Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 176
  • 8 258
Suosikkijoukkue
Aito oranssi
Skinnari on paras A:junnu ikäinen minkä olen Kerhossa nähnyt miesmuistiin. En tiedä oliko Innalakaan ihan noin hyvä..

Tämä on osoitus myös Ekin kyvystä scoutata nuoria pelaajia. Sulka hänen lätsäänsä tästä.
Vaikka kausi on taputeltu, niin hienoa, että poika näyttää jo nyt, mihin kentälliseen ensi kaudella kuuluu. #kärkiukko
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tuosta maalin tarkastelusta. Peli vihellettiin poikki ja maalivahti nousi ylös niin kiekko oli selvästi maalissa. Sen näki täältä yleisö ja myös tuomari. Vai pitääkö nähdä videolta että kiekko ylittää viivan? Ei mun mielestä pidä, jos kiekko jää mv:n alle niin sit tarkastellaan missä se on kun se nousee.
En tarkkaan nähnyt tilannetta, mutta yleisesti ottaen tottahan toki se pitää nähdä että kiekko on maalissa, vieläpä mieluiten ennen vihellystä. Jos kiekko näkyy vain tilanteen jälkeen ni ei sitä minkään päättelyiden perusteella voi tuomita 100% varmuudella. Joku hanska esim eräänlainen poikkeus, jos kiekon tiedetään siellä olevan ja koko räpsä käy viivan yli niin mikä jottei.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
SKINNARIHAN TEKI NÄKÖJÄÄN TÄN KAUDEN UPEIMMAN MAALIN. Vttu jos joka jätkä taistelisi tuohon malliin, oltaisiin kiinni runkosarjan voitossa.

Mahtava yksilösuoritus, ihan kevät 2019 -vibat! <3
 

TJ MACKEY

Jäsen
Skinnarin liike, peliasento, kiekollisuus ja aktiivisuus on aivan eri tasolla muiden kerholaisten kanssa. No joo, Tuulola ja Mustonen pysyy hyvin mukana.

Mutta tuo kolmonen, Rautiainen- Toivola- Huttunen on aivan karmea kolmikko, omissa aivan sekasin. Ei perkele, on tuo Loimaranta-Päivärintä- Ruokonenkin ihan horroria. Eikö asenne riitä, vai onko puhti vaan pois? Tuo Ruokosen tyhjä katse.. pois sieltä.

Pakeille hatunnosto, hienosti vetää. Jäitä ja olutta matsin jälkeen.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Yleensä en juuri tuomareista valita, mutta kolmas peli mitä tampelaisia joukkueita vastaan todistanut kotona tällä kaudella.. kaikissa niistä tuomariratkaisut aika käsittömästi erittäin tamperelaiskoreita.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hietanen, turhaakin turhempi ”kapteeni”.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös