Matti Virmanen – toimitusjohtaja

  • 216 981
  • 845

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi besserwisser taas vauhdissa. Muistaakseni Hjallis myönsi heti sainauksen tultua julki, että neuvottelut olivat pitkät ja yhteydenottoja oli useita. Mutta muutenhan tuo pätemispötkösi on kerrassaan sympaattinen. Voitko kertoa jotain muita räjähtäviä sisäpiirin tietoja? Tai jospa ylittäisit itsesi ja laittaisit "luotettavan lähteesi" oikein koville kertomalla jotain oikeasti uutta?

Okei, muistin väärin Hjalliksen kommentit Keklun palkkaamisen jälkeen. Jotenkin muistin, että olisi sanonut homman menneen hyvinkin nopeasti. Sorry, my bad. Wallinheimoa Jokerit kovasti yritti, mikä yllätti minut aikalailla kun lopettamispäätös oli ollut jo tiedossa aikoja ennen tuota ja oli mielestäni profiililtaan aika kaukana sitä ideaalista kun olisi ollut lyhytaikainen ratkaisu. Noh, päädyitte Järviseen ja ehkä hyvä niin. Eikä minulla oikeasti ole minkäänlaista tarvetta päteä, varsinkaan Jokereita koskevissa asioissa. Toki viestini oli aika tyhjänpäivänen, kunhan vahvistin että tällaisia juttuja tosiaan oli keväällä liikkeellä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Virmanen oli siis eilen scouttailemassa Jyväskylässä. Mikäli jotakuta kiinnostaa, reilun 7 minuutin haastattelu kuunneltavissa SBS:n sivuilla (alkaa ajassa 42:50)

3kk aikaa olla mökillä, oman valinnan mukaan valitut matsit, päivät vapaana ja konettakaan ei tarvitse liian hyvin osata käyttää. Pitäisi varmaan iskeä hakemusta Oilersin suuntaan.

Hyvä homma, että Masalle on löytynyt kunnon pesti ja mies kuulostaa nauttivan hommistaan. Vaikka ura Jokereissa ei mennytkään käsikirjoituksen mukaan ja paskaa tuli niskaan vähän joka suunalta, niin jotenkin tuolle miehelle ei vain voi haluta pahaa. Ellei sitten tämän kauden jälkeen Lahti, Järvinen, Lasak, Forrest, Väänänen ja Semir viedä NHL-sopparilla rapakon taakse ja istuteta KFC-liigan vilttiketjuun...
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Kaikessa hiljaisuudessa Masa on laittanut Edmontonin kuosiin. Tätä moni ei varmaankaan tiennyt Masasta:

15 vuotta Edmonton Oilersin kykyjenetsijänä toiminut Virmanen on tätä nykyä pitkäaikaisin seurassa yhtä soittoa toiminut työntekijä. Koko organisaatio kykyjenetsintäporrasta myöten on putsattu moneen kertaan uuden GM:n tuodessa omia miehiään mukanaan, mutta Virmanen on jäänyt aina taloon. Siitä huolimatta, että välillä lopettaminenkin on käynyt mielessä.
 

Animal

Jäsen
Kaikessa hiljaisuudessa Masa on laittanut Edmontonin kuosiin. Tätä moni ei varmaankaan tiennyt Masasta:

Kyllä Masalle täytyy antaa kunniaa kun se hänelle kuuluu. Jotain on tehnyt oikein kun on saanut pitää vakanssinsa noin pitkään.

Kyllä se kieltämättä hymyilytti, kun tuossa varsinaisessa jutussa kertoi scouttailevansa lähinnä mökiltään Leppävirralta, missä nykyisellään asuu vakituisesti :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös