Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pakko avata ketju tälle 18-vuotiaalle pikakiiturille. 2 Harjoituspeliä takana mestarisuosikkeja Tapparaa sekä Hifkiä vastaan, tehot 4+1 = 5.

Nopea, taitava, älykäs ja yllättävä. Tämä juniori ei pelaa Ipassa kuin tämän kauden. (Sopimus 2+1) Nautitaan otteista ja tulee varmasti tekemään pisteitä myös liigassa.
 

-ja-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Loistava poika jolla on loistava tulevaisuus. Samantyyppinen pelaaja kun Kane. Kädet käy ja maisema vaihtuu, laukaus lähtee suoraan luistelusta. On viä aika köykäinen, mutta paikkaa hyvällä liikkeellä ja sijoitumisella. Toivottavasti pysyy ehjänä.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Turun Toverit
Viime kaudella Dubuque Fighting Saintsin riveissä 31+41=72, jolla jakaa Erik Haulan kanssa suomalaisten piste-ennätyksen USHL-sarjassa.
 
Taidan joutua kohta PSYKOOSIIN.

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ajattelin keskiviikkona ennen peliä että on varmaan vielä väsynyt mutta kaikkea kanssa. Oli mielestäni napsun verran vaarallisempi hyökkäyspäässä kuin ennen nuorten kisoja. Mielenkiinnolla seuraan tänään jatkuuko suuntaus, jos jatkuu niin näemme komeita taikoja!
 
Mahdolliset ruoka-aineallergiat: Syön lihaa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy