPPI
Burström, Anders FLOPPI
Campbell, Brian HYVÄ
Hancock, Quinn KESKINKERTAINEN
Thomas, Tim TÄHTI
Vopat, Roman FLOPPI
Norton, Brad FLOPPI
Mapletoft, Justin FLOPPI
Harkins, Brett FLOPPI
Goehring, Karl FLOPPI
Passmore, Steve FLOPPI
Askey, Tom KESKINKERTAINEN
Stapleton, Tim HYVÄ
Wilm, Clarke KESKINKERTAINEN
Dagenais, Pierre FLOPPI
Schnabel, Robert FLOPPI
Vandenbussche, Ryan FLOPPI
Kantor, Robert KESKINKERTAINEN
Hussey, Matt FLOPPI
Tenute, Joey KESKINKERTAINEN
Hancock, Quinn KESKINKERTAINEN
Ling, David FLOPPI
Bishai, Mike FLOPPI

MATTI SINUN PITÄISI SAADA POTKUT !
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Benda, Jan HYVÄ

Tästäkään en pahemmin antaisi credittiä Masalla koska kaveri pelasi Ässissä hyvän kauden ennen kuin Matti tuli rahapussin kanssa signaamaan Bendan. Koulututettu apina ajaisi saman saman, mutta todennäköisesti pienemmällä rahalla.

Benda Ässissä

GP G A P
´
52 21 22 43
 

samik

Jäsen
Ton, Petr FLOPPI

Tämä särähti ensimmäisenä silmään tästä listasta. En ota kantaa siihen floppasiko Ton Jokereissa, mutta jos floppasi niin miksiköhän? Kaveri oli kuitenkin jäätävän hyvä muissa muissa sm-liiga joukkueissa?

Sami
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Wilm, Clarke KESKINKERTAINEN

Bishai, Mike FLOPPI

Ihan hieno homma että heikosti sujunutta scouttausta kritisoidaan, mutta näistä kahdesta olen vahvasti erimieltä.

Clarke Wilm ei ollut keskinkertainen, vaan hyvä.
Paljon kovempi pelimies, kuin mitä media antoi ymmärtää. Jokainen joka näki hänet kentällä Playoffeissa, tietää mistä on kyse.
Tekee joukkueen eteen mitä tahansa, ja yritti vieläpä haastaa jullien ustrunulia kovan taklauksen jälkeen. Iso arvostus täältä päin.

Bishaista en saa floppia loukkaantumisen takia. Mike oli Jokereiden top-3 pelaaja alkukaudella, kunnes selkä petti. Sen jälkeen huudeltiin taitavaa sentteriä ja saatiin HanCOCK. Siinä on oikea floppi!
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ajatus oli varmasti hyvä, mutta tämä on kyllä niin törkeä väite, että pitäisi lapioida kilo sitä itseään suuhusi:

Brooks, Alex FLOPPI

Ehkä kaikkia pelaajia ei kuitenkaan pidä arvostella pisteiden perusteella.

Särähtää siellä toki muutama muukin korvaan enemmän tai vähemmän..

Rosa, Pavel HYVÄ
Machulda, Vladimir HYVÄ
Campbell, Brian HYVÄ
Norton, Brad FLOPPI
Stapleton, Tim HYVÄ
Wilm, Clarke KESKINKERTAINEN

Näin, Virmasen seuraavaa siirtoa odotellessa.
 

Johnnie

Jäsen
Norton... Floppi? Nortonhan oli ainoa valopilkku koko 05-06 paskassa, kyllä tuollaiselle lihakasalle olisi tarvetta nytkin maalinedustalle.

Monen monta kertaa olen tätä kaveria haikaillut takaisin Jokereihin...
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Masan aikana Jokerit on tehnyt monta huonoa hankintaa ulkomaalaisten suhteen, ja varmasti joku muu olisi saanut hankinnat onnistumaan paremmalla prosentilla. Mutta kyllä tuossa listassa on paljon sellaisia pelaajia, joilla status pitäisi olla jotain muuta. Jokerinho jo listasikin muutaman ja muitakin löytyy. Esimerkiksi Burström oli nelosen sentterinä hyvä, eikä hänelle muuta roolia kannattanutkaan kuvitella. Eria asia sitten kannattaako tällaista pelaajaa hankkia ulkomailta.

En kuitenkaan ole jaksa käydä koko listaa läpi, mutta pitää myös muistaa, mihin rooliin pelaajia hankitaan. Moni hankinta on epäonnistunut täysin, mutta toki onnistumisiakin on tullut. Seuraavaksi joku voi sitten listata esimerkiksi HIFK:n tai TPS:n ulkomaalaishankinnat. Kyllä sinnekin on huteja mahtunut. Ehkä Masalla prosentti ei ole ollut niin kova, mutta taas tuntuu syyttely menevän vähän yli. Tällä kaudella kuitenkin ulkomaalaisten hankinnat ovat osuneet 100 % kohdalleen.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Itse käsitän sanan "Floppi" niin, ettei pelaaja pysty täyttämään häneen kohdistuneita kovia odotuksia. Tähän peilaten OIKEITA floppeja 2000-luvulla ovat olleet ainakin Perrin(keskenkuntoinen), Dagenais, Mapletoft, Harkins ja Goehring. Sen sijaan esim. Brad Nortonin tai Alex Brooksin nimittäminen flopeiksi... enpäs sano tähän mitään!

Tapaus Todd Warrinerin kohdallakin kannattaa muistaa, että kaveri teki ehjänä ollessaan hyvään tahtiin maaleja. Sääli vain, että mies joutui aina uudelleen lasarettiin paluunsa jälkeen. Playoffeissa Warriner veti puolirampana muistaakseni aika hyvän sarjan Kärppiä vastaan.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kyllä Masa (ja Hjallis) ovat hankkineet paljon paskaa, mutta tuo lista jättää toivomisen varaa ja monen pelaajan arvosana on aivan liian negatiivinen. Täytyy muistaa että ei ole pelaajan vika jos hän on puolustava laituri ja hänet hankitaan "hyökkääväksi sentteriksi" vain koska hankkivan joukkueen johto ei seuraa urheilua muuta kuin faksin ja pelaajia myyvän agentin välityksellä. Ei myöskään ole yksittäisen pelaajan vika jos joukkueen peli on täysin sekaisin hänen tullessaan kesken kauden mukaan. Näinollen esim. Petr Ton ja Eric Perrin olivat suorastaan loistavia hankintoja Suomen liigaan, mutta erinäisistä syistä (johdon ja valmennuksen osaamattomuus) he eivät saaneet mahdollisuutta pelata vahvuuksillaan Jokereissa. Muualla he ovatkin sitten olleet tähtiä. Perrinistä näki heti että on kova pelimies, mutta mies sai kai jotain kuusi ottelua aikaa Jokereissa ja oliko sitten keskenkuntoinen ennenkuin lähetettiin pois. Tee siinä sitten tulosta. Ja esim. Tenute oli todella kova pelimies, mutta sysipaskalla valmennuksella saatiin tämäkin lähes nollattua. Norton taas oli erittäin hyvä hankinta, mutta mies ei ilmeisesti jaksanut katsella valmennuksen sekoilua ja lähti itse.

Näiden lisäksi seuraavat pelaajat ovat mielestäni väärin arvioitu:
-Racine (floppi). Ei suinkaan ollut floppi, vaan perushyvä kahden suunnan pakki. Mutta kun miestä tyhmästi markkinoitiin "paras ikinä missään"-slogaanilla, niin tottakai homma meni pieleen.
-Brooks (floppi). Siis mitä? Mestaruusvuoden tärkein yksittäinen pakki ja mies joka laitettiin kentälle 3-5-alivoimalla ratkaisevassa finaalissa?
-Kvartalnov & Hlinka (kesk). Hopeakevään kovia pelimiehiä. Hyviä molemmat.
-Gagnon (kesk/floppi). Ei suinkaan. Hopeakevään luottomies, kova luuta ja vähintään hyvä. Raumalaiset lähettelevät vieläkin videokasetteja.
-Rosa & Machulda (hyvä). Elleivät kultavuoden ratkaisijat ole tähtiä, niin miten Suomessa sitten tullaan tähdeksi?
-Campbell (hyvä). NHL-tason hyökkäävä pakki oli niin tähti kuin olla ja voi SM-liigassa.
-Stapleton (hyvä). Varsinkin loppua kohden tähti.
-Wilm (kesk). Vähintään hyvä, play-offeissa tähti.

-Sitten taas Nemirovsky ja Kantor ansaitsisivat ihan oman luokkansa, eli "sysipaska".

EDIT: Ai niin, mitenkäs tämä Otakar Janecky kategorisoidaan? ;)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
EDIT: Ai niin, mitenkäs tämä Otakar Janecky kategorisoidaan? ;)

Kuningas, Jumala!

Tuosta listasta vielä... Itse lasken Patrik Juhlinin kastiin "hyvät hankinnat". Julle oli parhaimmillaan todella kovan luokan maalintekijä, huonoimmillaan taas hiihteli ihan yössä. Aika Janiritamainen tapaus siis. Myöskään Fredrik Nilsson ei ollut floppi, vaan liigaan ihan mainio puolustava sentteri.

Tapaus Anders Burström on täällä jo mainittukin. Hoiti oman ruutunsa nelosketjun keskellä mainiosti varsinkin pudotuspeleissä. Se on sitten toinen juttu, että tarvitaanko nelosen keskelle ulkomaalaispelaajaa?
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tuosta hockey91:n listalta kaikki, jotka ovat saaneet arvosanan "hyvä" tai "tähti", ovat jo pelanneet SM-Liigassa ennen siirtymistään Jokereihin. Lista ei itsessään välttättä ole se ainut ja oikea totuus, mutta kyllähän tuo kertoo Virmasen kyvyistä löytää pelaajia. Tuli vaan mieleen...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tuosta hockey91:n listalta kaikki, jotka ovat saaneet arvosanan "hyvä" tai "tähti", ovat jo pelanneet SM-Liigassa ennen siirtymistään Jokereihin.

Öh... Missä liigajoukkueessa Tim Stapleton, Brian Campbell ja Glen Metropolit pelasivat ennen Jokereihin siirtymistään? :)
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä särähti ensimmäisenä silmään tästä listasta. En ota kantaa siihen floppasiko Ton Jokereissa, mutta jos floppasi niin miksiköhän? Kaveri oli kuitenkin jäätävän hyvä muissa muissa sm-liiga joukkueissa?

Sami

Ei Ton Bluesissakaan erityisen hyvin onnistunut, vasta JYPissä kaveri puhkesi kukkaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Öh... Missä liigajoukkueessa Tim Stapleton, Brian Campbell ja Glen Metropolit pelasivat ennen Jokereihin siirtymistään? :)
Tuota... No nämä voivat sitten olla niitä poikkeuksia, jotka vahvistavat säännön.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ketjun avaajan viestiin vain tekisin kanssa pari täydennystä.
  • Clarke Wilm ja Alex Brooks ovat selvästi alempana listalla kuin pitäisi
  • Myös Rob Cowie ja Brad Norton olivat vahvistuksia, vaikka molemmat kesken kauden lähtivätkin.
Varsinaiseen tähtiluokkaan en itsekään nostaisi kuin Glen Metropolitin ja Tim Thomasin, melkein-tähtiluokkaan Tim Stapletonin ja Pavel Rosan. Vladimir Machulda oli kyllä erinomainen, kun pelasi sen pari kuukautta Jokereissa, mutta hän oli tuttu SaiPasta, joten ei ollut mikään erityinen "löytö".
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
EDIT: Ai niin, mitenkäs tämä Otakar Janecky kategorisoidaan? ;)
No, täytyy toki muistaa, että silloin kun Otto hankittiin Jokereihin, niin taisi Masa myydä silloin vielä autoja. Kategoriaa tuskin tarvitsee Oton kohdalla miettiä...
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Vladimir Machulda oli kyllä erinomainen, kun pelasi sen pari kuukautta Jokereissa, mutta hän oli tuttu SaiPasta, joten ei ollut mikään erityinen "löytö".

Olenko jotenkin vammanen vai miksen tajua, että mitä tekemistä sillä on, että oliko Machulda löytö vai ei sen kanssa, että hän oli kiistatta tärkeimpiä palasia mestaruuden voittaneessa joukkueessa ja sitä kautta liigan kirkkaimpia tähtiä!?

Toisaalta en myöskään ymmärrä, että miksi sama logiikka ei päde Rosaan ja Thomasiin?
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika perseellään tuo lista. Rosa, Banham, Campbell ja Machulda voisi huoletta heittää kategoriaan TÄHTI ja Gagnon puolestaan ei todellakaan ollut floppi, joskaan ei tähtikään. Listan tekijä myös selvästi olettaa että jokainen ulkomaalainen tekisi kaudessa 30+25 tehot.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Aika perseellään tuo lista. Rosa, Banham, Campbell ja Machulda voisi huoletta heittää kategoriaan TÄHTI ja Gagnon puolestaan ei todellakaan ollut floppi, joskaan ei tähtikään. Listan tekijä myös selvästi olettaa että jokainen ulkomaalainen tekisi kaudessa 30+25 tehot.
Virheitä listassa on, so what, mutta itse asia tuli varmaan selväksi ja kaikkihan lätkää seuraavat tietää suurinpiirtein Masan onnistumistarkkuuden näissä hankinnoissa. Muutama onnistuminen ja ihan vitusti huteja. Vuodesta toiseen.

Kauden päätteeksi haukutaan taas kaikki paskoiksi ja puolijoukkuetta vaihtoon. Ulkomaalaisilla asennevammoja ja mikroaaltouunit ei pelitä. Katsoisivat kerrankin siihen omaan peiliin siellä jokereiden pääkallopaikassa!

Vittu mitä amatöörien puuhastelua.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Tuo listahan on yhden ihmisen mielipide ja siis sellaisenaan arvokas. Onhan siinä tiettyä tarkoitushakuisuutta esittää Virmasen hankinnat vieläkin huonompina kuin ne olivat. Ja muistanko oikein kun epäilen näistä jo muutaman olleen ennen Virmasen aikaa eli ihan muiden tekemiä hankintoja?

Omani olisi kyllä pari-kolme pykälää positiivisempi.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sitä paitsi tuossa listassahan on alkupäässä lukuisia pelaajia jotka hankittiin ennen Virmasen tuloa toimitusjohtajaksi kaudella 1999-2000. No, ehkä Masa on ihan vain olemuksellaan syypää niihinkin hankintoihin.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ton, Petr ENNEN MASAN AIKAA
Juhlin, PatriK ENNEN MASAN AIKAA
Stolk, Darren ENNEN MASAN AIKAA
Juhlin, Patrik MIKSI KAHTEEN KERTAAN?
Racine, Yves ENNEN MASAN AIKAA
Nilsson, Fredrik ENNEN MASAN AIKAA
Lavins, Rodrigo ENNEN MASAN AIKAA
Duffus, Parris FLOPPI
Benda, Jan HYVÄ
Kvartalnov, Dmitri KESKINKERTAINEN
Hlinka, Miroslav KESKINKERTAINEN
Gagnon, Sean KESKINKERTAINEN
Focht, Dan KAKSI OTTELUA, EI ARVIOTA
Cipruss, Aigars HYVÄ
Giroux, Ray KESKINKERTAINEN
Werenka, Darcy FLOPPI
Johansson, Thomas FLOPPI
Perrin, Eric FLOPPI
Pavlikovsky, Rastislav FLOPPI
Boh, Aaron FLOPPI
Sorochan, Lee FLOPPI
Rosa, Pavel TÄHTI
Banham, Frank TÄHTI
Cowie, Rob HYVÄ
Machulda, Vladimir TÄHTI
Brooks, Alex HYVÄ
Ram, Jamie KESKINKERTAINEN
Nemirovsky, David KESKINKERTAINEN
Vostrak, Pavel FLOPPI
Sandwith, Terran FLOPPI
Metropolit, Glen TÄHTI
Warriner, Todd KESKINKERTAINEN
Drouin, Pierre Claude FLOPPI
Sjögren, Thomas FLOPPI
Burström, Anders FLOPPI
Campbell, Brian TÄHTI
Hancock, Quinn KESKINKERTAINEN
Thomas, Tim TÄHTI
Vopat, Roman FLOPPI
Norton, Brad KESKINKERTAINEN
Mapletoft, Justin FLOPPI
Harkins, Brett FLOPPI
Goehring, Karl FLOPPI
Passmore, Steve FLOPPI
Askey, Tom KESKINKERTAINEN
Stapleton, Tim TÄHTI
Wilm, Clarke HYVÄ
Dagenais, Pierre FLOPPI
Beaudoin, Eric FLOPPI
Schnabel, Robert FLOPPI
Vandenbussche, Ryan FLOPPI
Kantor, Robert FLOPPI
Hussey, Matt FLOPPI
Tenute, Joey KESKINKERTAINEN
Hancock, Quinn KESKINKERTAINEN
Ling, David FLOPPI
Bishai, Mike HYVÄ

Tuossa oma listani. Alkupäässä tosiaan aivan turhaan hankintoja jotka tehtiin ennen Masan aikaa. Omat korjaukseni lihavoituina, ainoastaan yhden arvosanan jouduin laskemaan alkuperäisestä (Kantor KESKINKERTAINEN --> FLOPPI). Lisäksi listalta puuttui ainakin Eric Beaudoin (floppi). Lasken kohta prosenttiosuudet kullekin luokalle.

Huomionarvoista on myös se, että listalta vielä puuttuva Bremberg menee kyllä tähti-luokkaan jos pelaa edes joulutaukoon asti samalla tavalla kuin tähänkin asti.

E:

Floppeja 24 (49,0%)
Keskinkertaisia 12 (24,5%)
Hyviä 6 (12,2%)
Tähtiä 7 (14,3%)
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä lista, ja kuten jo joku mainitsi niin suhteellisia käsitteitä ja monesta kaverista voi olla eri mieltä.
Lisäksi joku kaveri voi vaikuttaa flopilta vaikka olisikin "hyvä hankinta", hyvä esimerkki S.Helenius, joka varmasti toi katsojia Areenalle ja hoitaa oman pään pelin ookoo, mutta Jokereihin tullessa porukka lienee odottanut monessa mielessä kovempaa kaveria joka pystyy myös kiekolliseen peliin. Oliko floppi? Jonkun mielestä oli mutta jonkun toisen mielestä hyvä hankinta.

Tämä särähti ensimmäisenä silmään tästä listasta. En ota kantaa siihen floppasiko Ton Jokereissa, mutta jos floppasi niin miksiköhän? Kaveri oli kuitenkin jäätävän hyvä muissa muissa sm-liiga joukkueissa?
Miksi floppasi? Kuka tietää. Tämä on osittain sitä scouttaamista. Et vain voi katsoa pistepörssiä ja/tai statseja ja päätellä että "tuo teki viime kaudella hyvät pisteet Saksassa/AHL:ssa/Ruotsissa -> olis kova vahvistus meille".

Hyvin scoutattu pelaaja todennäköisemmin onnistuu ja huonommin scoutattu kaveri todennäköisemmin floppaa. Mitän automaatiotahan näihin ei ole, joku kaveri pelaa hyvin jonkun kauden ja on seuraavalla ihan sukka. Kuitenkin itse pitäisin muutamien vuosien ajalta ~parin kymmenen pelaajan otosta jo aika hyvänä mittarina jos miettii osaako joku henkilö tai organisaatio hankkia pelaajia. Mielestäni Jokerit organisaationa (kulminoituu Masa/Hjallis-akselille) ei ole erityisemmin hyvin onnistunut tässä. Tuo on oma mielipide, sekaan mahtuu onnistumisia ja epäonnistumisia ja syitä on tietysti vaikka mitä.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuosta hockey91:n listalta kaikki, jotka ovat saaneet arvosanan "hyvä" tai "tähti", ovat jo pelanneet SM-Liigassa ennen siirtymistään Jokereihin. Lista ei itsessään välttättä ole se ainut ja oikea totuus, mutta kyllähän tuo kertoo Virmasen kyvyistä löytää pelaajia. Tuli vaan mieleen...

Ei kerro Masan kyvyistä yhtään mitään. Lähes samankaltainen lista saadaan jokaikisestä SM-liigajoukkueesta, kun vaan käydään kaikki pelaajat läpi.

Tämä on sitä kuuluisaa jälkiviisautta, jota on niin kovin helppo harrastaa. Voin väittää, että joku muu hankkija Masan paikalla olisi epäonnistunut vielä pahemmin tai sitten joku olisi voinut onnistua jonkin verran paremmin, sitä ei tiedä kukaan tänne palstalle kirjoittava.

Koko lätkäasiantuntijoiden kolonna Suomen maassa ylisti alkusyksystä Jokerien hankintoja.....!!! Nyt kelkka on kääntynyt täysin. Se on muka jotain asiantuntemusta, vai onko? Miettikää sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös