Matt Nickerson Ässiin

  • 788 014
  • 3 229

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Onnittelut ässäfaneille. Matt tuo henkiselle puolelle paljon, ja muistuttaa menestyksen hetkistä. Myös pelillisesti parantaa ässien heikkoa pakistoa jonkin verran, joten ihan tervetullut hankinta siinäkin mielessä. Ei varmasti ole täydessä iskussaan vielä pitkään aikaan, ja jäähyjä tulee uuden linjan mukaisesti aika paljon, mutta psykologinen vaikutus varsinkin fanien keskuudessa on iso.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Wrister kirjoitti:
...Mutta yksi asia huolestuttaa oikeasti, miten Nickerson pystyy pitämään kypärän päässä sääntöjen edellyttämällä tavalla. Siis oikeasti...

Tossa oot kaiketi oikeassa, varsinkin kun ottaa huomioon, että Nicke on sen luokan luupää, ettei pienestä opi. Mutta ehkä poika on hieman kasvanut aikuismaisemmaksi?

Sikäli tämä hankinta tuli hyvään aikaan, että tällä tavoin Ässät osoitti liigalle, kukkahattutädeille, Saarelalle ja isopää-Heinäluomalle, että ei kiinnosta v***n vertaa, mitä mieltä nämä ovat tappeluista. Ja se on hienoa se!!!

Eli tervetuloa Nicke! Paperia vaan koneeseen ja lisää töitä poliiseille. :)
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lyönpä lusikkani soppaan sitten minäkin. Onnittelut Ässille hyvästä "paluumuuttajasta". Tapahtumia tullee riittämään runsaasti ainakin. Niin ja Platilin ja Topon tähän ketjuun toivat kyllä porilaiset ihan itse. Jotain paskojen housuihin menemisestä muistelen lukeneeni tuolta alkupäästä... Tuskinpa menee paskat housuun kellään, mutta toivottavasti Nikke toisi hiukan lisää sähköä paikallisvääntöihin. Ässien peliin kaveri ainakin kentällä ollessaan tuo paljon.
 
Suosikkijoukkue
löytyy
Voe helevettiläinen! Tää oli kyllä paras juttu juhannuksen tällä puolen! Nyt vaan katotaan paljonko yksi poika voi vaikuttaa koko joukkueen ilmeeseen. Joku sanoin tuolla aiemmin siitä siittimen verran kasvamisesta, nii meikäläisellä se ei suuri kasvu ole mutta komentti oli kyllä totisinta totta. Ou jee!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahden Namika
King Jeremy kirjoitti:
Tossa oot kaiketi oikeassa, varsinkin kun ottaa huomioon, että Nicke on sen luokan luupää, ettei pienestä opi. Mutta ehkä poika on hieman kasvanut aikuismaisemmaksi?
...
Eli tervetuloa Nicke! Paperia vaan koneeseen ja lisää töitä poliiseille. :)
Kyllä meidän Helge opettaa jos opettajaa tarvitaan...ei vaan Helge keskittyy tällä kaudella vaan pistetahtailuun; 1+0 ! :)

Kuten tuolla valmentajakeskustelussa totesin se voi olla pienestä kiinni että homma rupeaa kulkemaan. Se "pieni" saattaa olla juuri Matt! Hieno hankinta länsirannikolle!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Yuppi kirjoitti:
No juu, laitoin nyt liigasta 10, kun nimim. korkki otti nuo liigan 10 kovinta esille. Mutta otetaan nyt sitten Lukosta ja Ässistä vaikka Topo, Platil, Mäkelä, Crombeen, Forsbacka ja Toivonen. Siinä on kahden käden sormilla laskettava määrä.

Pienin määrä mitä voidaan laskea kahden käden sormilla on kaksi, molemmista yksi sormi. Hanskauspuolella Nickerson ei kyllä meikäläistä vakuuttanut alkuunkaan, Semirilta ja Topolta tuli pataan, Lostedt nyt on Lostedt ja pyllykkää vastaan ei tasapaino toiminut. 1-1-2 saldo, eikä vastassa ketään tekijämiestä pl. kompastuminen pyllykkää vastaan.

Mutta se henkinen ja pelillinen juttu on iso asia. Lisäksi uskoisin että sekä Astonin että Crombeenin henkiseen vireeseen hullu jenkkimme tuo lisää virtaa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nickersonin paluu on hyvä asia koko SM-liigalle, toivottavasti Nicke aiheuttaa paljon kohua tälläkin kaudella ja saa kotimaiset kiekkovaikuttajat Tanja Saarelan ja Irja Tulosen johdolla itkemään jääkiekon pahuutta iltapäivälehtien palstoilla. Pelillisesti ajateltuna voi Nickersonille ainakin tämän vuoden puolella pelattavissa otteluissa tulla jonkinasteisia vaikeuksia, johtuen loukkaantumisesta ja uusien sääntöjen omaksumisesta, mutta henkisellä puolella miehen merkitys on varmasti todella suuri. Ässien puolustajien peliajat tosin menevät Nicken kuntoutumisen jälkeen uusiksi, sillä miehen luulisi pelaavan 25-30 min ottelua kohden, jahka kuntoon pääsee. Eli kaikille ei enää riitä niin paljoa peliaikaa, mikä saattaa aiheuttaa pientä turhautumista niissä pelaajissa, joiden peliaika selvästi vähentyy.

Platilin ja Toporowskin nimet voi myös varmasti mainita Nickersonia koskevassa ketjussa, sillä Nicken paluu Ässiin tuonee lipputulojen muodossa lisää rahaa myös Lukon kassaan, sillä Raumallakin mies muistetaan viime kauden Topo-episodista varsin hyvin ja moni satakuntalainen kiekkofani odottelee innolla Platilin ja Toporowskin ottavan mittaa Nickersonista tai Crombeenista. Pieni lisäväri paikallisotteluihin ei koskaan ole pahitteeksi ja Nickersonin tyylisten pelaajien hankkiminen on hyväksi molemmille satakuntalaisille joukkueille paikallisotteluita ajatellen.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Liigan fyysisin joukkue jälleen koossa!

Nickerson tuo ehdottomasti maalin eteen niitä "isännän" otteita.

Itseäni myös huolestutta tuo Matt:in kypärätyyli.

Vieläkun Fobba ja Toivonen boxiin, niin alkaa taas näyttää fyysiseltä!
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
Major Julli kirjoitti:
Hanskauspuolella Nickerson ei kyllä meikäläistä vakuuttanut alkuunkaan, Semirilta ja Topolta tuli pataan, Lostedt nyt on Lostedt ja pyllykkää vastaan ei tasapaino toiminut. 1-1-2 saldo, eikä vastassa ketään tekijämiestä pl. kompastuminen pyllykkää vastaan.

Jaa-a, eiköhän tuo saldojen laskeminen ole periaatteessa aika turhaa. Välillä tulee käkättimeen, välillä annetaan käkättimeen. Olennaista on se, että ollaan valmiita puolustamaan itseään tai omaa joukkuetta tarpeen vaatiessa (vaikka tulisi turpaan) ja eiköhän Nickerson sen ruudun täytä erittäin hyvin.

Mutta itse aiheeseen eli Nickersonin paluuseen... Mielestäni hieno juttu sekä Ässille että SM-liigalle. Ässät sai, jos ei nyt huikeaa kiekollista osaamista niin ainakin voimaa omaan päähän, miksei hyökkäyspäähänkin. Tällä osastolla on ollutkin hieman hiljaisempaa tällä kaudella. Ja ei, en tarkoita, että Nickerson olisi täysin puukäsi, ei toki, mutta ei hän nyt sentään hyvänen aika mikään Aki Heino kiekollisena ole. Henkisellä puolella Nickerson tuo varmasti vielä enemmän joukkueeseen kuin pelillisesti.

SM-liigan kannalta hieno homma, tulossa taas lisää väriä harmaaseen ja pimeään syksyyn. Veikkaanpa, että 16.11. on melko täysi tupa seuraamassa jäsen Nickersonin paluuta, vaikka Canal+ -ottelu onkin. Hyviä showmiehiä ei liigassa ole liikaa, joten odotellaan, mitä tuleman pitää. En tiedä, vetääkö Nickerson showtaan roolin nimissä vai onko kyseessä oikea sekopää, mutta väliäkö tuolla, pääasia, että kansa viihtyy. Welcome back Mr. Nickerson, let the show begin. Marraskuun puoliväliä odotellaan mielenkiinnolla täälläkin.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Koliath kirjoitti:
Sillä ei ole mitään merkitystä, onko kovin, 5.ksi kovin vai ei edes kova, jos vaan tappelee, ja pelaa kuten Nicke viime kaudella pelasi.
En itsekään arvioi Nickersonia kovinkaan isoksi tekijäksi, jos pelkästään tappelukovuutta mitataan, mutta silti Nickerson on oheistempauksillaan kiinnostavampi kuin vaikkapa Helenius, Topo, Henry.
Nickerson, Crombeen ja Platil samaan aikaan, samassa kaukalossa, kuulostaa hyvältä. :) Varsinkin kun molemmilta joukkueilta löytyy taustatukivoimaakin nyrkkirintamalle.

Kovasti minun korvaan sälähti, että nyt on Koliath asian ytimessä. Tuollainen asennepelaaja tänne nyt tarvittiin herättämään joukkue paremmin eloon. Ja kun vielä saataisiin tuo viime kauden Mattin ketään en pelkää, I'm so fucking grazy-asenne tarttumaan koko muuhun joukkueeseen, nostaisi se varmasti muun joukkueen asennetta ja tahtoa taistella pisteistä ihan eri tavalla kuin alkukauden aikana. Vaikea silti ennakoida toimiiko nyt samoin kuin viime kaudella, jolloin toimi juurikin noin tai ainakin edesauttoi tuohon.

Raskassarjalaiseksi en minäkään Mattia laske, koska niitä löytyy liigasta jokusia kovempia. Mutta aiheuttaa kyllä provosoivalla omalaatuisella pelityylillään varmasti veren kiehumista vastustajalle ja ikimuistoisia hetkiä katsomoon.

Tai tuo olo tuli minulle eilen illalla tuota uutista lukiessa.. Ja mieleen tuli samalla tämä viime kevään uutinen. http://tarvola.satakuntatalo.fi/kapa/2000-luku/Paha.html

Anteeksi Kapa76, lainasin sinun arkistostasi tuon yllä olevan uutisen, toivottavasti sallit..
 
Suosikkijoukkue
TPS
Oujee

Pakko onnitella teitä porin poikia ja samalla koko sm-liigaa. Muuttui hetkessä Ässä- joukkue ja koko sm-liiga reippaasti kiinnostavammaksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kovaa tekstiä. Tietysti, olen itsekin pohtinut ettö jos ajatellaan uusia sääntötulkintoja, Peltosen jäähymääriä, HC:n ja Nicken keskenkuntoisuutta niin...mutta tähänhän ei tässä ketjussa puututa vaan raijataan se Nicke Poriin, palautetaan hulluus Isomäkeen ja todistetaan Sihvosen argumentit vääriksi - jälleen kerran.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
aceman81 kirjoitti:
Kovaa tekstiä. Tietysti, olen itsekin pohtinut ettö jos ajatellaan uusia sääntötulkintoja, Peltosen jäähymääriä, HC:n ja Nicken keskenkuntoisuutta niin...mutta tähänhän ei tässä ketjussa puututa vaan raijataan se Nicke Poriin, palautetaan hulluus Isomäkeen ja todistetaan Sihvosen argumentit vääriksi - jälleen kerran.

Sen verran tuossa Sihvosen analyysissä oli tottakin, että kyllähän koutsit pitkälti määrittelee joukkueen taktiikan ja pelaajat parhaansa mukaan koittavat sitä toteuttaa. Toivola&Kivi&Kaukoranta hioutuivat neljässä vuodessa paremmaksi valmennustiimiksi kuin mitä nyt on Pajupilli&kump.
Lisäksi tuomarilinja tuo omat mausteensa soppaan. Eikä pelaajamateriaalikaan ole viime kaudesta ainakaan parantunut.
 

Andy Burglary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Valitettavasti olen osittain samaa mieltä Sihvosen kanssa. Kaikki Ässien kotipelit tällä kaudella nähneenä voin todeta, että pelaaminen on täysin erilaista kuin männä kaudella. Ässien pelaamisen rakenne on tällä hetkellä sellainen, että vaikka laatikossa olisi viime kauden joukkue, niin jälki tuskin olisi sen kummempaa. Esim. fyysinen peli (taklaukset) on tällä hetkellä mahdotonta toteuttaa, koska yksinkertaisesti ei päästä sellaisiin tilanteisiin, että voisi taklata. Tarkkailkaapa tätä ensi pelissä. Viime kaudella kiekko lyötiin päätyyn siten, että kun vastustajan pakki oli juuri koskemassa kiekkoon, niin jo mäjähti. Tällä kaudella ajoitukset ovat olleet täysin pielessä. Tottakai Nicke tuo ryhtiä joukkueeseen ja odotan hänen paluuta innolla, mutta kyllä siellä valmentajienkin pukukopissa täytyy jonkun herätä. Tämä olisi tietenkin sopinut myös valmennus-ketjuun. 16.11. odotellessa.......
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sihvonen elää huomiosta. Tässäkin tilanteessa hän saa kirjoituksilleen paljon enemmän lukijoita sanoessaan ettei Nickersonista ole apua Ässille. Tätä lähinnä edellisellä postauksellani tarkoitin.

Lisäksi Sihvonen keskittyy kirjoituksessaan mainostamaan lähinnä henkistä puolta, johon Nickersonin paluu tulee vaikuttamaan. Sihvonen sivuuttaa lähes täysin sen, että Matt on liigassa top-10 pakkien joukossa myös pelillisesti ja tulee aivan varmasti auttamaan Ässäjoukkuetta ja sen puolustusta myös pelillisesti.
 

Kawalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
pesäkissat
Näkkäri kirjoitti:
Sihvonen elää huomiosta. Tässäkin tilanteessa hän saa kirjoituksilleen paljon enemmän lukijoita sanoessaan ettei Nickersonista ole apua Ässille. Tätä lähinnä edellisellä postauksellani tarkoitin.

Lisäksi Sihvonen keskittyy kirjoituksessaan mainostamaan lähinnä henkistä puolta, johon Nickersonin paluu tulee vaikuttamaan. Sihvonen sivuuttaa lähes täysin sen, että Matt on liigassa top-10 pakkien joukossa myös pelillisesti ja tulee aivan varmasti auttamaan Ässäjoukkuetta ja sen puolustusta myös pelillisesti.
Taitaa vaan olla niin että tän kauden pelit on pelattu, vähän jo harmittaa että nicke joutuu tulemaan tänne näkemään tän alennustilan.
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Kawalski kirjoitti:
Taitaa vaan olla niin että tän kauden pelit on pelattu, vähän jo harmittaa että nicke joutuu tulemaan tänne näkemään tän alennustilan.
voi j.......a, siinä on oikeen todellinen jääkiekon seuraaja, kautta on pelattu vasta reilut kymmenen peliä ja kausi on jo muka ohi. Viimekaudella meillä taisi olla tässä vaiheessa 4pistettä enemmän koossa mitä nyt ja pitää nyt todellakin muistaa että ei mopolla pääse joka vuosi kuuhun, realiteetit pitää ottaa huomioon. Ja asiaan..

Sikäli sihvonen puhuu asiaa että kaikkihan sen on nähnyt että joukkue pelaaminen on tällähetkellä todella huonoa, yhtenäinen rintama ei toimi hyökkäis eikä varsinkaan puolustuksen suuntaan, toivottavasti tämä saadaan nyt ensimmäisenä toimimaan toki ei tuo nicken tulo ainakaan sitä tule haittaamaan, itseluottamus kun muillakin pelaajilla samalla nousee ku nickellä se patapaita on taas päällä ja samalla muistetaan taas sitä joukkueen tärkeyttä. Se kun on selvää että jokainen joukkueessa kasvoit taas muutaman sentin kun Matt on taas kokoonpanossa.
Niin ja sihvonenhan tosiaankin puuttui tuossa vaan pelkästään Mattin tuomaan henkiseen voimaan joukkueeseen eikä käsitellyt lainkaan pelillisiä asioita (no raapaisi pintaa).

En muista joko siitä mainittiin mutta ässien sivuilla on pieni juttu Nicestä.
 
Viimeksi muokattu:

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten voi olla aikuinen mies näin täpinöissä Nickersonin tulemisesta Ässiin, mutta niin se vaan on. Matt on voittaja, patasydän.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
tulppaani kirjoitti:
Miten voi olla aikuinen mies näin täpinöissä Nickersonin tulemisesta Ässiin, mutta niin se vaan on. Matt on voittaja, patasydän.


Olo kuin pikkulapsen, joka odottaa joulupukkia. Karvanaama tulee kassit täynnä ja tyhjentää ne koko perheen (yleisön) edessä aiheuttaen massiivisen eufoorisen olotilan.
 

Työmyyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä lämmittää oululaistakin! Tervetuloa takaisin liigaan, Matt
ja onnea ässille ja ässäfaneille tästä :)
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Radek kirjoitti:
Jaaha.
Ruvetaanko keräämään kolehtia, että saataisiin nähdä väkivaltaa edes yhden 15000€ edestä?
hohhoijaa Sm-liiga!

Ei onneksi tarvitse. Riittää, että Matt haastaa riitaa vastustajan kanssa vaihdon tai pari ennen kuin hanskat putoavat. Silloin kyseessä ei ole "poikkeuksellinen" tappelu, joka "ei liittynyt millään tavalla meneillään olevan ottelun pelitilanteisiin".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös