Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 919
  • 8 258

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Paras mahdollinen ainakin

Jos Kerho pelaa parhaalla mahdollisella tavalla, se voi voittaa.

Käytännössä tälle joukkueelle ei voi tulla mitään helvetin ulospuhalluksia, ohipelejä ja mitä näitä nyt oli. Silloin tulee turpaan ihan kaikilta, koska puhtaasti jääkiekkoon tarvittavien taidollisten ominaisuuksien osalta hävitään kaikille melko murskaavasti, lukuunottamatta SaiPaa, jonka kanssa ollaan jokseenkin tasavahvoja.

Joukkue on kyllä kehittynyt pelillisesti ja taidollisesti hienosti. Olen sitä mieltä, että kokonaisuudessaan Kerho on kehittynyt nopeammin, kuin suurin osa muista, ja sehän on tämän kauden osalta se tärkein asia. Pisteitä on varmaankin noin 15-20 enemmän, kun olisin ajatellut tässä vaiheessa olevan. Valmennuksen voidaan tältä osin sanoa onnistuneen erinomaisesti, mutta saman kehityksen pitää jatkua kauden loppuun saakka, vaikka playoffpaikka menetettäisiinkin. Ainoastaan sitä kautta saadaan kelpo pohja tulevan kauden rakentamiseen.

Mutta ei me kehityksestä huolimatta siltikään olla materiaalillisesti oikein kovin lähelläkään edes näitä suoria kilpailijoita. Sport ja KooKoo näyttivät, että ihan pelkällä rutiinisuorituksella ne vie Kerhoa aika lailla vasemmalla kädellä, jos Kerho jää parhaasta tasostaan. Melkein voi sanoa, että ohipelien pitää nyt olla ohipelattu tämän kauden osalta. Ja ainakaan tuommoisia helvetin turahduksia ei saa tulla enää kahta peräkkäin. Jos siis jostakin plaoffeista meinataan haaveilla. Siksi en itse edelleenkään semmoisiin usko: mahdoton nähdä, että joukkue voisi käytännössä joka ilta pystyä omaan parhaaseensa hyvästä valmennuksesta huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
HPK
turahduksia ei saa tulla enää kahta peräkkäin
Se on just näin.

Kerho on pelannut jo jonkin aikaa omia pleijareitaan. Kahta peräkkäistä paskaa peliä ei voi pelata tässä vaiheessa runkosarjaa (eikä myöhemmin keväälläkään).

Pelin parantuminen oli nähtävillä, ja se trendi on kevään kannalta tärkeintä. Nyt se parantunut peli pitää huomenna taas löytää ja sen pitää näkyä myös tuloksen merkeissä.

Huomenna on uusi mahdollisuus uudelleenilmoittautua kevätkaudelle mukaan.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Viikonlopusta on melkein pakko saada 6 pistettä vaikka pelejä kuinka jäljellä niin alkaa ero kasvaan liikaa!
Molempiin peleihin tultava asenteella eikä mitään vitun löysäilyä! Viikonlopulla annetaan hyvin paljon suuntaa loppukaudeksi.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Huomenna on uusi mahdollisuus uudelleenilmoittautua kevätkaudelle mukaan.

Jep.

Parastahan urheilun seuraamisessa on yllätykset ja niistä syntyvät tarinat. Varsinkin, jos niitä tarjoilee oma seura.

Kerho on osoittanut, että pystyy kyllä haastamaan.

Siltä pohjalta huomenna voitto.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Edelleen tuo viime viikon perseily vituttaa, kun tietää että edessä on oikeastaan vaan vaikeita pelejä. Kärppä-pelien jälkeen tulee taas, yllätys yllätys, viikon tauko. Vähintään kolme pistettä viikonlopusta, niin ollaan vielä hyvin mukana. Jos jää tuon alle, niin viiva vaan karkaa taas enemmän.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Pistetään nyt jo varmuuden vuoksi tässä vaiheessa: Nenonen! Siellä on peli!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen ainoan kerran kun saadaan hyökkäyspään aloitus, niin tuomarit antavat Kärppien kammeta Tuulolan koukulla jäihin. Seuraavasta vyörystä sitten omiin.
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Hyvä Luoja mitä paskaa tarjotaan perjantai-iltaan. Syynä lienee alistajan poissaolo, kuten kohta saanee palstatietäjien kommenteista lukea. Minä olen härskisti eri mieltä. Herätyskello valmennus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös